עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לא זוכר איזה כרטיס זה בדיוק, אך אני בשלב חיפוש כרטיס מסך חדש, המפרט שלי: לוח ABiT Nforce NF-7 מעבד AMD Barton 2500 זכרון 2*512 Geil+Cooling כרגע הכרטיס שלי Radon 8500 אני מעוניין להשתדרג, בלוח שלי אין PCI-E... רק AGP. א. איזה כרטיס זה היה, של ATI, שאפשר "לפתוח אותו" עם ה-Driver של Omega? ב. איזה כרטיס מומלץ עד 500 ש"ח ? תודה.

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by No Respect,

טוב תראו לי קונים מחשב עוד שבוע,ואני לא סגור על כרטיס מסך =[ יש 9800GT XT OC ב-710 ש"ח. יש 9600GT XT OC ב-635 ש"ח ויש 9500GT ב-355 ש"ח.. HD4850 אני לא קונה למה זה גם לא לתקציב וגם כי אני מחפש ל-ח-ס-ו-ך..! איזה מהם הכי כדאי?(E7200-2GB RAM-320GB-P31-DS3L-500W) עכשיו גם לאחי יש מחשב אבל ישן.פנטיום 4,ויש לו 1.5 ג'יגה ראם וכרטיס מסך 7300LE. וספק יש לו אם אני לא טועה 480W... איזה כרטיס מסך יהיה הכי חזק בשבילו בלי לעשות צוואר בקבוק?? ובשביל המחשב שלי,איזהכרטיס מסך יהיה הכי משתלם,ואני מזכיר אני מחפש לחסוך ולקבל ביצועים טובים של לפחות HIGH חלק =] תודה שבת שלום ויום טוב!

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  3. ליבות דור ה-Ampere העתידי של מפתחת השבבים עשויים להוות את ההפתעה הגדולה במסגרת כנס ה-GTC הראשון לשנת 2019 לכתבה

4. שהיה לי. אז השאלה שלי האם זה מחייב להתקין את הדיסק של המסך? [האם בכל מסך יש דרייבר שחייב להתקין או שזה לא מחייב?] מסך samsung sync master 997mb תודה לעונים..........

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  5. בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם MSI Rx 9800 Pro Plus (מה שמוכר במחזותינו כATI Radeon 9800 Pro). הדרייברים המותקנים נכון לעכשיו הם הדרייברים שבאו עם כרטיס המסך, כלומר גרסה ישנה למדי של הדרייברים. השימוש העיקרי בכרטיס המסך הוא למשחקים, ורוב רובם של המשחקים שאני נהנה לשחק בהם הם משחקים ישנים, שבחלקם מבוססים על openGL (כגון Half Life, Counter-Strike 1.6, Quake III Arena וכו'), מן-הסתם, הביצועים של המחשב במשחקים אלו מרשימים למדי, אבל פה ושם יש לי נפילות קטנות בFPS (בעיקר בCS), ורציתי לדעת האם כדאי לי לשנות לדרייברים עדכניים של ATI, או לדרייברים חלופיים כלשהם במטרה לייצב את הFPS, או שהשמועה שדרייברים חדישים מובילים דווקא לירידה בביצועי כרטיס המסך במשחקים ישנים היא נכונה. אם עד…

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  7. המהירויות הסטנדרטיות של הכרטיס הן 300 לליבה, ו900 לזיכרון. בrivatuner נותן לי אפשרות להעלות את הליבה ל350,ואת הזיכרון לכמעט 1100. האם כדאי להעלות את המהירויות, כפי שמאפשר בתוכנה, ואם כן האם יורגש שיפור משמעותי? אשמח אם ישיבו לי כאלה שניסו והצליחו

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  8. שאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  9. מה קורה חברים, אני מחפש כרטיס מסך אכזרי שיריץ היום באטלפילד 3 על אולטרה, שיחיה בכבוד בשנתיים הקרובות (לא מצפה שהוא באמת יהיה חיה עוד שנתיים, אבל שיריץ משחקים כמו שצריך). בעיקרון התקציב שלי הוא דיי ניחוש, אני חושב שהוא אמור להספיק למטרות האלה, כרטיס ב-400/500 נשמע לי קצת הסחפות, אבל תרגישו חופשי להביע את דעתכם בלי שום קשר אם אתם חושבים שנדרש יותר. תודה (:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שאני מפעיל סרטון למשל בספורט 5 רואים את הסרטו בצבע אדום בקיצור רואים את הסרטון עם 2 צבעים .וזה בטוח בגלל הכרטיס מסך כי ניתקתי אותו וחיברתי אחר וזה לר קרה. יש למשהו פתרון? ואיך אני יכל לדעת שהכרטיס שלי הוא של powerclor

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  11. היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by bluemail,

קניתי לוח אם P5ND2-SLI איזה אופציות יש לי ? ומה הכי עדיף ?

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  13. שלום, קניתי לאחרונה מסך SAMSUNG 710TM LCD והייתי מאוד מרוצה ממנו כאשר היה מחובר בחיבור אנלוגי. היום חיברתי אותו למחשב חדש עם כרטיס מסך 9800pro וכעת החיבור הוא דיגיטלי (דרך יציאת DVI). הבעיה היא שהתמונה נראת ממש לא טוב והאייקונים של התוכנות שרצות ברקע של המחשב (שמופיעים בפינה התחתית של המסך) נראים מפוקסלים ולא ברורים במיוחד, בהשוואה לתמונה חדה וברורה שהיתה עם כרטיס המסך הקודם במחשב הישן. בנוסף הגודל של הפונטים קטן מאוד. המסך הגדיר עצמו עם רזולוציה של 1024x1280. ניסיתי לשחק עם זה לרזולוציות קטנות יותר אבל זה רק נהיה גרוע יותר והתמונה לא משתפרת וסתם נמרחת. התקנתי מחדש את הדרייברים של המסך וכרטיס המסך אבל זה לא עזר. גם התוכנה של המסך MagicTune לא עובדת עם כל האופציות שבה (האו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך הטוב ביותר עד 400 ש"ח שזה מן הסתם לא הטוב ביותר אבל יספיק... אם 100 ש"ח נוספים יעשו את ההבדל, אנא רשמו לי דגמים מומלצים עד 500 ש"ח.....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by -LosNir-,

היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by Omri4u,

& NV25's nfiniteFX II Vertex Shaders תסבירו לי בבקשה על שתי המאפיינים האלה אני פשוט קורא עליהם ולא מבין כלום תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by the kooks,

היי, רציתי לשאול לגבי החדות של המסך ראיתי מסך שהיה רשום שזמן התגובה שלו הוא 8MS שזה די טוב לא? והחגות שלו היא 1:1500 משהו כזה איך אני יכול לדעת מה החדות במסך שלי ? וכמה שהמספר השני יותר גדול או קטן זה יותר טוב או פחות למשל מה עדיף 1:1500 או 1:1000? בנוסף רציתי לשאול גם על מסכים דקים חוץ מזה שהם עולים יותר כסף ממסך שטוח רגיל יש להם עוד חסרונות למשל רגישים לאבק אור או דברים דומים ? תודה מראש על העזרה..

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by zoloboy,

מתי ה fx5900 מגיעה לחנויות בישראל למישהו יש מושג

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. את הכרטיס אני מעוניין לקנות KSP הספק או הכרטיס עושים לי צרות, המסך לא נדלק ולא נשמעים ציפצופים מיותרים, ואני צריך להדליק את המחשב כמה פעמים עד שהוא נדלק הכרטיס שיש לי הוא gainward 256 MB 3.6ns DDR 128bit Geforce 6600 PCI Express הוא מספיק לשימושים שלי, לכן צריך משהו דומה ומעלה, ושל חברת ניבידיה קראתי שיש כאלה שמתחברים לספק, אבל הייתי מעדיף אחד שלא מתחבר כדי לא להתעסק עם החיבורים האלה, ומעדיף ללא מאורר למרות שנראה שהם רחבים מידי DVI צריך. HDMI יכול להיות לא חובה הספק יהיה 400 או 500, תלוי מה יגידו בשירשור המקביל תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. יש לי כרטיס מסך במחשב Leadtek WinFast PX8800 GTS TDH 320MB Extreme ויש לי טלויזיה LCD של גרונדינג HD-Ready האם אפשרי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת יציאת ה-DVI בכרטיס מסך לכניסת הHD בטלויזיה...? ואם כן, אם אני מציג סרטון וידיאו באיכות HD 720p במחשב האם אני אראה את זה בטיוי באיכות HD? תודה לעוזרים 8)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלו םםלכולם שאלתי היא האם ככל שגודל הנקודה גדול יותר התמונה נראית טוב יותר? אני מעונניין לרכוש מסך lg700b שגודל הנקודה שלו הוא 0.24 לעומת מסך lg אחר שגודל הנקודה שלו הוא 0.20 בתודה מראש אלעד

23. Started by nec_000,

ההדלפות האחרונות מדברות על כך ש- AMD בכוונת מכוון המתינה עם השקת ה- RX490 , וזאת על מנת לראות תחילה מה תוציא המתחרה מבית נוידיאה באותו סגמנט, ורק אז לבצע תקיפה, כזו שמבוססת על מידע קונקרטי ולא סתם ניחושים. היתרון כאשר מוציאים "כרטיס תגובה", הוא ביכולת לבצע אותה באופן מדויק, כזה שמסייע לבצע את השחלת המענה בדיוק למקום הנכון מבחינה ביצועית ותימחורית, וכך לייצר יתרון יחסי על פני המתחרה. מהלך אגב שנוידיאה עשתה כתרגיל ל- AMD לא פעם בעבר, מי שזוכר GTX680 כדוגמא יפה לכך. מיידעים שעושים שכל, הן מבחינת הביצועים שה- RX490 נדרש אליהם והן מבחינת התכנסות למחיר סביר של 300$ כפי שדובר עליו, מדברים על RX490 שרץ בתצורה הבאה: 3072 מעבדים בחלו…

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. https://bizon-tech.com/us/nvidia-titanxp-bizonbox.html הכרטיס הזה יכול להתאים למחשב רגיל או רק לMAC? תודה רבה מראש לתשובה

25. Started by regev123,

שלום. המחשב שלי דיי ישן והמליצו לי להחליף את הכרטיס מסך והזכרון במקום לקנות חדש. אני צריך המלצות לגבי איזה כרטיס מסך לקנות ואני מתלבט כין nvidia לבין amd שמציעים יותר זכרון וירטואלי. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך וזיכרון למחשב במחיר כולל של 2000 ש"ח (לשניהם) או שהאם כדאי לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שבדרך.. תודה לעוזרים. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.