כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. יש לי AGP, חשבתי על 800xt של ATI אך יש לו יציאת PCI EXPRESS. לוח אם: 865PE neo2-s. על איזה כרטיס מסך כדאי ללכת בתקציב הזה? אני רוצה משהו סוס, שגם יחזיק להרבה זמן. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה?: http://www.skypc.co.il/sg_product~R63B-PE3FC~8~0.htm לעומת HD4350 ? ואיך הוא בOC?
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
XFX GeForce 6800 XTreme 256MB DDR3 XXX edition האם שווה לקנות את הכטיס הנל ב 1088שח האם הקרור סטוק יספיק לאובקלוק או שכדי להשקיע ב זלמן VF900CU LED? והאם הזלמן יצדיק את המחיר שלו? תודה :yelclap: ---EDIT--- והאם הכרטיס יספק את המשחק STARSHIP TROOPERS ?
-
- 11 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי, קונה מחשב חדש, והמוכר המליץ על כרטיס pci X600 pro 128Mb של leadtec , בכ 110$ ללא מע"מ בגדול , לא משחק כמעט, ולא דרוש לי כרטיס ממש טוב מצד שני, לא רוצה לקנות עגלה ... חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב מספיק לביצועים גרפיים (המרות וידאו למשל) בתחום מחיר זה, מה ההמלצה ? תודה, גולן
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הזמנתי מ-TMS את הכרטיס עכשיו השאלות שלי הם האם הכרטיס הוא HD ? האם הוא יותר טוב מ-8800GT ? (כי המליצו לי להחליף ל-ATI) ולמה אין לעזאזל תמונות של הכרטיס בגוגל Sapphire Radeon 4850 512MB
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה נכון שה9600GTירד מהפיתוח במיפעלים?ונכון שיוצאים גירסאות חלשות יותר של 280GTX? פשוט האיתי בחנות מחשבים ואמרו לי שה9600GT לא היה מוצלח ממש ושיוצאים גירסאות המחליפות את ה 9600GT בליבת הR200 כמו של ה 280GTX... זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? אני יודע שהתקציב ממש נמוך אבל זה מיועד למשחקים
-
- 11 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תמונה מתוך EVEREST: לפי הדרייבר של NVIDIA הטמפ' נקבעת לפי ה DIODE, אבל כשאני מפעיל 3dmark או כל תוכנה שתעמיס על הכרטיס, הטמפ' של ה DIODE עולה משמעותית (15 מעלות) וה RPM של המאוורר לא משתנה הרבה - מגיע עד 3300 ומשהו. לעומת זאת ה- GPU משתנה בסביבות 7-8 מעלות.
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מחר אני קונה את הכרטיס ! יש לי כמה שאלות מקווה שתכלו לענות ! 1.אני יודע שיש כבל שאמור לחבר מהספק לכרטיס איך הוא נראה והאם אני מקבל אותו או משהו שצריך להוסיף עוד משהו !? 2.אני יודע שצריך ספק כוח דיי טוב ! עכשיו יש לי את הספק הזה HEC400TRT האם הוא באמת יוכל להחזיק את המחשב עם הכרטיס מסך !!? או שיהיה לו צוואר בקבוק !?! (למרות שאני מעדיף בגלל שאני יוכל לחסוך עוד קצת כסף ולהביא משהו בסט!) 3.על איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !? תודה לכולם על העזרה פה ! ותגידו לי להתחדש !
-
- 11 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את ה9600XT שלי בכרטיס יד שניה חזק יותר ואני קצת נופל עם דירוג הדגמים השונים. הייתי רוצה לדעת מי מבין הכרטיסים האלו חזק יותר ובכמה ההפרש משמעותי: 6800GS 7600GS 7600GT נושא הת'רד שונה קצת..
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. כאשר אני מריץ סרט, או סרטון (של משחק לדוגמא: GTA SA - הסרטון שבהתחלה) אז אני רואה כל מיני דברים לא רצויים כמו נקודות כאלה. אני לא יודע איך להסביר כך כף אבל רואים את הגרפיקה מלוכלכת כזאת - לא נקייה. קודם כל, כשאני משתמש בדריבר החדש ביותר של NVIDIA: 77.72 אז אני רואה קווים וורודים כאלה בסרטונים. לעומת זאת כשאני משתמש בדריבר ישן יותר אני רואה את הסרטון או הסרט בלי הקווים הוורודים. (זה לא הגיוני כל כך). שאר הגרסאות של הדריברים (כולל הגרסא שקיבלתי עם הכרטיס מסך: 71.25) לא עושות את הקוים הורודים אבל כמו שאמרתי אני לא רואה את הסרטון באופן מושלם. אלא מלוכלך. אם אתם מכירים את הסרטון של battlefield 2, דווקא אותו ראיתי טוב מאוד, אבל הסרטון של GTA SA ועוד סרט שאולי האיכות שלו …
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי המפרט הבא: P4 3.0 HT מסוג 775 שמתחמם פחות למרות שזה פרסקוט זיכרון של ג'יגה שפועל ב- Dual channel בתצורה של 512*2 ---כרטיס מסך pci-e x600pro של ג'יגהבייט (128 זיכרון, סביר אבל לא בשמיים )--- השאלה היא אם אשדרג ל-7900GS לדוגמה, האם ההשקעה תהיה כדאית? כי היום שמעתי שמשחקים מנצלים יותר את המעבדים כפולי הליבה במיוחד של משפחת conroe... יותר חשוב לי שיהיה רזולוציה 1280 (מסכי LCD של 19" הרוב כאלה) כאשר הגרפיקה במצב High או יותר, וחשוב לי ה-HDR (מתכונן ל-gothic3 מי שמכיר...) ואם עדיף להסתדר בינתיים עם כרטיס חלש יותר - ולהשקיע בעתיד באחד סביר יחד עם מחשב חדש, אז גם טוב. תודה על כל תגובה בנושא
-
- 11 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון כנראה אזמין, ואם יהייה במלאי אז אולי אתחדש, בHD4850. אז יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. האם הוא מתאים ללוח שלי: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1181&modelmenu=1 ואם כן, הוא לא יוגבל על ידיו? 2.התקציב שלי הוא 900 ובחרתי בכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4499 מה אתם אומרים על הבחירה שלי? הייתם לוקחים משהו אחר?(קחו בחשבון שחשוב לי השקט) ובבקשה לא להציע לי את ה9800GTX+ של twintech דגם הXXT שאין עליו שום בנצ'מרקים וגם אם הוא "טוב יותר" מ4850 אני לא אחד שעושה חשבון ל3 FPS לפה או לשם. 3.לגבי הקירור של הכרטיס שבחרתי, הוא דוחף אויר כלפי המעבד הגרפי או מוציא אויר?למה אני שואל? כי כרגע יש לי מאוורר מתחת ל…
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש סוג RTX 2080 SUPER ASUS כרטיס מסך ישן שלי היה GTX 1050 TI עשיתי ניקיון של שאריות דרייברים ישנים דרך DDU אבל עדיין משחקים שבה אני משחק נתקעים ויש מסך שחור אני יודע שזה בעיה נפוצה אבל עד כך אין פתרון? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שמעתי שהכרטיס הזה Sapphire Radeon 9800 SE 128MB 256bit DDR TV-Out DVI AGPx8 אם עושים לו אוברקלוק ופותחים לו את צינורות העיבוד הוא מגיע ועובר את ה 9800pro האם זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?
-
- 11 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי כרגע GeForce 4 MX 440. אני די מסופק מזה כרגע אבל אני חושב שזה כבר ישן, ואני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות. ויש לי כמה שיקולים בעניין: 1. מה באמת עדיף. 2. עניין הכסף. 3. לנצל את היכולות של הכרטיס המסך שלי עד הסוף ואז לקנות. 4. האם שווה לחכות ולקנות שזה יהיה יותר זול. תודה 8)
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870. עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)??? בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הכרטיסים והאם הם גדולים מישהו מוכן לעזר לי
-