עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. VGA TO COMPONENT בארץ?

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by Jook,

השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. עריכה: הבחירה שלי השתנתה והיא: 1) MSI AMD Radeon R9 280X GAMING 3G 2) Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by henb7,

חבר'ה אני רוצה לקנות מסך וכהתקדמות טכולוגית אני רוצה lcd כדאי? אם כן איזה כדאי סכום 2500ש"ח אם לא איזה מסך רגיל כדאי?......

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, כמו שמשתמע מהכותרת יש לי מסך LCD בגודל 19' שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024, ואני מתלבט אם לקנות Radeon HD4870 עם 1Gb זיכרון או "רק" 512Mb זיכרון. לכן, אני פונה אליכם בשאלה - האם ברזולוציה כזאת יש בכלל יתרון כלשהו לכרטיס בעל הזיכרון הגדול יותר? תודה ויום טוב

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  6. Started by silky,

היי חברים, ראיתי שהכרטיס הנ"ל נמכר ב KSP ב 555 ש"ח. אני כמעט ולא משחק ויש לי מסך 1080p בלבד. לכן חשבתי על הדגם הזה בתקציב נמוך יחסית. ראיתי גם שאין כמעט הבדל בינו לבין גרסת ה 4GB. מתלבט לפני קניה. לא נראה שיש אלטרנטיבות באותו המחיר. נ.ב- אני כרגע עם core i3-4160 16gb וכרטיס Onboard :) דעתכם?

7. Started by Or94,

אתמול קניתי GTX470 והתקנתי את הדרייבר של NVIDIA ויש לי בעיה ששולחן העבודה לא בגודל מתאים. אז שיניתי את הרזולוציה ל1920X1080 ואז ניסיתי לשנות את גודל השולחן עבודה וזה לא עבד זה כל פעם הוריד את הרזולוציה ל800X600. הדרך היחידה שבה זה עובד טוב זה ברזולוציה נמוכה יותר. 1800 על משהו. מה עושים? יש לי טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by adamginz,

בהתיחס למפרט שלי...

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by bad-sector,

כל המשחקים היו רצים אצלי מצויין ובאיכות מצויינת... עד לדרייברים 4.1 ומעלה בהם המשחקים לדוגמא כמו הנסיך הפרסי ופאר קריי נקטעים באמצע המשחק ומציגים את השגיאה של ה "VPU RECOVER" שלי אישית אין מושג מה זה אבל הנסיך הפרסי היה רץ אצלי חלק ופתאום הוא התחיל להתקע עם זה... חשבתי שזו בעייה בהתקנה והסרתי אותו אבל עכשיו FAR CRY מציג בדיוק אותו הדבר ושאני לוחץ התעלם ואל תשלח לATI אז הוא מחזיר אותי למשחק ובו לא רואים אף אובייקט ברור... אני לא ב OC... מה עושים?

• 11 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N555-AX נגד http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivo_2.html אנא הסבירו בבחירתכם ... חשוב מאוד

• 11 תגובות
    • 568 צפיות
  12. מצד אחד אני רוצה כרטיס מסך משוק הבינוני ומצד שני אני רוצה שיתמוך ב dx10 .עכשיו יש לי שני אופציות 1)לקנות 7600gt לחכות עוד שנה וחצי עד שמשחקי הdx10 יהיו פופלרים שיחייב אותי בקניה ואז גם אני יוכל לקנות כרטיס מסך מהשוק הבינוני של הדור הבא שיהיה יותר חזק מהשוק הכבד של היום .ועוד משהו יהיה תחרות בין ati ל nvidia והמחירים ירדו יותר מהר .השאלה אם זה נכון או מצד שני להשקיע על 8800gts כולל הספק ליברטי היקר שזה יוצא תוספת של 1300 ש"ח .השאלה היא האם בעוד שנה וחצי אני יוכל לקנות כרטיס מסך שיותר חזק מה 8800gts ? שתבינו ההשערה שלי הזאת לא נותנת לי לקנות את ה 8800gts בגלל שמחקי ה dx10 יכנסו חזק רק בעוד שנה וחצי וה 8800gts יתחיל לזחול עד אז אני חושב .לחכות ל 8600gt לא שייך כי אני חייב ל…

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם... לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/- עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים... השאלה …

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  14. עד 700 ש"ח בבקשה שיוכל להריץ משחקים חדשים. אני מעדיף שהוא יהיה מ fox pc

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  15. שלום לכולם, בזמן האחרון אני סוקר לי את הTradeZone לכרטיסים יד שניה. יכול להיות שבגלל שאני מחפש לקנות המחירים נראים לי גבוהים מידי אבל יש מקרים שכרטיס ישן עולה 90% מערכו של כרטיס חדש. נראה לי שהגיע זמן לדיון בנושא. האם מישהו מכם קנה או מכר פעם כרטיס יד שניה? אם כן: 1) אם מכרתם - לפי מה אתם מתמחרים את הכרטיס? 2) במידה וקניתם - כמה הייתם מוכנים לשלם? ולשאלת השאלות - במידה והכרטיס תקין (איך בודקים בכלל ), כמה אחוזים הוא שווה מערכו של כרטיס דומה חדש? תודה!

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by at,

מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by haim855,

עם חלקכם דברתי ..היה עירבוב אפילו נימחק האשכול..לא לכעוס .. נעשה סדר נגיע להבנה ובחירה נכונה (: יש ברשותי כ 1000 שח (זה לא אומר שאני צריך לנצל את הכל!!) אני מחפש כרטיס מסך הגדרות high מספיק לא צריך להשתגע.. אולטרה..!! כרטיס שמריץ הכל ויריץ הכל מין הסתם לזמן הקרוב ומין הסתם לרחוק......... עם תמיכה מהדור החדש זתומרת 4k לא נחוץ כרגע אבל עם כבר אז כבר..לא חובה..hdmi חובה זה ברור..dirext 12 כמובן וכו' טכנולוגיה החדישה פשוט... יש ברשותי ספק fps 750w מעבד i5 4590 כרטיס נוכחי gtx560ti (מבסוט מימנו מאוד שקט טמפרטורות נמוכות אחלה כרטיס) אבל אין מה לעשות צריך להשתדרג גם..והוא גם עובר למחשב אחר לאחי הקטן.. כרטיס שהיה אצלי יום r9 290 90 מעלות+ במאמץ רעש מטורף ..נמכר ולא חוז…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by orbk,

אני קונה ביום ראשון מחשב חדש ואני צריך לדעת איזה כרטיס מסך יותר חזק 7600GT או 8500GT או 8600GT מה ייתן לי ביצועים יותר טובים ואני יודע שסדרות ה 8XXX תומכים DX10 אבל זה לא אומר שהביצועים שלו יותר טובים מן הכרטיס של DX9 אז בבקשה צריך את התשובה ממש ברגע זה כי אולי עדיין פתוח היום איפה שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לקנות סתם, ועוד שאלה במקרה שהחליט על דגם יותר חזק מה עדיף 7900GT או 8600GTS?

• 11 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by lmlm,

אני לא שואל מה יש להשיג יותר טוב במחיר. אני שואל בין שניהם, מי יותר טוב? תודה (ואם אפשר קישור לביקורת של שניהם אם יש)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני מרכיב מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של 600-700 ש"ח עד עכשיו הייתי משחק משחקים ב- XBOX 360 אבל הוא נהרס מאוד חשוב שזה יהיה כרטיס מסך חזק שאני אוכל להריץ עליו את המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Gainward GTS 450 1GB GDDR5 core clock 783 Mhz http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134 1. זה כרטיס חזק ומומלץ ? 2. יש כרטיסי מסך יותר חזקים שיתאימו לתקציב שלי ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Illectronic,

היי, יש לי כ.מסך gtx480 soc. כמו כל קיץ הוא נוטה להתחמם יותר בקלות (כשגם ככה הכרטיס הזה ייצר חום ברמה מטורפת). הקיץ קצת נשבר לי מהעניין הזה. הוא יושב בתוך מארז בגודל סטנדרטי (חחחח אין לי מושג איך הצלחתי להכניס אותו). בזמן עבודה בסיסית כמו גלישה הוא על 65-70 מעלות. אם אני מריץ משחק הוא מגיע דיי מהר ל-85 ומתישהו גם מגיע ל-100 (אני משתמש ב-OC GURU שמתריע לי על זה). עכשיו חוץ משלושת המאווררים שלו והמאוורר של המעבד יש רק עוד מאוורר קטן אחד להחליף את המארז לא בא בחשבון כי זה אומר שאני יהיה חייב להחליף את הלוח אם ואז גם את המעבד. השאלה היא אם במארז כזה שווה לי לשבת ולהרכיב עכשיו מאווררים נוספים ואם תהיה בכלל השפעה עם הכרטיס הזה שמקריאה באינרטנט ידוע כמייצר חום או שעדיף ל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  23. טוב, אני קונה מחשב חדש והוא בעיקר ישמש אותי למשחקים כבדים, לאורך תקופה ארוכה של כמה וכמה שנים טובות.. עכשיו אני מתלבט בין כרטיסי המסך: nVidia 6600GT nVidia 7600GT יש לציין - כי אני קונה את המחשב עם מעבד חזק יחסית 3700 או 3500 של AMD עכשיו ברצוני לדעת: 1. מה העדיפות בביצועים בין הכרטיסים הנ"ל ? 2. לכמה זמן הכרטיס 7600GT ישמש אותי לתקופה ארוכה מזו של 6600GT ? 3. כמה צריך להוסיף כסף בשביל לקנות את 7600GT .? 4. מה השילוב שייצא לי הכי טוב בביצועים בין כרטיס המסך לבין המעבד שאקנה ? אשמח אם תענו לי על השאלות.. נ.ב - בעבר היה איזשהו אתר שמשווה בין האיכויות של כרטיסי מסך... משהו "האתר של טומי" (באנגלית) בבקשה אם מישהו יודע את האתר שיעלה אותו לכאן...

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Holy,

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35258

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.