כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח של 900 - 1200 שקל. (PCI express) כמובן. חשבתי על Radeon x1600pro 512MG שעולה בסביבות ה-1000. יש הצעות טובות יותר לנצל את הכסף? תודה.
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מממ מפרט בצד איזה חבר משפחה רוצה להכין DVD או כמה, השאלה מה אנחנו *חייבים* להוסיף כדי לערוך אנלוגית, מקלטת וידאו או מצלמת וידאו, לdvd. שימו לב- יש רק בערך 40 ג'יגה, מתוכם, 4 פנוים. *אני לא מעוניין, כרגע, בהמלצות לצורב dvd. *אני מדבר על המנימום, אין כסף.
-
- 12 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
קראתי את המדריך וההשוואות שבנושא הנעוץ אבל רק הסתבכתי משם :\ בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 750 ולא יותר (כמובן אם זה יהיה עוד כמה שקלים זה בסדר, אבל לא עוד 50-100) אני ממש לא יודע מה עדיף, ATI או NVIDIA ואיזה סוג אז פשוט תמליצו השימוש שלי הוא לעריכת גראפיקה וקצת משחקים, אני לא צריך משהו שירוץ לי ברמה מטורפת עם מיליון FPS ולכן זה התקציב. ובבקשה שאתם ממליצים, רק כרטיסים מסוג AGP. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני שובר את הראש כבר זמן מה בבחירת כרטיס מסך. יש לי מפרט מוכן למחשב ונשארה לי רק בחירת הכרטיס לקנייתו. המפרט הולך ככה: לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד - Intel® Core 2 Quad Q-9550 2.8GHz 12MB 1333MHz מאוורר למעבד - Thermaltake Big Typhoon 120 זיכרון - A-Data 2 x 2Gb DDR II 800MHz דיסק קשיח - 500GB 7200rpm SATA II 32M מארז - Raidmax Sagitta II ספק כוח - Huntkey 500W מסך - Samsung 19" T190 התקציב שלי לכרטיס הוא בסביבות ה1500 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות מ2 החברות (nVidia וATI) חבר'ה, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור אחד שלא משתמש בAA , רק רזולציה גבוהה ( 1280*1024 ) , האם הזכרון יהיה משמעותי בשנה הקרובה ( אחרי זה כבר צבא ) . ובנוסף , מה ההבדל בין 6800gt לבין 6800 עם 16 צינורות פתוחים ( פחות או יותר ברזוציה שאמרתי במשחקים כגון Far Cry ) ? השאלה הראשונה יותר דחופה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי כרטיס 9700PRO של הרקולס ויש לו בעיה של מסכים שחורים, חוסר יציבות ותקיעות במשחקים. אחרי בדיקות רבות בפורומים אחרים (גם בארץ גם בחו"ל) ולדי הרבה אנשים עם הכרטיס הזה יש בעיות, אז בבקשה פרטו על הקירור שלכם, איזה חברה הכרטיס, איזה דרייברים והאם יש אצלכם בעיות יציבות. המון תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום, מקווה להצלחה. אני עומד לרכוש כרטיס מסך יד שניה (X800PRO של POWERCOLOR ב-200ש"ח) איך אני יכול לבדוק האם הוא תקין לחלוטין ? אשמח לעזרה, DAVID
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהנושא נטחן פה אבל איזה מבין הכרטיסים יותר טוב? האם הגיפורס אחרי אוברקלוק גדול יחסית יהיה יותר טוב מהרדאון? והתמיכה בDX9 היא ממש קריטית או שהיא מהווה שיקול מרכזי? בכלל היכולות אוברקלוק שלו כאלה טובות ?? (של הגיפורס) ועוד שאלה קטנה... יש לי RIVA TNT 32MB MODEL64 מרחתי עליו משחה טרמית והוספתי מאוורר 40MM על המאוור שבא איתו הרצתי RIVA TUNER והשעון ליבה היה על 120MHZ הצלחתי לשנות את זה למקסימום משמע 165 MHZ (CORECLOCK) יש סכנה שהוא יישרף או שבשעת מאמץ הוא פשוט יקפוץ לי מהתוכנית ??? אני יודע שזה יותר קשור לפורום אוברקלוק אבל אני לא רוצה לפתוח סתם נושאים. תודה לכל העונים ;D
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT שיש לו שתי יציאות לקבל חשמל מאספקת כח. האם צריך לחבר את שני היציאות או מספיק אחד? אני צריך את השניה ל CDROM IDE
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום... את המחשב החדש שלי קניתי בספטמבר השנה. הייתי אמור לקנות אותו הרבה לפניי, אבל החלטתי לחכות לדור החדש של כרטיסי המסך של ATI. יצא ה- HD5870, והנה הכרזה נוספת על כרטיסים מדהימים מצד נווידיה שיצאו בקרוב. בסופו של דבר קניתי את המחשב ללא כרטיס מסך, ואני משתמש בכרטיס מסך חלש וזמני שהיה ברשותי. לאחר הכתבה ב- XbitLabs (http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091105234423_Nvidia_to_Ramp_Up_Fermi_Graphics_Cards_Only_in_2010.html) שאומרת שכנראה הכרטיסים של נווידיה יצאו בתחילת פברואר, אז אני מתחיל לשקול ברצינות לקנות את הכרטיס של ATI וזהו - כי יכול מאוד להיות שאני אתגייס עד אז. יש מספר משחקים שווים שיוצאים בקרוב - CoD MW2, AC2, (ועוד, לא כולל הרבה שכבר יצאו שלא שיחקתי בהם) …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי על סדרת כרטיסי מסך של NVIDIA שאמורים להיות מקצועיים. איזה כרטיס מסך עדיף למשרד שעובד עם 3D Studio MAX ??
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו אמר שיש בעיות אם החברה Club3d Club3d HD4870 OC Edition 512MB DDR5 Zerotherm Cooler כדיי לקנות את הכרטיס הזה?
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. א. הקרור של ה 7600 טוב? ב. ^^^ הוא שקט? 2. ה 7600 יריץ את כל המשחקים שיצאו עד היום על המקסימום נכון? (f.e.a.r ...) 3. א. בכמה אחוז בערך ה 7900GT יותר טוב מה 7600GT ? ב. ה 7900GT הרבה יותר טוב בצורה ממש מורגש מה 7600 ? 4. יש לי עוד שאלה שלא קשורה רק לכרטיס הזה: 256MB לכרטיס מסך זה הרבה להיום ועד עכשיו עדיין לא יצא משחק שמנצל את כל ה256MB (ומן הסתם לא יצא משחק שצריך יותר מ 256) כמו שכולם יודעים יצאו כרטיסים של 512 MB שזה ממש המון למשחקים , כמו 1900 ו 1800 של ATI אז עכשיו השאלה שלי אם אתם חושבים שמשחקים עתידיים כמו CRYSIS ו UT 07 יספקו ב 256 או שהם יכולים לנצל יותר מ 256 (אולי לא את כל ה512 אבל בהחלט יותר מ 256 -> משהו ביניהם: 400+, 300+ ) תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם שווה לשדרג 260C216.65NM עם קירור סטוק ואחריות שנתיים וחצי, ל295 עם אחריות שנתיים וחצי. בתוספת של 1200 ש"ח. יש לי לוח EX38 כך שאני לא יכול לעשות SLI לבד... השיקול שלי הוא שמבחינה סטטיסטית, עד היום, כרטיסי ה HIGH END היו חזקים יותר מכרטיסי ה HIGH של הדור שאחריהם [8800GTX&9800GTX+;98GX2&260GTX&280GTX] וכו'. עד שיצאו הדור החדש של הכרטיסים ערך הכרטיס שלי ירד משמעותית. ואם כיום אני יכול לקבל עליו קרוב ל1000 ש"ח, בעתיד אוכל לקבל עליו מקסימום 500 במזל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה אקנה בזמן המאוד קרוב מחשב (כרטיס מסך + לוח אם + מעבד) -> AMD 64x2 לא החלטתי במדויק כנראה Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore . לוח אם - asus m2n-e. זיכרון פנימי - 667mhz DDR2 1GBx2 לפרטים נוספים על המפרט ראה שירשור ב"מפרטי מחשב" הכרטיס מסך שבחרתי היה 8500GT 512MB, בפורום מפרטים המליצו לי לקחת readon ההבדל העיקרי הוא DX10.... שלREASDON אין (רק ליקרים) מה היתרונות/חסרונות של הכרטיס מסך ביחס למחירו והאם כדאי כרטיס מסך אחר? ולפי דעתכם כמה זמן הוא יוכל להריץ משחקים על המקס' אם בכלל (חדשים...)
-
- 12 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מתי הכרטיסים החדשים של NVIDIA יגיעו לארץ? כמה הם יעלו? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש בעיית תאימות עם כרטיסי מסך מסוג ATI לאומת NVIDIA מבחינת משחקים לכרטיסי מסך מסוג ATI צריך PATCH למשחקים כיוון שהם אינם מתאימים 100% למשחקים לאומת כרטיסי מסך מסוג NVIDIA שלא צריך PATCH למשחקים והם כן מתאימים 100% למשחקים האם זה נכון? אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג ATI X1900XT או כרטיס של NVIDIA 7900XT מבחינת תקציב אין לי בעייה כמו ששמתם לב אני מעויין בטוב ביותר ללא בעיות תאימיות למשחקים וגרפיקה הכי טוב שניתן להשיג
-
- 12 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-