עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by domuzy,

כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO / 128MB 128bit TVOUT/DVI Bulk+Accessories אחריות: שנה כולל 2 דיסקים, מתאם DVI, מתאם S-VIDEO, כבל S-VIDEO, כבל RCA. זה ב1192ש"ח כולל משלוח! יש בכלל RADEON 9800 PRO כלשהו עם VIVO??? ומה זה DVI בדיוק?

2. איזה כרטיס, הכי זול, מסוגל להריץ כל משחק שקיים היום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הנ"ל? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by netanel38121,

רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מדבר על ההתלבטות בין GeForce4 ולבין Radeon 8500. כפי שידוע לרבים, לפני זמן מה פירסמו שהמנוע של דום 3 יפעל יותר טוב על הרדאון. שנית, אם תבדקו כל בנצ'מרק בין הרדאון והגי פורס 4 ב- Unreal Performance Test תגלו שגם שם הרדאון מביס את הגי-פורס4. ה- Unreal Performance Test זה בנצ'מרק אשר בודק את ביצועי הכרטיס מסך למנוע Unreal, ולא המנוע הנוכחי, אלא לגבי העתיד של המנוע. שני דברים אלה מאד חשובים מכיוון ששני המנועים הנ"ל כנראה ישלטו בתעשיית המשחקים בשנים הקרובות (כמו היום) ולכן למרות שהגיפורס נראה כמנצח את הרדאון כיום, המצב יתהפך בעתיד הלא רחוק. לכן אני אישית ממליץ אם אתם רוצים לחשוב חכם ולתכנן לעתיד אז לקנות רדאון. כמו כן, ידוע שהטכנולוגיות של הרדאון יותר מתקדמות מאלה של הגיפו…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. כיום יש לי את ה-GTX 660 OC ואני רוצה לשדרג לאחד חדש. אני מתלבט בין MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr 3GB OC לבין Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB. האמת היא שאני רוצה לשדרג מתוך המחשבה שכרטיס מסך זה כמו אוטו- עדיף למכור יחסית מהר, (יש לי את הכרטיס כשנה וחצי) כי משנה לשנה הערך יורד יותר ויותר, וגם סתם כי בא לי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות יותר. האם אתם מסכימים עם ההנחה שלי? ודבר שני, האם אתם חושבים שהכרטיסים הנ"ל יהיו בחירה נכונה? הם יחזיקו מעמד די הרבה זמן? העניין הוא ששניהם בעלי ביצועים דומים, אך ה-770 עולה 90 שח יותר. ל-770 יש קירור טוב יותר, אך מגיע עם 2GB זיכרון, וה-280X עם 3GB. האם יש לזיכרון משמעות פה? במה אתם הייתם בוחרים? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. יש לי ASUS GF3 Ti200 עכשיו הוא נדפק ויש לי אפשרות להחליף אותו הבעיה שאני יכול להחליף לleadtek TI4600 אבל אני צריך לחכות זמן לא ידוע או לקחת עכשיו במקום Asus Ti4400 אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לי לביצועים הטובים ביותר במשחקים. GEFORCE 6800GT OR RADEOM X800XT. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הי אני רוצה לקנות כ. מסך איזה יותר טוב ? מעבד I7 920 לוח אם GIGABYTE EX58 EXTRIME זיכרון 3X1GB 1600MHZ CORSAIR ספק HEC 750 COUGAR דיסק קשיח 1TB WD מארז LIAN LI P80

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי החלטתי לעשות ל-980Ti מבדק ב-3DM הרצתי אותה בDEFUALT וקבלתי את ה-Score הבא ב-FIRE STRIKE 1.1: מפרט : 6600K@4.4 24GB Ram MSI GTX 980Ti Lightning default clocks Samsung SSD 850 250GB FSP Raider 750W Silver רזולוציה 1080p משומה אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מהמקובל <במקום http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-980-ti-lightning-review,24.html> א. האם מדובר בזוטות או שיש דבר מה הגורם לכך? ב. איך ניתן לקבע את ה-PCI-E שיהיה על 3.0 ולא 1.1(GPUZ מראה זאת)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שמתי לב שבאינפורמציה של הכרטיס מסך שלי (FX5900) כתוב שסוג האפיק הוא 2X וראיתי שכולם מדברים פה על 4X או 8X. למה אצלי זה 2X ?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום לכולם, לקראת BF4 אני עושה שדרוג קומבינה לעגלה הישנה שלי. אני מעוניין להריץ את משחקי Frostbite2 שהם BF4 ו C&C על מקסימום FPS, פחות חשוב לי ההגדרות. הספק הוא TT ToughPower 600W בן כחמש שנים+ מעבד יהיה 4770K. שימו לב שהדגש הוא BF4 עם שרת 64 שחקנים. הסינגלפלייר לא רלוונטי. כמו כן אני מעוניין לדעת מה האפקט של הזכרון של הכרטיס על הביצועים ? DICE אמרו שדרוש 3GB בכ"מ ב BF4... איך הגיעו לרמות הזויות כאלו ?

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by jambo7,

אני קורא בפורום שיש כאלה שטוענים שאפשר להרכיב 2 כרטיסים שונים למחשב אחד יש כאלה שאומרים שהכרטיסים צריכים להיות זהים ואני חושב שהעיקר הוא שיעבדו על אותו הדרייבר nvidia או ati מה דעתכם איפה האמת?

13. Started by Lahad,

שלום ,החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט ויש לי שאלה עליכם רציתי לקנות בהתחלה את LEADTEK WinFast PX7900GTX 512MB MyViVo וכרגע גיליתי שיש גם את LEADTEK WinFast PX7900GTX eXtreme 512MB MyViVo ההפרש בין השניהם הוא רק 250 ש"ח האם כדי להזמין את האקסטרים? ומה ההבדל שלהם בביצועים האם יש בכלל? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 680 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. בקיצור ,נדרש כרטיס htpc ,כזה שיכול להריץ hd עם מחשב ישן ,ולהריץ משחקים בצורה הבסיסית ביותר (בו נגיד להריץ codmw2 על הגדרות נמוכות או bfbc2 גם כן ,לא יותר מזה ). יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט ונמוך (כאילו Low Profile ) ,אם כי לא חובה ,ובאותה מידה יהיה נחמד אם יהיה לו חיבור hdmi ושהוא אולי גם יתמוך ב dx11 .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מבקש הצעות לכרטיס מסך מומלץ עד 600 ש"ח למערכת מחשב חדשה. להלן הרכיבים החשובים במפרט: מעבד : i5-750 לוח אם: GB P55m-UD2 זכרונות: 2 סטיקים של 2GB תדר 1333 דיסק : 1TB WD מארז : Antec Three Hundred ספק : Seasonic 500W 80+ Active PFC 12cm מסך : LG 22" L227WTP מה כרטיס המסך המשתלם לרזולוציה הטבעית של המסך 1680 על 1080 ??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tombcatz,

סתם רציתי להראות לכם איזה קפיצה טכנולוגית עצומה עברנו ב-5 שנים האחרונות בתחום המשחקים... שימו לב-בסוף שנת 2000 החברה CRYTEK פירסמה תמונות מהמשחק החדש שלה,שכונה בזמנו "X-isle"...המשחק הזה בסופו של דבר בוטל,ובמקומו פותח FAR CRY על קונספט דומה....אבל בכל מקרה-המנוע של איקס אייסל הוא האבא של המנוע הגראפי של FAR CRY והנה התמונות שפורסמו בזמנו,שנחשבו למדהימות מבחינה גראפית,ואני זוכר שאני ממש התלהבתי מהגראפיקה....מה שקשה להגיד היום...המשחק נראה זוועה ועכשיו-בהשוואה למנוע הCRY ENGINE 2....5 וחצי שנים אחרי

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by massinvallus,

איזה יותר טוב? למישהו יש השוואה בינהם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by --- The King ---,

אהלן, קניתי מחשב חדש לגיימינג לא מזמן ואני לא כלכך מרוצה מהביצועים שלו. חשבתי להוסיף כרטיס מסך נוסף (GTX 1070) ולהוסיף עוד זיכרונות (כרגע אני עם 2x8). המשחקים שאני בעיקר משחק הם: BF1, GTA V, The Witcher 3. לפי מה שקראתי והבנתי BF1 לא תומך באופן רשמי ב-SLI, ואם ככה אז אני חושב שלא אקנה עוד 1070. ראיתי שיש מלא "תיקונים" לא רשמיים שמאפשרים SLI במשחק, השאלה שלי היא כמה אתם חושבים שזה בטוח ועובד טוב, והאם קיים סיכוי גבוה שיצא עדכון רשמי שיתמוך ב-SLI במשחק. אני שואל את זה עכשיו כיוון שאם אקנה עוד כרטיס מסך אז זה יהיה בבלאק פריידי. המפרט שלי לכל מקרה (אשמח לקבל גם המלצות אחרות לשדרוג המחשב): מעבד: i7 6700 3.4GHz קירור מעבד: Artic Freezer 7 Pro Rev.2…

20. בוקר טוב כולם, ברשותי מחשב בן 4 שנים שיש לו אפיק AGP, מחוסר תקציב אני נאלץ להמשיך בארכיטקטורה הנוכחית. ולשאלה, מה כרטיס הAGP החזק ביותר כיום? ומה ניתן להשיג בארץ למיטב ידיעתכם? מפרט - athlon 64 3000+ 2.0GB ddr 400 asus a8v deluxe

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  21. היי , לאחרונה ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה 29" ויש תופעה מוזרה ... את הסמל כניסה של הוינדוס (מה שרואים לפני השדסקטופ עולה) רואים בצבע אבל החרי זה הכל בשחור לבן ... יש לי כרטיס מסך 6800GT ואני מחבר אותו בבננה (צהוב) תודה לכל מי שעוזר (אני כבר מת לראות את הסרט של הסימפסונס כבר )

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by liav12,

תשמעו, עכשיו דוד שלי בדיוק נמצא בחנות מחשבים, והאו רצה לקנות את ה9800 פרו עד שהמוכר אמר לו שיקח 5900 אקס טי כי הוא יותר טוב ממנו, לא יודע מה הוא עוד האכיל אותו אבל אני יודע ש9800 פרו יותר חזק עם או בלי פילטרים תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו אמרתי לו שיקח ת9800 פרו אבל הוא לא סגור עדיין. יש למישהו מילה אחרונה על הכרטיסים האלו?

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by WarMachine,

הכרטיס הזה ללא ספק הולך להיות מתחרה גדול מאוד לנוידיה ואיטיאיי בדור הכרטיסים הבא. ללא ספק שיש לו תכונות ופיצ'רים מעולים,רק מעניין יהיה לראות מה יהיה תג המחיר שלו ואם יצאו לו כמה גרסאות כי לפי האפשרויות שנחשפו לציבור נראה כי הכרטיס יעלה לא פחות מ 400 דולר וזהו מחיר שאף צרכן ביתי ממוצע לא ישלם(מלבד המכורים שבינינו ,כמוני)אז מעניין יהיה לראות אם צפוי שבב מוחלש מהירות (כמו ה TI 4200 של נוידיה והרדאון 7500 של אייטיאיי) או שבמקום שבב מוחלש יהיה שבב "ערום" טכנולוגית כמו סדרת ה MX של נוידיה הידועה לשמצה. גם מעניין יהיה לראות איך מטרוקס תתמודד עם הצרכנים שלא ממש יודעים מיהי החברה האנונימית הזאתי(שהרי לא כל מי שיש לו מחשב יודע על כל דבר בכרטיסי מסך והרוב הם סתם אנשים שרוצים מחשב שי…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

טוב אז כפי שכולנו יודעים r300 יצא היום (ה18) וכל העולם מוכה תדהמה............... אבל עכשיו ברצינות........ כמה אתרים פרסמו סקירות על הכרטיס החדש כל הטכנולוגיות ובלה בלה בלה אבל הפריע לפחות לי חוסר מידע בפריימים(לפחות באננד) לכת התחלתי לחפש.......... באחת משיטוטי ברשתבאיזה אתר לא זוכר את שמו מצאתי נתומים בפריימים והשוואה בין כרטיסים המובילים היום ובין r300 החדש... הנתונים לקוחים מבדיקות שנערכו באננד אבל שם לא מצוין קצב הפריימים אלא רק השוואה יחסית לטי 4600 אז הנה הנתונים המלאים(תקראו ותנשמו עמוק............) Unreal Tournament 2003 (DM-Antalus) 1024x768x32 High Detail Settings Radeon 9700: 130.4 GF4 Ti4600: 94.5 Parhelia: 54.4 Radeon 8500: 57.6 Unreal T…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. חיפשתי בכל רחבי האינטרנט, מנועי חיפוש ומה לא! פשוט לא מצאתי... רק 1950XTX. ושאלה חשובה נוספת, היא שראיתי כאן בנצ'מארקים של X1950PRO: http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/10/19/Sapphire-X1950-Pro/p3 ואני לא מבין מה זה CrossFire שמכפיל את הביצועים?!!

• 12 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.