כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB המפרט שלי: לוח אם :Maximus 2 formula מעבד:Q6600 זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB ספק כח :Zalman 1000W קירור מים : Thermaltake Big Water 760i כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המצלות לכרטיס/כרטיסים למשחקים בהגדרות הכי גבוהות. המפרט: מעבד CORE I7, ספק 900W תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הכרטיס היחיד שהיה בחנות מה GTX...מישהו מכיר אותו? ביקורות?
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, החיבור הזה מיועד בעיקר למסכי LCD.. אבל האם אפשר לחבר אותו ל-CRT? תהיה בזה תועלת כלשהי?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37581 OMG זהו,הפעם זה רשמי,חזרנו לתקופת הVoodoo
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
8800GT LEADTEK הכרטיס עצמו מחובר לחשמל + הכבל של ה6 פינים הלך לעולמו?
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד אינטל 1.8 512 rdram אני לא מעוניין לחכות לקנות מחשב חדש (לא בחודשים הקרובים לפחות) אבל כן מעוניין להפעיל את Rome Total War בצורה סבירה ואף טובה, גם את doom3 למשל וbattlefield 2 בגרפיקה נמוכה, למרות שאפשר גם לוותר עליו. האם יש איזשהו כרטיס מסך agp במחיר של עד 650 שקל שיכול לעזור לי? מה לגבי geforce 6600?...האם גרסת הLE תספיק?
-
- 12 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הי, יש לי לוח ASUS, אין לי מושג איזה (איך מבררים?) והכרטיס מסך עליו. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני? במה זה כרוך? מה ההשלכות מבחינת פינוי משאבים וכו... המחשב הוא סלרון 3 766 מה"צ
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין גרסאת ה128 ביט ל256 והאם הוא משמעותי {אם הוא קיים} ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים. אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות. איזה כרטיס יתאים? הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר .
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פנטיום3 733 והכרטיס וודו 3 וברצוני לשדרג את הכרטיס אני מתבלבט על כרטיס שיתאים למערכת שלי בטווח מחירים שלא יעלה על ה700-800 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אחים עד שסוף סוף הצלחתי לסדר תרדאון והעלתי מישחקים ... העלתי את אמריקס ארמי שהוא די כבד והכרטיס גם דיי היתחמם והתחיל להציג טקסטורות שבורות וכל מיני דברים קטנים שמפריעים מאוד .. המארז שלי מקורר די טוב אז הוספתי לכרטיס עצמו קירור ע'י זה שהוספתי לו 2 מאווררי אנטק משני הכיונים אבל זה עדיין מטריד אותי שעם הקירור שהחברה שמה לכרטיס לא אמור להחזיק את הכרטיס בטמפרטורות עבודה נורמלית במשחקים ??? דרך אגב הכרטיס לא עבר אוברקלוק ... אתם חושבים שזה יעזור ? יש עוד פיתרונות ואני לא מדבר על משהו קיצוני כמו קירור מים או דברים כאלה ...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המשחקים הם : GTA IV , כמה FPS? BEMNG ---http://wiki.beamng.com/Requirements כמה FPS? אני לא בטוח אם הכרטיס מסך עבד אבל על הגדורת הכי נמוכות קבלתי 30 וקצת FPS FAR CRY 3 כמה FPS? אני חושב שזו שאלה כללית מידי כי יש הגדרות ופלטרים , אך אני רוצה לדעת בערך ומצדי שגם יהיה על איכות הכי נמוכה .. אם תוכל להעריך את זה זה מאוד יעזור לי .. ושאלה נוספת , יתכן שכרטיס מסך 4600 HD של אינטל , יהיה הבדל בין הגיפורס GT 750M 4GB יתן הבדל בFPS של 10-20 FPS? מפרט המחשב הוא 8 GB ראם ווינדוס 8 ומעבד I7 הסוול לא חסכוני.. תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע ישנו במחשב כרטיס מסך AGP של נוידיה GF5200 עקב היות ואני מעבירה את המחשב לאח שלי, אני רוצה בשבילו כרטיס יותר חזק וטוב כרגע הכרטיס מחובר למסך CRT 19" דרך D-SUB, ועוד כמה חודשים אחי ירכוש לעצמו מסך LCD דק אז אני מחפשת אחר כרטיס AGP, עם DVI ו-D-SUB איכותי וטוב. שתומך ויסטה. התקנה חלקה כמו בכרטיסי נוידיה. תקציב עד 400 ש"ח + - המחשב הוא פנטיום 4 2.8MHZ עם 2GB זכרון, מע' הפעלה ויסטה - עם ספק כח ג'נרי 480W. האם כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2600PRO 512MB AGP טוב ויעבוד חלק ללא איטיות וכו'? עדכון קניתי יד שנייה - אבל כרטיס חדש GF 7600GT של XFX - תודה לכם שכיוונתם אותי המסך מחובר עם המתאם DVI - VGA, מעניין השומרי המסך של הויסטה עכשיו יותר מהירים... עלה לי 400 שקל
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את Oblivion בתקווה שאצליח להריץ אותו על מחשבי הישן. התאכזבתי לגלות שהכרטיס הנוכחי, 5900XT, אינו מאפשר חווית משחק סבירה אפילו ברמת פירוט נמוכה מאוד. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף באפיק AGP גוסס ולכן 1950Pro לא בא בחשבון. X800GTO עולה היום 600 ש"ח. הוא יצליח להריץ את המשחק ברזולוציה 1440X900 + AA? (המפרט המלא נמצא בפרטים אישיים)
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני יודע שה 560 ישן הוא תומך DX12 שזה כבר משהו השאלה אם אני ארגיש הבדל בביצועים בינו לבין HD5770 או שחבל על ה 50 שקל ? ה 5770 חלש מאוד אני רוצה לשדרג : הבנצמרק הוא מהאתר הזה : NVIDIA GeForce GTX 560 Specs | TechPowerUp GPU Database השאלה אם האתר אמין ? הייתה לי עוד מחשבה לקחת עוד 5770 בנוסף ל 5770 שיש לי ולחבר אותם ב CROSSFIRE אני בספק אם יהיה הבדל בביצועים אני יודע שלפעמים יש נפילה בביצועים יותר גם ב SLI . ל 1030 יש 384 ליבות CUDA ול 560 יש 336 ה HD5770 לא תומך בטכנולוגיה PhysX עוד חשש שה 560 הדרייבר נתמך עד 2018 : יש משמעות לזה שאין ל 560 דרייבר מעודכן אחרי 2018 ?
-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב אז השתדרגתי לwindows 7 התקנתי את הדרייבר האחרון של ati ה10.6 ואני מקבל מסכים אפורים רנדומלים שתוקעים את המחשב ואני חייב לעשות restart חפשתי באינטרנט פטרון אבל לא מאצתי משהו מועיל מישהו נתקל בבעיה וסדר אותה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
6600gt לאפיק AGP, עם 3 שנות אחריות, ב-767 ש"ח: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGIGFX6600&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312&aff=Zap הגיוני לדעתכם?
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-