כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו 4850HD לכרטיס מסך מתקדם יותר. התקציב הוא עד 1500 ש"ח. הדרישות הרצת משחקים כדוגמת CRYSIS 2 BF3 ו HON ברזולוציה של 1920X1200. זהו המפרט שיש לי עכשיו GIGABYTE GA-770TA-UD3 AMD Athlon II X3 435 Patriot PSD32G13332 DDR3 2GB x2 Ati Radeon 4850 1gb ST31000528AS Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive x2 windows 7 x64
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לגל המשחקים הקרב ובא, בגלל הפרש במחיר הגדול בין GTX560 TI ל- GTX570 רכשתי בסוף את הזול יותר. האם יש כזה הפרש בביצועים שהפרש של 700 שקל שווים את זה?? המטרה לשחק משחקים על רזולוזציה הכי גבוהה והגדרות על מקסימום.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מה נשמע? עד לפני יומיים היה לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 220 GT כאשר הייתי משחק במשחקים היו לי לאגים רציניים אפילו משחקים פשוטים כמו FIFA 2008 וכו' בדקתי טמפרטורות ונוכחתי לדעת שהמעלות מגיעות מעל 90 מעלות ניקיתי פתחתי אווררתי וכו' כל הפעולות לא עזרו אז הלכתי לאייבורי למימוש האחריות והוא אמר שזה מעלות נורמליות אבל הוא בכל זאת יחליף לי לכרטיס מסך אחר והוא נתן לי 430 GT לאחר שחיברתי אותו והתקנתי את הדרייבר נוכחתי לדעת שעדיין יש לי תקיעות במשחקים והוא מריץ אותם רק על רזולוציות נמוכות וגם אז יש קצת תקיעות הדרייבר הינו הדרייבר המעודכן ביותר יש אולי איזה תוסף שצריך להתקין? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי לכולם שאלה קטנה לי אליכם: מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - GTX260 בגרסא הזו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל כרטיס מסך: Forsa GTX260 896 MB GDDR3 HDMI DUAL DVI 216 Stream Processors! 55N I - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪423 סה"כ: ₪423 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 415 ₪ http://tms.co.il/preview/spec/fgytj74e מחיר קצת זול לכרטיס מסך כזה.. לא כך?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
-
שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך טוב למחשב מותג "Dell OptiPlex 755" סוג תושבת: PCIe X16 ספק כח: 275W מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz דגם מארז:SFF גודל פיזי שיתאים למארז: גובה 6.89 ס"מ רוחב 16.765 ס"מ שימוש: משחקי מחשב (FIFA 2011 לדוגמא) תודה מראש לעונים, נריק
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מסך ברזולוציה fhd היא מעוניינת גם לקנות כ. מסך על מנת לשפר את הגרפיקה ולצפות בסרטי hd חשוב לציין שהכ. מסך כלל לא מיועד לגיימינג התקציב הוא עד 300 רצוי פחות..תודה מראש לכולם(:
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת, האם יש ל nvidia כרטיס המאפשר הפעלת שלושה מסכים בו זמנית? (לא כולל כרטיסי הקואדרו) אם אין, האם ניתן להשיג זאת באמצעות SLI? כרגע ישנה מגבלה לכרטיסי nvidia - אני מקווה שתפתר בחודשים הקרובים אך לבינתיים אין מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נשרף לי הכרטיס מסך במחשב HD4870 .. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל את על המשחקים חדשים על הגדרות גבוהות אבל שלא יהיה מצב שהלוח אם והמעבד יהוו צוואר בקבוק המעבד שיש לי : Q9550 ספק : superb 720w gigabyte רצוי אחריות לשלוש שנים ולא שנתיים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, 1. האם ניתן להרכיב שני כרטיסי מסך שונים ב CF - נניח 4850 וכרטיס אחר ? 2. איזה כרטיס חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח יהיה אופטימלי ללוח אם GIGABYTE X48-DS4 ו PC POWER & COOLINGספק 610W S61EPS ולגרפיקה מקסימלית של 1680 על 1050 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הצנוע שלי (GT240) כבר לא עומד ברזולוציות גבוהות . היה עושה עבודה די יפה על רזולוצייה 1650X1050 . אתמול קיבלתי את הטלוויזיה 40 אינצ'י של סמסנוג FHD בסרטים הכרטיס עובד בלי בעייה אבל במשחקים כמו:COD,Homefront ודומהם הוא קשיש מדי ולא נותן להנות מהמשחק . תהיתי אם מסך יותר גדול צריך כרטיס יותר חזק,הרי אם שמים מסך 22 FHD ומסך 40 FHD הרזולוצייה אותו הדבר רק הגודל שונה. אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב עד 700 שקל שיעבוד יפה במשחקים FHD ולא יקרוס או יאט את המשחק . הבנתי ש ATI יותר משלמים כך שאיני רוצה לעשות קנייה עיוורת כמו בעבר. יחובר למפרט העכשוי במשך שבוע ואז יעבור לפלטפורמה ה I5 2500K שיגיע שבוע הבא אני מאמין . כרגע יש מעבד-Q8300 לוח אם-אינטל בסיסי עם PCI E . זיכרונות…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שום לכולם, לחבר שלי יש את הספיר 4850 גרסאת הVapor, שנרכש ב900 ש"ח לפני פחות מ-3 שנים (במסגרת האחריות) הכרטיס התגלה כמקולקל (נבדק) והבחור בסניף טוען שהכרטיס שווה 300 ש"ח, שזה במילים אחרות, 5670 משהו כזה. זה אומר שחבר שלי עכשיו יקבל כרטיס שחלש משלו? האם הוא זכאי לכרטיס ב900 ש"ח או בכרטיס של השווי הנוכחי של הכרטיס שלו? בבקשה תעזרו, אני לא רוצה שחבר שלי ידפק.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה אני מחליף את הכרטיס שלי 5850+ אלף שקל , השאלה שלי שמעתי שהכרטיס חם לאללה ושיכול להיות בעיות איתו, השאלה שלי כמה שיפור יהיה לי ב1080p במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב בסביבות 500-600 שקל. אני לא גיימר כבד אבל קניתי מחשב חדש ואיתו בא הדחף לחזור לשחק. אני גם לא מחפש לעשות OverClocking. המפרט של המחשב הוא: לוח אם: Intel® Desktop Board DH67BL מעבד: Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, 3.40 GHz)זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333 X 4 מארז מיקרו סטנדרטי. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שיש עוד כמה הודעות בנושא אבל לא מצאתי אחת שבדיוק תשאל את השאלה שלי, נגיד ואני רוצה להרכיב מפרט למשחקים מתי עדיךף לקח זוג של HD 6850 ומתי עדיף לקחת 570 GTX , במה זה תלוי בסוג המשחקים שאני אשחק? במסך שבוא אני אשתמש? (Dell UltraSharp U2311H 23" ) אני מדוע לסיכון שיש משחקים שיודעים לעבוד עם כרטיס אחד בלבד , אבל עדיין אני רואה שחבר'ה מביני עניין פה בפורום ממליצים מדי פעם על זוג כרטיסים, איך יודעים? תודה רבה לכל המגיבים ובוקר טוב
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך זול יחסית, במקום ה-7600GT שהשתגע. הלוח אם הוא gigabyte ga-m55plus-s3g שנקנה לפני כמה שנים טובות וחשוב שהוא יתמוך בכרטיס מסך החדש. אני לא גיימר, אז אני לא צריך חיית ביצועים. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה לשחק במשחק עם גרפיקה "כבדה" , המחשב נכבה או שאני מקבל מסך כחול עם קולות צורמים מתוך המחשב. אני מבין שבד"כ החשודים המיידים הם כרטיסי המסך או ספק הכוח. 1. האם יש תוכנה שבודקת את תקינות כרטיסי המסך ? (4850 ב CF) 2. איך אדע אם הספק טוב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, אני מבולבל לגבי כמות המסכים שאפשר לחבר ב-SLI של שני כ.מסך של NVIDIA, וכמה ב-CF... יש לי את המסך שבצד, יש לו תכונת PIVOT. אני רוצה לקנות עוד שני מסכים אותו דגם, להפוך את שלושת אנכית ולהשתמש בשלושתם למשחקים. האם אני יכול לעשות את זה עם מערך SLI של GTX570?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-