כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, זה קצת ארוך אבל מתבקש. לאחר אין ספור חיפושים, ייעוצים וחפירות ברשת, אני פשוט לא מצליח להגיע להבנה איזה דגם יותר חדש, למה יש כל כך הרבה דגמים שחלקם לא קיימים בכלל בארץ וכד'. לדוגמא קראתי שאין ממש הבדל בין דגם ה- GTX560 ל- GTX560TI, גם חפרתי לגבי ה- 550TI והבנתי שעדיף לי לרכוש את ה- GTX460. אני כבר ממש מבולבל ולא מבין למה NVIDIA הייתה צריכה לעשות את כל הבלאגן הזה (אני מניח שזה לא רק אני שלא מבין ) הכי פשוט שארשום את הנתונים שלי ואני בטוח שאתם כבר תדעו לייעץ מה כדאי. אז ככה: סכום השקעה 700 ש"ח (אפשר לחרוג ב- 100/200 בתקווה שלא). לוח GIGABYTE X58 EXTREME זכרון 6G DDR3 ספק 550W ישמש בעיקר לסרטים ב- HD 1080 ולמשחקים CALL OF DUTY MW3+BATTELFIELD3 סליחה על החפיר…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את המקרן ACER H5360BD, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים כדי לחבר את המחשב שלי אליו ולראות סרטי תלת מימד, ואולי אפילו לשחק. עשיתי המון research בנושא, ואני חושב שהבנתי את הרוב, אבל לא ממש הבנתי איזה כרטיסי מסך יהיו טובים לי. הבנתי שיש שתי טכנולוגיות שמתאימות למקרן כדי לראות דרכו תלת מימד, הDLP Link של המקרן, או סט של Nvidia 3D vision. מכיוון והבנתי שה 3D vision לא יפעל עם מכשירים חיצוניים כמו PS3 וכי ראיתי שהמחיר גבוה יותר על משקפי תלת מימד של זה החלטתי ללכת על ה DLP link (וקניתי כבר שתי זוגות משקפיים). דיי ברור לNvidia 3D Vision איזה כרטיסי מסך טובים, אבל לאופצייה השנייה כל מה שאני יודע זה שאני צריך כרטיס מסך quad buffered רצוי של ATI/NVIDIA ולא משנה כמה חיפשתי…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz DDR3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה. ניסיתי לשים את ההודעה בפורום בעיות טכניות אך לא היה מענה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
זה נכון שהוא חזק יותר ב14% מהGTX 580? העם הוא נחשב לכרטיס טוב? (מומלץ)? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח) בקיצור מפרט המחשב הוא: amd 1055t 6 cores gigabyte 870a ud3 4gb ram antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol) corsair TX750w וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY.. בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260.. אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כש…
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני עובד כעת על בניית מפרט למחשב מי שמתעניין במפרט יכול לקרוא את הדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522137.0 כחלק מהמפרט יש דיון ענף מאוד בכל הקשור לכרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לשנה גג שנתיים לא יותר. הוא צריך לתת לי אפשרות לעבוד עבודה יומיומית במחשב, לראות סרטי בHD ולשחק פעם בשבוע בפיפא 12. המחשב מחובר למסך ברזולוציה של 1920*1200. נראה לי אמרתי הכול תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
בקיצור חזרתי ל5850 קצת יותר טוב מהTOXIE שהיה לי לאסוס דיארקט והנה הוצאות http://3dmark.com/3dm11/2446651 לחשוב שיצא לי קרוב ל6000 עם ה580...
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 3 עם E8400 4Gig ן4850 הספק הוא antec 500d earthwatts הייתי שמח לשדרג את הכרטיס מסך כדי שהמחשב יסחוב לעוד שנה וחצי כמו שצריך עד להחלפתו. אני לא מתכנן להחליף את המחשב עכשיו בכל מקרה. אני חושב שה6850 יהיה פשרה טובה יש סיבה לא ללכת עליו? יש לציין שאני עובד עם מסך של 1280X1024 ככה שזה אמור לעזור לביצועים המעבד עד כדי כך יפגע בביצועים? אני חושב שדווקא ברזולוציות נמוכות לא צריכה להיות למעבד השפעה רבה מדי אשמח לשמוע את הערותיכם. אם יש חברה מומלצת או כרטיס מסך אחר שעדיף let me know... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עם ירידת המחירים שתגיעה אחרי שכול סדרת HD7XX תיהיה כבר בחוץ אני חושב על להוסיף עוד כרטיס HD 6950 שניפתח או HD 6970 בשביל לעשות CFX (אם המחיר ירד כמו שהמחיר של HD 5870 ירד בזמנו זה יהיה ממש טוב ) השאלה שלי זה כמה ביצועים ירדו לי בגלל המגבלה של הלוח אם הוא יכול רק 16X 4X והאם זה משתלם ? או שאני יאבד כול כך הרבה ביצועים שכבר לא כדאי ... המחיר של הגרסה שמגיעה עם ביוס צרוב מהחברה הוא 1100 שקל ובטח עוד ירד ... אולי יהיה משתלם אפילו לקנות ביד שניה באיזה 500 שקל תוספת הביצועים תיהיה אסטרונומית וכמו שאני רואה היא כבר נחוצה כשיש משחקים כמו BF3
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מישו יודע אים הגיעו לארץ ואים כן מי משווק Zotac NVIDIA GeForce GTX 560 Ti 448 או של כל חברה אחרת
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי מערך CROSSFIRE של שני כרטיסי ATI 6970. שמתי לב ברגע שאני מבטל את אופציית הקרוספייר הכל עובד תקין, אבל ברגע שאני מפעיל את המערך של קרוספייר המשחק נתקע בלוגו של EA. קראתי על אנשים שנתקלו באותה בעייה אבל לא מצאתי פתרון לבעייה. יש לציין ששאר המחשקים עובדים רגיל במערך.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת ואני מתחיל להתחרפן ניסיתי כבר הכל! שום דבר לא עובד כבר לכל משחק שאני נכנס הוא ישר יוצא לדקסתופ או מסך שחור הבעיה ידועה שהיא בכרטיסי מסך לי יש שתיי כרטיסים במערך SLI הדגם של הכרטיסים זהה והוא GTX560 SOC של גיגה ביט ניסיתי הכל אז בבקשה לא להגיד לי לעדכן דרייבים או להוציא כרטיס כי זה לא עובד!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הבעייה התחילה לפני שבועיים. לפני שהתחילה הבעייה, הייתה לי הודעה ליד השעון שיש בעייה משהו עם display... לא זוכר משהו כזה בערך, קיצור, לא התייחסתי לזה. כיביתי את המחשב, וכשרציתי להדליק לאחר כמה שעות, הוא לא נדלק, כאילו שמעתי את הצליל של המחשב שהוא נדלק אבל במסך לא ראו כלום. המקרה הזה קרה לי בערך 5 פעמים. אבל עכשיו הוא כבר לא נדלק מאתמול, כמעט יום וחצי. אז הבאתי את המסך של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם, ולא לכרטיס מסך ואז הוא עבד. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעייה, האם הבעייה בכרטיס מסך או במסך עצמו, עכשיו ניסיתי לעשכן דרייבר והוא כתב לי שמה שיש לי הכי מעודכן. (אפשר בכלל לעדכן דרייבר אם המסך לא מחובר לכרטיס מסך בכלל?) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי הצעה מחבר - אני אתן לו דיסק קשיח 160GB SATA והוא יתן לי כרטיס מסך 8600GTS. האם זה משתלם? אמנם הכרטיס יחסית ישן אבל זה יילך לילד שרוב המשחקים שלו לא דרשניים במיוחד, בכל מקרה, כרגע יש לו 8600GT, כך שיהיה לו שדרוג קטן אך לא רציני.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי עכשיו את SIMS 3 על המחשב שלי עם הפאט'צ הכי חדש ודרייבר הכי חדש של כרטיס מסך. הפעלתי את כל ההגדרות על הכי גבוה, אבל המשחק לא עובד חלק בכלל!! כשאני מזיז את המצלמה אני מרגיש תקיעות ממש מעצבנות. בדקתי עם FRAPS מה ה FPS שאני מקבל והיתי מופתע לגלות שהממוצע הוא 110 כאשר המינימום 35. איך זה ייתכן שמשחק כל כך ישן לא עובד חלק על המחשב החדש שלי? איך זה ייתכן שאני מקבל FPS מאוד סביר אבל המשחק מקרטע ברמות? תודה על העזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-