עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DavidGol,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 3DMARK06 ל- 3DMARK VENTEGE ומה הבדיקה המתאימה יותר לכרטיס AMD HD Sapphire 4670 512MB DDR 3 אשמח לעזרה ממי שיודע.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: intel core 2 duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVidia GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום חברים , השאלה שבכותרת . שאר המפרט : מעבד i5 ו-4 ג'יגה זכרון ו-ספק כוח 550 WAT איכותי . מסך : LCD 19 אינץ' רזולוציה 1280X1024 וגם מסך LCD טלוויזיה 32 אינץ . תודה לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by evgeni1984,

שלום קניתי כרטיס מסך 6950 TOXIC ו שמתי לו דרייברים הכי חדשים שיש לAMD אבל לפעמים בזמן עבודה או בזמן משחק נתקע לי המחשב ופאעום מהבב המסך ורושם לי הדרייבר שיחזר את עצמו מה לעשות בבקשה??? וגם יש לי בכרטיס מתג לעביר ל6970 זה מעלה בSHADERS ל1536 אבל במשחק פתאום התחיל לזייף בSKYRIM השחקן התחיל לרדת לי פתאום מתחת לאדמה?? http://gpuz.techpowerup.com/12/01/03/3gb.png

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  5. אהלן חבר'ה! אני מתכנן בניית מחשב לצורכי אינטרנט בשוטף ו-HTPC בשאר הזמן. אין לי צורך בגיימינג במחשב הזה, אך תכני FHD ירוצו עליו תכופות. לכן חשבתי על כיוון של כרטיס מובנה כדוגמת HD3000 שמגיע ב-SB של אינטל. לאחרונה שמעתי שבגלישה באינטרנט ובשימושים כמו שלי ארגיש הבדל אם יש לי כרטיס מסך מובנה לכרטיס מסך ייעודי. למרות זאת, כששאלתי על כך אמרו לי שאין שום הבדל כל עוד לא מדובר במשחקים. לכן אשמח לדעת בוודאות אם קיים הבדל, ואם כן בין אילו רמות של כרטיסים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by corefff,

אני קונה מחשב חדש בפברואר(מתי שאמור גם לצאת 7870) איזה בין שני הכרטיסים יהיה עדיף בבחינת ביצועים ומחיר?? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. Started by f_oren,

תקציב: 2000ש"ח או 550 דולר מעבד: q9450 2.6gz לוח אם: GA-G41MT-S2P ג'יגבייט כרטיס מסך נוכחי: gtx260 ספק: Thermaltake 600W Thoughpower 140mm 52A/12V יש לי מסך 26 אינץ אני הרזולוציה היא 1900*1080 אני עוד חצי שנה משדרג למחשב חדש אבל אני רוצה להנות ממשחקים אני יודע שהמעבד חלש אבל יש אפשרות לעשות לו OC ולקנות כרטיס חזק עד שאני יחליף את המחשב ואני יעשה מערך יש לי גם אופציה לקנות מחול מה אתם אומרים על הhd 7970 החדש אם OC למעבד יהיה צוואר בקבוק? אהה ודרך אגב יש לי 4G ראם DDR3 ואני משדרג ל 8 תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by SpidiMan,

שלום. ברשותי כרגע שני כרטיסי מסך שמיועדים לסרטים ומשחקים - 1.HD6530D - שהוא בעצם הגיע עם המעבד AMD החדש שקניתי. 2. HD5670 - כרטיס מסך בעל 1GB. אני מתלבט עם איזה מהם לעבוד, כאמור, בעיקר לסרטים ומשחקים (פיפא, פרו וכו'). מה אתם ממליצים? (שניהם בחיבור HD)

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by balinti,

נתוני המחשב שלי: Core i5 760 Kingston 4gb 1333 MHz DDR3 1 tb western digital 60 GB SSD GSKILL Hec 550Watt היה לי כרטיס 5770 והחלפתי אותו לאחרונה לGTX 570 עם OC של sparkle כאשר אני משחק במשחקים חדשים דוגמת battlefield 3 אני עדיין רואה לאגים פה ושם בתמונה והיא איננה מאה אחוז אני מריץ בפול דיטייל ב1080 קווים ובדיקת FPS שלי הכי נמוכה הייתה 26.. למרות שאת הלאג עצמו אני לא מרגיש בדיוק מתי שנצפה קצב רענון נמוך אודה אם תוכלו לכוונן אותי לבעיה. ניסיתי לשים את ההודעה בפורום בעיות טכניות אך לא היה מענה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by rantza,

האם ניתן להגדיר שהטלויזיה תידלק על AV כברירת מחדל ולא על ה-HD?המחשב שמחובר אליה תמיד בכבל HDMI נימצא במצב שרק המסך כבויי ואולי מכך הוא מזהה את המחשב. שאני מכבה את ה-TV בערוץ רגיל או במקור אחר (נגיד DVD) ובהדלקה, ה-TV תמיד מתעורר עם כניסת המחשב ב-HD.הטלוויזיה היא -Philips 32 PFL 7962 לפני כ-4 שנים כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. אהלן, אז החלטתי ללעוס יותר ממה שאני יכול לבלוע ולקנות שלושה מסכי 1920X1200 כאשר ברשותי "רק" כרטיס 5850 1GB. מיותר לציין שכל המשחקים האחרונים (ספציפית סקיירים וBF3) עובדים אך ורק כאשר הגדרות הטקסטורות על מדיום ומטה במקרה של סקיירים, או כל ההגדרות על מדיום במקרה של BF (על AA אין מה לדבר כמובן) עם הידע הקטן שאספתי במרוצת השנים, אני משייך את הסוגיה (מעבר לעובדה שהכרטיס "מיושן") לכמות הזכרון שיש עליו. עכשו, עם כל הדיבורים על 7970 וחבריו, אני תוהה מה כדאי לקנות.. האם 2GB יספיקו? או ש3GB יהיה המינימום בשביל להריץ טקסטורות גבוהות בצורה חלקה? ספציפית, אני שואל אם כדאי לי לקנות 2 6950 (שיפתחו ל6970) 6990 בודד או 7970 בודד כיוון שכולם באותו האזור מבחינת המחירים. שאלה נוספת היא, האם …

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. היי, קניתי את המקרן ACER H5360BD, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים כדי לחבר את המחשב שלי אליו ולראות סרטי תלת מימד, ואולי אפילו לשחק. עשיתי המון research בנושא, ואני חושב שהבנתי את הרוב, אבל לא ממש הבנתי איזה כרטיסי מסך יהיו טובים לי. הבנתי שיש שתי טכנולוגיות שמתאימות למקרן כדי לראות דרכו תלת מימד, הDLP Link של המקרן, או סט של Nvidia 3D vision. מכיוון והבנתי שה 3D vision לא יפעל עם מכשירים חיצוניים כמו PS3 וכי ראיתי שהמחיר גבוה יותר על משקפי תלת מימד של זה החלטתי ללכת על ה DLP link (וקניתי כבר שתי זוגות משקפיים). דיי ברור לNvidia 3D Vision איזה כרטיסי מסך טובים, אבל לאופצייה השנייה כל מה שאני יודע זה שאני צריך כרטיס מסך quad buffered רצוי של ATI/NVIDIA ולא משנה כמה חיפשתי…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  13. Started by Moty_p,

מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by YARONGT,

שלום חברה!. קניתי לא מזמן מהטרייד זון את הכרטיס מסך HD5870 של Gigabyte הגרסה עם 2 מאווררים וקירור משופר אני חושב השאלה אייזה ספק אני יהיה צריך בישבילו בלי דאגה אפילו קטנה וכמובן מחיר זול.

• 25 תגובות
    • 3.6k צפיות
  15. Started by GamerFreak,

הגיוני שיש לי אותו מינימום אף פי אס במשחקים עם כרטיס אחד או עם שתי כרטיסים? 560TI של גיגהבייט בדקתי את הקלוקים בתוכנה CPU-Z ושמתי לב שהקלוקים ממש שונים אצל כל כרטיס זה הגיוני? בראשון זה - core:405mhz , Shaders:810mhz, Memory:324mhz בשני זה - core:50mhz , Shaders:101mhz, Memory:135mhz אמרתי אולי זאת הבעיה, וחלק אמרו לי שאני צריך לעשות אובר קלור למעבד יכול להיות שהוא מגביל משהו,i5 2500@3.3ghz הלוח שלי גיגהבייט P67 מקווה שמשהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המתמשכת הזאתי אצלי מאז שהבאתי את המחשב,תודה..

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by idan.da,

זה נכון שהוא חזק יותר ב14% מהGTX 580? העם הוא נחשב לכרטיס טוב? (מומלץ)? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eran898,

שלום. בניתי מחשב לפני בערך שנה ובמהלך הבניה נגמר התקציב והוא נאלץ לחיות עם כרטיס מסך ג'יפורס 7300 העתיק חח(כן כן 128 מב שמתוכם 88 הולכים רק לווינדוס 7 חח) בקיצור מפרט המחשב הוא: amd 1055t 6 cores gigabyte 870a ud3 4gb ram antec 12 hundred(just to let you know that i got full tower so i have space lol) corsair TX750w וזהו נראה לי... מחובר ל19 אינטצ+לטלויזיה LCD 32 אינטצ HD RDY.. בקיצור אני יודע שהתקציב זוועתי בגלל זה אני צריך עזרה בחיפוש באתר יד2 למשהו נורמאלי..מצאתי בנתיים כל מיני GTX280OC וGTX260.. אני יכול להגיד כשבניתי אותו רצית את הכרטיס HD6950 שאז עלה 1500 ועכשיו 850... אבל עדיין לא בתקציב חח קיצור אני אשמח לעזרה ..ואולי גם לדעה על החלקים.. בכל זאת עברה שנה חח וגם כש…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by kelazar,

אני עובד כעת על בניית מפרט למחשב מי שמתעניין במפרט יכול לקרוא את הדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522137.0 כחלק מהמפרט יש דיון ענף מאוד בכל הקשור לכרטיס מסך. אני צריך כרטיס מסך שיספיק לי לשנה גג שנתיים לא יותר. הוא צריך לתת לי אפשרות לעבוד עבודה יומיומית במחשב, לראות סרטי בHD ולשחק פעם בשבוע בפיפא 12. המחשב מחובר למסך ברזולוציה של 1920*1200. נראה לי אמרתי הכול תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  19. שלום, המחשב שלי כבר בן 5 שנים (וואו ) הוא עבר שדרוג באמצע הדרך לספק כוח נורמלי (במקום של אייבורי) יותר זכרון וכרטיס המסך הנוכחי. עכשיו אני יודע שבעקרון בשביל לשדרג ממש ולשפר אני צריך כבר מחשב חדש, אבל באמת אין לי תקציב לכזאת קנייה. (למרות שנראה לי שכל מחשב כיום אם אני אצרף אליו את כרטיס המסך הנוכחי שלי יהיה יותר טוב משלי משמעותית) בזמן האחרון חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הבעיה העיקרית איתו היא גם שאין בו את כל הפיצ'רים הטכנולוגיים האחרונים, וגם ש-ATI AMD כבר מזמן לא תומכות בו בשום דרייברים חדשים. כמו כן, לא מזמן קניתי מסך חדש שמתהדר ברזולוציית 1920 על 1080, והייתי רוצה לשחק יותר משחקים על הרזולוציה הזאת או קרוב אליה. אז השאלה שלי היא, האם יש לי טעם לקנות כרטיס מסך ח…

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by F430,

בקיצור חזרתי ל5850 קצת יותר טוב מהTOXIE שהיה לי לאסוס דיארקט והנה הוצאות http://3dmark.com/3dm11/2446651 לחשוב שיצא לי קרוב ל6000 עם ה580...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. http://www.fastup.co.il/thumbs/72445669.png בהתאם למפרט המצורף: כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מובנה על הלוח אם. הספק שיש ברשותי הינו 450. איזה כרטיס מסך יפיק את המירב בפרט שלי. אני מעוניין לרכוש כרטיס של AMD תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לכו לכרטיס מסך תעבירו את המתג לצד השני (לא בצד שככה מגיע הכרטיס) סיימתם. למי שרוצה לראות תמתג:

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yanivnn,

שלום אחרי יום לאחר שהחלפתי ספק במחשב נתקלתי בהודעה הזאת ומסך כחול המחשב והמחשב נתקע ככה בכל ריסט בחיפוש באינטרנט נאמר שהבעיה היא בדרייבר ניסיתי להסיר אותו ולהתקין חדש אבל הבעיה נותרה. המחשב פורמט ועדיין הבעיה נשארה. מה בידיוק השגיאה הזאת אומרת והאם יתכן שיש קשר לספק כוח?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  25. זה כבר כמה שנים שיש לי כרטיס מסך 88GT עכשיו כשאני רוצה לראות סרטים אני מחבר אותו למסך LCD חיבור מהמחשב DVI ל HDMI לטלויזיה אחרי כמה זמן צפייה בטלויזיה פיתאום יש רעש מטורף כזה .כיאלו משו קרה כזה מעין בזז כזה חזק שלא מפסיק עד שלא מכבים את הטלויזיה ומדלקים אותה מחדש.עכשיו השאלה שלי אם זה בגלל הכרטיס מסך או ההמסך טלויזיה,בנוסף המסך משמש כמסך טלויזיה לכול דבר שבזמן צפייה ב YES אין תקלות .

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.