עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 6kwar,

שלום יש לי מחשב די חזק אבל אני שומע שאנשים מקבלים ב3dmark ציון של 8500 עם הכרטיס שיש לי (hercules 3d prophet fdx 8500le) עכשיו יש לי 256 זיכרון pc333 והרד דיסק של 15.4 5400 יכול להיות שבגלל זה אני מפסיד נקודות windows 98-7700 windows xp 7100 מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by babu,

GTX280 הוא המילה האחרונה של NVIDIA יש כרטיס עם ביצועים יותר טובים מבחינת גרפית ? GX2 / 4870 X2 או איזה מערך SLI אני מתכוון רק מבחינהה גרפית שאני יראה את כל האפקטים המיוחדים וכל השטויות מסביב ?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by neil4,

תמיד , גם במשחקים.

4. Started by דשגשדג שדגגדגג,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן אנשים, אני סגור על כרטיס GTX460 1GB , עכשיו רק לא יודע איזה גרסה, נתחלי מהזולה : Leadtek 460 1 GB 725Mhz OC - 1177 NIS - מה שמוזר לי, חברה שהייתה פעם מאוד טובה עכשיו כזא לא ידוע ולא רשמית, לא מצאתי ברשת אף ביקורת על הכרטיס או אף איזה סיקור בפורום ? העם אפשר לסמוך על הכרטיס כזה ?? GAINWARD 460 GoldenSample 725OC - 1230 NIS - לא במלאי כרגע Palit 460 Sonic Platinum 1 GB 800Mhz OC - 1390 NIS - העם יש הבדל בקירור לבין SONIC הרגיל , או שהבדל היחיד זה 75MHZ ? רק שנתיים אחריות Gigabyte 460 1 GB 725MHZ OC - 1390 NIS - קירור יותר משמעותי תעזרו לבחור , תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by IdolAdmin,

דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by DJO,

היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AIDEN,

שלום. משהוא יכול להסביר לי למה ההפרש המחירים כזה גדול בין שני הכרטיסים למרות שהביצועים לא כאלה בפערים ענקיים. http://ksp.co.il/?uin=37618 http://ksp.co.il/?uin=34209 תודה מראש (-:

9. Started by vtt,

הי עשיתי שידרוג כבד למחשב והתקנתי מעבד amd x2 3800+ וכרטיס מסך 7800gt. כדי לקבל פרופורציות ,האם תוצאה של 13500 ב-3dmark 2003 ותוצאה של 6600 ב-3dmark 2005 זה סביר ? (ללא oc,צריך מערכת יציבה לגמרי שתעבוד 24/7 ) כרגע אני בעבודה ולא יכול לתת יותר פרטים על גירסת הדרייברים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי HD6950 של שפיר, ולא צרבתי ביוס. יש משחק (קרייסיס 1), מתי שהיה המון פיצוצים לקראת סוף המשחק, המחשב פשוט לא זז.. קיבלתי 5-15FPS לשניה.. עשיתי ALT+TAB ובדקתי מעלות חום ואני קולט שזה הגיע ל-77 מעלות חום, וה-Activity הגיע ל-99% וה-FAN SPEED ל-37% (נתונים מה-CCC של הדרייבר). אני משתמש בדרייבר 11.3. מה הבעיה יכולה להיות? (או שזה לא בעיה?) תודה רבה. העלאתי את התמונה של EVEREST (אחרי חצי שעה שהמשחק מכובה) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Rockstatement10,

לחבר שלי יש GTX560Ti SLI מעבד I5 2500K ו-8GB RAM יש מה לשדרג את הכרטיס מסך? או שלא שווה? לאיזה כרטיס בודד משתווה הכוח של המערך הזה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Vosegus,

שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by SinMaker,

היי, כרגע אני משתמש ב-HD4850 והוא מתחיל להגביל אותי (המפרט שלי מופיע בצד ימין). אני מעוניין לשדרג לכרטיס חדש, במחיר של עד 500 ש"ח. השדרוג מתבצע בעיקר בשביל GW2. הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by rider704,

אני לא גיימר כבד אך אוהב משחקים... קונה מסך בגודל 22-24"... העם יש הבדל ממשי בין הכרטיסים??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by kisin,

עקב קניית מחשב חדש אני החלטתי ללכת על כרטיס gtx 1070. אבל יש המון דגמים של הכרטיס מהרבה חברות צד שלישי ואני לא יודע מה ההבדל בין כולם ועל מה ללכת. ההבדל יכול להיות אפילו מאות שקלים. על איזה כרטיס gtx 1070 מומלץ ללכת? תתחשבו בעובדה שאני לא מתכנן oc על הכרטיס

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. היי, אני מתכנן לקנות בימים הקרובים את ה-g1 ואני רוצה להיות בטוח שהוא יצליח להכנס במארז. מידות המארז :http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=352 מידות הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#sp מידות הכרטיס הנוכחי(6870) : http://www.techpowerup.com/gpudb/256/radeon-hd-6870.html לפי ה-specs, נראה כאילו זה אמור להתאים, אבל אני לא בטוח. האם יש למישהו פה ניסיון עם הכרטיס והמארז הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא בערך ב500 שקל צריך יעוץ לגבי כרטיס מסך תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Desmond,

אני בדילמה קטנה בבחירת כרטיס מסך... אני רוצה כרטיס ברמה של ה7900 או יותר אבל גם תמיכה בDX10, אבל גם התקציב מוגבל ושני הכרטיסים שציינתי, 7900SG ו 8600GTS עולים בערך אותו דבר, בסביבות ה1000 ש"ח. מה ההבדל בביצועים שלהם? מה ישתלם לי יותר בטווח הארוך? עריכה: שכחתי לציין, הכרטיסים הם למשחקים בעיקר. ומבחינת תאימות, איך אני מברר אם ה8600GTS תואם למחשב שלי? יש לי ג'יגה ראם מעבד ATH'64 4200X2 D.C AM2 AMD ספק 400W של EZCOOL לוח אם של ג'יגהבייט, GA-M55-S3G (מקווה שרשמתי את זה נכון) תודה למגיבים

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי כרטיס מסך HD4850 ובעבר הצלחתי להוציא קול דרך הHDMI, כעת אני לא מצליח כי ההתקן נעלם לי מרשימת "התקני ההשמעה" בווינדוס 7. מישהו יודע איך להחזיר אותו? ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר הבסיסי של ATI. אני משתמש בATT במקום CCC אם זה משנה. הינה תמונה תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אחד עם 980ti אחד עם 1060, שניהם עם windows 10. על המחשב עם ה980ti באופציה של הסינכרון אנכי יש לי רק אופציה להשתמש בהגדרות היישום, הפעל השבת ומהיר, במחשב עם ה1060 יש לי בנוסף ניתן להתאמה, וניתן להתאמה עם מחצית קצב הריענון... המחשב עם ה980ti מחובר למסך gsync, המחשב עם ה1060 צחובר למסך רגיל... רציתי להפעיל סינכרון אדפטיבי על ה980ti בגלל הgsync ושברתי את הראש למה אין לי את האופציה בלוח הבקרה... למה בעצם אין? תודה לעונים (שני המחשבים עדכניים לדרייבר האחרון של nividia 372.70)

21. הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by T-Flash,

את המפרט הטכני של שתי הליבות אתם כבר יודעים, אבל עד עכשיו לא ידענו למה באמת מסוגלות הליבות. האתר HKE PC פרסם בנצ'מארקים ראישוניים לשני הליבות. RV570XT (שאמור לקחת את המקום של X1900GT) מראה ב-10% יותר ביצועים מ 7800GTX512M ומ X1800XT512M. להתחשב בזה שהכרטיס יתומכר במחיר זול יחסית (בסביבות ה 1500-2000) הכרטיס דיי חזק. הבא בתור זה ה RV570XL (שכנראה אמור להלחיף את X1800XL) מראה ב 20% יותר ביצועים מ X1800XL ו 7800GT. זוהי הליבה המוגבלת של RV570XT, הקלוקים נמוכים יותר. קצת קשה לחזות את המחיר של הכרטיס, אבל מה שבטוח שהכרטיס יעלה פחות בצורה משמעתית מ RV570XT. ולבסוף, RV560 (שכנראה יחליף את ה X1800GTO) מראה ב 40% יותר ביצועים מ 6800GS. מוזר שכרטיס 128BIT יחליף כרטיס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by THL,

החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.