כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחנו כמות מכובדת של חומרה לבחינה בלהיט החדש של חברת Activision - בואו דרוש לגלות מה דרוש על מנת לקבל חוויה ללא רבב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מסך המאפשר רזולוציה מקסימלית גבוהה (לעריכת גרפיקה, סביבות פיתוח וכו', שם כמה שיותר גדול יותר נוח). אין לי תקציב מוגדר, אני חושה שגג 2000 ש"ח. חשבתי על המסך LG 19 F900P NEW Flatron שעולה 1794. איך הוא? יש מסך אחר מומלץ? תודה עריכה: קישור לעמוד של המסך באתר של lg http://www.lge.com/c_product/pc/monitor/flatron/products/product_more.jsp?prod_code=0000000050&prod_r_cate=010100&prod_s_cate=010102
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייח בן 3-4 שנים עם כרטיס מסך Nvidia 8600 GT בן אותו גיל של Zotak. אתמול נשמע קול נפץ חזק יחסית (ממש כמו פיצוץ של בלון), ובגלל זה לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם הגיע מהמחשב. לא היה ריח של שריפה או משהו בסגנון. מאותו רגע ביצועי הגרפיקה של המחשב החלו לרדת, אבל ירידה מאוד איטית (לקח כמה דקות), עד שהתמונה החלה לרצד והמסך נתקע. כשהוצאתי את הכרטיס ראיתי שנפערו חורים בחלקם העליון של רוב הקבלים. ברור לי שהכרטיס גמור, אבל אני חייב לדעת מה גרם לזה. קצר חשמלי? בעיה בלוח האם? כרטיס ישן מדי שפשוט גמר את חייו? התחממות יתר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין CF של 4850 או 4870? בעיקרון זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤154 שכמו שאמרתי, ההתלבטות עכשיו היא בנוגע לכרטיס מסך. המס…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני משתש כרגע במסך 15 אינץ מכוער, ועכשיו יש לי אופציה לקנות מסך חדש. כרגע ההתלבטות היא בין מסך 19 אינץ lcd לבין מסך 21 אינץ שטוח (ועבה). הדגמים הספציפים ששמתי עלהם עין הם samsung 1100df בשביל המסך 21 וLG LCD 19 אינץ (אני לא זוכר מה הדגם הספציפי) בהנחה שהמחיר לא חשוב, איזה מסך לדעתכם יותר מוצלח? נ.ב אני מתחשב בעובדה שיכול להיות שאני ארצה את המסך גם לצפיה בסרטים ולחבר אותו לפלייסטישן כמו טלווזיה ולזה עדיף לדעתי את ה21 תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 או http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1869 9800PRO ב 1750 ש"ח FX5900 של MSI ב 1500 ש"ח . מה עדיף ? האם ההפרש במחיר שווה להפרש בביצועים בהנחה שיהיה אוברקלוק?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התבלבלתי בפורום...אפשר להעביר את הפוסט לפורום הנכון? אהלן, אני ככל הנראה מחר מזמין חלקים למחשב מTMS אילת בשעה טובה ועברתי שוב על המפרט שעזרו לי פה בבנייה שלו לפני כמה ימים ושמתי לב שיש שני כרטיסי מסך שיש להם מחיר דומה אבל הם שונים בכמה דברים: -https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18201 Gigabyte GeForce RTX 2080 GV-N2080TURBO-8GC -https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19450 Gigabyte RTX 2070 SUPER GV-N207SGAMINGOC WHITE-8GD ה2080 אמנם ישן יותר אבל חזק יותר ב6 אחוז בערך. השאלה היא לגבי אמינות, האם שווה להשקיע ב2080 הזה, הוא יחזיק לי מעמד יותר שנים? או שכדא…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אומרים ש-NV חתמה על הסכמים עם EA Electronics, שאומר שמשחקי EA לא יפעלו טוב ע"י כרטיסי ATi... האם ההבדלים יהיו ממש גדולים?? לדוגמא: FIFA 2004 ירוץ יותר טוב על GF4 MX440 מאשר על Radeon 9500 Pro ?!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתעתד לקנות מחשב, למטרות גיימינג בעיקר, מעט סרטים. מעבד Intel® Core™ i5-9600KF לוח אם GIGABYTE Z390 AORUS Elite RAM ככל הנראה 32GB, מתלבט בין G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4 3200 SDRAM לבין HyperX FURY - 32GB Kit (2x16GB) - DDR4 2666MHz זיכרון SSD ככל הנראה 1TB מתלבט איזה כרטיס מסך מתאים יפה למערכת הזו, התקציב מעט מוגבל, כ-1000 שקלים. כמו כן, אשמח לקבל המלצה לספק שישלים את המערכת עם הכרטיס המוצע.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי משגע אותי. שיניתי בעזרת הכפתורים על המסך את התצוגה , ככה שאני ינצל את כל הגודל של המסך שלי ויראה את השולחן עבודה על כולו (לפני זה התצוגה לא היתה על כל המסך לגמרי, היה רווח קטן שחור עד לקצה המסך ,וזה הציק לי שרואים ככה). אז הבעיה היא, שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, או שהמסך מתכבה ונדלק שוב, או סתם כאשר אני נכנס ויוצא ממשחקים - המסך חוזר להיות כמו שהוא היה בהתחלה עם תצוגה לא מלאה על כל המסך, או שפשוט לא רואים חלק מהמסך (חלק קטן מהחלק העליון או התחתון של המסך חסר- ואני צריך שוב להקטין קצת את התצוגה כדי לראות את הכל). זה פשוט משגע אותי. מה אני אמור לעשות כדי שאני אכוון את המסך לתצוגה שאני רוצה וזה פשוט ישאר ככה, ולא ישתנה, כדי שאני לא אצטרך כל שנייה לכוון אותו עם …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-