כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך הכרטיסים: Ge Force gt 440 או Ge Force gt 430 או בכלל משהו אחר אבל רק Nvidia מה יותר טוב מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג ומחיר תודה לכל מי שעוזר. בבקשה תגובות.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:12:55 בבקשה מישהו??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ברור לי מדוע כמעט כולם ממליצים במפרטים שלהם על 8800GT ואף אחד לא מציע 8800GTS? ההבדל הוא בערך 170 ש"ח... האם ההבדלים בין הביצועים של הכרטיסים כלכך זניחים שלא שווה להשקיע את ה-170? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
X800XL מתוצרת גיגהבייט,5236 ב3DMARK05. משום מה לא מצליח להריץ את דום 3 ROE באיכות מקסיומום,שאני מעלה את רמת הפלטרינג ל16X המשחק מבקש להיכנס ולצאת,שאני חוזר ההגדרות הם של סייפמוד. עכשיו עובד בסדר על איכות ULTRA 1280X1024 הכל עד הסוף חוץ מהפילטרינג של הAA...עצוב
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות בתקציב של עד 2,500 ש"ח? אני נמצא די הרבה זמן במחשב ביום אז אני רוצה מסך טוב, אם אתם שואלים מה אני עושה אז בעיקר גולש באינטרנט ומשחק במשחקים. המליצו לי על המסך הזה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_40_727&products_id=1472 מה אתם אומרים? הוא טוב? מקווה שתעזרו, תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעוד כמה שעות אקנה את הכרטיס Gainward GTX 970 Phantom מהסיבה שאני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA לגיימינג "כבד". שאר המפרט שלי ממש לא חושב כרגע כי אני שואל על הכרטיס בפרט. אם יש לכם המלצות/הערות/אזהרות לגבי הכרטיס המסך הזה כתבו על זה כאן וזה דחוף! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
התקציב עד 1200 ש''ח, איזה כרטיס הכי משתלם בתקציב הזה המפרט בחתימה, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך פתאום התהפך לי 90 מעלות ואיתו גם התפעול עם העכבר איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע המסך מחשב שלי התחיל לרצד בזמן פתיחת חלונות לבנים בעיקר (דוגמת IE וכו') ישנם קווים רוחביים על גבי המסך שמרצדים, ישנם תוצוגות מסויימות אשר אין בהם את הריצוד למשל - שולחן העבודה. קורה גם בזמן עליית המחשב (לפני עליית מערכת ההפעלה). כ.מסך GEFORCE FX 5200 צג -LG FLATRONeZ T710BH ניסיתי לסדר זאת על ידי: 1) שינוי רזולוציה/קצב רענון 2) הוצאת הכרטיס מסך והחזרתו 3) הסרת הדרייברים של הכרטיס והתקנת דרייברים חדשים תואמים לכרטיס של NVIDIA 4) הרחקת מכשירים טלפונים ניידים שנאים וכו' האם תופעה זו ניתנת לפתרון או שמא עלי לקנות כ.מסך חדש ?? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
O.K נראה לי שאני הולך עליו אבל לפני שאני קונה אותו יש שאלה 1.יש מישהו שיש לו(ולא שמע שמועות מבן של אח של השכנה) 8500LE וממליץ להתרחק מכרטיסים מבוססי RADEON? 2.לפי מה שמוצג באתר של GIGABYTE גרסת ה128MB יוצאת רק בגרסה הלא מוחלשת .זה מדויק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה הצביעו בהמוניכם!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתכם מה עוד נראה השנה שירד יותר נמוך במסכי LCD? איפה יהיה הגבול שהם יוכלו להגיד זהו חברה 8MS זה המקסימום שאפשר לרדת ? לדוגמא למשל. עד כמה הטכנולוגיה הזאת יכולה להגיע בזמני תגובה...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משהו שאני צריך לבדוק עליו פיזית בשביל לדעת אם אני יכול לפתוח לו את הצינורות הנוספים לפני שאני מתקין את הכרטיס? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך על כרטיס 6600GT ןלא יודע באיזה יצרן לבחור ובאיזה דגם עד סכום של 1400 שח
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אל תצחקו ;D! אני לא טיפש. אני רוצה להראות למישהוא את ההבדל בין הכרטיסים שיבין כמה הוא טועה כשהוא אומר שGF 4 MX הוא כרטיס "תותח, סוף הדרך, מפעיל כל משחק בלי בעיות...." חיפשתי אבל לא הצלחתי למצא השוואה בין שני הכרטיסים או השוואה שכוללת את שניהם.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למשל, אם יש לי לדוגמא כ. מסך Geforce 6800GS ואם למישהו סתם לדוגמא יש כ. מסך 7800GT עכשיו לשאלה- אני מגיע במקרה שלי עם ה6800GS ל290 FPS ב1.6 עכשיו חבר שלי עם ה7800 מגיע ל300 FPS בערך ב1.6 עכשיו השאלה שלי היא גם אם יש כ. מסך אחד הטובים בשוק כיום יש הגבלה לFPS שהמסך עצמו יכול להגיע? למשל המסך עצמו לא יכול לעבור את ה500 FPS? נכון או לא?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-