עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gamer-8,

amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by KOBRA CHOPER,

As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by NiMo1771,

יש לי מחשב בן שבוע עם כרטיס מסך 6950 של HIS הבעיה שלפעמים במצב מנוחה הכרטיס חם מדי (50 מעלות במקום 37-38) במאמץ המעלות בסדר גמור שמתי לב גם כשהמעלות בסדר (37 בערך) אז הcore clock ב250 אם אני לא טועה ותדר הזכרונות גם נמוך וכשהמעלות גבוהות (50) אז התדר ליבה על 500 קבוע (המקסימום 800) והזכרונות על 1250 (שזה המקסימום), למרות שאין מאמץ על הכרטיס הכל מדובר על מצב מנוחה, במאמץ הכל בסדר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו יש את הכרטיס הזה ויכול להגיד לי כמה אחוז המאוורר שלו במנוחה? שלי 24%-27% במנוחה, אולי זה נמוך מדי? (למרות שככה זה בא מהמפעל אז זה נשמע לי קצת מוזר) תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב. שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50. הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות. מפרט מחשב: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3 gb ram win xp [פירמטתי מ win 7 טעות!] יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by olegr,

יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by taotao,

חח נמאס לחבר שלי מהFX5200 (המסריח) שלו והוא התייעץ איתי לגבי כרטיס מסך בעיקרון שאלתי אותו כמה הוא מוכן להשקיע והוא אמר 500-600 +- והצעתי לו את ה ATI 9600 והוא מתעקש על נוידיה אז ככה שתי שאלות מישהו יכול להמליץ על כרטיס ברמה ובתקציב הזה (AGP*8/128BIT).. רצוי נוידיה אבל גם ATI (אולי נלחץ עליו קצת חח ) יתקבל בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by danvis,

היי לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין CF של 4850 או 4870? בעיקרון זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤154 שכמו שאמרתי, ההתלבטות עכשיו היא בנוגע לכרטיס מסך. המס…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by חן וייסמן,

יצא לי לראות את הכרטיס הזה שהוא טיפה ישן אבל דיי חזק: Radeon x850xt 256mb ב1090 ש"ח... מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. בשורות טובות לכל מי שמשתמש ב - OctaneRender ! בגירסת 2019 ישנה תמיכה בטכנולוגיית ה - RTX של NVIDIA והדבר מביא לשיפור דרמטי בביצועי הרינדור, כאשר הזמן הנדרש יורד לכ - 35% עם RTX לעומת הזמן שלוקח ללא ה - RTX. לידיעתכם !

11. Started by zoyaniv,

קראתי פעם שהטכנולוגיה הזאת אמורה להחליף את ה LCD להיות טובה יותר אמינה יותר וזולה יותר מאז לא שמעתי שום דבר על זה זה מתקדם? זה יכנס בקרוב? מישהו מכיר בכלל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מעוניין לחבר את המחשב שלי ל-LCD בסלון זאת אומרת את הכרטיס מסך ל-LCD עכשיו איזה כבל הכי איכותי והכי כדאי להשתמש? דרך אגב יש לי 8800GTS ככה שיש לי שני חיבורים של DVI ואחד S-VIDEO וב-LCD יש כניסת מחשב HDCP דרך HDMI וגם RCA ו-COMPOSITE? אני לא כל כך מבין בכבלים...אז מה עדיף מבחינת איכות צפייה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by morans,

שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. מי יכול לעזור למצוא דרייבר לוינדוז 8 לכרטיס הזה? (ואולי גם דרייבר למוניטור) תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Moty_p,

מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by IdolAdmin,

דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Jook,

אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by nirorlev,

שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by SavageNahum,

שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד, ואני חסר ידע לחלוטין בכל הנוגע לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. מישהו יכול להפנות אותי לסקירה היסטורית של כרטיסים וביצועיהם? אני רוצה להריץ משחקים בסגנון Warcraft 3 ו Half Life 2 על הנייד, אבל אני רוצה לשמוע גם על כרטיסים יותר חזקים / חלשים. בתודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by nadster,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך בזמן הקרוב והרבה זמן לא עקבתי אחרי הכרטיסים החדשים ומה יותר משתלם ע"פי המחיר, תקציב:עד 1000 ש"ח שימוש גיימינג, (בעיקר GTA 5). מפרט: מעבד: Intel Core i5 3550 3.3 Ghz 6mb L3 לוח אם: Asus P8H61-M LE USB 3 DDR3 1333 PCI-E זכרון מחשב: 8 GB מסך: (Dell U2414h (1920x1080 מארז: Sharkoon T9 ס"כ: Antec Basiq 550W Active PFC כרטיס מסך נוכחי שאני רוצה להחליף : Sapphire Radeon HD 7850 2GB DDR5 ההתלבטות כרגע היא בין [h=1]כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E [/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E[/h]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by questionman,

מוכרים בstartpc אתGigabyte GTX970 4GB WindForce3 1051Mhz 4G DDR5 + MGSV ב1630 שקל. האם הגרסה הזו טובה בהשוואה למחיר? האם יש גרסה טובה יותר במחיר דומה? (המשחק לא חשוב לי)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. כפי שכולנו יודעים המעבדים הגרפיים של AMD הם של סמסונג כמו שהמעבדים הגרפיים של NVIDIA הם של TSMC כך שלסמסונג יש גם את המעבדים וגם את הטכנולוגיה (RDNA) (לפי שמועות ממקור בכיר בסמסונג כשב-AMD מכישים את השמועה). כפי שאנחנו יודעים AMD לא מזנקת בביצועים יותר מדי כבר מאז הדבל הוויאי 295x2 שעקפה אז את נובדיה דאז ב 2015, ונובדיה הוציאה מאז כרטיסים חזקים בהרבה מה-295x2 של AMD היום. יכול להיות שזאת דרך או לויתור על המעבדים והטכנולוגיה בגלל או צעד נואש או מעבר לטכנולוגיה (מו"פ) חדישה יותר ואף צעד פזיז במחשבה שסמסונג לא תייצר בעצמה במקומם את המעבדים עם הטכנולוגיה (RDNA) ורק תשפר את הסמארט-פונים שלה לבצועים למשחקים חזקים על הסמארט-פון. מה דעתכם?

24. Started by pro.surfer,

כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by znz,

למי שלא מכיר את החברה אז מדובר בחברה איכותית מאוד(מאוד!)viewsonic על המסכים שלה יש שלוש שנים אחריות-כרגע אני נכנס לשנה החמישית שלי על סידרה מקצועית(CRT) הנ"ל נכתב אחרי שקראתי המון הודעות על viewsonic, אני ממליץ בחום. לגבי LCD מסך שאני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך-שימוש: גרפיקה, אנימציה, סרטים ומשחקים VP191b 19 אינצ' בדגם הזה ישנו בלבול ואני לא מבין למה-בחנויות בארץ הוא מופיע כ 20ms בעוד שהמסך הוא 8ms Response Time 8ms (gray-to-gray); 20ms (black-white-black, typ) שלחתי שאלה לחברה בנושא ה-20ms שמופיע בפרט למעלה זאת אחרי שנציג החברה בחו"ל עומד על זה שמסך הוא 8ms ולא שום דבר אחר העדכן אותכם ברגע שיחזרו אלי בתשובה סופית הנציגות ו או חנויות בארץ מחזיקים נתונים שונים …

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים