כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום קנית מחשב נייד חדש ויש בו 2 כרטיסי מסך AMD Mobility Radeon™ R7 M265 2GB וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע בדיוק איזה גירסה אבל זה בטח הכרטיס מסך מהמעבד Intel® Core™ i7-4510U ) קניתי את המחשב מאייבורי https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13202 עכשיו אני לא ממש מבין גדול אבל אני די בטוח שהמחשב משתמש בכרטיסים בצורה מחושבת , כלומר הוא מחליט מתי להשתמש בכל אחד מהכרטיסים. אבל אני רוצה להיות שקט ולוודא שהכל עובד כמו שצריך כי כשאני בודק איזה כרטיס מסך יש הוא מראה לי רק את הINTEL HD ולא מראה את הAMD וכמובן הAMD יותר טוב בדקתי במנהל התקנים והדרייברים של 2 הכרטיסים מותקנים באופן מלא וזה מראה את 2 הכרטיסים. באזור הסמלים (ליד השעון למטה) יש רק סמל של כניסה להגדרות של הכר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מהו כרטיס המסך המשתם ביותר עד כשהתקציב הוא עד 650 ש"ח. אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה טוב גם בעתיד . בנוסף אני מחבר טלויזיה של 32 אינטש למחשב (חוץ מסך של 22 אינטש דק). אשמח לקבל הצעות.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, שוטטתי בפורום ולא מצאתי כל כך הסבר על מזה SLI, מישהו יכול בבקשה להסביר לי את כל העסק הזה? ואם אני כבר שואל אז על איזה יצרן הייתם ממליצים לכרטיס 6600GT? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום אני רוצה לדעת האם הכרטיס המסך הזה הוא טוב,ואם יש יותר טובים ממנו אחריי חיפושים וקריאה מרובה מצאתי 2 כרטיסי מסך טובים אבל מה ההבדל ??? אלה 2 הדגמים שאני מתלבט - 1. GF - 7900GTX 512MB DDR3 XXX EDITION (PV-T71F-YDDR) XFX 2. BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E הבנתי שה OVERCLOCKED של XFX גדול יותר משל BFG וש... BFG נותנים אחריות לכל החיים ,ובכלל יש יותר טובים מאלה שהצגתי כאן ?? וזה מתחבר ללוח אם של GIGABAYTE GA-G1975X תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא רושם לי שיש לי בעיה, ב- DIRECTX 8.1 (שצריך PIXEL SHADER 1.1 ומעלה) מה זה אומר?? יש לי windows XP וכרטיס מסך- G-FORCE 2 MX!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כ.מסך msi gf4 ti 4400 אשר תומך ב vivo והצלחתי להשתמש בשניהם IN ו OUT אבל ישנם כמה בעיות עם ה vidoe in .... אני רואה בשחור לבן אם הפרעות ובלי קול , אני משתמש עם התוכנות שציין amiram . כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום כולם נשווה קצת תוצאות!! פה אני כבר מחכה הרבה!
-
אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כרטיס מסך חזק בין 4-8GB (נוטה יותר ל-8GB) לבנתיים ההתלבטות בין 390 ל- 390X , כרטיס 780/980+ nvidia נראה לי יקר מידי (יש עוד חזקים בסגנון העיקר שיהיה 4-8GB) - קישור שמצאתי שמראה "דירוג" של הכרטיסים (חפרתי שם בפורום ובגוגל שם בנוסף אבל עדיין הלכתי קצת לאיבוד). הכרטיס מיועד כרגע למשחקים כבדים כמו GTA V,Call of החדש ועוד...שיחזיק לכמה שנים 3-6 גם למשחקים עתידים (אחריות 3 שנים לפחות). המטרה כרטיס חזק,שקט כמה שאפשר עם קירור טוב ויעיל (לא רפרנס כמו ב-280 של AMD ה"ישן" יחסית) לבנתיים המידות של כל הכרטיסים נראים לי מתאימים למארז (אין סיבה להוריד את הארגז פנימי של ה-SSD כדי להרחיב מקום לכרטיס). התקציב שלי עד 2500 שקל +/- (כמובן אם יש יותר טוב בפחות כסף... ) המ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ירכש כרטיס geforce 8800gt הוא ייכנס לתוך לוח האם שלי? כאילו ללוח אם שלי יש חיבור PCI-E אבל הוא יעבוד והוא יכנס ? הלוח אם הוא P5VD2-VM וספק 500wt
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X600 PRO ושאני מפעיל משחקים מופיעים קווים על המסך והמחשב נתקע או שהמסך מתכבה וצריך לעשות ריסט וושניסיתי לעשות בדיקת D3MARK דרך ATI TOOL גם אחרי שנייה המחשב נתקע והופיעו קווים צבעוניים על המסך ולפעמים קורה שמופיעים קווים גם אם אני לא מפעיל משחק והמחשב לא מתאמץ ניסיתי לבדוק מה הטמפרטורה בEVEREST ובתוכנות אחרות אבל זה לא מראה לי באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לראות את הטמפרטורה? זה יכול להיות גם משהו אחר חוץ מהתחממות של הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המפרט שלי כרגע הוא Prescot 3.6 + 1GB RAM +X800XT המחשב סוחב משחקים אבל בצורה סבירה אבל לא מאפשר לעלות למקסימום הגדרות במקסימום רזולוציה. שאלתי היא האם כדאי לקנות 8800GTS? האם זה אפשרי? האם המעבד יהווה צוואר בקבוק ובכמה אחוזים? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס מסך למשחקי רשת כמו ET ו AA שיריץ נורמלית עם fps טוב מעל 70 על הגדורות גבוהות בינוניות ה9800 פרו שלי מריץ אותם על 100 יציב אז אני מחפש משהו בסגנון שלו אבל בפחות כסף ולא יד שנייה 6800 רגיל 128 מגה 790 שקל 6600 רגיל 256 מגה 495 שקל 9600 פרו 256 מגה 390 שקל 9600 פרו 128 מגה 250 שקל 9600 אקס טי 256 מגה 490 שקל x1600 פרו 256 מגה 730 שקל מה אתם אומרים הכי ביצועים הכי טובים ביחס למחיר ויריץ תמשחקים ככה על 1024x786 בלי פיטלרים high או מדיום על fps יציב וטוב מעל 70 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא קשור לפה פשוט לא ידעתי איפה לשים את זה..
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדעתכם מה עוד נראה השנה שירד יותר נמוך במסכי LCD? איפה יהיה הגבול שהם יוכלו להגיד זהו חברה 8MS זה המקסימום שאפשר לרדת ? לדוגמא למשל. עד כמה הטכנולוגיה הזאת יכולה להגיע בזמני תגובה...
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ואיתו את הכרטיס הנ"ל. בכוונה קניתי את הגרסה הזאת שמגיעה עם קירור של זלמן שהבנתי שאמור לקרר יותר טוב ולהיות שקט. אך לא כך הדבר, הכרטיס די רועש במנוחה. אצל עוד מישהו זה כך ? יש לזה פתרון אולי ? ואם אחליט להחזיר אותו, יש למישהו המצלמה לגרסה רגילה של 4850 ששקטה יחסית במנוחה. תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות קשה בין שתי אלה ואל תגידו לי לקנות g4ti כי אין לי תקציב יש לי 650 שקל נטו... עכשיו אני מתכוון לקנות את אחד משתי אלה עד שאני יקנה מחשב חדש תעזרו לי לבחור במיוחד כאלה שיש להם את אחד משתי הכרטיסים האלה שיתנו לי את חוות דעתם עליו:איכות, רזולוציות,פריימים,הכל הכל... אני ממש ממש יודה לכם תודה רבה רבה הכרטיסים הם: 1)Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB 2)Gainword Gforce 3 ti 200 card expert +tv out... ולשתיהם יש עוד כמה פיצ'רים בקיצר מכירים אותם .?? תנו חוות דעתכם... תודה אחים שלי..!!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-תקציב: 1000ש"ח ~ -הכרטיס מיועד לממשק: PCI-E -מעבד. ntel core 2 quad q9550 -זיכרון: 8GB RAM -מסך: LG w2353V - 1920 x 1080 -ספק. Antec VP550P -שימושים. גיימינג בהתחלה התעניינתי ב- 660TI אך הלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E 3.0 אז ירדתי סדרה כדי שיתאים ל PCI-E 2.0 ל- 560TI ומצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10579 אשמח לחוות דעת על הכרטיס או הצעה לכרטיס אחר. תודה רבה. (:
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. רציתי לדעת מה כדאי מבין שני הכרטיסים? שניהם במחיר זהה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8374 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&cat=172 קראתי את הביקורות על שניהם ואני יודע מה טוב ולא טוב בכל אחד מהם. השאלה אם כדאי לקחת את ה-7970 שיותר חזק ועם 3GB זכרון ומצד שני צורך יותר הספק, מרעיש יותר, עם קירור פחות טוב ועם יכולות לא מי יודע מה ל0C, לעומת ה7870 של ספייר עם קירור מצויין ופחות מרעיש, יכולות OC גבוהות וצריכת חשמל נמוכה יותר. מפרט המחשב הוא: מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום.. =] יש למישהו את הדרייבר החדש ביותר של 7600GT? בבקשה, ואם אתם מתכוונים להתחיל להגיד "תחפש בעצמך" אז אני מבקש לא להגיב, אני דיי גרוע באנגלית ואני ממש מתקשה בזה ואני מעדיף שמישהו שיותר מבין בעניין יתן לי.... תודה ענקית מראש..
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-