עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zone glide,

נניח אני בודק את 5700XT... ובאמזון הוא יוצא בערך 300 ש"ח זול יותר... זה שווה את זה לדעתכם? אני יודע שיש להם אחריות טובה אבל השאלה מה יקרה במימוש אחריות.. ייקח הרבה זמן להגיע לחו"ל או שאפשר משלוח מהיר? הם ינסו לתקן או יביאו כרטיס חדש? ומה יקרה אם הם יפסיקו למכור את הכרטיס שלי... הם יביאו לי משהו חלופי? איך לדעתכם הקירור של POWERCOLOR? והאחריות יותר טובה מניואג?

2. היי חברים, בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש - מעבד I5 9600K . מסך IPS- FULL HD בגודל 24 אינטש (אני יושב כחצי מטר מהמסך). לעיתים קרובות אני משחק בworld of tanks, צופה בסרטים, אופיס וכדומה. חשבתי ללכת על כ.מסך RTX 2060 אך במחשבה שניה, ייתכן ואני קופץ מעל הפופיק וזו תהיה רכישה גדולה מידי, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מחיר. חשוב לי לציין כי אני לא מעוניין לשדרג רכיבים במחשב בתקופה הקרובה ולכן על כ. המסך לתמוך גם בהרחבות ועדכונים שונים של המשחק וכו'. מה אתם ממליצים? א. לרכוש את הכרטיס הנ"ל ? ב. לרכוש כרטיס אחר זול יותר כגון GTX 1660 TI או GTX 1660? ג. לרכוש מסך אחר ולמ…

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. הכרטיס הפסיק לעבוד, מעוניין להחליפו באחד זהה, חומרת המחשב באותה הרמה של הכרטיס מלפני יותר מ6 שנים. תומכת בPCIE16 דור2 נתונים: AMD PHENOME II X4 955 3200MHZ 8GB DDR3 1333MHZ לוח אם GIGABITE GA-890GPA-UD3H Windows 10 עדכני לשנת 2010 מעוניין בכרטיס בעלות של 400ש"ח ומקסימום 600 ש"ח שפשוט יחליף אותו. רצוי מ AMAZON המטרות: סרטים, מעט גיימינג, תוכנות עריכה לסרטים (לא כבדות), גראפיקה בפוטושופ, קצת תכנות. קיצור, אין רצון לשדרג את המחשב הנוכחי אבל מחפש תחליף לא יקר ל GTX470 שהיה עד עכשיו. אשמח לעזרה. תודה.

4. Started by Gal Magen,

שלום לכולם מחפש כרטיס מסך עם הפרמטרים הבאים: אפשרות לחבר 3 מסכים (כניסת המסכים היא HDMI , אני יודע שיש היום חיבורים חדשים (דיספליי פורט) אבל אני לא יודע בדיוק איך הם עובדים. עבודה חלקה לתוכנת LightRoom - עבודה בתמונות בלבד הפרמטר הכי חשבו: שקט, עדיפות למוצר ללא מאווררים, ואם כן, צריך להיות הוכחה שהם שקטים, המחשב מוצב בתוך חדר הקלטות. אבקש לא להציב מוצרים יקרים מאחר והשימוש בהם הינו מזערי. התקציב פתוח. תודה לכולם

5. היי, אני לפני שדרוג כרטיס מסך, בודק המון ולא מצליח לבחור, מבין כל הגרסאות - Strix של אסוס, G1 Gaming של גיגהבייט, ועוד של MSI ו-EVGA, איזה גרסא הכי מומלצת בהתחשב לביצועים בלבד, מכיוון שכל הגרסאות של הכרטיסים הם 100 ש"ח לפה ולשם אז זה פחות מעניין אותי כרגע, רוצה באמת לדעת איזה גרסא הכי שקטה, מקוררת, ומומהרת וכל מה שבעצם עושה גרסא אחת עדיפה על פני האחרות.. תודה מראש

6. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by OzNetzer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 280X נוסף למה שיש לי. . הסתפקות כרגע איזה חברה לקנות את ה-280X יש את : MSI TOXIC ASUS Vapor-X יש שני כרטיס ב-KSP של ASUS נראה לי שאני יכול לרכוש אותם דרך מישהו באילת ולשלם עליהם מחיר מופחת (ואני יצטרך לשלם שליחות ע"י שליח בערך 50 ש"ח) ולצערי הרב אין שם TOXIC באילת. אז אם אני ירצה אותו יצטרך לשלם מחיר מלא. http://ksp.co.il/?select=.1044..2105...e=0&maxprice=0 ויש חנות שמציעה את הכרטיס של Gigabyte במבצעים של בלק פרדי ב-1022. http://wellcom.co.il/catalog/product...7057?cPath=328 יש סיכוי נמוך חלק מהכרטיסים של החברות האחרות ירדו בבלק פרדי . איזה מהם הכי כדי לקחת להיות שותף ל-280X שיש לי כבר? מבחינת תקציב כולם פחות או יותר יעלו…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by shlomo1441,

שלום, יש לי בעיה מוזרה בFAR CRY 4 וCOD החדש, הCATALIST מראה לי באמצע המישחק שהמאוורר על 30-40% המעבד של הכרטיס ב100% והכרטיס עובר קצת את ה90 מעלות, הבעיה שהמאוורר בקושי מרעיש, ז"א לא מסתובב במהירות שצריך ויש לי נפילות FPS רציניות. בCRYSIS 4 המאוורר מסתובב כמו שצריך, ועושה רעש של מטוס והמשחק רץ חלק. קראתי בפורומים שמישחק לא מקודד טוב לAMD ובניגוד לזה ראיתי ביוטיוב FAR CRY 4 עם אותו כרטיס כמו שלי עובד על אולטרה, פרפקט! כל הדרייברים מעודכנים, WIN7 64BIT.. למישהו יש רעיונות?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי בלבד כשלב ראשון לשדרוג המחשב. ראיתי כרטיסי R9 280X/290X משומשים במחיר אטרקטיבי, אך השאלה שלי היא האם הספק שלי (Antec 500Watt) אמור לסחוב את הכרטיסים האלו? יתר המערכת הינו מעבד E8400 + 4 ג'יג'ה זכרון + HD SSD + HD.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by ZXY1,

מחפש כרטיס למשחק ברמה של GTA5 מבחינת עלות/תועלת מה כדאי לקנות?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by Oranl,

היי יש ברשותי את ה-Asus 660Ti ואני שוקל לשדרג ל-960. אני תוהה א' אם השדרוג כדאי וב' איך זה שה-960 זול משמעותית מה-660Ti (מחיר בארה"ב 210$ לעומת כ-330$ ששילמתי בזמנו על ה-660). מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם כדאי לי ללכת על 970 או לקנות מערך cf של 290 (לא X) או שבכלל כדאי ללכת על 980 כי יש מבצע וזה נמכר ב2500 יש לקחת בחשבון פרמטרים כמו רעש וכו'

13. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים: מחשב 1200EJמפרט טכני:Intel Core i7*2600 3.4GHz :מעבדWindows 7 Home :הפעלה מערכתPremium 64bit16GB 1333Mhz DDR3 :זיכרוןדיסק קשיח: 2TB 7200RPMAMD Radeon HD 7570 :מסך כרטיסDDR3 2GBכונן: DVDWiFi 802.11b/g :אלחוטית תקשורתמ"ס 41.5x17.5x41.2 :מימדיםמשקל: 12 ק"גbeats Audio High Definition 7.1 שמעTV Tuner עם שלט טלוויזיהמקלדת ועכבר אלחוטיים מתנהחיבורים אחורי :USB 3.0 x 2USB 2.0 x 2כניסת שמעיציאת שמעDVIHDMIDisplayPort. מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שעיקר היעוד שלו הרצת משחקים חדשים ב FPS נורמלי (הגדרות מסך יחסית גבוהות) - תקציב עד 700 ש"ח (ניתן לחרוג במידת הצורך). כמו כן, זה הספק כוח של המחשב: (460w - (100v-240v - kd - לגבי צריכת החש…

14. AMD ו-NVIDIA מתכוננות במרץ לקרב ענקים עם כרטיסי מסך מפלצתיים חדשים שיתחרו על פסגת הביצועים החדשה של התחום לכתבה: http://hwzone.co.il/radeon-r9-390x-%d7%a0%d7%92%d7%93-geforce-gtx-980-ti-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by furyanaor,

הפכתי את כל גוגל ולא מצאתי פיסת מידע אחת שמספקת. האם יש הפרש משמעותי בביצועים ? יש איזה בינץ' שמציג FPS או משהו כזה ?? *בלי OC כמובן. ברור שגרסה מוגדלת תוכל את הITX בלי מלח אחרי המהרה. האם מאוורר בודד בITX הוא רועש יותר משלושה במקרה של GIGABYTE ??!

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1000 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by orent,

שלום רב http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=3&glist=0&uin=9239&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה הספק שברשותי האם הוא מסוגל להחזיק 390X שאר המערכת: I5 4460 8GB 1600MHZ

18. Started by arbitman19,

אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום .. יש לי כרגע את ה 6950 שפתוח ל 6970 עם OC ל 910@1325 והוא עובד מצויין .. אבל הוא מתחיל להראות את הגיל שלו ( כבר לא מריץ על ULTRA את כול המשחקים כמו פעם) הסתכלתי על לוחות היד שניה באתר וראיתי שהם נמכרים היום באזור ה 300 שח .. המחשב שלי טוב מספיק בשביל לאכלס 2 כאלה הספק כוח בעל הספק של 750W של קרוסיר) והלוח אם תומך CF (16X 4X( משתלם לי לקנות כרטיס נוסף יד שניה ולהרוויח תוספת ביצועים ? עד כמה הביצועים השתפרו ? 170% ? 180% ? (כש 100% זה המצב שנוכחי) או שעדיף לחכות עוד קצת ? כי כמו שאני רואה כרגע .. מחירי הכרטיסי מסך בעלי ביצועים זהים לכרטיס שלי גבוהים משמעותית מהמחיר של הכרטיס שלי ( 750 שקל עבור ה 7850) וכול הכרטיסים החזקים ממנו יקרים עוד יותר (R9 290של AMD יושב על…

20. שלום חברים. קיבלתי מערכת דיי ישנה ואני מיעד אותה לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L מעבד: Dual-core E5200 2.5Ghz שהמהרתי אותו ל 3.18Ghz זיכרון: 4GB 800Mhz - מומהרים ל 1020Mhz מע' הפעלה: Win7 Ultimata 64bit אני רוצה לראות במערכת הזאת סרטי Full HD אך כרגע יש לי רק כרטיס מסך אינטגרלי של אינטל (G33/G31) בכוונתי לרכוש כרטיס מסך טוב שיריץ סרטים כאלה חלק לחלוטין, אך שלא יהיה יקר. הסלוט שיש לי על הלוח הוא PCIEx16 מגרסה 1 (לא 2 ולא 2.1) 1. כמה זיכרון הכרטיס צריך? ג'יגה? 2 ג'יגה? או מספיק אפילו 512MB? 2. רוחב פס, (Memory Interface) האם לחפש 128Bit או שמספיק 64Bit? בינתים בחיפוש מצאתי את אלו: Gigabyte nVIDIA GeForce 210G 512MB PCIe GV-N210OC-512I - במח…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by צפיד,

אני מריץ 3DMARK ומקבל את התוצאה: עבור רזולוציה ב1080P http://www.3dmark.com/3dmv/5309323 לא נמוך ביחס לחומרה?

22. Started by zombie,

אני בעיצומו של הרכבת מפרט ולפני שאני קונה כרטיס מסך רציתי לדעת האם זה זמן טוב לקניה או שעדיף לחכות לדור הבא של הכרטיסים? מתכוון לשחק במשחקי הדור הנוכחי והבא על רזולוציית HD ומשקפי ריפט מתוכננות...בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. שלום לכולם... קניתי כרטיס מסך Gigabyte GTX980 G1 GAMING וקיבלתי עם הכרטיס מסך גם שתי מתאמים שמתחברים לחיבורים בכרטיס. הבעיה היא שהמתאמים ממש מכערים את המחשב, הבנתי שאפשר לחבר כבלים בצורת ריג לכרטיס מסך והריג ממש יפה.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו בצורת ריג. הספק שלי הוא לא מודולרי- ספק כח אקטיבי Antec 620W 80+ Neo Eco 620C אשמח למישהו שמבין בעיניין ויעזור לי.. יש לי אפשרות גם להזמין מהאתר ebay.

24. Started by haim855,

יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by yup821,

פרטים: מחפש לעדכן תכ.מסך לקראת המשחקים החדשים שיוצאים, מחפש משהו שיריץ לי על meduim-high את המשחקים שיוצאים cod:ghosts , gta V... מחפש את הדיל הכי משתלם ולאו דווקא הכי חזק מוכן לחרוג אם זה משתלם. כרגע חשבתי על הHD7770 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 7770 GV-R777OC-1GD - זאפ מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. המלצות ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.