עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Erez360,

שלום לכולם.. מה צריך להגדיר בהגדרות של 4850 כדי לפתור את הבעיה הבאה: שאני מוסר לדוגמא את הכדור אז המסירה היא לא חלקה-ז"א המסירה מגיעה מהר אבל השחקן שמקבל את המסירה לא נראה בפוקוס טוב עד שהכדור מגיע אליו. עוד שאלה:בהגדרות הצג בWindows זה משנה על כמה הרץ אני במסך Samsung 971p? נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Gex,

שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by overload,

תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Dalmedigos,

אני מעוניין לקנות 9600GT יש לי לוח אם של אינטל (Intel® 945G Express Chipset) ויש לי שתי שאלות 1. איזה ספק צריך לכבוד הכרטיס הנ"ל? (אם אפשר קיצור לספק זול מומלץ) 2. איזה מהחברות שמיצרות את ה-9600GT כדאי לקנות? (אני מעונין לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD בחיבור HDMI.. נא לקחת בחשבון) תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

היי... רציתי לדעת מה ההבדל בין גרזה של RADEON 128 MB לבין 256 ואם שווה לשלם עוד 100 ש"ח +- כדי לקנות את ה דגם 256 MB?? איפה אני יכול למצוא את המפרט של שני כרטסי מסך אלו (באתר של ATI אין) תודה מראש Lethal_Acid...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by kw,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5798 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה - לא קצת יקר ל- gs ? או שבגלל שהוא oc זה אומר שהוא בעצם בכוח של gt ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום ידידם הרבה זמן לא הייתי פה... בכל מקרה אחי רוצה לרכוש מחשב חדש, והוא מעוניין במסך LCD. אני יודע כמה ש CRT מעניק תצוגה ברמה גבוהה יותר במחיר זול יותר, ואין צורך הרצאה כמה שלא כדאי LCD... ??? בכל מקרה "מסך פלסמה... דק... תופס פחות מקום.. טכנולוגיה.." אמר אח שלי לנמק לי למה הוא רוצה LCD... לא ממש משנה מכיוון שתחום המסכים לא חזק אצלי, הייתי מעוניין לדעת באיזה מסך עליי להמליץ לאחי - מסך LCD 17" בסכום 2500 עם חריגות אפשריות של +- במידה ויש מסך זול יותר ואיכותי לא פחות ! אל תתבישו לרשום ... מה שאחי עושה עם המחשב זה תכנות וגראפיקה, ככה שחשוב מסך שיראה תצוגה בריאה ואיכותית לעניים ולא מסך מפוקסל ומגעיל (יצא לי לראות LCD כאלו NIPON ולא מיני שמות ג'נריק). בכל מקרה אני י…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BOMBADIR,

שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by phantomII,

כמה אפשר לבקש על כרטיס מסך 6600GT יד שנייה של LEADTEK

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by zombie,

אני בעיצומו של הרכבת מפרט ולפני שאני קונה כרטיס מסך רציתי לדעת האם זה זמן טוב לקניה או שעדיף לחכות לדור הבא של הכרטיסים? מתכוון לשחק במשחקי הדור הנוכחי והבא על רזולוציית HD ומשקפי ריפט מתוכננות...בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by moshe_ha,

והאם הכרטיסים האלו באמת צריכים 256MB בזיכרון שלהם?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אחרי יחסית הרבה זמן שלא השתמשתי במחשב לגיימינג ... החלטתי שאני רוצה לשחק ב far cry5 אחרי שהורדתי והתקנתי ... התבאסתי, כי המשחק קורס כול פעם ברגע שהכרטיס מסך צריך להתחיל ממש לעבוד חשבתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך הקשיש שמתחיל לאבד את זה אבל אחרי שהרצתי כמה באנצמארקים השתכנעתי שלא הכרטיס זה HD 6950 2GB שעבר צריבת ביוס ל 6970 וגם טיפה oc ל 900 MHZ הכרטיס הזה עובד מצויין ביום יום, הבעיה היא שלמשחק יש הרבה בעיות שקשורות לדרייברים, וה -6950/70 המסכן שלי לא קיבל דרייבר חדש מאז 2015 אחרי שניסיתי במשך יום וחצי לעקוף את הבעיה איך שהוא .. החלטתי שאני מוכן להשקיע קצת בכרטיס מסך חדש או יד שניה .. ואז ראיתי את המחירים איך הגענו למצב שכרטיס שלא נמצא אפילו בשלישיה הפותחת …

17. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת למי מכם אולי יש את המסך מסך Samsung 22" T220P 2ms LCD ויש לו במקרה כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe רציתי לדעת איך רואים ... ועוד שאלה האם כדאי לי לקנות HD4870 עם 1 גיגה זיכרון ו OC מהחנות ? ואם כן האם ה OC באחריות או שאני צריך קירור חדש לכרטיס ... תודה הכרטיס מסך והמסך אמורים להריץ משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה ודרישות על המקס ( ואני יודע שרובכם תגידו לי קח HD4850 אבל אני לא מעוניין ) הוא ירוץ עם מעבד Q8200 תודה לעוזרים :]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם *אני מבקש לדעת, האם שידרוג כרטיס המסך ישפר משמעותית את האיכות והשטף במשחקים כבדים כמו ה- GTAIV? *האם בכלל ישפר? *והאם זה ממש ממש ממש לא מספיק, וצריך גם לשדרג את המעבד? *מבחינה כספית, אני יכול כרגע לשדרג רק אחד מהם, וכדי להחליט אני זקוק תשובה לשאלה הנדונה - דרך אגב, שמתי לב, שכשאני מנסה לשנות,למשל, במשחק ה- GTAIV, את נתוני המשחק לגבוה יותר, אני מקבל הודעות על ניצול זכרון הכרטיס מסך, ללא התייחסות למעבד כלל. *אשמח, עם תהיינה תגובות, והרבה, לשאלתי זו.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by erap129,

איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה

21. Started by Orio7,

מוכן לחרוג לכל מקרה - כרטיס מסך למשחקים. אני די משוכנע שהויכוח פה צריך להיות בין ה-9600GT ל-HD3850 OC Edition אז חיפשתי ושמתי לב למחירים באמת זולים להפליא: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 מפרט המחשב: AMD 5200 X2 MSI K9N SLI OCZ Gold XTC 2X1Gb ברצוני להחליף - 8600GT 450W PSU ProView 19" WIDE אז מה אתם אומרים? תודה מראש, אורי

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  22. אולי תוכלו לעזזור לי הכרטיס שלי GV-RX16P256D-RH של GIGABYTE. RADEON 1600X PRO מצרף קישור למוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2154#sp לאיזה לוח הוא מתאים כתוב שם PCI-E אבל הלוח אם בו השתמשתי במשך שנה היה Intel® 945G chipset, Intel® Pentium® D processor with Dual Core architecture, Intel® Pentium® 4 processor with 800MHz front side bus and Hyper-Threading and up to 2MB L2 cache or Celeron D® processor with 533MHz and 256K L2 cache האם יכול להיות שהשתמשתי בכרטיס שלא מתאים ללוח ? או שהחברה טעתה ורשמה בטעות PCI-E ? במקום PCI מצטער הנושא ממש לא ברור לי !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האם המוצרים החדשים מבית AMD מתחילים להשפיע גם על עולם העיבוד הגראפי, לפני שבכלל הגיעו אל מדפי החנויות? בואו להחליט בעצמכם לכתבה

25. שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.