עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שקלים למטרת משחקים כמו פיפא 15 ועוד משחקים חדשים. אני צריך כרטיס עם קירור מובנה איכותי ושלא וגם חסכוני בחשמל כדי שלא אצטרך לשדרג גם את הספק. אין לי חברה מועדפת, פשוט מחפש כרטיס אמין וטוב שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. תודה, נועם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מצאתי מבחן ביצועים מעשי שמשווה את שני הכרטיסים הכי פופולריים בפורום. הפעם זה כולל גם מבחני OC של שני הכרטיסים http://www.hardocp.com/article/2010/08/04/geforce_gtx_460_1gb_sli_vs_radeon_hd_5850_cfx בלי לקלקל יותר מדי למי שלא קרא - ל-460 יש יתרון לא קטן בתג המחיר, הפרש של 15 אחוז 1177 שח ל-460 1GB הכי זול בארץ - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1996 1350 שח ל-5850 הכי זול בארץ - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11806 בנוסף מצאתי מבחן בין 5970 עם OC ל-SLI של שני כרטיסי 460 1gb ב-OC http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=326023 ה-5970 חזק בכ-10 אחוז בממוצע (יש משחקים שיותר ויש משחקים שהם שווים) היתרון של ה-460, שהוא קר ושקט הרבה …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ofeky1,

אני משדרג את המחשב שלי בעוד כחודש אני מחליף את הלוח אם זיכרונות ומעבד ובקשר לכרטיס מסך יש לי שאלה! מה עדיף יותר 8800GTS או 2X8600GT מבחינת תקציב וביצועים? תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Jenyatip,

אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, הבנתי שאפשר לעשות עדכון ביוס לכרטיס מסך, אז יש לי כמה שאלות: 1)זה יכול לשפר לי משהו או להעלות מהירויות בכרטיס מסך? 2)איך עושים את זה? 3)זה מסוכן?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מעוניין לדעת איזה 4770 בדיוק עדיף , ספיר או גיגהבייט ואם יש עדיפים עליהם אז תציאו ( כמובן מבחינת קירור , שקט זניח..) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אהלן. יש לי כרטיס מסך LEADTEK GT220, עם קירור של WINFAST. אני חושב שהמאוור פועל כל הזמן על מקסימום. הטמפרטורות קרירות יחסית, 42 במנוחה, 58+ במאמץ, אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר במנוחה. ניסיתי דרך NTUNE, הורדתי את המהירות של המאורר אבל זה לא משנה את המהירות שלו, גם הטמפרטורות לא עולות בהתאם למה שאני משנה. למרות שב GPU-Z אני רואה כביכול שהמהירות של המאורר (באחוזים) משתנה. ה MONITOR שבא עם NTUNE, מראה מהיריות לא סבירות למאוורר, 200RPM או משהו כזה, והוא עובד הרבה יותר מהר מזה זה בטוח. התקנתי RIVA TUNER (גרסא אחרונה), זה רושם לי FORCEWARE DETECTED, אבל אין את הכפתור CUSTOMIZE להגדרות של הכרטיס מסך. מצורפת תמונה. מה עושים?? (המאורר מחובר לכרטיס עם 2 פינים) [attachment d…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי. יש לי HD4850 512MB ואני מעוניין להקפיץ את הביצועים במשחקי מחשב כבדים לכן חשבתי מה כדאי יותר. לעשות מערך קרוספייר ע"י קניית HD4850 נוסף (יש לי כבר לוח אם שתומך). או למכור את הכרטיס מסך שלי ולקנות 280GTX משומש.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by דור28,

שלום לכולם. מה עדיף ? שני כרטיסים ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 עם לוח מתאים [ 2xPCI-E‎ ] או ‏HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 כמובן למשחקים.... אשמח לתשובה רצינית או ללינק מתאים

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני יודע שהכרטיס לא חזק ולא מיועד! אבל משחקים כמו FIFA09/10 או פרואבולשין ברמה סבירה הוא יריץ? תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כמו בכותרת. אני צריך המלצה לכ"מ באפיק PCIE שיתמוך בSM3 ויהיה שווה ערך או יותר טוב מה6600GT. מפרט יש בצד :] תודה לעוזרים נ.ב: כיום, משתלם לקנות X1950XT\PRO כשכרטיסי הD3D10 יצאו כבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by BoOoM2008,

שלום, המפרט שלי הוא- ספק- ss620w מעבד- q8300 כרטיס מסך (נוכחי)- hd5770 חשבתי לשדרג ל- gtx460 768MB שהוא מפיק ביצועים מעולים, ocer מצויין, וזול יחסית. השאלה אם הצ.ב ימנע ממני רכישה כזו או שהצ.ב לא נורא ואני עדיין יקבל ביצועיים טובים?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nucleo,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאול או שאולי הייתי צריך לשאול בפורום תכנה. בכל מקרה אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות ליצור איזשהו קיצור דרך במקלדת, בעזרת nview או כל תכנה אחרת, או קיצור דרך בצורת סקריפט שניתן להריץ משולחן העבודה שישנה את המסכים המציגים תמונה. אנסה להיות ברור יותר, מקווה שאצליח (: יש לי בכרטיס חיבור HDMI המוגר כמסך 1 יש לי חיבור DVI אחד שמוגדר כמסך 2 יש לי חיבור DVI שני שמוגדר כמסך 3 כל החיבור הנ"ל מחוברים למסך כלשהו, סה"כ שלושה מסכים עם זאת, כרטיס המסך מסוגל להציג תמונה בשני מסכים בלבד בו זמנית. המסך הראשי שלי הינו DVI מספר אחד (מסך 2) את המסך המשני אני כל הזמן מחליף בין ה DVI השני לHDMI האם יש דרך ליצור פרופיל או קיצור דרך שיאפשר לעבור בין תצוגה של מס…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by yoni321,

אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gamer-8,

amd 64 3000 k8ns n3 256*2 samsung 120 sata maxtor 6600GT leadtek הציון הזה בסדר?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Nitro Viper,

הנה הכרטיס : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 256bit (6L PCB) Retail Video Card אני לא מבין כל כך מה כל זה אומר. רציתי לקנות 9500 PRO אבל כבר לא מוכרים אותו באותה חנות, אז רציתי חדכת אם משתלם לקנות אותו ואם הוא יותר טוב/פחות טוב מ R9500 PRO . תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני מעוניין לקנות HD6950. האם כל כרטיס שאקנה עם קירור סטוק אמור להיפתח ל-HD6970? ספציפית לגבי sapphire, הדגם עם 2GB זיכרון שנמכר ב-TMS, KSP וכו': http://tms.co.il/product/9006 תודה !

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. EDaedalusX מהפורומים של MADONION קיבל רדאון 9700 ועשה לו מבחן של 3dmark 2001SE עם מעבד XP 1700+ וזכרון PC2100 וקיבל תוצאה של 12,000 בלי שום אובקלוקינג לכרטיס ובלי אוברקלוק למעבדת שה באמת מהיר מאוד. תרד: http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=1134417&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תוצאת המבחן http://service.madonion.com/compare?2k1=4305470

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yair23,

שלום, יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה: [h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB יש לי כרגע APU : A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות.. ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו. כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה) פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ? או שכדאי לקנות 2GB ? המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך משומש שנקנה בחו"ל. יש אפשרות לדעת אם הוא מזוייף?

23. מעוניין לחזק תכרטיס..אפשר מדריך הסבר איך לעשות את זה בצורה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RunningWithScissors,

רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים