עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הממ אני רוצה לעשות עוד צעדון קטן לשפר את המחשב, ה7600GT מחזיק הכל מצוין אין לי ממש תלונות ואני בקרוב אוכל להוסיף עוד סטיק של 1GB או 2GB זיכרון וחשבתי גם על כרטיס מסך שיענה על הדרישות הבאות: אני רוצה לשחק לפחות את רוב המשחקים על 1600^1200 עם כל האיכות לפחות בחצי מהפילטרים, ה7600GT מחזיק את הרוב על 1280^1024 מאוד טוב, עכשיו מכיוון שהX1950XTX עולה 1600 וגם הGTS 320MB אני די בהתלבטות מה לקנות. אני ראיתי את מבחני הביצועים של שניהם, והם פחות או יותר שווים עכשיו לGTS320 יש תמיכה עתידית בDX10, אבל זה לא ממש משנה לי עכשיו כי יקח לפחות שנתיים עד שזה יהיה חובה(R.I.P לVISTA), אז מה כדאי לי לקחת אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום היה לי כרטיס מסך gigabyte nvidia 9800gtx שהתקלקל והיה במסגרת האחריות, החנות ממנה קניתי את הכרטיס אמרה שאין להם את הכרטיס הזה במלאי יותר, ויתנו לי כרטיס אחר במקום (עדיין לא אמרו לי איזה). איזה כרטיס לדעתכם שווה ערך לכרטיס שלי? במה לפי דעתכם יחליפו לי? gigabyte nvidia 9800gtx כרטיס שהיה חזק מאוד ויקר מאוד בזמנו כשנרכש - היום מן הסתם ירד ערכו עם כל הכרטיסים החדשים. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by danvis,

היי לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין CF של 4850 או 4870? בעיקרון זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1089 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤542 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤255 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 - מחיר: ¤154 שכמו שאמרתי, ההתלבטות עכשיו היא בנוגע לכרטיס מסך. המס…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by raam123,

שלום, אני מעוניין לקנות מקרן למחשב גם למשחקים וגם לסרטים. תקציב 10,000 ש"ח. ??? אני די מבולבל מה עדיף מקרן DLP או LCD ? ??? ראיתי את המקרן BENQ DLP PB6210 האם הוא טוב ? ??? המלצות\דעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by moshe191,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג לGTX 1070, רציתי לחכות שהמחיר שלו קצת יירד אבל נדפק לי הכרטיס מסך ואין לי ממש ברירה. יש המון גרסאות של ה1070 והבקשה שלי היא שתעזרו לי למצוא את האחד שמתאים הכי טוב בשבילי ושתסבירו לי מה ההבדלים, תודה. המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz‏, ‎3601 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4k. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Omri-z,

שלום..! לא ידעתי איפה לרשום את זה.. אני קונה בksp עכשיו אני רוצה לדעת איזה חברה יותר טובה? XFX 6600gt או GIGABYTE 6600GT אז מה אתם אומרים?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר..... חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק.... תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אז ככה אני לא יודע על איזה רזולוציה לשים את המסך...(על איזה יחס לשמור)... זה או: 4:3 4:5 זה האפשרויות: 1600x1200 (שלא נראה לי...כי זה להוציא את העיניים) 1280x1024 1280x960 או שפוט לבחור על סמך מה שנראה לי הכי טוב...

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DAVIDD,

יש לי את הספק הבא.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc017705te.jpg מה הכרטיס החזק ביותר שאני יכול להחזיק עליו עם המערכת הבאה. צורב+כונן דיוידי 512 זיכרון P4 2.4 160 הארד SATA וכרטיס קול 5.1

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי חברים. אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי. חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS. מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון. שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות. חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות). לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות. יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער? תודה, אביב.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה

18. בידיוק התקנתי CCC מחדש, ושמתי לב למשהו מוזר: שימו לב לקומבו של הGraphics Adapter. הכרטיס (4870 של Sapphire) נקנה יחסית מזמן, אבל עדיין באחריות עד כמה שאני יודע. קודם כל, יש מצב שהCCC מזייף? יש דרך לבדוק אם זה נכון או לא? אם זה נכון, מה לעשות? לשלוח להחלפה? עד כמה שהבנתי מהשם ומקצת גוגל, זאת גרסא שבכלל לא אמורה להגיע לציבור...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בשורות טובות לכל מי שמשתמש ב - OctaneRender ! בגירסת 2019 ישנה תמיכה בטכנולוגיית ה - RTX של NVIDIA והדבר מביא לשיפור דרמטי בביצועי הרינדור, כאשר הזמן הנדרש יורד לכ - 35% עם RTX לעומת הזמן שלוקח ללא ה - RTX. לידיעתכם !

20. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by yoni321,

אנשים תקשיבו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב: 6800 GT או X800XT. חשוב להגיד שהכרטיס יהיה בממשק AGP. רציתי לדעת מה יותר טוב מכל הבחינות, כמו: כמובן ביצועים, מהירות ליבה, מהירות זכרונות ומה נותן תמורה טובה יותר למחיר. לכרטיס בינתיים לא מתוכנן OC אז לא צריך לחשוב כל כך רחוק, אבל בכל זאת לקחת את זה בחשבון. וכמו כן רציתי לדעת של איזה חברת ייצור הכי מומלץ לקנות את הכרטיס שכן יש חברות שכבר ממהירים את הכרטיס אצלהם בחברה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

ראיתי במדור המפרטים המומלצים שהמסך הזה http://uk.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050101&categoryId=050101&parentId=05&modelCodeDisplay=F900P&unit=NOTHING&model=Select+a+model הוא המסך ששמו במפרט הכי יקר למשחקים עם 19 אינץ' CRT עכשיו, לי בבית יש מסך של LG דגם E700B ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו והשאלה שלי היא אם המסך הזה ישרת אותי כמו הLG שיש לי והאם אני יכול למצוא משהו יותר טוב מזה? מחיר לא משנה לי ממש העיקר שיהיה משהו מעולה תודה רבה מראש!!! ;D ********עריכה******** שיניתי את הדיון, הנושא שלו הוא מהתגובה השביעית (שהיא שלי)

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by omertgm,

עובד על 40% גם כשהכרטיס בטמפ' 30 מעלות בלבד. האם ואיך אפשר להוריד את הערך המינימלי של ה RPM למאווררים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. רבים חזו ש-RTX 2060 הסטנדרטי יצא לפרישה עם השקת גרסת ה-Super, אך הודות לתחרות החדשה לא רק שהוא נשאר במקומו - אלא גם זוכה לירידת מחיר בלתי מבוטלת לכתבה

25. Started by Jenyatip,

אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים