עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by קלוקיי,

שלום, תשמעו יש לי את הכרטיס 4870 והטמפ' שלו היא 80 מעלות במנוחה וזה נראה לי מאוד הרבה, לכן אני רוצה לדעת איך אפשר להוריד את הטמפ' שלו אם אפשר, תודה...

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by J S Bach,

היי, ניסיתי לפעול לפי המדריך הבא: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=472941 אך משום מה זה עובד. (מסך DELL U2312HM עם חיבור DVI וכ.מסך HD4870) פעלתי בדיוק לפי המדריך, אך משום מה האופציה לרזו' החדשה לא מופיעה, למישהו יש רעיון למה וכיצד ניתן לפתור את זה? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. די חדש בנושא הזה הבנתי שישנה גירסה יציבה של DX 11 השאלות שלי : 1. אם מתקינים DX11 זה כולל בתוכו את DX10 2. או שכדאי ללכת על DX10 כי אין ממש משחקים ל DX11 3. COD החדש ביותר - יהיה הבדל עם DX11 או לא ? תודה מראש לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שיקולי קנית כרטיס מסך... האם הכרטיסים הנוכחיים יתמכו בדרייברים החדשים? והאם אפשר לקבל קצת יותר מידע בכלל על כל הנושא הזה של DX10

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שקלים למטרת משחקים כמו פיפא 15 ועוד משחקים חדשים. אני צריך כרטיס עם קירור מובנה איכותי ושלא וגם חסכוני בחשמל כדי שלא אצטרך לשדרג גם את הספק. אין לי חברה מועדפת, פשוט מחפש כרטיס אמין וטוב שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. תודה, נועם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by moshe191,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג לGTX 1070, רציתי לחכות שהמחיר שלו קצת יירד אבל נדפק לי הכרטיס מסך ואין לי ממש ברירה. יש המון גרסאות של ה1070 והבקשה שלי היא שתעזרו לי למצוא את האחד שמתאים הכי טוב בשבילי ושתסבירו לי מה ההבדלים, תודה. המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz‏, ‎3601 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4k. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by arielmi,

מה המצב שומעים רגע אני חייב עזרה יש לי את המחשב הזה: פנטיום 4 1400 386 זיכרון וקניתי כרטיס מסך חדש Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE ה FPS לא טוב כלכך ולא יציב בכלל לעומת זאת למשל ב QUAKE המשחק פועל מעולה רציתי לדעת אם יש איזה פיתרון לבעיה שלי בקאונטר סטרייק תודה רבה ???

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

קראתי פעם שהטכנולוגיה הזאת אמורה להחליף את ה LCD להיות טובה יותר אמינה יותר וזולה יותר מאז לא שמעתי שום דבר על זה זה מתקדם? זה יכנס בקרוב? מישהו מכיר בכלל?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי כרטיס מדגם X1900GT. אני יכול להחליף אותו ב-X1950PRO חדש.... ואני רוצה לדעת האם אני ארגיש שיפור ומי מבינהם יותר טוב! אז אני אסכם את השאלות שלי: 1)מי יותר חזק 2)מי יותר קריר 3)למי יש קירור יותר טוב (אותה חברה : ספיר) 4)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גדול? כי שלי מדהים באוברקלוק! 5)האם אפשר לפתוח X1950PRO לX1900XT ? 6)איזה יתרונות יש ל-X1950PRO שאין לכרטיס שלי? תודה רבה לעזורים!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by icebreak,

למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אני רוצה לבדוק אם זה הכרטיס קורס במשחקים איזה תוכנה מאמצת את הכרטיס מסך ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by pro.surfer,

כרגע יש לי GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 אחד וחשבתי לחבר עוד אחד יש לי לוח תומך P5Q DELUXE וספק CORSAIR HX SERIES 620W PSU שיכול להחזיק. השאלה שלי היא האם אני חייב לחבר כרטיס 4870 של אותו יצרן עם אותה גירסה או שזה לא משנה ? ראיתי שכרטיסים של חברות אחרות זול יותר מהכרטיס של GIGABYTE יש סיבה ? תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר..... חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק.... תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by man,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (יש לו עכשיו RIVA TNT2) למחשב בתקציב של 500 ש"ח המלצתי לו שייקח את ה-raedon9000. [צונזר - אין פרסום חינם!] הכרטיס הזה הוא בעיקר למשחקים ויש לו מערכת הפעלה windows 98se. אז ככה האם יש גרסא של 128 MB ל-raedon9000 והאם יש כרטיס טוב יותר בסכום הנ"ל ואיזה חברה של הכרטיס מסך כדאי לקנות ואיפה כדאי לקנות. אם למישהו יש תגובות, שוט.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by eladiko,

היי, אני מתעתד לקנות מחשב, למטרות גיימינג בעיקר, מעט סרטים. מעבד Intel® Core™ i5-9600KF לוח אם GIGABYTE Z390 AORUS Elite RAM ככל הנראה 32GB, מתלבט בין G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4 3200 SDRAM לבין HyperX FURY - 32GB Kit (2x16GB) - DDR4 2666MHz זיכרון SSD ככל הנראה 1TB מתלבט איזה כרטיס מסך מתאים יפה למערכת הזו, התקציב מעט מוגבל, כ-1000 שקלים. כמו כן, אשמח לקבל המלצה לספק שישלים את המערכת עם הכרטיס המוצע.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Winterlord,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש שיהיה מבוסס GeForce 8800GTS 640MB, לא מתוכנן מערך SLI של כרטיסים כאלה אבל מתוכננת קניה של לוח SLI כדי שניתן יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף כנראה לעיבוד פיזיקה בעתיד. השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף כרטיס מסך לעיבוד פיזיקלי בנוסף לכרטיס מסך יחיד או שחייבים 2 כרטיסים ב-SLI ורק בנוסף להם להוסיף? הבנתי שיהיה אפשר להוסיף כרטיס פיזיקה לכרטיס מסך יחיד אבל יכול להיות שאני טועה. חיכיתי עד ש-AMD יוציאו את כרטיסי המסך שלהם ואז אראה מה יותר שווה, אבל לא נראה לי ששווה לחכות כי הם כל הזמן דוחים את היציאה של הכרטיסים ואם הם באמת יהיו ממש טובים, הם יהיו יקרים בהתחלה וייקחו כמה חודשים עד שהמחירים יירדו. ומן הסתם לא יהיה אפשרי להוסיף כרטיס פיזיקה במערכת…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zombie,

אני מחפש תכרטיס הכי חזק שניתן לקנות!יש לציין שהוא ישומש למשחקים... יש לי סך 24' ואני רוצה שהמשחקים הכי חדשים ירוצו עליו חלק עם כל הפילטרים...... כרגע יש לי 8800GTX והוא לא מספק אותי..... יש לי מעבד Q6600@ 3.2 Ghz אם אני יחליף אותו למשו יותר חזק אני יקבל יותר FPS? תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by kotvana,

אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה

24. אז כמו בכותרת ואם לא הבנתם אז יחיד אני לא רוצה SLI/CFX. מה אתם אומרים על זה:Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version זה המפרט שלי: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪954 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX - לרוכשי מערכת מחשב! ₪1428 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪736 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X - זמין במלאי ₪400 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] NZXT PHANTOM (WHITE) - 7 FANS w/o PSU ₪792 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W Active PFC 62A/12V Single Rail SS-750AT ₪575 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1T…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי חברים. נדפק לי המחשב לצערי בזמן הכי פחות מתאים. מעבר בין סדרת RTX 3xxx ל-RTX 4xxx כשכרטיסי מסך מהסדרה החדשה רק מגיעים, ולבינתיים רק בגרסה הכי מפלצתית - 4900 אני רוצה את התמיכה ל-DLSS 3.0 וכל הפיצ'רים העדכניים והבנתי שהם לא יהיו זמינים ב- RTX 3xxx אז מתלבט אם לקחת RTX 4900 ולמכור כליה. רציתי לדעת מה רמת צריכת החשמל של המפלצת הזאת לעומת מה שהיה לי RTX 2080ti האם חשבון החשמל שלי באמת יתנפח? אני לא רק עוסק בגיימינג כבד מאוד (4K על 60 FPS) אלא גם רואה סרטים וגולש באינטרנט וכו, האם בזמן idle צריכת החשמל תהיה גבוהה בהרבה לעומת RTX 2080ti בזמן גלישה באינטרנט או צפיה בסרטים וסדרות? או שהצריכת חשמל קופצת רק כשאני משחק במשחקים כבדים? …

דיונים חדשים בפורומים