עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ac1D,

אני רואה שהרבה אנשים לא יודעים מי יותר טוב. שורה תחתונה - מי טוב יותר?! אני מתכנן לקנות אחד מהשניים, תקציב 700 רצוי כמה שפחות, AGP.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by -=KaLaBoK=-,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין Radeon 8500LE 128MB שמחירו 150$ ל Radeon 8500 128MB שמחירו 200$ מה ההבדל העיקרי בין שניהם ומה מתאים יותר למשחקים כגון DOOM3 ו Unreal Tournament 2003 שהולכים לצאת בקרוב ???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by דובי770,

אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי לGTX 1070. בעיקרון התקציב שלי הוא כ400-450 דולר לכרטיס מסך. המסך הנוכחי שלי הוא 1080P, אך בהמשך הרזולוציה תעלה ל5760/1080 1) האם יש דגם ספציפי שעדיף? למיטב ידיעתי כדאי לרכוש כרטיס של EVGA כי אפשר לממש את האחריות שלהם גם בארץ 2) אני יכול לרכוש כרטיס גם בBestBuy, BH וכו'. המפרט שלי: Processor: Intel i7-5820K Motherboard: Gigabyte X99-UD3 Cooling: Cooler Master Seidon 120V Memory: G.Skill Ripjaws 4X4 3000Mhz Video Card(s): MSI 7970 Arctic Accelero Extreme Hard Disk(s): Crucial BX100 250GB RAID 0 Screen: Dell P2414H+P2314H Case: Zalman Z11 Power Supply: Seasonic X 660W

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... עם הופעת מדור המומלצים המעודכן שמתי לב שבניגוד להמלצת הפורום ב-90 אחוז מהמקרים על ה-4850 במדור המומלצים ממליצים דווקא על 9800GTX+ בהרבה מהמקרים... רציתי לדעת מי מהכרטיסים יותר חזק? מה ההבדלים ביניהם בביצועים? והאם התוספת של ה-100 שקל (בערך) שווה את זה? תודה אנשים

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rank,

יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כמו בכותרת. אני צריך המלצה לכ"מ באפיק PCIE שיתמוך בSM3 ויהיה שווה ערך או יותר טוב מה6600GT. מפרט יש בצד :] תודה לעוזרים נ.ב: כיום, משתלם לקנות X1950XT\PRO כשכרטיסי הD3D10 יצאו כבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by zombie,

אני מחפש תכרטיס הכי חזק שניתן לקנות!יש לציין שהוא ישומש למשחקים... יש לי סך 24' ואני רוצה שהמשחקים הכי חדשים ירוצו עליו חלק עם כל הפילטרים...... כרגע יש לי 8800GTX והוא לא מספק אותי..... יש לי מעבד Q6600@ 3.2 Ghz אם אני יחליף אותו למשו יותר חזק אני יקבל יותר FPS? תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Nitro Viper,

הנה הכרטיס : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 256bit (6L PCB) Retail Video Card אני לא מבין כל כך מה כל זה אומר. רציתי לקנות 9500 PRO אבל כבר לא מוכרים אותו באותה חנות, אז רציתי חדכת אם משתלם לקנות אותו ואם הוא יותר טוב/פחות טוב מ R9500 PRO . תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://wccftech.com/nvidia-pascal-features-mixed-precision-3d-memory-nvlink/

20. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]מה דעתכם על מסך ה-19" של PROVIEW שנמכר ב-899 ש"ח בנטאקשן? שווה או לא? אנא נמקו...[/glow] אם לא שווה, תנו בבקשה שם של מסך שעולה עד 1500 ש"ח. (וכמובן - טוב ובעל עיצוב יפה.)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן. יש לי כרטיס מסך LEADTEK GT220, עם קירור של WINFAST. אני חושב שהמאוור פועל כל הזמן על מקסימום. הטמפרטורות קרירות יחסית, 42 במנוחה, 58+ במאמץ, אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר במנוחה. ניסיתי דרך NTUNE, הורדתי את המהירות של המאורר אבל זה לא משנה את המהירות שלו, גם הטמפרטורות לא עולות בהתאם למה שאני משנה. למרות שב GPU-Z אני רואה כביכול שהמהירות של המאורר (באחוזים) משתנה. ה MONITOR שבא עם NTUNE, מראה מהיריות לא סבירות למאוורר, 200RPM או משהו כזה, והוא עובד הרבה יותר מהר מזה זה בטוח. התקנתי RIVA TUNER (גרסא אחרונה), זה רושם לי FORCEWARE DETECTED, אבל אין את הכפתור CUSTOMIZE להגדרות של הכרטיס מסך. מצורפת תמונה. מה עושים?? (המאורר מחובר לכרטיס עם 2 פינים) [attachment d…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by RunningWithScissors,

רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מצטער, אין לי פשוט מושג....

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אתם יכולים בבקשה להסביר לי מה כל חיבור עושה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by nec_000,

בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים