כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה ימים הראדאון שלי החליט למות. בדובים הציעו לי להחליפו ב6600gt (רק נגיד שאני לא סומך עליהם יותר מדי, כמה טריקים מלוכלכים שהם עשו לי בעבר) הם לא אמרו של איזו חברה. בכל מקרה, רציתי לדעת, יש 6600gt עם 256 bit? והאם 128mb לא יהווה חסרון בזמן הקרוב? לסיכום, בתוספת של 300 ש"ח בערך, שווה לי להחליף? (הם אומרים שמפסיקים בקרוב לייצר את הradeon9800pro ויהיה להם קשה למצוא אחד אחר. זה לא נראה לי הגיוני ואני צריך את דעתכם בנושא.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אותו ב KSP ומההתחלה הייתה לו טמפרטורה מטורפת...רק שאמרו לי שהיא תקינה. במנוחה הוא על 63 מעלות. כשאני פותח את המארז הוא ירד לי הכי נמוך ל-57...בלילה קר במיוחד. זה לא נורמלי. השאלה מה אני יכול לעשות...לשפר את הקירור במארז זה פתרון אחד... השאלה אם זה הפתרון הנכון, או שהטמפרטורה הגבוהה רק מרמזת שיש בעיה בכרטיס? אגב, במשחקים וב 3Dמארקים למיניהם, הטמפרטורה לא עולה מעל 64 מעלות...שזה בכלל מוזר.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה- 6600GT החדש ( 128MB ) והוא מכוון על PAL-B רק שלא רואים בטלוויזיה בצבע. לעבור לTVTOOL?!?!? ואם לא לעבור, אז אם מישהו יכול גם לכוון אותי לאיך את הסרטים אראה בTV ולא במסך. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים כי על הPINE לא מצאתי הרבה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או Point of View GeForce 6600GT 128Mb PCI-Express תודה לעוזרים . . . ואם תוכלו תסבירו למה ...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בין : מסך ''17 LCD (דק) NewVision+רמקולים לבין : מסך ''17 LCD (דק) Viewpoint 16ms דגם VP175D שתיהם אותו דבר...מה יותר כדאי? זה די חשוב
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS 1000 שקל ??למישחקים הוא יחזיק מעמד אן שיש משו יותר טוב במחיר דומה!? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב החלטתי להחליף את העגלה שיש לי (מפרט בחתימה) ולקנות סוף סוף כרטיס חדש.. אבל אמרו לי שיש לכרטיסי ATi הרבה בעיות כמו VPU RECOVER או קריסות עם מסכים כחולים ועדיף ללכת על כרטיס מבוסס nVidia (כמו6600) (וגם עוד אמרו שהכרטיסים של ATi לא תומכים טוב ב OpenGL [בעיקר המשחק שאני משחק,ET שהוא עובד על OGL). אם אני אקנה את הכרטיס הזה (או את 6600), המחשב שלי ינצל אותו ? נ.ב. ה GF 6600 (לא GT) הוא יותר טוב מ 9600XT ? נ.ב.2 התקציב שלי זה עד 750 שקל :[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים , יש ברשותי מחשב AMD 64 3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512 TWINMOS ATI RADEON 9800PRO 256BIT 128MB עכשיו אני משחק במשחקים נלך להכי פשוט COUNTER STRIKE 1.6 אני מריץ את המשחק על FPS של 71 קבוע יש מקרים שזה יורד ל 60 ואז עולה אבל אמרו לי שעם מחשב כמו שלי המשחק אמור לרוץ על לפחות 90 100 זה רק מקרה ספציפי אחד.. האם יש איזה שהוא דרך לבדוק מה קורה ועוד שאלה מה זה פילטרים? יש משחקים שמתשמשים בזה אז איך אני פותח מי מה מו? אני ממש לא מבין בזה.. תודה רבה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב (רק את 4 החלקים החשובים, כל השאר יש לי) בעיקרון אני קונה Pentium 4 3.2GHz לוח אסוס וג'יגה זיכרון פנימי... אבל אני חייב עזרה בקשר לכרטיס מסך... אני מחפש כרטיס מיקצועי ברמות הגבוהות, התקציב מ 0 ועד לאזור ה1200 ש"ח. תודה
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים רכשתי בשעה טובה מסך LCD חדש, עכשיו השאלה שברצוני להפנות אליכם היא מה אליי לעשות ע"מ לשמור על אורך חיים גבוה של המסך שלי. האם מומלץ לכבות אותו כאשר אני לא משתמש בו כגון הורדה מסויימת שלוקחת כחצי שעה? או עדיף לשים על שומר מסך? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ואני תוהה מה עדיף (הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר...) יש AMD ATHLON 2.5@2200 עם 512 זכרון של A-DATA. הכרטיס מסך הוא של SAPPHIRE 9600XT במשחקים כמו UT2004 ודומיו, ניתן לראות קירטועים מסויימים מידי פעם , זמני טעינה לא הכי קצרים וכו'. התעסקתי כבר עם זכרון וירטואלי , סגירת יישומים ועוד כל מיני עדכוני כרטיס מסך למיניהם והגעתי למסקנה שכדאי לשדרג משהו לקראת הקיץ הנחמד שבדרך (battlefield 2, san andreas ו-empire at war) - עבדתי לא פשוט בזמנו על מנת להריץ את DOOM3 בצורה משביעת רצון. השאלה היא מה כדאי? האם עוד 512 זכרון או שדרוג של כרטיס מסך, נניח ל-6600GT (אני חוזר, אין לי כוונה להוציא 2500 ש"ח כרגע על כרטיס מסך [לצערי]) הצעות וטיפים יתקבלו ב…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1.6600GT 128MB 2.RADEON 9600XT 256MB מה יותר כדי לקחת חסרונות יתרונות משו? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה אנו חשים לקנות כרטיס מסך חדש וטוב. המשחקים של היום שחשבנו שהם יהיו תואמים לכרטיס המסך הם כבר העבר. כיום בשוק המשחקים הופכים תהליך של שינוי, בעבר היינו יכולים לשחק עם כ.מסך מעולה וזיכרון גבוה עם משחקים שאפילו לא מתקרבים לרמה של הכרטיס. אבל כיום כמו משחקים באטלפילד 2 או ניד פור ספיד mostwanted, כבר דורשים וידרשו 128 זיכרון. עכשיו ברגע זה כשמחק באטלפילד 2 יצא הוא דורש 128 זיכרון של כרטיס ו512 של זיכרון מערכת אז מה יהיה?? אין לנו כסף לכרטיסים חזקים עם כמות זיכרון של 256... המשחקים עושים דרכם מאוד טוב, מעלים דרישות מערכת אבל המחירים לא יורדים. תגובות בבקשה. Deom System Requirements Windows XP (32-bit) with Admin rights 1.7 GHz Pentium 4 / Athlon XP or greater 512 MB or m…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בעיה מוזרה יש לי X800 XL ואני משחק BATTLEFIELD2 אחרי איזה שעה שעתיים של מסך המסך נכבה לי ורק REBOOT מחזיר את המסך לחיים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש בעיקר למשחקים אבל גם סרטים וכל דבר אחר תכלס לא כלכך מענין אותי הגודל הפיזי והמשקל של המסך אבל חשוב לי מאוד איכות תמונה עוד שיקול - סביר להניח שבתקופה הקרובה אני לא אוכל להשתמש בו ברזולוציה טבעית במשחקים בגלל הכרטיס מסך אני מכוון בערך לlcd 17 - crt 19 ויש לי תקציב של עד 2500 שקל מה עדיף??? אם אפשר המלצות למסכים ספציפים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אשמח לשמוע קצת חוות דעת מקצועית על ה 6600 של gigabyte הגירסא הרגילה לא ה gt.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שאני מבין כרגע הכרטיסים של AMD יקרים בגלל הבהלה לביטקוין (?) אז כנראה שאלך בכיוון של הירוקים. המפרט שלי i5 3570, לוח אם z77 pro3, ספק seasonic 520W האם המעבד יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס דוגמת 1060 או 1070? אני לא משחק בכלל ב shooter-ים. בעיקר RPG תודה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב קצת מוגבל אז האם לדעתכם זה כדאי כרטיס מסך משומש בשביל מחשב חדש? מן הסתם במחיר טוב. מה הכי כדאי? GTX 1060 6GB MSI RX480 8GB רפרנס RX480 4GB GIGABYTE יש לציין שה-RX480 8GB זול יותר אבל הוא רפרנס... או שבשביל מחשב חדש עדיף רק כרטיס חדש?
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חג שמח חברים, המחשב הנוכחי שלי ישמש לצפייה בסרטי 4k ו-1080p מהרשת וכמו כן לנטפליקס 4k ועוד שירותי סטרימינג. כיום המחשב טיפה מקרטע בהצגת 4k. המפרט של המחשב הנוכחי שלי הוא: מעבד: i5-4590 לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. זכרון: 8GB DDR3 CL11 קשיח: SSD 256GB Crucial SATA3 GBPS 550/330 המחשב מחובר למגבר Denon AVR-X1200W שתומך ב-4K 60Hz ובפורמטי אודיו רבים ואליו מחוברים רמקולים של Tannoy. המגבר מחובר לטלוויזיה Samsung UA58H5200AR . בחודשים הקרובים אחליף כנראה ל-LG OLE…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
- 3 followers
-