עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Seaninho10,

פתחתי את הת'רד הזה בשביל לקבל דעתכם על ההתלבטות.. POWERCOLOR באים עם שנה אחריות בעוד שספיר עם 3 שנים אחריות... ההבדל במחיר ביניהם עומד על משהו כמו 40 ש"ח.. מהחנויות שאני רוצה לקנות בהם.. לכן השאלה שלי היא כזאת... שווה לי לרכוש את הכרטיס של POWERCOLOR בהנחה שהאחריות שאני מקבל עליו היא רק לשנה או ששנה זה קצת מידי וללכת על על SAPPHIRE???

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mano4now,

שלום לכם, יש לי מחשב Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח ג'יגה בייט DS3 וספק 500 של אנרמקס. בזמנו קניתי אותו עם GTS8000 ומאז שדרגתי לGTX280 . יש לי מסך של דל 24 אינטש ואני משחק תמיד על 1900 על 1200. אני אוהב לשחק על גדרות גבוהות משחקי RPG ו1ST PERSON וקצת מירוצים כמו NFS. האם הגיע הזמן לשדרג ? האם אוכל לשדרג מבלי הצורך לשדרג את כל המחשב ? מה הכרטיס המומלץ של NVIDIA ( רק NVIDIA בבקשה ) שיתן את השיפור הטוב ביותר בתקציב של כ1600 ש"ח. ( ניתן לחרוג קצת אבל לא להשתולל ) תודה מראש מנו

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by getsomefood,

אני חושב על לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף 7800gtx או 7900gt?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. BFG OC2 VS XFX XXX EDITION מה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי אני קונה את הכרטיס הזה מחר 8600 GTS ראיתי עליו קצת ביקורות ביוטיוב הוא נראה לי חמוד משהו נחמד אני צריך שיריץ משחקים NFS, PES אולי גם crysis בקטנה.. לא על HIGH.. אבל שיריץ בקטנה מה אתם אומרים על הכרטיס? אני קונה אותו יד שנייה אבל הוא חדש מהניילונים ב-300.. דרך אגב זה הספק שלי: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg הוא יריץ את הכרטיס מסך??

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by SunMen,

האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי את הכרטיס מסך לידטק 6600gt מאיפה הכי טוב להוריד דריברים מהאתר של nvidia או מהאתר של לידטק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by N-I-K-O,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי נמאס כבר GeForce4 ואני צריך רעיונות בתקציב של 800 ש"ח בערך. אני חשבתי ללכת על Sapphir RADEON 9600XT TV,DVI 128MB? יש במחיר טוב בKSP 660 ש"ח . תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB) האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ??? ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי.. לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי?? נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Boomer,

נגמר בארץ המלאי של ה-SUMA GF 4 Ti 4200 64mb הרגיל ואני רוצה משהו באותו מחיר בערך ושעדיין יהיה טוב. כמובן שיהיה Geforce 4 Ti 4200. האחרים הטובים עולים 200 ש"ח יותר וזה קצת יותר מדי... יש לכם הצעות? אני יודע שיש את MSI אבל יש משהו אחר במקרה?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש והורכב ביום חמישי הזה ע"י טכנאי אייבורי מחשבים. היום,שבת בערב:התצוגה בדף הבית של האינטרנט היתה לקויה - חלק מהמסך היה שחור והופיעה מ"ס פעמים ההודעה: "מנהל התצוגה AMD DRIVER הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה.",ולאחריה עדיין התצוגה היתה לקויה,אבל פחות=חלק מתצוגת הפלאש הופיעה כריבועים לבנים עם X אדום ובמקום פרסומות הופיעו סימני קריאה בינוניים. *אציין,שלפני קנייתו של כרטיס מסך זה,התייעצתי לגבי התאמתו למפרט המחשב שלי,ובמיוחד לספק הכח שלי (5…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי. יש לי HD4850 512MB ואני מעוניין להקפיץ את הביצועים במשחקי מחשב כבדים לכן חשבתי מה כדאי יותר. לעשות מערך קרוספייר ע"י קניית HD4850 נוסף (יש לי כבר לוח אם שתומך). או למכור את הכרטיס מסך שלי ולקנות 280GTX משומש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by liores12,

שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. האם ניתן לשחק במשחקי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. קניתי אתמול כרטיס מסך הנה זה: Point of View Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 256Bit + HDMI באריזה יש מתאם מתח לכרטיס מסך (6 פינים) הכרטיס מסך צריך לעבוד עם מתח ישיר מהספק כוח ואין לי כבל מובנה בספק כוח של 6 פינים אז אני מחבר את המתאם שקיבלתי באריזה של הכרטיס מסך. אני רוצה לדעת כמה מתח לחבר! על 2 הכניסות? או על אחד מהכניסות? (אם אני יחבר על אחד מהכניסות זה יעשה אותו 3 פינים ואם אני יחבר על 2 כניסות זה יעשה אותו 6 פינים) אני מפחד לחבר 2 מתחים או מתח 1 שלא יהיה נזק. אז רציתי שתגידו לי מה צריך לחבר? 2 מתחים או 1? תודה ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 7.1k צפיות
  18. Started by Moon-Mage,

אני יודע שזה לא המקום הכי מתאים אבל אין ממש פורום שמתאים לזה בדיוק(אם יש אשמח אם תגידו). תהיתי כמה משתמשים יש מבין חברי האתר, כמה התנסו פה בVR והאם הם נהנו או ישקלו לקנות ערכה ואולי גם קצת לשתף על כמה שהחוויה בשימוש בVR שונה כל כך ממה שהכרתי עד עכשיו ולמה אני חושב שיותר אנשים צריכים לשקול לקנות מערכת VR במקום כרטיס מסך סופר יקר או מעבד חזק יותר. לצערי כרגע בארץ המחירים דיי מטורפים, אבל שהמשלוחים מאמזון יחזרו וירד קצת הביקוש מHL alyx סביר להניח שאפשר יהיה שוב להשיג ערכות VR סבירות באזור ה200$ שזה בערך כמו מעבד חדש או ההבדל בין כרטיס מסך Mid range וhigh end. בכל מקרה לי יש את הערכה הכי זולה וכנראה הכי גרועה(HP mixed reality headset) ועדיין השיפור בהנאה…

• 16 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by Lirux,

איזה כרטיס מבין השנים שבכותרת יותר טוב בהתחשב בזה שמתוכנן OC

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tphss,

מה הכי טוב מבין אלה למשחקים? (זה למחשב השני שלי...) יש לי על 2 מחשבים שלי, על אחד Geforce3 Ti200 ועל השני Geforce2 Ultra. מה לקנות, RADEON 9200 128MB או Ti4200 64MB ? בהשוואה לאלה, איך ה9600 הרגיל (לא הPRO!). תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. X1950XTX זה לא כרטיס המסך החזק ביותר שקיים היום בשוק? המחיר לא היסטרי... 2,800.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by asdasdasd,

בעצם אז מה יותר טוב ? (משום מה לא מצאתי שום השוואה כזאתי בינהם) ה 7800GT או ה GTO2 כולל פתיחת צינורות כולל האצה ל X850 XT PROFESIONAL EDITION ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Imbernir,

http://www.vr-zone.com/?i=1193&s=1 HL2 not CS:S Another loss to Nvidia Good job ATI (I love my X800)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מה יותר כדאי HD2900XT או 8800GTX 768? תודה לעזורים

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.