כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
טוב ראיתי כמה אתרים טובים הצליחו "להפוך" את הכרטיס ל66/66GT בקיצור היתפעלתי מהכרטיס ורציתי לנסות את מזלי =] אני מחפש אותו בגירסה טובה של חבר איכותית במחיר של 350-+ תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו רוצה למכור לי את הכרטיס הזה בדיוק- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3289 יד שניה באיכות טובה לפי דבריו ב650 ש"ח והוא לא מוכן להתפשר על פחות. זה משתלם לי? כי אני לא בטוח שכדאי לי להוציא את כל הכסף עכשיו על 6800GS במקום לחסוך למערכת PCI-X.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך מבוסס NVIDIA 6600GT 256 מ"ב זיכרון DDR2 128 ביט TV OUT DVI מהירות שעון 500 מה"צ מהירות זיכרון 1000 מה"צ מפרט המחשב שלי הוא: p4 2.8 לוח אם: intel 865prel 768 RAM המחשב שלי ינצל את הכרטיס מסך כמו שצריך?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך חדש על 800 שקל (לא משנה אם זה pci-e או agp). מה מומלץ ? מה זה הforsa 6600gt ? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום,יש לי מסך 16MS של AOC דגם LM925. יש לי שאלה. האם העובדה המצערת שיש לי מסך 16MS תשפיע לי על הביצועים במשחקים...כלומר...האם למרות שיש כרטיס מסך לא רע שמריץ משחקים כמו פיפא וכו... אז יש מצב שהכרטיס יקרטע לי במשחקים הקלים האלה או יקבל פחות ציון ב3DMARK05 או בכלל יציג איכות תמונה פחות טובה ופחות FPS במשחקים וקירטועים במשחקים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש, שעובד די טוב, אבל עם חרא של כרטיס מסך. אז עכשיו8 אני יכול כבר להחליף אותו [ יש תקציב ^.^ ] זהו המפרט של המחשב: AMD 64bit 3000+ VeinceCore Gigabyte K8NF 512 RAM - 256*2 DualCahnnel WestarnDigital SATA 80GB GeForce 6200 TC 256MB HEC 400wat עכשיו אני רוצה לחסוך ולקנות - GeForce 7800 עם קירור של ZALMAN עכשיו השאלה אם הכרטיס יעבוד חלק עם המערכת ולא ייתקע אותה ? או שיש פשוט כרטיס אחר שהוא גם מעולה וכדי לקנות אותו למערכת שלי מאשר את ה7800? אם כן, מהו, לקנות אותו עם קירור? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים ועריכה גרפית. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים שאני משחק על הרמות הכי גבוהות!! לא רוצה להוריד בגלל הכרטיס!! אני לא משחק פייר או דום 3 או קאונטר ומשקים בסגנון אני יותר אחד שמשחק פיפא וניד פור ספייד וגיטיאי ואפילו איג אופ אמפיירס וכל מיני משחקי מרוצים ודברים בסגנון. עכשיו אני מחפש כרטיס מסך שיציג לי את כל המשחקים על הרמה הכי גבוהה בלי תקיעות בלי עיוותים ובלי דמויות שקופות פתאום בגיטיאי.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייי יש לי נייד של IBM גירסה 42P יש לי במחשב את הכרטיס מסך הבא ATI MOBILTY FIRE GL T2 איך הכרטיס הזה טוב למשחקים ??
-
- 16 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש ברשותי כיום לוח אם של אינטל פשוט עם חריץ AGP. במחשב אחר בבית לאחותי יש לוח אם גם כן של אינטל תושבת 775 לעומת 478 שלי אבל הכי חשוב לי הPCI E שמותקן שם. ההתלבטות שלי היא ככה: להחליף בין הלוחות-שזה גורר להחלפת קירור מעבד . להעביר את הביגטייפון מהמעבד הישן לחדש (אותו מעבד-3) אך תושבת חדשה... בנוסף,לאחותי יש שם דיסקים של SATA. לא בעיה -אפשר להחליף לדיסק שיש לי 120 ג'יגה של IDE אחד. ובנוסף,כל הבלאגן של ההרכבה פירוק המאווררי מעבד וכד'... אני מעוניין לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל היציאה הזו שכל כך חשובה לי ולא מעוניין להוציא עוד כמה מאות שקלים על לוח בשביל היציאה הזו שיש אחד כזה בבית. עכשיו-נגיד והחלפתי והכול עובד טוב ויפה,חשבתי על הכרטיסים הבאים שלדעתי יתאימו למשחקים …
-
- 16 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי לפני כחודש כרטיס מסך ג'יפורס 6200 עם זיכרון 256 ראיתי את המדריך החדש של RAUL על כרטיסי מסך והג'יפורס 6200 מופיע עם זיכרון של 128 ומוגדר ככרטיס חלש למשחקים השאלה שלי: למה לא מופיע ה-6200 עם 256 זיכרון במדריך שלו? האם הכרטיס טוב עם 256 זיכרון? תודה רבה ושבת שלום!! ליאור
-
- 16 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער שפתחתי נושא חדש, אבל הנושא הקודם כבר התחיל להיות לא קשור - אני מקווה שלא חרגתי מכללי הפורום אז ככה, בזאפ רשום על הכרטיס ככה: ATI Radeon X700 256MB Gigabyte יצרן: Gigabyte , (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, יציאות: D-Sub , DVI , TV Out , (Chipset )מעבדים: ATI Radeon X700 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=379396) דגש על ה AGP x8 אבל מסתבר אחרת, והחיבור הוא PCI יכול להיות שהחיבור בכל זאת הוא AGP או שזו טעות של זאפ? ואם זה באמת PCI, אשמח לקבל קישור לכרטיס גרפי בסגנון X700 - עדיף שיהיה ATI ולא יעבור את ה-750 שקלים תודה...
-
- 16 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס שיהיה PCI-E אם אפשר של 256 מגה זה בשביל משחקים לאחי הקטן אני צריך שזה יעלה משחקים כמו פיפא דברים מהסוג הזה... מחיר 400 שקל
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13190&PHPSESSID=7ee8dbeb3eb79e7290fe423df2e2806b יקר לא ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס הנוכח שלי הוא 6800GS ואני מרוצה ממנו.. אחלה כרטיס אצלי חודשיים .. בא לי לשדרג את הכרטיס לכרטיס סידרה 7.. יש לי קונה לכרטיס שלי אז חשבתי להוסיף 700-800 ש"ח ולקחת 7800GT אבל עם ההוצאה של ה7900GT אני דיי מתבאס לקנות 7800.. כל הקטע גם שהם לא תומכים DX10 די מבאס גם.. צוואר בקבוק לא יהיה, שאר המערכת: AMD 3500@2608MHZ A8N-E 512X2 OCZ CL 2.5 אני מגייס בנובמבר ודוגרי לא יהיה לי כלכך הרבה זמן להנות ממנו.. מה הייתם עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, בניתי לדודה שלי מחשב מבוסס מעבד AMD 1.6 זיכרון 256DDR ולוח אם GIGABYTE ומה שחסר לי זה כרטיס מסך. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות ה- 100$. עזרו לי בבקשה אני צריך עזרה דחוף, אני צריך לקנות את הכרטיס ביום ראשון. תודה, MASTER/
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
CHAINTEC??? דחוך שנייהם באותו מחיר
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה בקרוב מחשב חדש וגם מסך "17 חדש. אני מתלבט איזה מסך לקנות - שתי אפשרויות טובות - iiyama 413 ו- samsung 757NF איזה מהם עדיף?! או שעדיף בכלל מסך אחר? תשימו לב שהiiyama יקר מהסמסונג בכ-200 ש"ח! והם די דומים - שפורפרת דומה וכו'. תודה מראש, MDK
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אולי תצליחו להוציא אותי מהברוך??? אני כבר יומיים שלושה מטלבט אם לקחת MX440 או לא... תמליצו לי על כרטיס מסך סביר, בואו נגיד עד (מממ...) 1000 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אגב , ניתקתי וחיברתי את המסך לחשמל וזה עזר ,אבל עכשיו פתאום זה לא עוזר , מה לעשות ומה מקור הבעיה?????
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה יודע באיזה חנות מוכרים Radeon 8500 128 mb ddr ? חיפשתי ויש רק באקסלנט אבל אני שונא אותם, הם חרא חנות... תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנו את אחד מהם !!!!!!!!!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי Geforcd 2 100/200 MX 32 MB ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב אבל לא כל כך יקר (בגלל שזה לא מהכסף שלי אז אני לא יודע כמה אני אוכל לשכנע את ההורים שלי). לפי מה שראיתי כאן אתם המלצתם על MSI G4 TI4200 כי זה גם כרטיס שיחזיק מעמד לכמה שנים וגם הוא לא עד כדי כך יקר, וחבר שלי המליץ לי על GeForce 3 Ti4200 128MB שהוא אמר שעולה בסביבות ה700-800 שקל ושהוא גם יספיק לי לכמה זמן... אז מה עדיף לי? או שאולי כדאי לי משהו אחר (אבל לא יקר) שיספיק לי למשחקים שדורשים הרבה? ואם אתם יכולים גם לומר לי מאיפה אני יכול להשיג אותו (אם אתם יודעים)...
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-