כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זקוק לעצתכם בקנייה של כרטיס מסך מדגם Radeon 4830. אני מתלבט בין 2 חברות : SAPPHIRE HD 4830 512MB GDDR3 PCI-E או ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4830 512MB DDR3 ל ASUS יש יתרון קטן במהירות השעון (1GHZ) כנגד 900MHZ של SAPPHIRE וכמו כן הקירור שלהם אמור להיות חזק, לפי ASUS כמובן. העניין הוא ה SAPPHIRE עולה 715 ש"ח ואת ה ASUS אני יכול להשיג ב 800. האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח פחות או יותר בשביל ASUS ? כמו-כן, יש לי ספק כוח 400WATT של חברת ZUMAX נראה לי, קניתי אותו לפני שנתיים, אני מאמין שהוא ישרוד את הכרטיס מסך הזה, אני לא מתכוון להריץ משחקים ברזולוציות גבוהות או משהו, יש לי מסך CRT ישן 17", אז אני גם לא יכול להריץ רזולוציות גבוהות. האם אני צודק בכך שהספק יספיק לי ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg
-
- 17 תגובות
- 954 צפיות
-
-
ברשותי מחשב: e5200 2.5GHZ@3.5GHZ-Freezer 7 pro 4GB ddrII 1066MHZ G.Skill SeaSonic 500W gainward GTX260 goldensample 216SP בהרצת משחקים כבדים הטמפ' לא עולה מעל 74 מעלות.בIDLE הוא יושב על 45. ידוע לי שזה נורמלי אבל בתכלס, אני צופה לטמפ' נמוכה יותר עם קירור מטורף כזה וליבת 55NM. חם אצלי מאוד בחדר והמארז מתחיל להתמלא אבק.אני מניח שאם אנקה אותו המעלות ירדו אולי ב1-3. עם מזגן דלוק יש ירידה של 5 מעלות בערך,לפעמים אף יותר. הייתי רוצה מאוד לעשות OC לכרטיס המסך.זה אפשרי? אם לא עכשיו אז לפחות בחורף?המעלות ירדו משמעותית בחורף.. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי כ.מ MSI GF6800NU השאלה שלי היא האם אפשר לפתוח את הצינרות הנעולים הכרטיס? בעזרת תוכנה (רייבר טיונר/ אומגה דרייבר) 10X
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שישרת אותי להרבה שנים תקציב :1500 ש"ח ספק:620 ואט תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף תמחשב והשאלה שלי היא ככה.. בחנות התקינו לי הכל וכו' יש משהו שאני צריך לעדן את הדריבר של הכרטיס מסך כדי לנצל את מיטבו? בתוכנה של הכרטיס מסך יש שם משהו שאני צריך לסדר בהגדרות לתצוגה נכונה? מסך 22 רחב. ולמה באינטרנט הדף לא מופיע לרוחב אלה כמו במסך רגיל.? תודה לעוזרים . יום טוב. בן.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו חבר'ה אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא זה רציתי להגיד לכם תודה רבה על התגובות והעזרה בסופו של דבר הלכתי על ה4850 של גיינווארד ואני ממש מרוצה הכרטיס מפעיל בצורה חלקה הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024*768 שלי בכל מקרה היא מספיקה ורואים בה מדהים גם ככה, הרבה מעבר למה שציפיתי אני חייב להגיד. וזהו כרטיס מומלץ לכל מי שמתכן לקנות. שנה טובה וחג שמח לכולם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה. ישלי מחשב מלפני שנתיים+ מעבד E6400 כרטיס מסך 7600GT ושתי ג'יגה זיכרון אני משחק בprototype על הרזולציה הכי נמוכה ועובד לא חלק אני רוצה לשדרג את הביצועים של המחשב מבחינת המשחקים אני צריך להחליף רק ספק וכרטיס מסך? או לקנות כבר מחשב חדש עוד חודשים שהיה כסף? אם זה רק להחליף כרטיס מסך וספק אז עד מתי המעבד היה טוב למשחקים.... תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב באיזור ה1200 עם אפשרות לחרוג - בהתאם לנסיבות! אם לא הייתי נתקל בביקורות שליליות עקב המסכים השחורים של R9 290 כבר הייתי רץ עליו ממזמן. הבעיה היא שנתקלתי בביקורות שליליות עקב מסכים שחורים X_X מה אתם אומרים ? שווה ללכת עליו בכלל? במיוחד שסביר שכרטיס יד שנייה מהסוג הזה כנראה נמכר מהסיבה הזו?? אופצייה ב' היא 'להתפשר' וללכת על GTX760, לשלם איזה 1200 וזהו ? (אולי 760 משומש ולחסוך כמה שקלים?) או שכדאי להמתין ל960 כדי לראות מה קורה ולפחות להינות מירידת מחירים ? ?
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
hi ive seen in some forms about Nvidia 8900 series and i have a couple of questions 1) when any one knows release date's or estimates?? as the inqurer claims, there will be these two cards both priced at 300$ the on that we have now 8800GTS G80 90nm 320MB 384bit bus and this new one 8900GT G81 80nm 512MB 256bit bus 2) how is the transistor shrink gonna affect perfomance, power consumption will be lower but what about perfomance 3) wich of the card will be beter, how is the increase in memory and shrink in bus bandwith gonna affect the perfomance, wich of these 2 do u expect to be a beter overall perfomer 4) is it worth the wait or i should buy the 88GTS 320 now??
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש הבדל בינהם? כי יש גם R9800SE של POWER COLOR ויש R9800 NON PRO של GIGACUBE והמחיר לטובת הPC אז אני מתלבט... ובנוסף יש גם R9700 NON PRO ב1200 ש"ח שבכמה מבחנים ראיתי שהגירסת פרו שלו מצליחה לעבור גם את הR9800.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס ניראה ממש ארוך- http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/news/2003-05/fx5900-2b_.jpg&1=1 מעבר לתופסן הAGP יש לו עוד מלא+ מה זה התופסן השני??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם ניקח כרטיסי מסך כמו 4870 ונשים במערך CF, יהיה את ההפרעה הזאתי? http://www.pcgameshardware.de/?article_id=631668 פה מדברים על זה, אבל בכרטיסים הישנים, מישהו יודע מה קורה כיום ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב חדש, יש לי XP, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהדיסק שהיה מצורף ונכנסתי ל 3DMARK והFPS נא בין 20-+ ככה בכל הטסטים, חוץ מהטסט השלישי נראה לי במדבר עם הארמון הזה והחלליות ששמה היה לי בין אפס לאחד וזה רץ ממש תקוע, א, מה יכולה להיות הבעיה? ב, איך אני יכול לדעת מה הקלוקים של הכרטיס מסך שלי? ג, אני עצוב שככה השקעתי במחשב ואין תוצאות חח תודה על העזרה.. אהה וזה כרטיס ATI ראשון שלי אני אפילו לא יודע איך, ומה להגדיר את הפילטרים... וגם הפעם הראשונה שאני משתמש ב 3DMARK *הוספתי גם תמונה מתוך הקאטאליסט, המהירויות שם נכונות? :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שהמחיר של הכרטיס בחנויות בחו"ל הוא כ700$, שזה לאחר עיגול 2500שח'. כשאני מסתכל בחנויות בארץ הכרטיסים מתחילים ב4000שח'. אני יכול להבין שיהיה הבדל במחיר, אבל ההפרש פה נראה לי לא הגיוני? האם אני מפספס משהו? האם זה בגלל בעיות היצע כרגע ואם אני אחכה כמה שבועות אני אראה כרטיס במחיר שפוי? מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? קפיצה של 60% במחיר מרגישה לי לא שפויה!
-
- 17 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה מהדרייברים של NVIDIA שהכרטיס שלי לא מקבל מספיק כח, והנמיך את הביצועים שלו למנוע סכנות, בלה בלה בלה, הספק שלי 400W שמסופק עם המארז של COMPUCASE. מישהו יודע למה זה קורה ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין מה להוסיף, השאלה בכותרת.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R96128D.htm# http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=24 בג'יגה בייט רוחב הבאס הוא רק 64 ביט זאת טעות דפוס?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו מה קורה לכרטיס (התחיל היום, אולי בגלל החמסין) בזמן הרצה של הסימולטור Lo-Mac
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס מסך FX5900XT של חברת Gigabyte. לפי המדריך למשתמש שקיבלתי עם הכרטיס מופיעה לשונית במאפיינים של הכרטיס שנקראת "הגדרות טמפרטורה" שדרכה ניתן לבדוק את הטמפרטורה של כרטיס המסך. משום מה אצלי לא מופיעה לשונית זו, אלא רק שאר הלשוניות הרגילות (כיוונון מסך, תזמון תצוגה, תיקוני צבע וכ"ו..). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אגב, הסרתי את הדרייברים הישנים ולאחר מכן התקנתי שוב את הדרייברים החדשים מהדיסק של הכרטיס - וזה עדיין לא פתר את הבעיה!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-