עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by haim85,

מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v כרטיס מסך: אין כרגע!!!!!!..היה בעבר 4850 עברתי ל5850 (שניהם נמכרו כבר)ועכשיו מחפש כרטיס טוב מהם שמתאים למיפרט מחשב שלי! תביאו לי כמה אופציות (דגמים) בבקשה תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rony1880,

היי לאחר התקנה גיליתי שיש קוביות קטנות במשחק Call of Duty Black Ops II,הסרתי את הדרייבר והתקנתי את ה13.2 גירסה 3 ואין יותר הפרעות, תבדקו גם אתם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום ברשותי msi gtx680 afterburner זה מגיע עם קירור סטוק - קירור מפוח. רציתי לשאול אם מישהו ניסה את המוצר הבא : Arctic Cooling Accelero Xtreme III http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9992 האם הוא נמצא יעיל יותר מהקירור הרגיל שמגיע מהמפעל ויוכל לתת לכרטיס כמה טמפרטורות נמוכות יותר ? *אם מבצעים את ההתקנה זה פוגם באחריות הכרטיס ?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Kak,

http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by Ligi,

היי, קניתי כרטיס מסך משומש 4870 256BIT ו 512 מגה של CLUB3D משומש וחיבור אחד לא מראה לי תמונה למרות שהוא מזהה אותו במחשב. ניסיתי לחבר את שני המסכים (אחד 1650*1050 מסך של אסוס והשני טלוויזה 1920*1080 פאנסוניק חדשה) שניהם עבדו לבד בכניסה אחת ובכניסה השניה לא הראו תמונה. חשבתי על 3 בעיות שיכולות להיות לי אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים ביותר. 1. הספק חלש מידי 2. יש לי PCI-E והוא תומך ב2 3. הוא לא היה תקין מראש. בנוסף שיחקתי עליו סקיירים בדרישות גבוהות ולא היו בעיות ברזולוציה של 1920*1080 מפרט של המחשב: ספק enermax 82+ 425 w http://www.enermax.co.uk/pro82plus2 מעבד E8400 עם אובר קלוקינג קל ל3200 ב 400*8 RAM קורסיאר 800 מגה הרץ ג'יגה כפול 4 עם CL4 לוח אם ga-p35-ds3P gigaby…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. קניתי מחשב נייד חדש של Dell Vostro ויש בו בנוסף לכרטיס המובנה Intel HD Graphics 4000, כרטיס מסך AMD Radeon HD 7670M. הורדתי את Farcry3, וגיליתי שהמחשב מריץ את המשחק רק על medium/low. הבנתי שכנראה המחשב לא מצליח להפעיל את הAMD ניסיתי להפוך את הכרטיס של אינטל ללא זמין במנהל ההתקנים. אבל אז בכלל לא הצלחתי לפתוח את המשחק בנוסף כשאני מנסה לעדכן את הדרייבר של ה AMD במנהל ההתקנים הוא רושם לי שהדרייבר מעודכן לגרסא החדשה ביותר. מה עושים??

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by digitalseeker,

יש לי מסך DELL U2711 - משמע רזולוציה של 2560*1440. יש לי גם כרטיס מסך GTX 580 עכשיו....החלטתי לשדרג את המחשב שלי מE8400 עם 5GB של RAM וRAID 0 של שני כוננים מכניים - לI5 3570K , ו16GB של RAM (זה עולה כולה 100 שקל יותר מ8), RAID0 של כונני SSD :-) העניין הוא שאני תמיד הייתי בעד להפעיל מקסימום רזולוציה ופילטרים - בשביל יש לי כרטיס מסך כזה. אבל HITMAN זוחל עם הכל על מקסימום, אני צריך להוריד את הרזולוציה משמעותית :-( השאלה מה כדאי לי לעשות ? האם לרכוש עוד 580 בודד ולעשות SLI ? האם למכור אותו בסביבות ה800-900 ולקנות 2 כרטיסים של 660 ? או אולי בכלל למכור אותו ולקנות במקום 680 ? אה ויש לי ספק כח CORSAIR 750TX.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ligi,

שלום, אבקש את עזרתכם. אני רוצה לראות במחשב האישי שלי ב4\3 מסכים שונים במקביל ממחשב בודד. איך אני יכול לעשות את זה בעלות די מינימלית (כרטיס מסך בודד או SLI)? כאשר אני לא הולך להריץ עליו שום דבר חזק, בעיקר דפי אינטרנט ותוכנות דיי פשוטות... בנוסף אני צריך לקנות משהו חדש בשביל קבלה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by Ovid,

המחשב שלי לא עובד ואני חושד שזה בגלל כרטיס המסך. המחשב כבר ישן, משנת 2008 בערך, אני מניח שיש חלופה לכרטיס הזה במחיר נמוך .. אני לא משחק אז כבר אין לי צורך בכרטיס שווה כח לכרטיס הזה או חזק ממנו, אבל אולי יש כרטיס שמתקרב לפחות לביצועיו בעד 700 שח ? או שעדין לא הגענו לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by haim85,

מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by feelz,

Sapphire 7950 3GB GDDR5 DP OC VAPOR-X With Boost MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL מתכוון לעשות OC ולא יכפאת לי ההפרש בין המחירים רק רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים ובכמה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by HD7990,

יש לי שאלה , האם שווה לי להחליף , IPhone 4 + GTX 650 TI POWER EDITION MSI על : ASUS NVIDIA Geforce GTX 670 DirectCU II 2GB DDR5

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  17. שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  19. Started by gabi1234567,

אהלן שלום. אני מחפש כרגע כרטיס מסך בסכום של 600 עד 800 שקלים מעדיף ב600 כמובן. המפרט של המחשב הוא e6600 3.1 ghz 4gb ddr3 וספק כוח 500 וואט של fsp. אני מעוניין בכרטיס שיתמוך בדואל סקרין אם אפשר גם שלוש יהיה מעולה משחק בסימולוטר נהיגה. ומידי פעם battlefield וכאלו. לא מעוניין בגרפיקה הכי גבוהה העיקר שהמשחקיות תיהיה טובה והמשחק יזוז בפריימים נורמלים ולא 15 וכדומה. כמובן עם הכרטיס יהיה מספיק חזק ואפשר יהיה לשים על איכות גבוהה זה גם פלוס. תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by haim85,

תביאו לי בקשה טבלה דירוג כרטיסי מסך אמינה כולל הדגמים החדשים כיום כנל ישנים שפשוט מראה הכל.. כמו זו: http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/26.html כמובן עדכנית יותר כולל סדרות 650gtx כו'

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Ram23,

הכרטיס מסך שלי מזה שש שנים מת סופית ואני רוצה להחליפו ב670. הדגם המדובר הוא GV-N670OC-2GD של ג'יגה בייט. השאלה שלי היא האם ספק הקרוסאיר 550W שלי יחזיק אותו. אני עם Q9450 בלי אובר קלוק.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by Tzach_n,

אהלן חברים, הרכבתי לחבר שלי מחשב לפני שבועיים את המחשב הזה: i5 3570K @ 4.4GHz MSI Z77A-GD65 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 EVGA GTX 660 TI Superclocked Seasonic X-660 Gold Crucial M4 128GB WD 1TB Blue Caviar אתמול התקנו אצלו את Crysis 2 והורדתי לו את חבילת הטקסטורות ברזולוציות הגבוהות ועדכון האולטרה ל-DX11 המחשב שלו מחובר לטלוויזית פיליפס 32" והוא מריץ את המשחק ב 1920x1080, במשחק שינינו את כל ההגדרות ל Extreme וכמובן השתמשנו בטקסטורות המשופרות. ציפיתי שהכרטיס שלו יספק בין 30-40 FPS שיהיה די שחיק אבל נדהמתי לגלות שהוא מריץ את המשחק על 60 FPS באופן חלק לגמרי ללא נפילות FPS בכלל, אם אני מבטל את ה VSYNC הוא מגיע אפילו ל 70-80. האם זה הגיוני ש GTX 660 TI מריץ את המשחק הזה ב…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים