כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
ביצועים 4K: רעש בDB: טמפרטורה במנוחה ובמאמץ: כמות זרם במאמץ: נראה שהפיניקס והGameRock הם המנצחים במבחן הזה. מקור: https://www.computerbase.de/2016-07/geforce-gtx-1080-partnerkarten-vergleich-test/ קרדיט לOverclock.net
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לרכוש כרטיס חדש מדגם 1070. האם צפויה ירידה במחירים? אשמח לשמוע הערכות ועל מה הן מתבססות, ירידות מחירים קודמות בעבר וכו. שבת שלום
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מטרת פוסט זה היא לתת רעיון של מיקום כרטיסי מסך בעוצמת העיבוד התלת מימדית שלהם בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים בשוק כרטיסי המסך מחולקים לקטגוריות שונות על פי רמת הביצועים הכללית שלהם ורלוונטיות לשוק של היום. כל קטגוריה מסודרת מהחלשים לחזקים בה לפי שורות הבהרות חשובות א - הדירוג הוא מאוד סכמתי ומסתמך על מספר מקורות ברחבי הרשת בנוסף לבדיקות שנעשו על ידי. ב - לא כל כרטיס שמדורג מעל שני יהיה חזק ממנו בכל משחק! כרטיסי מסך שונים בנויים שונה וביצועיהם שונים במשחקים שנבנו שונה ג - לא תמצאו כאן את כל כרטיסי המסך בהסטוריה, אלא את הפופולאריים ביותר בישראל שנמצאים בשימוש בעיקר ב-5 השנים האחרונות ד - כל קבוצת כרטיסים בשורה מכילה ממוצע ביצועים ד…
-
- 17 תגובות
- 47.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היצרנית הסינית Colorful מציגה כרטיס מסך היברידי ומתקדם במימדים מטורפים לכתבה
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
ברשותי כרטיס מסך GeForce GTX 650 Ti ובמשחקים יש הרבה artifacts ולאחר כמה דקות המחשב קופא ומפסיק להגיב. זה קורה אפילו כשאני מנסה לרנדר תמונה בopenGL בבלנדר: כאשר אני מרנדר רגיל בבלנדר עם cuda הכל עובד. הספק שלי הוא של 550w וכרטיס המסך צורך 400w. ניסיתי להסיר את מנהלי ההתקנים של כרטיס המסך באמצעות התוכנה ddu במצב בטוח ולהתקין שוב. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר והכל עובד. ניסיתי לחבר רק מסך אחד (תמיד מחוברים 3). מה ניתן לעשות? תודה בכל מקרה.
-
- 17 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס המסך (נראה לי). במשחקים מסוימים פתאום נעלמת התמונה - אני ממשיך לשמוע קולות ולכאורה המחשב עובד, אבל לא רואים כלום. כאשר אני מקרר את הסביבה (מפעיל מזגן על קירור ו/או שם מאוורר צמוד למחשב) זה מוריד את התדירות. שימו לב - זה לא קורה בכל משחק - או שזה הרבה יותר נדיר. כאשר אני משחק witcher 3 זה כמעט ולא קורה (אבל כאשר זה קורה זה קורה ברצף). כאשר אני משחק Might and Magic Heroes VII זה קורה הרבה מאוד (למרות שהמשחק הרבה הרבה פחות דורש מבחינה גרפית). שוב - אם אני שומר על סביבה קרה אז זה לא קורה כמעט בכלל. קראתי קצת והבנתי שזה קשור להתחממות של כרטיס המסך. התקנתי איזו תוכנה ושמתי לב שהוא …
-
- 17 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני חושב להחליף כרטיס מסך, המשחקים האחרונים דורשים להוריד הגדרות בצורה די משמעותית. קראתי לא מעט שרשורים בפורמים בארץ ובחו"ל וכמובן שבסופו של דבר תמיד הדעות חלוקות אם לחכות לדוגמא לAMD או לשדרג. אני משחק הרבה BF1, GTA, deus ex, Sniper Elite 4, וכ'ו. המחשב מחובר לTV SONY W905 "55 זאת אומרת מוגבל ל1080P בלבד. זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח seasonic 520w כונן SSD intel 128G מה אתם ממליצים לעשות לשדרג עכשיו ? ל1080 TI ? אם כן איזה ואיזה חנות אתם ממליצים ? אנ…
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
- 3 followers
-
-
היי. אני רוצה לקחת אחד מאלה שבמבצע, שמופיעים בעמוד הבא: http://www.tms.co.il/search/?q=N108T רציתי לקחת gaming שעולה 3059, אבל נציגי החנות אמרו לי שהרבה מהלקוחות שלהם התלוננו על כך שהוא מאוד מרעיש, והוא הציע לי לקחת Auros שעולה 3258. בחיפושים בגוגל גם ראיתי שיש עליו די הרבה תלונות. מה הייתם ממליצים? ועוד משהו, האם הכרטיס יסתפק במפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-Z170-Gaming K3 for 1151 מארז וספק: Fractal Design Define R5 Blackout + Antec NE650M תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עם יותר מ-20 מיליארד טרנזיסטורים, תהליך ייצור חדש ומימדים פיזיים עצומים, מפתחת השבבים הירוקה מקווה לבצע מהפכה נוספת בעולם הלמידה החישובית והבינה המלאכותית - ואנחנו כבר מפנטזים על דור ה-GeForce החדש לגיימינג לכתבה
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 4 followers
-
-
אז כמה יעלה להנות מחוד החנית של הדור החדש ממפתחת השבבים? הרבה מאוד - בעיקר אם יש לכם עניין בגירסה עם קירור המים הייעודי לכתבה
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון פשוט להפעלת 3 מסכים עם החומרה הקיימת - אשמח לעצתכם המלומדת: יש לי מסך DELL 2407WFP במרכז (1920x1200) ושני מסכי DELL 2007FP בצדדים (1600x1200). אפשרות #1: שימוש ב-HD5850 שלי עם שני חיבורי DVI ושימוש במתאם אקטיבי DP-DVI שעולה כ~120 ש"ח מאמאזון (Eyefinity). צריך לחכות איזה חודש עד שיביאו לי אותו או לשלם כפול כמעט ולהביא אותו עם BUY2USA למשל. אפשרות #2: מה שיש לי כרגע מתחת לידיים זה: * מעבד I5-2500K עם לוח Z68 של ASUS עם DVI+HDMI+VGA * כרטיס HD2400XT פאסיבי עם DVI+VGA * כרטיס HD3650 פאסיבי של ASUS עם 2xDVI אפשר אולי לעשות איזו קומבינה בין הנ"ל כדי להפעיל 3 מסכים ללא מתאמים נוספים (עם כבל DVI בלבד)? אפשר לשלב בעניין את הליבה המובנית במעבד איכשהו? אם…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי כרטיסיס מסך של AMD 4890 ועשיתי עם CFX המחשב קןלט אותם אבל במשחק BF3 הביצועים לא משהו מה אפשר לעשות כי לפני זה הריץ לי את המשחק טוב מה עושים? תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 460 (1048256 KB) אך הוא כבר לא מתפקד הכי טוב עם משחקים שיש להם דרישות בינוניות פלוס... אני מעדיף כרטיס בלי OC שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ושלא יתחמם הרבה במנוחה, בזמן משחק לא איכפת לי... מתי הסדרה האחרונה של נוידיה יצאה? יש סידרה חדשה באופק - חודש חודשיים? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המחשב הבא : CPU : Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz Motherboard : Gigabyte H61M-S1 8GB RAM DDR3 גנרי. ספק 500W גנרי. מסך דיי ישן של LG. מארז גנרי : המרחק בין הכלובים לקצה של המארז הוא 20 ס"מ, ככה שכרטיס כמו GTX970 לא ייכנס לצערי... כיוון שקרוב משפחה ייבקר באמריקה בזמן הקרוב, אוכל לשלוח כרטיס מסך לאנשהו באמריקה והוא יאסוף אותו, ככה שזה ייצא יותר זול(?) בכל מקרה, התקציב הוא בערך 1000 ש"ח - אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על אולטרה ודברים כאלה, רק שיהיה מספיק למשחקים חדשים שייצאו גם באיכות טובה. אם צריך לשדרג ספק ו/או מסך אז אשמח להצעות גם כן. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-