כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT. רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר. אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי. תודה מראש לממליצים !
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני חושב להחליף כרטיס מסך, המשחקים האחרונים דורשים להוריד הגדרות בצורה די משמעותית. קראתי לא מעט שרשורים בפורמים בארץ ובחו"ל וכמובן שבסופו של דבר תמיד הדעות חלוקות אם לחכות לדוגמא לAMD או לשדרג. אני משחק הרבה BF1, GTA, deus ex, Sniper Elite 4, וכ'ו. המחשב מחובר לTV SONY W905 "55 זאת אומרת מוגבל ל1080P בלבד. זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח seasonic 520w כונן SSD intel 128G מה אתם ממליצים לעשות לשדרג עכשיו ? ל1080 TI ? אם כן איזה ואיזה חנות אתם ממליצים ? אנ…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני משנה ייעוד למחשב קיים, ומעוניין להוסיף לו כרטיס מסך לשני מסכים בחיבור DVI. המסכים הם Dell 2209wa (כרגע קיים אחד, ייקנה אחד נוסף כדי להתאים לו). השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי; אני רואה גם טלוויזיה ב-HD (כרגע 720P, אני משער שאפשר לעלות עוד בשימוש בשני המסכים יחד). אני לא משתמש במחשב למשחקים בכלל. המטרה היא לבנות מחשב די שקט, ובהתאמה קניתי לאחרונה מארז Antec P182. אני מעוניין שכרטיס המסך יעמוד בתנאים האלה - הבנתי שכנראה צריך כרטיס בעל קירור פאסיבי? יש ללוח האם כרטיס מובנה (Intel GMA 3100) [עריכה - זה לא משנה בעצם כי אין לו חיבור DVI, רק RGB] התקציב בכותרת סתם מציין את העובדה שאין לי מגבלה תקציבית אמיתית ואני לא מכיר בכלל את המחירים בתחום - אבל מכיוון שאין לי צורך במשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, תכננתי כבר מזמן לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו שיצא ה-GeforceFx 5200Ultra שלפי מה שאומרים בכל אתרי החומרה תומך מלא ב-DirectX9.0 ועולה רק 149$ בארצות הברית, ככה שבארץ הוא יעלה פחות מ-1000ש"ח וזה מתאים לי, והוא מגיע עם 128MB. צירפתי גם כתובת לכרטיס ב-TomsHardWare Guide. Nvidia GeforceFx 5200Ultra 128MB
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מריץ את 3DMARK03 הוא מריץ לי רק מבחן אחד. הוא אומר שהחומרה שלי לא מספיקה בשביל להריץ את שאר המבחנים. המפרט שלי מופיע כאן מתחת לשם: <------------ מישהו יכול להגיד לי למה זה? אני לא חושב שהמחשב שלי ישן כל כך...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי 6800 שאני לא מרוצה ממנו בכלל (למרות שבגלל המלצות כאן קניתי) אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה800 ש"ח האם צפיוה ירידת מחירים בקרוב ששוה לחכות ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4230
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526 עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו. ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי בקניה הקבוצתית הקודמת כרטיס מסך HD7970 dual x. בטעות הגיעה הגרסה הרגילה, ולכן החליפו לי את הכרטיס לאחד חדש + גרסת OC. אני חושב שהביצועים של הכרטיס לא טובים, ואשמח אם משהו יוכל לעזור לי... למשל בHitman Absolution כאשר ההגדרות הן על High אני מקבל בממוצע 30 FPS. צרפתי תמונה של הכרטיס מסך + מפרט של המחשב. תודה רבה לעוזרים! *הספק הוא SeaSonic eco W500 *אני משתמש בדרייבר Catalyst 13.1
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רואים מדהים! יפה, מלא צבע, בהירות שלא מורידה מהאיכות! אבל... ברזולוציה 1600X1200 רואים מטושטש. ואני לא רוצה לכוון את הפוקוס בשביל הרזולוציה הזו, כי יכול ליהיות שאני ארצה להשתמש ברזולצויה אחרת אולי, אני לא יודע! יש איזו תוכנה או משהו אחר שיעזור לי עם הפוקוס? ד"א- פשוט לא רואים טוב ב1600X1200, הכל פשוט לא נראה טוב, זה כמו לשים מסך "17 על 1600X1200.. אני אנסה לסדר את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום :], אני מתוסכל... אני משחק AoE III ואני רוצה להנות מרזולוציה של 1280x1024 אך איני יכול..מכיוון שיש לי 3 FPS עם הרזולוציה הזאת וכל הפרטים והפילטרים על high.חשבתי שכרטיס ב 3200 שקל יכול לעשות יותר.. האם זה בעיה אצלי?או שככה זה ישאר כי המשחק כבד?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכותרת .....
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון פשוט להפעלת 3 מסכים עם החומרה הקיימת - אשמח לעצתכם המלומדת: יש לי מסך DELL 2407WFP במרכז (1920x1200) ושני מסכי DELL 2007FP בצדדים (1600x1200). אפשרות #1: שימוש ב-HD5850 שלי עם שני חיבורי DVI ושימוש במתאם אקטיבי DP-DVI שעולה כ~120 ש"ח מאמאזון (Eyefinity). צריך לחכות איזה חודש עד שיביאו לי אותו או לשלם כפול כמעט ולהביא אותו עם BUY2USA למשל. אפשרות #2: מה שיש לי כרגע מתחת לידיים זה: * מעבד I5-2500K עם לוח Z68 של ASUS עם DVI+HDMI+VGA * כרטיס HD2400XT פאסיבי עם DVI+VGA * כרטיס HD3650 פאסיבי של ASUS עם 2xDVI אפשר אולי לעשות איזו קומבינה בין הנ"ל כדי להפעיל 3 מסכים ללא מתאמים נוספים (עם כבל DVI בלבד)? אפשר לשלב בעניין את הליבה המובנית במעבד איכשהו? אם…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסתבר שווגה, כן, הצעצוע הכי חדש וטרי של AMD משנת 2017, הוא שווה ערך מתמטי חישובי ל- GCN ולא הביא שום שיפור לזירה בתחום יכולת האצה גראפית לסימולטורים ומשחקי תלת מימד. חשדות ממשיות שמדובר בהונאה שלמה של "כאילו משהו חדש" שהושק, כשבאמת אין שום דבר מאחורי הקלעים זולת הרבה marketing. עתה מתברר שביצועי ווגה clock מול clock לעומת GCN שרץ בקנה בואו רגע נזכר, עוד מדצבמר 2011.... לא זז מאומה. WTF ?! מדובר בממצא עלוב ביותר המציב את AMD בבושת פנים - לא פחות. מובן עכשיו היטב מדוע נוידיאה - שפתחה פער מאז maxwell ב- 2014 משאירה את AMD עם אבק מאחור. שהרי זה כה ברור: AMD פשוט אינה מתקדמת קדימה מאומה ברובד האלגוריתמי. למעשה מבחינה אלג…
-
- 17 תגובות
- 26.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון (לאחר שהבטא של הבאטלפילד ההארדליין נגמר ) משהו מאוד מוזר החל כאשר אני משחק באטלפילד 4. במפות אשר רצו לי 80 עד 100 fps החל לרדת ל40 עד 70 בלחץ 80, (בעיקר במפות paracel storm וההיא עם המלון לא זוכר איך קוראים לה חח ), ההגדרות שלי הם אולטרה 1080 p עם פילטרים על מקס. המעבד i5 4590 ו8gb של ראם. אשמח אם תעזרו לא עשיתי שינוי כלשהוא במחשב, הטמפרטורות טובות במעבד 50 יציב כזה לפעמים עולה ובכרטיס מסך 50 עד 58. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וישנים בעזרת DDU , בדקתי ואין לי לאג ספייק של המעבד וראיתי גם מישהו שזה קורה לו והוא הוריד מחדש תמשחק והבעיה עברה, אז הורדתי מחדש אבל לא הספקתי לשחק אני אעדכן מאוחר יותר תודה רבה !
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ממנו ב200 ? או שלא ? מתלבט.... ורוצה דעות על הכרטיס הזה. בתודה raniAA משתלם לקנות כרטיס כזה ב200 ביחס לביצועים שלו..?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשב עכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדר אז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיה אולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבלים מה אתם אומרים אפשרי?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי 9600GT של palit (מפרט בצד) אך ב06 הוא מוציא רק 7900 בערך כשהוא אמור להוציא בערך 10000 לפחות (שאר המפרט לא ממש חדיש אני יודע אבל גם בתוצאות של הכרטיס עצמו הSM וה HDR הוא מוציא בערך 3000 במקום 5000). למישהו יש רעיון? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו אז האם כדאי? או לחכות ל nv40 ול r420?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים, באתי בלילה למחשב של האחים שלי וראיתי חרק קטן הולך על המסך.. זה טיבעי בלילה שהם נמשכים לאור ובאים למסך.. אז אני בטבעיות ניסיתי להעיף אותו מהמסך וראיתי שהוא לא עף... ניסיתי לגעת בו, והופתעתי לגלות שהוא נמצא בתוך המסך ואני, כמובן חכם גדול, אמרתי "בוא נזרז אותו לצאת משם" ובטעות מחצתי אותו למוות בתוך המסך ועכשיו יש במסך חרק קבוע ברקע :-X הנה תמונת מאקרו שתמחיש את המצב ההזוי הזה:
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-