עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כיום אני עובד עם ה Ti4000 deluxe של ASUS השימושים העיקריים הנדרשים הם : 1. חיבור למשדר בעל כניסות Svideo ו RCA, אפשרות ל duaL view. 2.המשחק הכי כבד שאריץ שעולה בדעתי יהיה Half life 2 3.עדיפות לפסיביים המארז מאוורר היטב (2-5 מעלות יותר מהחדר). 4.השיקול השלישי והאחרון הוא המחיר. 5.עדיף שיתמוך ב DX10 אם ארצה לעבור לויסטה. תודה למשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עם יותר מ-20 מיליארד טרנזיסטורים, תהליך ייצור חדש ומימדים פיזיים עצומים, מפתחת השבבים הירוקה מקווה לבצע מהפכה נוספת בעולם הלמידה החישובית והבינה המלאכותית - ואנחנו כבר מפנטזים על דור ה-GeForce החדש לגיימינג לכתבה

4. אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by okarmi,

שלום, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך - AGP משהו בין בסיסי לגיימר מתחיל - תקציב 350. ניסיתי לבדוק בפרד של המומלצים אבל הAGP עודכן רק לפני איזה חודש. מפרט + כרטיס מסך קיים כרגע (שתבינו עם מה הסתדרתי עד עכשיו): Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D 865 P E R L (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (05/20/03) Display: Video Adapter …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/?article=32438

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, רציתי לבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך חדש. קניתי לא מזמן טלויזיית LCD FULL HD ואני רוצה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטים ב HD וכו... קניתי גם מחשב חדש שאמור לשמש אותי לצרכי עבודה. אני לא מריץ משחקים. עברתי באתר של אחת החברות הגדולות לציוד מחשבים על כרטיסי המסך וכל הדגמים באיזור ה 300-400 שח של NVIDIA באים רק עם יציאת DVI אחת ועוד יציאת VGA מה שפחות או יותר פוסל את האפשרות שאני ארכוש כרטיס עם ערכת שבבים שלהם. לעומת זאת ל ATI יש כמה כרטיסים בטווח המחירים הזה עם 2 יציאות DVI (אני צריך אחת בשביל המסך ואחת בשביל המחשב). הכרטיסים שראיתי הם: כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 כרטיס מסך תוצרת Sapphire דגם Radeon X2400Pro 512MB כרטיס מסך תוצרת Sapphire דג…

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by tamirgolan,

הכרטיס מסך יריץ את הויסטה חלק? איך הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היצרנית הסינית Colorful מציגה כרטיס מסך היברידי ומתקדם במימדים מטורפים לכתבה

10. Started by EAD,

אז כנראה זה הגרסה הבאה של DIRECTX, מיקרוספוט טוענת שבשונה מן המעבר שלקח בין 9 ל10 (כמה שנים ומערכת הפעלה חדשה), פה יהיה זמנים קצרים יותר. אז מישהו יודע מה יחדשו, כמה שיפור זה יתן, תמונות ראשונות של הדגמות ואולי גם זמן משוער לבטה ראשונה וגרסה סופית?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by יניב51,

שלום לכולם קיבלתי את ה 7900GS שהזמנתי ויש לי שאלה. כאשר אני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהוא צריך עוד חשמל וראיתי בערכה כבל כזה: חיברתי אותו לכרטיס מסך, ומשם למולקס של 4 פינים שיוצא מהספק כוח וזה יצא כך: האם זה בסדר? אני עדיין לא בטוח אם להדליק את המחשב, אני מפחד שישרף או משהו ( השקעתי בו 1200 שקל ואני לא רוצה שזה ילך :\ )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by david2k,

יש לי כרטיס GIGABYTE GTX570 עם מסך של סמסונג2233RZ עכשיו בהתחלה הייתי כל הזמן על 100 הרץ במסך והמעלות של הכרטיס היו סבבה לגמרי במצב רגיל היו על 35-38 במאמץ הגיעו גם לפעמיים ל79-71 עכשיו שמתי תמסך כבר איזה שבוע על 120הרץ סתם כרגע שהדלקתי תמחשב נכנסתי לבדוק תמעלות וראיתי 45. חושב להזכיר שזה 10 מעלות יותר מלפני חודש. השינוי היחידי שיכל לגרום לעלייה שכזאת זה שינוי ההרץ במסך.. כרגע הורדתי תהרץ ל60 והמעלות ירדו בטיל ל35 אני מתלבט עם להחזיר ל120,100 נראה לי שהרץ גבוהה מקצר תחיים של הכרטיס תקנו אותי עם אני טועה ועם שווה לי להיות עם הרץ כזה גבוהה בעד טמפרטורה במנוחה גבוהה יחסית

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Darking99,

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש

14. מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה עם כרטיס המסך (נראה לי). במשחקים מסוימים פתאום נעלמת התמונה - אני ממשיך לשמוע קולות ולכאורה המחשב עובד, אבל לא רואים כלום. כאשר אני מקרר את הסביבה (מפעיל מזגן על קירור ו/או שם מאוורר צמוד למחשב) זה מוריד את התדירות. שימו לב - זה לא קורה בכל משחק - או שזה הרבה יותר נדיר. כאשר אני משחק witcher 3 זה כמעט ולא קורה (אבל כאשר זה קורה זה קורה ברצף). כאשר אני משחק Might and Magic Heroes VII זה קורה הרבה מאוד (למרות שהמשחק הרבה הרבה פחות דורש מבחינה גרפית). שוב - אם אני שומר על סביבה קרה אז זה לא קורה כמעט בכלל. קראתי קצת והבנתי שזה קשור להתחממות של כרטיס המסך. התקנתי איזו תוכנה ושמתי לב שהוא …

16. יום אחד היה לי ריח מסריח מהמחשב וקלטתי שהמאוורר של הכרטיס מסך היה מנותק וישר חיברתי אותו לאחר שראיתי שהטמפ של הכרטיס 110 מעלות ויום לפני זאת שיניתי את המתח בביוס של הכרטיס מסך מה שיותר מוזר בrivatuner הוא מראה לי שהכרטיס עובד על פס pci לפי הביוס הוא פועל על agp 8. עכשיו השאלה שלי למה הציון כל כך נמוך פעם הייתי מקבל כ3500 בלי oc עם oc כ4200 עכשיו עם oc רק 1000.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ראידון 9700 פרו או 9600 xt עם איזה כרטיס אפשר להגיע ליבצועים טובים יותר ולמה

• 17 תגובות
    • 989 צפיות
  18. כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. קניתי לפני שנה וחצי בערך R9 280X של MSI בKSP לאחר שנה וחצי הכרטיס שבק חיים, פניתי לKSP והם החליפו לי לכרטיס חדש מאותו הדגם אבל של GIGABYTE חזרתי הביתה חיברתי את הכרטיס החדש, התקנתי דרייברים הכל עבד יפה עד שפתחתי BF3 לאחר גג 5 דק' המסך מראה פסים על כל המסך ואז התמונה חוזרת אבל עם נקודות על כל המסך ואחרי כמה שניות המחשב עושה ריסט. חשבתי בהתחלה שזה משהו חד פעמי אבל בלתי אפשרי לשחק יותר מ5 דקות. להחזיר לKSP את הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by jambo7,

ניסיתי למצא תשובה בחיפש ולא מצאתי אני עומד לקנות מחשב עם לוח DFI שתומך ב SLI השאלה האם אני יכול להרכיב 2 כרטיסי 6600GT רגילים למחשב או שאני צריך כרטיסי מסך שמותאמים ל SLI

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by a-gold,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.

• 17 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by shayyzz,

יש לי ספק כוח ATX 480W ויש לי מאווררים משופרים במחשב אחד כבר יצא יש לי רק במעבד ZALMAN 9600 OEM זה לא יעשה בעיות? ועוד משהו מה עדיף היום אני הולך לקנות X1950PRO או 8600GT הX1950PRO 512MB

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Make_Party,

היה לי X800GTO והחפתי ל7600GT אחרי שהיתיעצתי איתכם אבל אחרי שבדקתי את הכרטיס הוא חלש מאוד!! עם ה800GTO ב3DMark05 קיבלתי 4300 ועם ה7600GT אני מקבל רק 5000 התקנתי את הדריברים החדשים ביותר מי האתר של NVIDIA אבל כלום אין שינוי זה התוצאה שאני אמור לקבל? מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? P4 3.3 1G RAM זה AGP

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש כרטיס מסך למערכת Pentium D-925 ו-ASUS P5WD2 ו-3 ג'יגה RAM. תקציב עד 450 ש"ח ... PCI-e כמובן חיפשתי משהו בתקציב ומצאתי 3 כרטיסים Leadtek 7300GT Gigabyte 7300GS ו-Gigabyte HD2400XT שהוא הכי יקר מביניהם ותומך ב-DirectX 10. השימושים בכרטיס יהיו למשחקים כמובן , לא ברזולוציות מטורפות , אבל גם שיהיה סבבה. איזה מהם כדאי לי לקנות או שבכלל יש הצעות אחרות ?? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by oren778,

אני צריך כרטיס ממש חזק לעבודות גרפיקה של תוכנות שכל הזמן מיתחדשות מה יותר כדאי 8800GTX/ULTRA אוFX3450

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.