עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by d.k.,

מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)... 1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT, אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z). השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס? 2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)? מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)? 3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia, התקנה מהדיסק ש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by david2k,

שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sblast,

היי, יש לי כרטיס AMD ושני המשחקים שאני הכי מצפה להם ARMA III ,Metro: Last Night תומכים במנוע Physx שהשימוש בו נראה דיי מרשים בהם - ולא פתוח למשתמשי AMD. למישהו יש מושג מה הולך לקרות עם עם זה? ל-AMD יש פתרון כלשהו או שהם הולכים למות? מדאיג מאוד.

• 52 תגובות
    • 5k צפיות
  4. שלום, אני עובד עם WIN 7 64 BIT עם Radeon 6450 HD (ללא Eyefinity - לא גירסת הFLEX) יש לי שני מסכים זהים לחלוטין שמחוברים דרך DVI ועובדים מצוין (EXTENDED DESKTOP). והמסך השלישי שלי הוא LCD ישן (LOW RES) בעל חיבור VGA. אני יכול להחליף בין שלושת המסכים, אבל לא יכול לעבוד עם 3 במקביל, רק 2 כל פעם. מה שאני מעונין הוא שהמסך השלישי יציג את מה שמציג המסך הראשון (MIRROR),לא שירחיב את שולחן העבודה, חשבתי שהMIRROING יעבוד, אבל לצערי זה לא כך. על המחשב מותקנת תוכנת UltraMon, וכאשר אני מנסה להשתמש בפונקציה של MIRROING שנמצאת בה הVGA מסומן באפור והיא מציגה שגיאה שלא ניתן להשתמש בו. האם ישנה דרך כלשהי לגרום לזה לעבוד? אם לא תוכנתית אז חומרתית (מפצל או משהו כזה?) או שאני חייב לרכוש את גיר…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  5. חברים יש למישהו אולי איזה פתרון? אני מוצא את עצמי לפחות פעם בשבועיים מתקין דרייבר חדש(AMD), ולפחות פעם ביום מגדיר את ה-Eyefinity כדי לשחק על 3 מסכים וכל פעם האייקונים מתפזרים לי אחרי שסידרתי. ישנה תוכנה שאני משתמש בה בעבודה אך משום מה במחשב האישי אני לא מצליח להגדיר אותה כמו שצריך, שמה הוא fences. יש לכם עוד איזו עצה להחזיר את האייקונים לפי איך שסידרתי אותם ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by קלוקיי,

שלום, המחשב נתקע כמעט בכל משחק אפשרי (ואני צריך אחרי כל תקיעה פשוט לצאת מהמשחק ולהיכנס מחדש) . זה קורה בדרך כלל אחרי 5 דקות, ולפעמים אחרי 15 - 20 דקות . איך אני יכול לדעת בודאות שהבעיה היא בכרטיס מסך אם בכלל . תודה . המפרט שלי : E8400 P5Q 4 GB OCZ ספק 750 של קרוסייר

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  7. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by gilke,

שלום, קניתי מחשב חדש סטנדרטי להורים שלי. הוא הגיע עם כרטיס מסך בנוי בתוך הלוח אם. במחשב הישן יש כרטיס מסך יחסית חדש (gigabyte HD4550 512MB DDR3). האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם החדש והוא יתפקד כראוי? אני יודע לעשות את החיבור הפיזי, השאלה אם הכרטיסי מסך יכולים לעבוד יחד או האם אפשר לבטל את הכרטיס מסך הבנוי? תודה.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by X7-007,

אני בניתי על טלויזיה 3D שאני אוכל לשחק משחקים ישנים/חדשים Single ו Multiplayer ב 3D. אז רכשתי את הפיליפס 7007. רכשתי בנוסף בעלות 14.99$ את התוכנה Tridef3D שאמורה להפעיל עם פרופילים כל משחק ל 3D אם איזה בחירה שתרצו T&B SBS ומבחר גדול נוסף. ( זה אמור לעלות 25$ בערך אבל לבעלי כרטיס ATI יש הנחה 50% ). בעיקרון ממה שהבנתי הפיכת 3D דורש כח עיבוד כפול, השאלה היא האם אני אהיה חייב 2 כרטיסים בשביל לשחק נורמלי או 2 זה בשביל שלא יהיו נפילות FPS מדי פעם. בנתיים אני מחכה למעבדי Haswell במקום לרכוש עכשיו מחשב. מעבד בכל מקרה אני אהיה חייב להחליף, השאלה אם אני אצטרך להוסיף כרטיס בנוסף.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by tranq,

היי. מחפש תחליף לכרטיס נוכחי 8600GT, עד 400שח. מערכת: AMD Athlon 5200 2.71Ghz Asus M2N-E nForce570 Ultra ספק: 400W Kingston 2x KVR667 1G בעקרון המשחקים שאני מריץ ה-8600GT מסתדר איתו אבל הייתי רוצה גם שהכרטיס יסתדר עם GTA4. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by laviko1,

בהמשך לפוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556526.0 הכרטיס מסך שלי הוא GTX 460 הסתיימה לי האחריות על הכרטיס... האם משתלם להכניס את הכרטיס למעבדה או שלא ועדיף לקנות כרטיס חדש, מה המחירים של תיקון כרטיס מסך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. אני רוצה להחליף את הכרטיס, ניסיתי להריץ CRYSIS 3 והוא מבקש GPU תואם DX11 תקציב עד כ- 500 ש"ח, איזה כרטיס יעבוד ויהיה תמורה הכי טובה למחיר? זה המחשב: מעבד AMD PHENOM 2 X3 720 2.8 GHz RAM 4GB WIN 7 64

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום, מחפש כרטיס מסך שיתמוך בStarcraft II בצורה מלאה (רזולוציה ותוספות גרפיקה). יש לי מסך U2711, וכרטיס מסך GT9600 תקציב: 600 שקל תודה איתי

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  14. אהלן , אני רוצה לשדרג לכרטיס Sapphire Radeon HD 7870( GHZ Edition יש לי נכון לעכשיו את הכרטיס הישן 4870 ... המפרט הישן שעומד לרשותי הוא : מעבדI5 לוח אם של ג'יגה בייט GA - P55 UD3R זיכרון של ג'י סקיל 4 ג'יגה 1600MHZ וספק של סיאסוניק 500 וואט המחשב יחסית ישן 3+ שנים , אני בוחר להחליף רק את הכרטיס כי השימושים שלי הם לרוב רק משחקים וגלישה , השאלה הראשונה קודם כל אם הכרטיס החדש יהיה תואם למפרט הישן? באתר שבדקתי נדמה לי שרשום שזה ממתאים רק רציתי לוודא . ודבר שני האם החומרה הישנה יחסית לא תפגע בכרטיס איכשהוא? , והאם יש צורך להחליף משהו נוסף כדי לראות ביצועים יותר גבוהים במשחקים האם יש צורך בכלל. תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. כרטיס המסך הנוכחי שלי בחייו האחרונים - nvidia quadro fx580. אני זקוקה לכרטיס מסך ומסתבכת עם המידע בנוגע האם הוא מתאים ללוח האם של ג'יגה בייט - ga p35 ds3l. השימושים שלי הם תוכנות גרפיות + תלת מימד - 3ds max, solidworks אני יודעת שהמחשב עצמו כבר מיושן, אבל כרגע ללא אפשרות להחליף ולשדרג, רק חייבת לכבות את השריפה הנוכחית.. אודה לכל עזרה.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  16. http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison ...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by AboveBeyond,

שלום לכולם , ברשותי כרטיס מסך 5670 ati radeon הכרטיס בערך בן שנתיים נראה לי בדקתי טמפ' לפני כמה ימים ראיתי שבעבודה רגילה הוא סביב 49-50 והמאורר שלו עובד ב45% הגברתי את מהירות המאורר ע"י speedfan ל100 , והטמפ ירדה ל43 הבעיה היא שיש רעשי אורר מציקים האם הטמפ 49-50 רגילה לכרטיס זה?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by Iv0ry,

אהלן, יש לי מחשב: HD4850 E8400 4GIG RAM MUSHKIN 460W רזולוציית מסך 1680X1050 אני מעוניין לשדרג כ.מסך מבלי להחליף ספק אני מעוניין במקס' גיימינג מינימום מחיר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dorosen,

שלום לכולם, עקב אי תמיכה של הכרטיס הנוכחי (8800gts) בשניי מסכים - גם אני לא האמנתי - אני מחפש כרטיס חדש. המערכת : מעבד - Q6600 לוח - Abit ip35 זיכרון - g.skill 4Gb ספק - NZXT percise 650w הדרישות - תמיכה בשניי מסכים, אחד 1200*1920 והשני 1080* 1920, משחקים ברזולציה מלאה (משחק רק על אחד כרגע אבל אולי על שניהם בעתיד), כמו כן אוהב לשחק על הגדרות גבוהות, אם כבר מחליפים כרטיס אז כבר. תקציב עד 1300 ש"ח, עדיף פחות. הלכתי לאיבוד בין כל הדגמים והסוגים, יש מצב שבעתיד הקרוב נשדרג את כל המחשב אז אני מעדיף כרטיס ש"ימשיך הלאה". תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by tomer99r,

אהלן , לא ממזמן התחדשתי בכרטיס מסך 7970 (מהקבוצתית) ולפני שבוע החלטתי לשדרג לwin8 , לאחרונה כשאני מפעיל משחקים אני נתקל בבעיה של נפילות ותקיעות ומופיעה ההודעה - Display driver stop working and has recovered חיפשתי מידע ומצאתי שבwin7 היו בעיות דומות שנגרמו בגלל מנגנון של המערכת הפעלה (הזמן שהמערכת מחכה עד שהGPU מגיב לקריאות I\O היה קטן מדי ) הבעיה שלא מצאתי שום מידע רלוונטי על איך מסדרים את זה ב win8 מעבר לכך האם יתכן כי הבעיה היא לא בתוכנה אלא בחומרה והכרטיס מסך תקול? הכרטיס מחובר למערכת עם הנתונים הבאים : c/////core i7 2600k c/////8 GB DDR3 כל עזרה תתקבל בברכה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  22. קניתי מחשב חדש מTMS ונכנסתי לcan you run it דרך המחשב החדש כדי לראות כמה דברים.. ובכל הבדיקות קיבלתי את זה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]Video Card[/td][/tr][/table][table][tr][td]Recommended: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon HD 6950)[/t][/td][/tr][/table][table][tr][td]You Have: AMD ATOMBIOS[/td][/tr][/table]tures: Minimum attributes of your Video Card[table][tr][td]Required[/t]You HavePixel Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Vertex Shader version4.0 (ATI 4.1)5.0Dedicated Video RAM512 MB0.0 B מה זה אומר ואיך אני יכל לתקן את זה? ב *נכנסתי למאפיינים - עיצוב - הגדרות מתקדמות ושם מופיע לי בסוג מתאם hd 7…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by AvlK,

משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by Eyal-Style,

שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים