כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ציטוט מכאן: שדרוג לכרטיס חזק יותר שיוכל לעזור ל- Vegas בפעולת הדחיסה (בטכנולוגית OpenCL), לפי האתר שלהם: AMD/ATIRequires an OpenCL-enabled GPU and Catalyst driver 11.7 or later with a Radeon HD 57xx or higher GPU. If using a FirePro GPU, FirePro unified driver 8.85 or later is required. כך שאני צריך לפחות HD 57xx. די הלכתי לאיבוד ב- ZAP ובהשוות כרטיסים , לכן רציתי לשאול מהו הכרטיס המומלץ ביותר היום מבחינת עלות / תועלת שתומך ב- OpenCL? תודה רבה. מבחינת תקציב אני לא מוגבל, אבל מעדיף לחסוך כמה שיותר, מבחינתי לקחת את המינימום הנדרש ל- OpenCL של Vegas 12 כמו שכתוב באתר שלהם. אך אם אפשר באותו תקציב לקחת משהו חזק יותר, אני מעדיף. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מתי יצא הדור הנוכחי של כרטיסי המסך של AMD ו NVIDIA ? מתי יוצא הדור הבא ? אני צפוי להחליף מחשב בעוד חודשיים שלושה כשיצאו לשוק המעבדים הבאים של אינטל.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי GTS 250 במשהו יותר חזק לצורך משחקים. התקציב:800-1200 ש"ח מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3L v1.0 זיכרון: 4GB DDR3 KINGSTON 1337 מעבד: Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz ספק : 600 וואט מסך : LG 23 FULL HD 1080P והאם כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך לטווח הארוך.
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך (הכרטיס הנוכחי הוא HD6850). בשלב הזה אני מתלבט בין GTX670 ל HD7970 (התקציב שלי הוא 2000 שקלים ). להלן מפרט המחשב שלי: מסך Dell U2312 -1920 x 1080 Intel Core i5 760 2.80Ghz 12GB Ram GigaByte P55A-UD3 Samsung SSD 840 PRO 128GB Western Digital 1TB Black SeaSonic 620W Windows 8 64Bit 1. האם הכרטיסים שציינתי (GTX670 ו HD7970) יעבדו על המחשב ללא בעיות? 2. איזה מבין הכרטיסים עדיף למשחקים כדוגמת Battlefield 3/4? ובאופן כללי איזה כרטיס מומלץ יותר למשחקים כבדים?
-
- 50 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
צהריים טובים . לפני כשבוע הטלויזיה הפסיקה לשדר ב HDMI, הזמנתי טכנאי והוא החליף את ה"לוח אם" שיש בטלויזיה והבעיה של ה- HDMI הסתדרה. עכשיו כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעות HDMI המחשב בכלל לא מזהה את הטלויזיה, אין קול של חומרה נכנסת וכמובן שאין אות מהטלויזיה . חיפשתי קצת ברשת פתרון לבעיה ורוב מה שמצאתי זה אנשים שרואים את הטויזיה מוגדרת במחשב אבל הם לא יודעים להוציא סינגל . מצאתי באחד הפורומים בחור שפירט בדיוק את הבעיה שיש לי : " היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . רה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series)…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אחי צריך כ"מ חדש עקב ביצועים נחותים עם כרטיס המסך הנוכחי. אשמח לקבל מכם המלצה לכרטיס מסך חדש. התקציב הוא עד 600 ש"ח, עם חריגה של 150 ש"ח לכל היותר. מפרט נוכחי: Intel Q9400 Gigabyte p43-es3g NVIDIA 9800GT WD Caviar Green 1TB 2X2GB DDR2 Samsung Syncmaster 2233 1920X1080 כרגע ההתלבטות שלי היא בין HD6850 לבין HD7770. אשמח לשמוע מהי דעתכם עליהם. אבקש להמליץ על מספר דגמים שמשתלמים בטווח המחיר הזה, ולא על אחד, כיוון שאחי מוכן לקנות רק מטכנאי שהוא מכיר די הרבה שנים, ואבקש ממנו הצעת מחיר. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע, כותרת קצת מקוממת. אני רוצה לבחון את האפשרות לקנות שני כרטיסי GTX 660 וליצור מערך SLI. הקטע הוא שבTMS מוכרים רק sparkle GTX 660 או MSI GTX 660. אני לא מכיר בכלל את sparkle, וככל שאני מסתכל באינטרנט אני לא מוצא עליהם ביקורות או דברים חיובים, או דברים שליליים. אני פשוט לא מוצא הרבה עליהם. יש אנשים בפורום עם נסיון בכרטיסי sparkle? הם אמינים? או שאין הבדל? ד"א, שאלתי בפורום ספקי כוח, לא ענו לי אז אולי יש פה אנשים שמבינים שפשוט לא נכנסים לפורום הזה? הספק הזה אני מתאר לעצמי יחזיק בלי בעיה מערכת בOC ומערך SLI? http://www.tms.co.il/product/7275 או שזה כבר אוברקיל? תודה, גיא.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך shappire 6850 ובמשחק קרייסיס 3 ישלי FPS טוב אבך הבעיה שנגיד ישלי 60 FPS פתאום זה נתקע לשניה וחוזר ל60 ואז נתקע וחוזר ל60 לא משנה אם אני עושה על LOW או על HIGH או על רזולוציה נמוכה או גבוה אני יכול להגיע ל100 FPS ועדיין יהיה תתקיעה המעצבנת הזאת למה??? בבקשה תעזרו
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כרטיס מסך 670 מעבד 3470, התקנתי דרייברים חדשים והתקנתי קודקים של קאזאלייט, משום מה כשאני רואה סרטים (לא משנה איזה סרט) וגם בסרטים של משחקים (למרות שדווקא המשחק עצמו נראה לי עובד טוב), כשהתמונה זזה התמונה כאילו לא זזה חלק ורצוף, אלא כאילו יש קטיעות קטנות בתנועה של הסרט, זה לא תקיעות של סרט אלא התמונה לא רצה בתנועה אחידה ורצופה. כשנאי בודק באנצארק במשחקים זה נותן תוצאות יפות איך קוראים לדבר כזה באנגלית ? האם הבעיה של הכרטיס מסך או של המסך ? (מסך סמסונג 1920-1080 עם 60 הרץ) מה עם הNDIVIDA CONTROL PANEL ? אני אמור לשנות שם משהו ? תודה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק Starcraft 2 והייתי רוצה לשדרג כרטיס מסך בשביל לשחק עם גרפיקה יותר יפה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא עד 300 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G Chipset, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Thermaltake DuOrb CL-P0464 CPU Fan, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1708 Cooler Master Elite 310 Blue, יחידות 1 ₪164 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1811 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1202 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 htt…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שאלה קצת מוזרה יש לי זוג כרטיסי GTX 660 שרצים על מהירות שעון שונה ובנוסף הם רצים על מהירות גבוהה יותר מנתוני היצרן הם אמורים לרוץ על 1033 (1098 עם בוסט) אך בפועל הם רצים על הראשון: 1123.5 Mhz השני: 1162.7 Mhz שני הכרטיסים בדיוק מאותו דגם GV-N66OC-2GD זה תקין ? ומה הסיבה לכך שהמהירות שונה וגבוהה ? מצורפת תמונה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
התחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte GTX670. עשיתי לו מבחן ביצועים ב 3DMARK 11 וקיבלתי תוצאה הבאה: http://www.3dmark.com/3dm11/6307200 הכרטיס והמעבד נמצאים בסטוק! מה דעתכם התוצאה סבירה או נמוכה מידי??
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כ. מסך מדגם Zotac Geforce GTX 260 בן כשלוש שנים (נקנה בסוף 2009). מעבר לעובדה שהוא כבר לא אותו סוס שהוא היה בזמנו, הוא רועש, ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות ממש מוזרות כמו להעלים כוונות של רובים בכל מיני משחקים שונים - לא מצליח להבין את זה, נגיד ב-BF-BC2 ובCod-BlackOps2.. ככה שזה לא קשור למנוע גרפי של חברה מסוימת או משהו כזה.. אני בטוח שזו בעיית חומרה כי התקנתי מחדש את הWindows (בגרסאות 7 ו-8) כבר כמה פעמים, החלפתי ועדכנתי דרייברים בכל פעם ונאדה... שורה תחתונה - החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בכ. חדש.. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל, מעדיף בסביבות ה-800. המפרט שלי: ספק כח של CoolerMaster 600W, מסך עם רזולוציה טבעית של 1920x1200, מעבד Core i7 920 2.6Ghz, זכרון 6GB …
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני אשמח לעשות OC קצת יותר רציני ממה ש-Nvidia מציעה לי. מצאתי את המדריך הזה, אשמח לאיזה תרגום ממנו... לא בגלל שאני לא יודע לקרוא באנגלית אלא פשוט אין לי מושג לאן לגשת בידיוק. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים וחג שמח אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי - אני לא גיימר אבל אני משחקים מדיי פעם. אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך עד 500 ש"ח. המערכת שלי היא intel i3 2120 ddr3 8GB 1333mhz asus p8h61-m le אני יודע שאני צריך גם לשדרג את הספק כוח שלי - SEASONIC 300W שנקנה מזמן. ראיתי במדור יד שנייה מספר כרטיסים שנמצאים בתקציב שלי יש לי התלבטות בין אם לקנות חדש או לקנות משומש (המשומשים שראיתי הם ASUS GTX 460 או RADEON HD 6850) אשמח לתגובות ולהצעות נוספות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני רכישה של כרטיס מסך אני חייב לציין לפני שאני לא גיימר , משחק כן מדי פעם אבל לא גיימר מובהק , אבל לפני כן יש לי שאלה - האם בעבודות אופיס , מוזיקה , אינטרנט גלישה ( משרדי ) יש הבדל בין כרטיס מסך OB - G2020 על המעבד או בין כרטיס מסך חיצוני PCI E ? האם יש הבדל ממשי בעבודה בגלישה למשל ? מרגישים משהו ? יש לי כרגע על המעבד HD2000 רציתי לרכוש AMD SAPPHIRE 6450 1GB DDR3 או NVIDIA PALIT GT610 1GB DDR3 איזה מהם טוב יותר ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי: לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה מסך 22 אינץ ספק W750 רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שמריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64bit וכרטיס מסך GTX 670 עם 2 יציאות DVI. אני מעוניין לחבר 2 צגים lcd עובדים באותו תדר אך הם לא בדיוק באותו גודל והרזולוציה ביניהם שונה. האם ניתן או שעלול לגרום לבעיות ולהתרסקות המערכת הפעלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-