עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי איזה כרטיס חזק יותר? ואולי ידוע לכם כרטיס שמישתלם היום למישחקים עד 600 ש"ח? רוני

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by blackorder,

שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by F430,

מחיר ממש נחמד מאוד נחמד http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2172 פאק!

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי

6. אני משנה ייעוד למחשב קיים, ומעוניין להוסיף לו כרטיס מסך לשני מסכים בחיבור DVI. המסכים הם Dell 2209wa (כרגע קיים אחד, ייקנה אחד נוסף כדי להתאים לו). השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי; אני רואה גם טלוויזיה ב-HD (כרגע 720P, אני משער שאפשר לעלות עוד בשימוש בשני המסכים יחד). אני לא משתמש במחשב למשחקים בכלל. המטרה היא לבנות מחשב די שקט, ובהתאמה קניתי לאחרונה מארז Antec P182. אני מעוניין שכרטיס המסך יעמוד בתנאים האלה - הבנתי שכנראה צריך כרטיס בעל קירור פאסיבי? יש ללוח האם כרטיס מובנה (Intel GMA 3100) [עריכה - זה לא משנה בעצם כי אין לו חיבור DVI, רק RGB] התקציב בכותרת סתם מציין את העובדה שאין לי מגבלה תקציבית אמיתית ואני לא מכיר בכלל את המחירים בתחום - אבל מכיוון שאין לי צורך במשחק…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Drek Boy,

אני קונה מחשב חדש והציעו לי את ה5770... ראיתי שהGTX260 חזק ממנו ועולה אותו דבר... אז האם יש סיבה לקנות את ה5770? כי הבנתי בכל זאת שהוא מוכן לDIRECTX 11 ולחלונות 7... אני כנראה אתקין עליו חלונות 7... ככה שהאם כדי לי לקנות אותו?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום לכולם איזה סוג של כרטיסי מסך מאפשר קבלת שתי תמונות שונות למסכים שונים - אם בכלל קיימת כזו אפשרות ? כלומר - מסך מחשב עם תוכנה א' ומסך טלביזיה עם תוכנה ב' (סרט). אם כן - איך עובד האודיו ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Iv0ry,

יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני מיתכוון ליקנות תHD5850 באזור המרכז מעדיף חנות כמה שיותר אמינה, ושיהיה כמה שיותר זול מבקש מי חברי הפורם לימצוא לי חנות כזאת, התקציב 1400 שקל, לא אכפת של איזה חברה רק שהיה 3 שנים אחריות וכמה שיותר זול. תודה לכולם.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 842 צפיות
  15. אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy

• 17 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by allen,

היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…

• 17 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by exXxTreAm,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תראו מה אני מכוון אני רוצה לחבר ממיר של HOT לכרטיס טלויזיה שיש לי במחשב עכשיו בקרוב הולך להיות לי גם טלויזיה בחדר אז רציתי לדעת אם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה ולכרטיס טלויזיה אולי לשים איזה מפצל כזה ואז לחבר שתי כבלים מה אתם אומרים אפשרי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מה ההבדל בין XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל- XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by roes,

צריך המלצה לכרטיס מסך ל AGP עד 1000 ש"ח, כמה שיותר טוב !!! צריך תשובה כמה שיותר מהר...

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...

24. Started by T-Flash,

האתר TheInquirer פירסם היום כתבה על הגרסה הראישונה של ה 1900GT. הכרטיס שהופיע במעבדותיהם היה בגרסא מסחרית (Retail), כלומר מ ATi. כזכור, הכרטיס יהיה מבוסס ליבת R580 עם קלוקים של 574MHZ לליבה ו 1188MHZ לזיכרונות (קצת שגרתי ). אין מידע מדוייק עדיין על כמות צינורות העיבוד, אבל לפי השיעור הוא אמור לנוע בין 12-16 צינורות. הכרטיס אמור להיות מתחרה ל 7900GT כמובן. לפי האתר, הספקת הכרטיסים בכמויות תתחיל מ 8-9 במאי. כרטיס מצויין מחכה לנו... יום העמצמאות שמח

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יום עצמאות שמח אנשים קודם כל :] עכשיו אני רוצה לדעת בבקשה האם הכרטיס x700(לא בגרסאת הPRO) חזק יותר מה 6600 חלש ממנו או משתווה לו בביצועים( לא גירסאתה-GT של ה6600) הנה הכרטיס עליו אני מדבר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb תודה לעוזרים :]

• 17 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.