עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by david6655,

שלום לכם, אני עומד לשפר את המחשב שלי ואני מתלבט מה לעשות. כרגע יש לי GTX 560 TI ואני חושב לקנות עוד אחד כזה ולעשות שני כרטיסי מסך או שכדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש ואם כן אז איזה אבל לא מחיר מופרז עד 2500 שח טופ. המשחקים שאני רוצה שיריץ לי הם BF4, WATCH DOGS ,GTA V אבל שירוץ לי באיכות הכי גבוהה או בשנייה הכי גבוהה... תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by GTM,

שלום לכולם, אני מתלבט אם יש טעם לשדרג כרטיס מסך בן שנתיים - ATI 5750 1GDDR5. הכרטיס שאותו אני רוצה לרכוש הוא ATI 7750 1GDDR5. האם יהיה שיפור בביצועים?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by yuvalki,

שלום..ברצוני לדעת אילו מהכרטיסים טוב יותר ..GTX 650 \HD6850

4. Started by ori24,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחaב חדש ועד עכשיו הייתי בטוח שאלך על הGTX770 של ג'יגהבייט גרסת הOC עם קירור הWINDFORCE שלהם. אתמול ראיתי שבIQPC מוכרים GTX770 של GAINWARD שהוא גם קצת יותר מהיר מהכרטיס של ג'יגהבייט וגם עולה בערך 250 שח פחות ממנו. אז על איזה כרטיס כדאי ללכת? איך GAINWARD בכרטיסי מסך? איפה הקירור יותר טוב וחזק בכרטיס שלהם או בכרטיס של ג'יגהבייט? GIGABYTE GTX770 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL GAINWARD GTX770 PHANTOM 2GB GDDR5 - RETAIL

• 137 תגובות
    • 9.9k צפיות
  5. אשמח אם מישהוא יוכל לכוון ולעזור, אני לפני קניית מחשב חדש ואין לי מושג מה לבחור מהשלושה מי יותר עדיף ומומלץ ומשתלם ומי יותר חזק למשחקים? ומבחינת רעש וקירור וטמפרטורה מי יותר עדיף? אלו שלושת האפשרויות : Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp http://www.tms.co.il/product/11436 Sparkle GTX660 2GB GDDR5 HDMI RETAIL http://www.tms.co.il/product/12418 או 660 בגירסה אחרת http://www.tms.co.il/product/12668

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by XxehsomxX,

שלום, קיבלתי מחשב חדש נייד של dell עם כרטיס מסך INTEL HD GRAPHICS 4000. יש לי מחשב נייד נוסף המשמש אותי לעבודה על פוטושופ ותוכנה לעריכת סרטים (פרמייר), סוג כרטיס המסך במחשב זה: Nvidia GEFORCE Gt 130M. שאר המאפיינים של החומרה זהים פחות או יותר למעט סוג המעבד: INTEL CORE I3 – 3120M CPU (במחשב החדש) INTEL CORE 2 DUO CPU (במחשב הישן) אני רוצה למסור את אחד המחשבים לאחי. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי באיזה מחשב נייד להשתמש.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by EAD,

הכותרת די אומרת הכל כרטיס מסך שיהיה חזק, יחזיק משחקים הכי אחרונים וגם דברים שיצאו בשנה הקרובה, הכל שירוץ ב 1920 על 1200 עם ULTRA HIGH וכאלו. מה דעתכם? ויש מקומות שיש אותו בזול יחסית? ואיזה גרסה שלו לקחת? ועוד דבר, האם משנה איזה מעבד יהיה? או שגם I5 חדש (האסוואל) יסתדר איתו בסבבה? ואיזה ספק כוח מומלץ כדי שלא תהיה בעייה ואף ישאר "ספייר" לכל מקרה?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by L1ron,

שלום.מצאתי את הכרטיס GT630 http://www.tms.co.il/product/11617 ב264 , ואת הHD6670 http://www.tms.co.il/product/10569 ב328 יש לי מעבד INTEL I2500K ולוח אם Gigabyte P67A-UD3-B3 ויש לי מסך 17" המשחקים שאני רוצה לשחק בהם הם : Heroes IV,Dirt3,GTA IV,Battlefield 3,Combat Arms, המטרה שלי היא שיעלה אותם על MED. השאלה היא עד כמה ה6670 טוב יותר מהGT630 והאם זה מצדיק לקנות אותו ב60 שקל יותר? והאם ה6670 יוכל להריץ את המשחקים על MED?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  9. אמנם היתה הדלפה ראשונית מאתר chiphell לפני כשבוע בנושא זה, אך מאז עברו קצת מים. ההדלפה הראשונית היתה מעט מבולגנת, אולי בכוונה אפילו, ונראתה לא בהכרח אמינה. אך עתה יש קצת יותר סדר וגם שכל, כך שיתכן ומדובר בהחלט בהדלפה רצינית. עושה רושם שיצור מסחרי המוני ובמחיר משתלם ב- 20 ננומטר, עודנו רחוק מאיתנו, אולי קצת יותר ממה שחשבנו תחילה. בנוסף לחץ מצד נוידיאה בהשקת סדרה 700 עושה אף הוא את שלו, כך ש- AMD לא תשאר חייבת ותוציא ממש בזמן הקרוב (בלית ברירה עדיין ב- 28 ננומטר) את סדרה 8000 ל- desktop. וזו הסכמה הכי עדכנית שמצאתי: HD 8970 - 2304 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2.0, 48 ROP, 6 GB GDDR5, 384 bit memory (1100 / 7000) for USD 600. HD 8950 - 2048 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nitzan1234,

אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די ממוצע בתקציב של 500 שקל בערך, הבעיה היא שאני באמת לא מבין בעניין. ניסיתי לקרוא ולראות מה יתאים לי אבל באמת שלא הבנתי הרבה. אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי משהו שיתאים לי. תודה רבה חברים

11. אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  12. האם יש מידע מהתערוכה מה מתכנתת AMD בדור הבא ? 20NM 89XX 99XX האם לאיש שלכם יש קשר לנציגים של AMD ?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  13. היי חברים.. ניסיתם להתקין דרייבר וההתקנה נכשלה, התקנתם דרייבר ויש לכם בעיות תצוגה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך? אל דאגה חישבו חיובי.. לכל דבר כמעט יש פתרון, קצת סבלנות והכל יהיה בסדר. אז החלטתי להכין מדריך שיעזור לפחות מנוסים שביניכם, להסיר דרייבר לכרטיס המסך בצורה הכי יעילה שיש. המדריך מיועד לבעלי כרטיסים משני המחנות אך עם נטיה יותר למחנה האדומים(AMD) כיוון שאת הדרייברים שלהם קצת יותר קשה להסיר וגם מפני שהנני מחזיק בכרטיס AMD. בחרתי לעבוד עם כלי ההסרה driver fusion, כיוון שהוא נמצא הכי יעיל מבחינתי ומוצא גם דברים שכלים אחרים כגון driver sweeper לא מוצאים. # חשוב לציין שגם הגרסה החינמית תעשה את העבודה ואין צורך לרכוש את התוכנה המלאה. ניגש לעבודה ונוריד את כלי …

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. יש לי במחשב HDMI IN ועוד אחד HDMI OUT מה ההבדל ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  15. כאן

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  16. היי חברים, סוף סוף בונה מחשב חדש, אשמח לדעת המלצה על כרטיס מסך עם עדיפות לחברה nvidia- סתם נטיות הלב. תקציב: 1800 גג דרישות: יחזיק משחקים כמו SC2 על מסך 27 של דל (טרם הוחלט דגם מדוייק)- ברזולציה אופטימלית ובכיף. והצגות של HD 1080 סרטים כבדים ~ 30GB ככה. האם כל ה 660, 670 יעמדו במשימה בכבוד? איזה דגם מומלץ וכדאי? נ.ב אין כוונות ל OC מטורף או משהו בסגנון.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yonatank,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן, בן 6 בערך, עם מעבד פנטיום D, שזה לוח האם שיש לו: http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/MSI/PM8PM-IL%2B%2528MS-7222%2529/ אני מעוניין להחליף בו את כרטיס המסך, אבל אין לי מושג מהם הפרמטרים שלפיהם אני יכול לסנן את הכרטיסים שמתאימים לו. גם מבחינת יכולות המערכת, וגם מבחינת ההתאמה הפיזית, גודל החריץ וכו'. האם מישהו יכול לכוון אותי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  18. מה לדעתכם מכל הכרטיסים היום הכי כדאי שזה נוגע לשחק ב 1920 על 1200 עם הכל על ULTRA HIGH כמובן, ושעדיין אקבל 60 פריימים לשניה במשחקים כמו BLACK OPS 2, CRYSIS 3 וכו'? משהו שגם יחזיק זמן מה וגם יספק אותי לכל המשחקים שיש כיום בשוק (וגם לאלו שיצאו בקרוב כמו CALL OF DUTY החדש וכו')

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by saarxee,

האם המערך הזה יציב? הבנתי שזה נחשב לאחד המערכים היותר יציבים שיש היום, ואף יציב יותר ממערך של GTX460 אפילו, מה אתם אומרים? 2 כאלו: http://www.tms.co.il/product/12668, או שעדיף GTX770 יחיד ב-2200 שקלים? מפרט עם מערך של 660 יקר בכ-19 שקלים יותר מאשר מפרט עם 770 יחיד, ובמידה וחושבים לעתיד - לא ניתן יהיה לשדרג כרטיס מסך במערך של 660, ואולי יהיה עדיף לקנות 770 יחיד ולשדרג למערך שלו בעתיד, התלבטות... חלק אמרו לי שעם הזמן ה-770 יתחלש ויהיה מבוזבז לשדרג מערך בשבילו, כי לבצע מערך בשבילו יהיה כמו לבצע מערך של GTX650 כיום. מה אתם מציעים לעשות? אמרו לי שמערך של GTX660 יהיה חזק בכ-15% לערך מ-770 יחיד. תודה.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by חיקיים1,

מסתמן שאולי יצא 8970 והנה המפרט שלו http://www.guru3d.com/news_story/possible_amd_radeon_8970_xt_photo.html AMD Radeon 8970 XT Die/Core 28nm Curacao XT Stream Processors 2304 Raster Operators 48 TMUS 144 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 AMD Radeon 7970 Die/Core 28nm Tahiti XT Stream Processors 2048 Raster Operators 32 TMUS 128 Memory 3 GB GDDR5 Memory Bus 384-bit Price At Launch $549 תמונה http://www.guru3d.com/index.php?ct=news&action=file&id=2764

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by nec_000,

sapphire HD7950 Vapor-X - overclocking experience הקדמה: בשבוע שעבר הצטיידתי בכרטיס שבנדון מדגם Sapphire HD7950 Vapor-X שנרכש ביד שניה. הכרטיס היה בן כחודש ימים לערך (יצור מחודש אפריל 2013), הגיע באריזתו המקורית על תכולתה, ללא כל אבק נראה לעין ועודנו מפיק ניחוח קל של פלסטיק חדש. התחושה לפחות, היא של מוצר כמעט חדש ואם זה מה שעוזר לעקל את ההוצאה הכספית אז דיינו. ומה מאז? מאז לימוד, ניסוי, קריאת חומר, הורדת כלים נדרשים והתאמת המערכת שאצלי (שהיתה קודם לכן עם כרטיס ממותג nvidia) כך שתתאים ל- AMD החדש, אם אלו ניקוי יסודי של דרייברים ישנים והתקנת דרייברים עדכניים של AMD מגרסת 13.4 הרשמית והעדכנית ביותר. מי הוא HD7950 Vapor-X: הכרטיס שלפנינו מעט שונה מ- 7950 רגיל, דבר ראשון לומדי…

22. היי לכולם.. החלטתי לבדוק את כמות הזיכרון של כרטיסי המסך המנוצלת אצלי במשחק BF3, במפה GULF OF OMAN מבדיקת צריכת הזיכרון עם כרטיס אחד בתוכנת MSI afterburner הגעתי ל-1600 MB. כאשר עברתי לתצורת קרוספייר באותה מפה, מבדיקה עם MSI afterburner צריכת הזיכרון לשני הכרטיסים הגיע ל-3040 שזה כבר קצה גבול הזיכרון המוקצה לשני הכרטיסים. האם זה צריך להיות כך וזה בעצם שילוב של שניהם ביחד או שיש כאן בעיה? הרי BF3 לא צורך יותר מ1800 MB לפי מה שהבנתי. האם זה נכון שכרטיסי HIGE END צורכים פחות זיכרון במשחקים מאשר כרטיסי MID?

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by saarxee,

נקנה מחשב חדש עם הכרטיס הבא: GTX660 DUALFAN ושמתי לב שגם במצב מנוחה הכרטיס חם מאוד (70 מעלות בערך), והמחשב מציג מסך כחול גם במצב מנוחה וגם במשחקים.. המאווררים שלו תקינים, גם המעבד על 60 מעלות במנוחה.. מה אפשר לעשות? המחשב עצמו חדש.

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Guy950,

לא ממש מצאתי תשובה מפורשת לזה, גם כן שעיקר החיפוש עשיתי דרך האייפון אז זה מתיש לחפש כל כך הרבה. אז שאלתי היא ככה - במערך CF או SLI אם שמים כרטיס בעל 2GB זיכרון וכרטיס בעל 4GB זיכרון, וכמובן הכרטיס בעל 4GB יהיה הכרטיס הראשי - האם יהיה 4GB זיכרון או שהכרטיסים יהיו חייבים להתאים את עצמם וירדו ל2GB? חשבתי לקנות עכשיו כרטיס בעל 2GB ובהמשך כשאקנה סוף סוף מחשב חדש, אקנה את אותו הכרטיס עם 4GB. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. Started by אורח,

[ATTACH=CONFIG]2929[/ATTACH]יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520 והורדתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך ובהתקנה הוא מבצע תאימות מערכת ואח"כ כותב שההתקנה נכשלה מה ניתן לעשות ? (וינדוס 7 32 ביט) תודה רבה. . נסיתי למחוק לגמרי את הדרייבר הישן ולהתקין את החדש ועדיין ההתקנה נכשלה. מצורף תמונה.

דיונים חדשים בפורומים