כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
נאמר לי כי במערך כרטיסים אשר בו-כרטיס אחד יושב על סלוט עם הX16 וכרטיס אחר היושב על X4,פוגעת בביצועים,מה הX16 X4 מסמלים והאם זה באמת נכון? אם זה נכון האם יש טעם בקניית לוח שתומך גם במערך אבל עם סלוט שכזה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
נתקלתי בכתבה הבאה http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-760-review-gk104,3542.html למרות שבנתיים בארץ רק הכרטיס של GigaByte זמין לרכישה, מה לפי דעתכם הכרטיס המומלץ מבין ה 4 במידה והמחיר של כולם יהיה זהה? הכתבה הנ"ל אמנם מפרטת על כל כרטיס וכרטיס אבל את ההשוואות שלה היא עושה מול כרטיסים אחרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש - מתלבט האם ללכת על 7970 מיד שניה שאני לא יודע את מצבו לבין 7870 חדש מהחנות . המחיר בערך אותו דבר - 150 שקל לפה או לשם. כמה הפרשי הביצועים שווים את זה? מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להורדה... http://www.geforce.com/drivers/geforce-experience עיקרי התוכנה: *אופטימזציה (שילוב בין רמת FPS טובה לבין הגדרות גרפיקה גבוהה) למשחקי מחשב המזוהים ע"י התוכנה שמותקנים על המחשב. *הורדה של הדרייבר הכי עדכני. בגדול זהו שלב Beta כך שיתכנו "שיפוצים" בהמשך. סך הכל נראה מבטיח.
-
- 63 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי מערך של 460 ב SLI . אני שוקל לקנות 760 GTX בודד האם הביצועים שלי ישתפרו או ידרדרו ? , 90 אחוז מהמזמן רק באטלפילד כל השאר אינטרנט , וגם אני מתכנן להריץ את באטלפילד 4 בעתיד... תודה לכל העונים נ.ב. המפרט בפרופיל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לעבודה צריך שתי מסכים (לא משהו מחייב פשוט נוחות ויעילות) עכשיו כשאני משחק גם על המחשב עם הכרטיס מסך GTX670 המסך השני לא נכבה או משהו וזה גורם לירידה של הFPS באופן יחסית משעמותי. עכשיו חשבתי האם אפשר לחבר כרטיס מסך נוסף לא אותו דבר אלה חלש יותר בכיוון של GTX260 או אפילו 8500GT רק למסך השני ככה שהמסך השני לא יעמיס על הכרטיס הראשי בזמן שאני משחק?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://hexus.net/tech/reviews/graphics/34761-amd-hd-7950-vs-hd-7970-clocks/ hexus לקחו את שני הכרטיסים הללו ועשו כדלקמן: ראשית קבעו כי שניהם מסוגלים לרוץ למעשה באותו תדר וכי הליבות של 7970 ו- 7950 הינן שקולות מבחינה זו. אמנם עובדה שכיום איננה מפתיעה אף אחד מאיתנו, אך בעת כתיבת המאמר שבלינק היא עוד לא היתה ברורה כל כך. לפיכך וכשלב שני הם הריצו השוואה של שתי הליבות "באותו התדר", ואז החלו לבצע מדידות. ומה מסתבר ? מסתבר שבתכנון ליבת הטהיטי, AMD לא הצליחה להגיע לאיזון נכון כל כך בין המשאבים השונים ואלו: כמות יחידת העיבוד הגאומטרי (2), כמות יחידות המצללים (2048), כמות יחידות ה- ROP, (32), כמות יחידות הטסלציה, ורוחב פס הזכרון (264Gbps). מסקנה זו נמצאה כאשר בליבת ה- 7950 (שמוקצ…
-
- 55 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך שלי ישן וכנראה במצב רע. כבר קרה לי כמה פעמים שהמחשב עולה עם קווים אופקיים בצבע אפור/ורוד על המסך, מה שהופך את השימוש במחשב לבלתי אפשרי. ניסיתי כבר את כל הפתרונות שמצאתי ברשת: הסרה מוחלטת והתקנה מחדש של הדרייברים, בדיקת כרטיסי זיכרון עם memtest, נקיונות תכופים של החומרה וכ'ו. אז המסקנה שלי היא שאין ברירה אלא להחליף לכרטיס חדש. הכרטיס הנוכחי שלי הוא Geforce 460GTX. הוא משמש למשחקים לא ממש כבדים (L4D2, The Old Republic וכדומה) ולעבודות של עריכת וידאו (אביד, אפטר אפקטס). אני לא זוכר את החומרה של המחשב שלי והוא כרגע לא עולה אז אין לי גישה ל-Device Manager, אבל אני כן זוכר שלוח האם שלי הוא Gigabyte P55 או משהו כזה. אני אעדכן את ההודעה עם המפרט המלא כשיתאפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאלה שאני מתחבט איתה דיי הרבה זמן. ברשותי מסך LED של LG בחיבור HDMI ומסך נוסף LCD קטן שאותו אני יחבר לכרטיס מסך בחיבור DVI. אני רוצה שזוג המסכים עבדו במקביל, אבל! שאני יוכל להעביר למסך השני חלונות פתוחים ששם ישארו פתוחים ואני יוכל לצפות בהם מבלי להפסיק את העבודה במסך הראשון. מה הבעיה? כאן אני צריך אותכם. יש לי תוכנה של מערכת מצלמות אבטחה, עכשיו ברגע שאני פותח את החלון אין יותר מידי מה לעשות. או לפתוח או לסגור או למזער. אין אפשרות לגרור את החלון לשום מקום, אפילו לא סנטימטר. במידה ואני יחבר עוד מסך, אני לא יוכל להעביר לצד השני את החלון. מה ניתן לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי בנתיים: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי הוא i7 8GB enermax 630W moudle82+ hd48701GB רציתי לדעת אם אני מחליף לכרטיס מסך בנוסח GTX680 הספק יחזיק? לא יהיה צוואר בקבוק? המטרה היא למשחקים כמו BF3 ברזולוציה של 1920X1080(בטלוויזיה). האם הכרטיס הזה מספיק חזק בשביל מטרה כזו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל: hd 7870&hd 7870 xt השאלה עד כמה משתלמת הגרסא של הXT,היא מתחממת הרבה יותר,יקרה בקצת ופער הביצועים של חלק מהמשחקים לא הכי גדול. המפרט הנוכחי: Intel Quad Core I5 2300 2.8Ghz Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 Rendition 8GB RAM DDR3 1333Mhz Seagate 500GB SATA-III HIS ATI Radeon HD6850 1GB GDDR5 DirectX11 Enermax 600W PSU A.PFC Coolermaster Elite 310 ע"פ המקור הזה: http://www.guru3d.com/articles_pages/club3d_radeon_7870_joker_review,7.html בזמן מאמץ הכרטיס מתחמם בכ20 מעלות מהגרסא הרגילה,זה משפיע על תוחלת החיים של הכרטיס? תודה רבה על המענה,סליחה שאלו שאלות מפוזרות ולא ממוקדות פשוט עולות לי הרבה שאלות האם כדאי לקחת את הכרטיס ההוא...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הוא מבחינת ביצועים? חזק? האם הוא חזק מ-GTX660TI ו-HD7950? איך הוא ילך עם I3 2100? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כרגע אני עם זוג 6950 פתוחים ל 6970 בנוסף יש לי 460GTX שמשמש ככרטיס פיזיקה. יש לי קונה לשלושת הכרטיסים ובמקומם אני רוצה לקחת את Gigabyte GTX760 Windforce X3 כמו שבכבר ציינתי בכותרת. השאלה שלי האם הוא חזק יותר מהמערך הנוכחי?....האם כדאי לעבור לכרטיס מסך יחיד? הדברים שזה יפתור לי שאני מודע אליהם זה: הרבה פחות פליטת חום פחות בעיות עם דרייברים ותאימות דורש פחות חשמל
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאחי כרטיס מסך למחשב שישמש לו למשחקים, כמובן שלא על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיוכל לשחק מבלי שיתקע לו המחשב. כרגע המחשב עובד עם האון-בורד של הלוח אם. המפרט כזה: לוח אם של Gigabyte G41M-ES2L מעבד: Pentium Dual-Core 3.20GHz DDR: 2Gb אני חשבתי על Readon 7770 HD נראה לכם שהמחשב יחזיק אותו? או אולי Gigabyte 450 GTS. אם לא תציעו כרטיס מסך אחר שכן יתאים. ד"א אם אפשר למצוא כרטיס מבלי להחליף את הספק זה עדיף אם אני לא טועה יש לו 400W. תודה לעונים!
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את 770GTX ורציתי לדעת האם אוכל להריץ את הכרטיס עם ספק של 550W למרות שע"פ NVIDIA המינימום המומלץ הוא 600W. תודה מראש מפרט: I7-3770K ללא OC 8GB RAM לוח - Gigabyte GA-Z77-DS3H HDD 1TERA ספק כוח Corsair 550w
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קודם כל זה אתר פצצה אני לומד ממנו הרבה יישר כוח! רציתי להתייעץ איתכם בשני נושאים: 1.כמה שווה הכרטיס מסך שצירפתי בתמונה? 2.האם הוא מתאים למחשב i5? *הבנתי שהוא דורש ספק יותר חזק ממה שיש לי,כלומר דורש בערך 500 וואט. האם אפשר להחליף את הספק שיש לי בספק חזק יותר מבלי לפגוע במחשב? תודה ענקית לעונים! - - - תגובה אוחדה: - - - אם אין תמונה אז רק אוסיף שהכרטיס מסוג Gigabyte gtx 560 TI
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני קניית כ. מסך ומרוב שמות מפוצצים וריבוי סוגים ומינים אני מבולבל. אני בגדול רוצה את הכרטיס לעבודה בסביבת 3ds max, vray/vray rt עד סכום של 4500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס למשחקים בסביבות ה 1400 ש"ח למפרט החדש שאני בונה. המחשב יהיה מחובר לשני מסכים עם רזולוציות 1920x1080 ו 1280x1024 לפני שאני מפעיל משחק אני מכבה את המסך עם הרזולוציה הנמוכה כך שהכרטיס צריך להחזיק רק 1920x1080. לפי המחירים 660Ti הוא בתחום ואחריו 670 עם חריגה על חריגה של 160 ש"ח. (1700 ש"ח) ה 660Ti הכי זול ב TMS הוא 1375 ש"ח http://www.tms.co.il/product/12414 ה 670 הכי זול הוא 1699 ש"ח http://www.tms.co.il/product/11549 לא יודע אם ה 670 שווה הפרש של 325 שקל.. * יד 2 לא בא בחשבון אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמיטב המסורת, פרסומת BASHING של יצרנית כרטיסי מסך, enjoy
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
- 1 follower
-