כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט. כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה דבר שני זה המרחקים כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם... לצערי הכרטיס מסך במחשב הקיים שלי הלך ( ריצודים בכל המסך, בדקתי אם כרטיס מסך אחר ועובד מעולה )... המפרט הקיים הוא: מעבד Intel E8400 3.0GHZ ( ללא אוברקלוק ) לוח אם GIGABYTE GA-P31 DS3L זכרונות G.Skill 1GBx2 ( 2GB ) DDR2 CL4 ספק כוח ENERMAX 400W LIBERTY מארז GIGABYTE 3D AOURA אשמח להתייעץ איתכם לגביי כרטיס מסך שנע בין 400-550₪ בלבד, לא הולך לעשות אוברקלוק או משהו כזה... המחשב משמש לשימוש של מסמכים - משחקים.. [h=1]תודה רבה![/h]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרבה פעמים שמעתי שהכרטיס 7950GX2 לא מאפשר הפעלת HDR+AA..... מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר, הבנתי שזה איזה באג, אבל מה הוא עושה - הוא לא נותן לי להפעיל משחקים מסויימים או מה???? אני משתגע , שמישהו יסביר לי בבקשה.. ד"א מה אתם אומרים על הכרטיס הזה בשביל משחקים הוא יותר טוב מ- 1900XT...?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס. אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור אז בבקשה תודה רבה, split.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בדקתי בגוגל קצת על חיבור 2 כרטיסי מסך ביחד שיעבדו במקביל, ראיתי שהאפשרות קיימת עבור 2 כרטיסים שהם אותו דבר\אותה חברה. היו כמה שכתבו שכיום אפשר לעשות זאת גם עבור 2 כרטיסים שונים. כרטיס המסך המובנה שברשותי G41 express chipset הוא כרטיס די טוב יחסית, יותר טוב מה geforce fx5500 שהיה לי, ואני מעריך זאת מאוד. לכן חבל לי מאוד "לבטל" אותו ולהתקין את הX1300pro של רדאון, מה דעתכם, אפשרי לגרום לשניהם להחזיק ידיים ולעבוד יחדיו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כשלוש שנים קניתי את הכרטיס מסך הכי "משוכלל" שהיה בישראל, הרי הוא ה GeForce v6800 DDR במחיר מכובד של כ 1000+ שקלים. תהליך הגסיסה שלו היה ממושך וארך ככמה חודשים, בתחלה הבחנתי שהכל נראה קצת יותר חשוך, למרות שהמסך שלי היה על "פול" Brightness, והמשיך בזה שלפני כמה שבועות לפתע הופיעו פסים שחורים לאורכו ולרוחבו, וכל מני מריחות צבע משונות. בכל אופן, אתמול הוא נגמר. הפסיק לעבוד, פינישטו. מה שכנראה קרה זה הצטברות אבק בתוך המאוורר, שהפריעו לפעולתו התקינה ולחימום הצי'פ עד כדי צלייתו המוחלטת עכשיו אני מחפש לי כרטיס מסך חדש לקנות, שיהיה לפחות ברמתו של הקודם (אבל לא חייב), ושיעלה מעט כסף. מעט מאוד, אפילו. אני לא גיימר (וגם עובד בסביבת יוניקס), אז משחקים "רציניים" (ו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מאוד נמוכה.. ואני לא מבין למה אני כבר נואש.. אני מקבל רק 7080 בהכי גבוה לכרטיס מסך מסוג גי פורס 3 200 של אסוס מעבד 1900 אי אמ די 256 זיכרון 266 אני לא מבין עדכנתי ביוס וזה נהיה אפילו יותר איטי חברה פעם זה היה 7150 אז כמה שאלות לי אליכם 1- האם זה תוצאה לא טובה או שאני סתם חי בסרט 2-איזה הגדרות ניתן לשנות בביוס כדי לשפר תמהירות יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 3-האם ההרץ שעובד על המסך 60 או 100 אמור לשנות את ההבדל... בבקשה תעזרו לי בהקדם האפשרי
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי AXP1700 512DDR PC2100 GeForce4 MX440 (עם אוברקלוק לליבה 315 זיכרון 470) תוצאת ה3Dmark 2001SE שלי היא 5751, והמחשב עובד כמו שצריך הכל מתפקד ורץ קשורה. אבל אני עורך שידרוג קטן למחשב שידרוג אחד כבר עשיתי (Audigy2 Platinum) בסאונד... למרות הביצועים הטובים של המחשב שלי אני מעוניין לקבל יותר איכות תמונה ויותר מהירות במשחקים... קראתי על הRadeon9500 Pro ואני חושב שהכרטיס הזה יתן לי את מה שאני צריך...אבל בנוגע לאחוזים ולתוצאות 3Dmark אני מעוניין לדעת כמה נקודות אני יקבל איתו בערך במחשב שלי מאחר ובאתר של Madonion כתוב לי שהR9500Pro בערך ב98 אחוז יותר ביצועים מהכרטיס שלי.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://www.techpowerup.com/236838/on-the-story-of-amds-ryzen-threadripper-product-development AMD עשו עבודה ככ יפה עם ZAN, תכננו מחדש לגמרי והביאו מוצר מנצח אחרי שנים רבות של כלום בתחום ה-CPU. הוא בעל יכולת SCALE מרשימה שברוב המוחץ של היישומים עושה עבודה מעולה. לקחו יחידה קטנה ושכפלו אותה ע"פ הביצועים הרצויים וחתכו במחיר לעומת אינטל בצורה דרסטית (בתחום הגבוהה). הם מראים ככ יפה במצגת, אין שווה להשקיע בשבב קטן שהוא בעל אחוזי תנובה (YIELD) גבוהים ולכן זול מאוד לייצור. כל זה מעולה נפלא וקסום. עד שמסתכלים מה הם עושים עם ה- GPU שלהם. זה עולם הפוך לגמרי. עכשיו, ברור לי שאי אפשר לצרף ליבות GPU אחת לשנייה כמו שעושים עם מעבדים (אם כי זו בהחלט צריך להיות השלב הבא,…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי איזה כרטיס חזק יותר? ואולי ידוע לכם כרטיס שמישתלם היום למישחקים עד 600 ש"ח? רוני
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי החלפת כרטיס מסך וראיתי כרטיס HD6950 2GB של חברת ASUS ויש לי כמה שאלות עליו: 1) יש לי ספק ג'נרי (power man) של 450W. האם זה מספיק כדי לתמוך בו? 2)קראתי שאפשר לפתוח את כרטיסי ה 6950 כך שיעבדו כמו 6970. אפשרי לעשות את זה על הכרטיס הספציפי הזה? ושאלה כללית נוספת: אוברקלוק מוריד את האחריות מהמוצר לגמרי? או שיש איזושהיא פירצה קטנה? תודה רבה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. SUMA Geforce4 Ti4200 64MB / SE - 1030/1200 שקל 2. Leadtek Geforce4 Ti4200 64MB DDR - 174$ 3. Gainward Geforce4 Ti4200 128MB DDR w/TV - 178$ 4. ATi Radeon 128MB DDR AGP Retail - 168$ מה אתם אומרים הכי כדאי לי?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי צוות האתר, יש מצב לקבל מבחן ביצועים של 4060/ti מול 3060/ti על מערכת Pcie 3.0. אם למישהו יש מבחני ביצועים כאלה אשמח לראות, מה שמצאתי זה כל מני ערוצים ללא שם ביוטיוב עם תוצאות לא החלטיות. תודה מראש :)
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-