עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by urich,

מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת. נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות. במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא. אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר? אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ "זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום ... מתלבט בין שני אלה : ??? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1482 למסך 22 אינץ' רזולוצייה 1200*1920 האם יש יתרון לגירסת 1GB לעומת 512MB ? תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by tordek,

ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ATI משיבה מלחמה ובסטייל! סוף סוף ATI הבחינה בנפילתה אל מול Nvidia עם ה 9600XT בשוק הבינוני והחליטה להוזיל את מחירי ה 9800 פרו ל 230 דולרים. סביר להניח שהמצב ישתפר לטובה גם בארץ. http://www.chipzilla.net/?article=13904

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by YoTaMi,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28642&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=429 איך יותר טוב 9500 או 8600? לחבר שלי מריץ AC על MED - HIGH כרטיס מסך 8600 GT 1G זה יריץ יותר טוב ממנו ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Holy,

אחרי שלא כל כך מצאתי מסך מחשב עם S-Video החלטתי לחפש מתאמים מסתבר שמ-Scart אפשר להוציא VGA וכך ניתן לחבר ממיר דיגטלי למסך מחשב ולראות על גביו טלויזיה ללא שימוש במחשב. מצאתי כל מיני סכמות איך אפשר לבנות כזה דבר בעיקרון זה צריך להראות ככה מישהו בנה כזה דבר? מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by bad-sector,

קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by oren417,

שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by sashakrik,

שלום, אני מזה כשנה עם כרטיס מסך 6950 של saphire האם שווה לקנות את ה- 7970 שבמכירה הקבוצתית ב- 1760 ש"ח ? את ה- 6950 אני אצליח למכור במקרה הטוב ב- 900 ש"ח במקרה רע ב- 800 מה שאומר שאני מוסיף פה כ- 900 ש"ח בשביל ה- 7970 תודה !

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ablabl,

האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Sting,

מה אתם אומרים על מסכי ה LCD החדשים בזיגזג עם ה 16MS ? הם איכותיים מספיק למשחקים וסרטים ללא בעיות ? איך הם מבחינת האיכות לעומת מסך 19 CRT איכותי בסדר גודל של 2000-1800 ש"ח ? שווה להשקיע עוד כדי לקנות LCD 17 בסדר גודל של 2600 ש"ח ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=215_213_98 תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by alexta-z,

damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=hardware&id=1976 אני לא חושב שחש מה להוסיף..

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by MDK,

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Pantelemon,

אני מחפשת כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, שימוש בעיקר למשחקים ברמה בינונית פלוס מבחינת מינימום כרטיס מסך (ברמה של NVIDIA GeForce 7900 GS ומעלה). אני יודעת שקשה למצוא כרטיס מסך טוב במחיר כזה אבל אם יש משהו באזור המחיר הזה... ההבנה שלי בחומרה מאוד בסיסית אז אני פשוט אצרף צילום של Everest: ועוד שאלה אחת - איך אפשר לדעת אם כרטיס המסך הנוכחי שלי מובנה? ואם כן, מה לעשות איתו כשאני אתקין כרטיס חדש? תודה רבה, יעל

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...

18. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by acker16,

תכננתי לקנות כרטיס מסך היום בבלאק פריידי באמאזון אבל אני לא רואה הנחות משמעותיות (גג 10%) לעומת נגיד שבוע שעבר בנוסף, ה EVGA 1080 FTW שתכננתי לקנות אזל מהמלאי נשארו גיגבייט / אסוס / MSI אבל האחריות שלהם פחות טובה משל EVGA ג'יגהבייט במחיר מאד זול: https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GV-N1080G1-GAMING-8GD-Graphics/dp/B01GJEE9BG/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1480065074&sr=1-2&keywords=gtx+1080 שזה 2900 שקל או הדגם היוקרתי: https://www.amazon.com/gp/product/B01HHC9Q3U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER שזה בערך 3200 שקל שזה לחלוטין משתלם לאור תוספת של שנה לאחריות (סה"כ 4 שנים) - השאלה מה א…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה

22. Started by urizi,

חבר שלי קונה מחשב ורוצה כרטיס מסך בתחום ה 1300/1400 שקל מה אתם ממליצים g-gorce 3 אז איזה? או אולי radeon 8500 אז איזה? אל תפתחו פה ויכוח מה טוב יותר וכל זה. פשוט מה אתה ממליץ ומחיר תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sof,

אני רוצה לקנות כ מסך חדש התקציב שלי לא עומד על הרבה כפי שאתם רואים מצד שני המשחקים שאני משחק בהם לא דורשים יותר מדיי ... ככה שההתלבטות שלי היא בין השניים מה יותר טוב?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Spyro_AE,

שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים