כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שהכרטיס מסך הזה: ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card עולה 1300 שקל והכטיס מסך הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card עולה 1085 שקל איזה מהם יותר טוב???? ולאיזה מהם יכולת אוברקלוק יותר טובה. ושמעתי שאם עושים ל9800 הזה אוברקלוק אז הוא מגיע לרמה של pro זה נכון או שזה לגבי כרטיס מסך אחר??? ואם הוא הופך לפרו זאת אומרת שאני יכול להשאיר אותו תמיד במצב של 9800pro והוא לא הישרף?? או רק כשאני ירצה להכנס למשחק כל שהוא אז אני יכול להפוך אותו לפרו?? תודה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2833&p=1 http://www.guru3d.com/article/Videocards/378/ מי שמצא עוד שיביא. \אני עכשיו מסתכל בהם, חוות דעת בהמשך\ כרטיס לא משתלם בכלל, X1900XT 256MB אפילו עוקף אותו בכמה מקרים ו X1900XT בכלל שעולה 2000 שם אותו ולא לשכוח שהמחיר של 7950GT כ 300$..... תהנו
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משחק על DX9 ולא הגדרות גבוהות אחריי כמה דקות המשחק קורס כל המסך הופך לחנות צבעים. המשחק נתקע ויש מלא קווים על המסך ואז אני שומע בזזזזזז.. ואז חייב לעשות ריסט הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 512MB של Gecube.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה..... : אני מיטלבט נורא מחרי רדאון 9500 פרו הוא 1500 בסביבות ומחיר רדאון 9700 הוא 1800 בסביבות (בקשר למחירים הם פלוס מנוס) אני מיטלבט איזה לקנות האם להשקיע עוד 300 שקל ואני באמת יהיה מרוצה יותר אם הרדאון 9700 או ש ה9500 פרו הוא מספק בהחלט ואפשר לשמור תכסף בהשקעות נוספות בעתיד... :s05: תנו עצות והצעות :hideing_behind_computer: בתודה מראש adam-pc
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי לפי מה שהבנתי הביצועים של ה 64MB יותר טובים האם זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על ה 5900XT, רק אני לא יודע של איזו חברה הכי עדיף? ה ALBATRON ששמעתי דברים טובים עליהם לא זמינים. היה להם FUCK בכל הפס יצור והם הפסיקו לייצר, אני לא יודע מתי המלאי יתחדש בכרטיסים תקינים, כך אמרו לי מפנדס. אז על מה אתם ממליצים? o_0
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו? תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שלום...ויום שמח! אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!! חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים! התקנתי אותו עם חבר שמבין... חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6 התקנתי פאר קריי! ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!) ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו) ניסיתי לשנות דברים... בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה) וזה עדיין לא עובד... אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון... חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס... הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4 מהירות ליבה: 380 מהירות זיכרון:337 וחצי האם להוריד יעזור לי במשהוא? או שזה סתם יהרוס? תודה על …
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב - 3500₪ מחפש לקנות rtx 3080 / 3080 TI. מטרה - גיימינג, אין צורך ב OC. יכול לרכוש את הכרטיס הבא ב3500₪: Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti GV-N308TAORUSX WB-12GD ניסיתי לחפש על הדגם הזה ולא מצאתי מספיק מידע.. אשמח לדעת האם הדגם הזה טוב ביחס ל EVGA / ASUS שידועים עם טמפ׳ יחסית נמוכה, ביצועים טובים ושקטים.
-
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים זהים = 600 ש"ח . במה לבחור ? ה- GIGABYTE נראה מרשים הוא קריר יותר ובעל ביצועים טובים יותר (סטוק ) . במה הייתם בוחרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני יכל לעשות כדי לשפר את הביצועים אמרו לי לעשות את זה http://doom.neoseeker.com/DOOM_3/PC/pages/performance_tweaks/ לא הבנתי אך בקיצור זה המפרט מחשב שלי ראידון 9700 פרו לעשות לו אברקלוק ? זה יעזור מעבד אינטל 3.06 זיכרון 1GB 400 אולי בגלל שיש לי מסך 19? זה קשור טוב אני לא יודע .. אני רוצה לשחק במשחק על רמה מזה... :-\ עזרה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן , אני רוצה לשדרג לכרטיס Sapphire Radeon HD 7870( GHZ Edition יש לי נכון לעכשיו את הכרטיס הישן 4870 ... המפרט הישן שעומד לרשותי הוא : מעבדI5 לוח אם של ג'יגה בייט GA - P55 UD3R זיכרון של ג'י סקיל 4 ג'יגה 1600MHZ וספק של סיאסוניק 500 וואט המחשב יחסית ישן 3+ שנים , אני בוחר להחליף רק את הכרטיס כי השימושים שלי הם לרוב רק משחקים וגלישה , השאלה הראשונה קודם כל אם הכרטיס החדש יהיה תואם למפרט הישן? באתר שבדקתי נדמה לי שרשום שזה ממתאים רק רציתי לוודא . ודבר שני האם החומרה הישנה יחסית לא תפגע בכרטיס איכשהוא? , והאם יש צורך להחליף משהו נוסף כדי לראות ביצועים יותר גבוהים במשחקים האם יש צורך בכלל. תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמינות טובה, המחירים במגמת ירידה והביצועים ראויים - כיצד מתמודד ה-RX 590 של AMD מול המתחרים? לקחנו את היצירה של Sapphire לבדיקה מקיפה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15347 ^^^ נראה כמו מסך חלומות לכל גיימר
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לכם מסך רחב ואתם משתמשים בכרטיס מסך מסוג 8800GTS של כל חברה שהיא [ ניסינו 3 חברות: BFG, אסוס ולידטק ], כאשר תגדירו את הכ.מסך לעבוד על רזולוציה של 1440X900 [ WIDE ], אתם תראו את המסך מטושטש [ את כל האותיות וכו' ], באינטרנט בקושי אפשר לקרוא דברים, אבל כאשר מעבירים את המסך לרוזולוציה של מסך מרובע [ 1024X768 למשל ], הכל חוזר להיות חד וחלק. מעיקה העובדה שהכרטיס לא מסוגל לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, והכל נראה מתוח ששמים רזולוציה מרובעת. יש לציין שכל הדרייברים שהתקנו היו מעודכנים להכי חדשים. מישהו שמע על בעיה בסגנון ויודע איך לפתור אותה? ראו זאת כאזהרה לכל מי שבונה על GTS עם מסך רחב. נ.ב, ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW...…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכרתי את 2 הGTS250 שלי לא מזמן שהיו בSLI(מפרט מלא בחתימה) אני משחק ברזולוציה של FULL HD מסך 24" 1920*1080 האם ברזולוציה הנ"ל- יהיה הבדל ב FPS בין הדגמים השונים(gtx 460 768MB\1024MB SLI VS gtx 465 1024MB sli) מה הייתם קונים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-