כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-Hsun On GeForce GTX970Jen -Hsun HuangJenBy שלום לכולם, כשהשקנו GeForce GTX970 חלק מכם מאוכזבים שלא תיארנו בבירור את הזיכרון המקוטע של אותו. אני מבין למה ועל כן הרשו לי להתייחס לכך. היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה פרי המצאתנו. יצרנו יכולת חדשה זו כך שלתצורות Maxwell ויכול 3GB-אינו מוגבל ל GTX970 , כלומר – יהיה אוגר שקופיות גדול יותר Maxwell מצומצמות של נוסף. 1GBלקבל הנוסף מקוטעים ויש להם רוחב 1GBהעליונים של 512MB; אולם, 4GB הוא כרטיס עם GTX970 ומהנדסי התוכנה שלנו GTX970עבור 1GB פס מצומצם. זהו עיצוב טוב משום שאנו יכולים להוסיף .512MBיכולים לשמור על מידע בשימוש תכוף פחות במקטע למבקרינו בעת –לרוע המזל, כשלנו בהעברת מסר זה באופן פנימי לצוות השיווק שלנו, ובאופן חיצוני …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע בטוח שיש מלא טראדים שעוסקים בשאלה הזאת, אבל אני חושב שאצלי המצב קצת שונה לכן אני פותח תרד חדש... אני מעוניין בכרטיס מסך, שיחזיק קצת יותר משנה מכיוון שאני הולך לקבל בעוד שנה מאחותי בארה"ב את הכרטיס הכי טוב שיהיה באותה תקופה, שאלתי היא כזאת, איזה כרטיס עדיף ? (R9100 OR FX5200) במה התמיכה של FX5200 ב DIRECT X 9 מוסיפה או נותנת ייתרון על ה RADEON? אני מעוניין בכרטיס עד 500 ש"ח, שניהם נעים סביב אותו מחיר השאלה מה באמת כדאי ??? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם הגרסה הזו טובה או שלא? הבנתי שהיא חמה מאוד ורועשת אבל בפלונטר היא נמכרת ב-1100 ש"ח משומש. יש סיבה לדאוג?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע מתכןון לחדש את המחשב, מעבד הולך להיות i3 4160 וכרגע אלך על 4 גיגה ראם. הכרטיס שלי הוא hd 5750 512 mb, אני לא יכול להגיד שאני גיימר כבד, משחק בעיקר משחקים תחרותיים כמו לול שלא דורשים מחשב חזק, אבל לא הייתי מתנגד להיות יכול להפעיל את הדראגון אייג' החדש לדוגמה. השאלה היא אם בתקציב של גג גג 600 שקל, אפשר לקנות כרטיס שיציג ששדרוג ממשמעותי שיהיה שווה את זה, או שעדיף לחכות שנה שנתיים. יש לציין ששהספק הוא 400 וואט לא גנרי ככה שאולי גם ידרש שדרוג.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאור מתקפת הכרטיסים המגיעים עם קירור פאסיבי ישירות מהמפעל, חשבתי לשאול מה אתם חושבים על זה. האם זה גימיק? האם יש מקום לכרטיסים כאלו גם מחוץ למחשבי מדיה? ואם אפשר לעשות איתם בכלל OC לדעתכם? (האא כן, וקחו עוד קצת תמונות של הכרטיס החדש של GeCube) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי מסך "24 FreeSync 144Hz האם עדיף כרטיס מסך RX VEGA 56/64 (rx vega 56 עולה 2250 שקל) או GTX 1070 / 1070TI / 1080 יש לי מעבד i7 8700k תודה רבה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ייתכן שאני אוכל לקנות את הריידון9700 של ג'יגה בארץ אם אלך על AXP 1800+ במקום 1.8A מי שקנה אותו(אם יש כאלה ;D)-איך הוא, האם יש אפשרות שאני אתקל בבעיות תאימות, האם יש חברות בארץ, והאם שווה לקנות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני יומיים את המחשב החדש שלי ולאור ההתעניינות הרבה שיש בכרטיס GTO2 הינה כמה תוצאות 3DMARK05 לכל אלה שחושבים על לקנות ולכל אלה שסתם מתעניינים. המערכת היא AMD 3800X2 2X512 Corsair DDR SHAPHIRE GTO2 1. 12 יצנורות עיבוד ללא OC (ישר מהאריזה)- 4474 2. 16 צינורות עיבוד ללא OC- 5046 3. 16צינורות עיבוד 590 ליבה 600 זכרונות- 6726 סכ"ה עליה של 2252 נקודות מ1 ל3. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המסך לא מיועד לגרפיקה או משהו כזה השימושים העיקרים שלו הם צפייה בסרטי dvd עבודה רגילה , גלישה באינטרנט מה אתם אומרים נ.ב לא , אני לא רוצה 17" תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך DELL U2711 - משמע רזולוציה של 2560*1440. יש לי גם כרטיס מסך GTX 580 עכשיו....החלטתי לשדרג את המחשב שלי מE8400 עם 5GB של RAM וRAID 0 של שני כוננים מכניים - לI5 3570K , ו16GB של RAM (זה עולה כולה 100 שקל יותר מ8), RAID0 של כונני SSD :-) העניין הוא שאני תמיד הייתי בעד להפעיל מקסימום רזולוציה ופילטרים - בשביל יש לי כרטיס מסך כזה. אבל HITMAN זוחל עם הכל על מקסימום, אני צריך להוריד את הרזולוציה משמעותית :-( השאלה מה כדאי לי לעשות ? האם לרכוש עוד 580 בודד ולעשות SLI ? האם למכור אותו בסביבות ה800-900 ולקנות 2 כרטיסים של 660 ? או אולי בכלל למכור אותו ולקנות במקום 680 ? אה ויש לי ספק כח CORSAIR 750TX.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך Radeon 9000 pro ויש לי התלבטות בין שתי יצרניות: Tyan Techayon G9000Pro 64Mb,TV,DVI Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB שתיהם ב 550 ש"ח החנות שמוכרת את כרטיס ה TYAN נמצאת ליד ביתי, איזה יצרנית תיתן לי תוצאות טובות יותר ?!?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הכרטיס הזה ומסך 1600X900 אני מתכנן השבוע לקנות מסך חדש של FHD.. איך הכרטיס הזה מסתדר עם המשחקים החדשים ברזולוצייה שכזו? תהיה ירידה משמעותית בביצועים? הכרטיס הוא 1GB
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני השבוע קונה HD5870 בעזרת השם, אז ככה ההמעבד שלי הוא Q9450 עם OC על 3.0 כרגע. כנראה מעלה בקרוב ל 3.4 או 3.5 משהו כזה. השאלה שלי כזאת, האם יהיה לי צאוור בקבוק?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?
-
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני גולש לי במחשב.. פיתאום! מופיעים לי קווים לבנים נימרחים לצד ימין! אבל זה ממש מוזר.. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.. אני מזיז את העכבר(הסמן עכבר שלי שחור אז זה יותר רואים את הקווים) והקווים זזים איתי.. הם מתחילים במקום בולט.. והולכים ונעלמים.. זה יוצא לי פס כזה: נגיד שזה סמן העכבר שלי: O אז זה מה שקורה אצלי..: יייייייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןO רק שזה לא הולך ונהיה קטן יותר.. זה נהיה שקוף יותר.. אז אני מוריד את האור במסך.. ואז זה הולך ונעלם.. אבל אני לא יכול לעבוד במסך כל-כך חשוך! קיצקץ אחים שלי עזרו לי בבקשה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-