כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD 1900+ ו512 MB זכרון, אני משתמש בGF2 PRO ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתן לי את התפוקה הכי טובה עם המפרט הנ"ל. לא כל כך קשור לנושא אבל עם כרטיס מסך חדש המחשב שלי יתמודד היטב עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת כמו HL2 ו Max Payne 2? וכדאי להוסיף זכרון או לשדרג את המעבד ? נ.ב. הבורד שלי הוא msi kt3 ultra. תודה ושבת שלום
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכון: בהמשך לדיון שהתחלתי בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481890.0 הסתפקתי אם שווה לי להשקיע עוד 100 ש"ח בכ.מסך או שזה לא ישפיע הרבה המפרט שהזמנתי הוא: מארז: EZCOOL עם USB קידמי ללא ספק ספק כח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN החלפתי לספק של HEC 500W לוח אם: GA-H55M-UD2H GIGABYTE מעבד: אינטל 3.2GHZ 4MB CORE i3-550 1156 החלפתי למעבד אינטל i5 760 זיכרון: KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך: Nvidia GeForce 8400GS 512MB-3 P.O.VIEW DDR3 דיסק קשיח: 500GB SATA2 32MB C.G WD צורב: GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL המחיר הסופי (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר): 2460 ש"ח השימושים במחשב יהיו: 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים אמר…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד (כמובן כמו כולם עדיף שכמה שיותר זול ) וברוב המחשבים הניידים הכרטיס גרפי הוא מובנה של אינטל. הבנתי שהכרטיס Intel HD Graphic 3000 הוא מהדגמים האחרונים. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר: 1) מה ההבדל המשמעותי בין הכרטיסים החיצונים (לדוגמא: RADEON או NVIDIA) לבין המובנים, שגורם לירידה משמעותית במחיר? 2) לאיזה כרטיס מסך חיצוני אפשר להשוות את Intel HD Graphic 3000 (מבחינת רמה, ביצועים, וכו')? 3) אם לא לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 4) תכלס אני לא מחפש מחשב נייד של גיימר, אלה שיוכל לספק אותי כסטודנט ויוכלו לעבוד עליו רוב המשחקים (למקרה שיהיה לי משעמם ) ותוכנות גרפיות למניהם (לדוגמה פוטושופ או אוטוקאט).
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ATI משיבה מלחמה ובסטייל! סוף סוף ATI הבחינה בנפילתה אל מול Nvidia עם ה 9600XT בשוק הבינוני והחליטה להוזיל את מחירי ה 9800 פרו ל 230 דולרים. סביר להניח שהמצב ישתפר לטובה גם בארץ. http://www.chipzilla.net/?article=13904
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ורוצה כרטיס מסך בתחום ה 1300/1400 שקל מה אתם ממליצים g-gorce 3 אז איזה? או אולי radeon 8500 אז איזה? אל תפתחו פה ויכוח מה טוב יותר וכל זה. פשוט מה אתה ממליץ ומחיר תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961#detailed מבקש המלצה לגבי הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים / מחיר אני יודע שקיימים כרגע בשוק כרטיסים של NVIDIA 7800GT / 7900GT ההפרש במחיר ביניהם הוא 300-600 ש"ח. מצדיק את הפערים או שאני יכול בשקט ללכת על הרדיאון ? תודה.
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
damn , חיפשתי בpchardware את הכרטיס ולא מצאתי !?! האם יש עוד חנויות שמוכרות אותו ?(אני צריך שיהיה לו vivo !) ???
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז פחות או יותר החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך הנוכחי (GTX760) השאלה שלי האם כדאי לקנות עוד אחד ולחבר אותם ב SLI ? אני אף פעם לא התנסיתי ב SLI וקצת חושש מכל הסיפור הזה, האופציה השנייה זה לקנות 780/R9 290. מה אתם חושבים שעדיף? מבחינת ביצועים נטו בבנצ'ים שראיתי ה SLI לוקח, אבל השאלה אם זה שווה לעתיד? אני גם מבין שיש יחסית הרבה משחקים עם בעיות עם SLI .. זה נכון ? * אני על מסך 22" ככה שהרזולציה המקסימלית תהיה 1080p. ** אם החלטתי ללכת על SLI, אז אפשר להשתמש ב 2 כרטיסים לא מאותה יצרנית ? (GIGABYE ו MSI לדוגמא) תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (שוכב) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי... ראיתי כמה דגמים יד שנייה במחירים סבירים כמו למשל GTX950 GTX680 GTX760 לעומת זאת הרוב תמיד כותבים RX480 או HD 7970 מבחינת עלות מחיר מצאתי תכרטיסים שכתבתי לכם ב-300-400 שקל יד שנייה עם אחריות יש קבלה... השאלה מבחינה מקצועית שלא כל כך הבנתי מה עדיף ממה כי קראתי ב-2 אתרים שונים שאחד ממליץ על GTX950 GTX770 יותר מGTX470 מאוד הסתבכתי עם זה.... איזה דגם מתוך סידרת GTX מבחינת עלות מחיר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מזה כשנה עם כרטיס מסך 6950 של saphire האם שווה לקנות את ה- 7970 שבמכירה הקבוצתית ב- 1760 ש"ח ? את ה- 6950 אני אצליח למכור במקרה הטוב ב- 900 ש"ח במקרה רע ב- 800 מה שאומר שאני מוסיף פה כ- 900 ש"ח בשביל ה- 7970 תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אחרי שצחקנו , השמצנו , ולא האמנו לביצועים של הכרטיס יש אולי אור אחד קטנטן בקצה פיר המעלית של נוידיה שאולי יעצור את הנפילה אל הקרשים. ציטוט על דום3 מפי גון קארמק על רדאון VS גיפורס: At the moment, the NV30 is slightly faster on most scenes in Doom than the R300, but I can still find some scenes where the R300 pulls a little bit ahead. The issue is complicated because of the different ways the cards can choose to run the game. אולי זה יחזיר את הישועה לנוידיה?(האמת לא...)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי היום קצת עליו וראיתי שבבדיקה הוא לא עבר להם אחרי מאמץ את ה 40... ואצלי אחרי הדלקת המחשב הוא על 67 מעלות... יש סיבה?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, המערכת שלי כוללת את הבאים: מעבד: AMD X4 640 @3.0 Ghz לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-US2H זיכרון: 4GB ספק: Antec EarthWatts 500W 80plus ועוד כ-3 כוננים קשיחים סטנדרטיים. מסך: Dell 2209 עד היום אני עם 4850 ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. משחק בעיקר ב-Battlefield BC2, COD וכדומה. שני הכרטיסים 5850 ו-6850 נמצאים פחות או יותר במסגרת התקציב שאני מוכן להוציא על כרטיס מסך חדש. השאלה היא איזה משני הכרטיסים מתאים יותר למערכת שלי מבחינת צריכת חשמל, צוואר בקבוק במעבד (אם בכלל קיים) או כל פרמטר אחר שאולי לא חשבתי עליו. מודה מראש לעונים.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת. נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות. במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא. אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר? אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ "זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-