עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by juyt76,

האם זה אמיתי ? http://www.guru3d.com/news/microsoft-to-announce-dx11-within-two-weeks/

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...

3. שלום לכולם התקנתי ti-4200 של inno3d עם 128mb על שני מחשבים בעלי xp home edition עם detonatos מעודכנים וdirectx 9 ויש מין לכלוכים כאלה בטקסטורות בכל משחק, לא יותר מדי אבל בלתי נסבל כהרגל מה יכולה להיות הסיבה? כ.דפוק? או שזו בעיה ידועה ויש פתרון?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by dids22,

1)משהו יכול להסביר לי מה הם עושים? 2)איך הם עובדים? 3)כדי שהפילטרים יהיו על מקסימום מה צריך?הרבה זיכרון?כרטיס מסך טוב? 4)לפי מה שהנתי יש שני פילטרים איך קוראים להם? ומה ההבדל ביניהם? ואם יש לכם עוד משהו להוסיף אני ישמח לשמוע תודה!!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי , הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא: I5 2500 ASUS P8H67-M s1155 CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2 COOLERMASTER ELITE 335 SASONIC 600W SS-600ET ASUS 6850HD - DIRECT-CU איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS. הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by zobi12,

תגידו לפי מה שאני מבין nvidia דרסה את ati הכרטיסים שלה מריצים הרבה יותר את דום למה זה לעזאזל! לי יש radeon 9600 xt של ati ואני מבואס רצח! לא בא לי בכלל לשחק בדום 3 אני מפחד שזה יקרטע על רמת פירוט נמוכה עכשיו הם הוציאו דרייברים 4.9 מה זה עזר מישהו הוריד אותם?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by captaincaveman,

אחרי שהתייאשתי מלחכות לstrix, ואחרי שקראתי הרבה ביקורות על הכרטיס ועל הבלוק (היחיד שזמין עבור הכרטיס הזה) החלטתי לקנות את ה-4090 של zotac. במארז שלי הוא מגיע ל-73 מעלות gpu, הזיכרון ל-82 וה-hot spot ל-84. לא נורא ואני לא שומע אותו בכלל, אבל אני אשמח לשים עליו את הבלוק 😅

9. המפרט הטכני שלי הוא כזה: כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB מעבד intel core 2 CPU 6600 2.40GHz ספק כח Thermaltake ToughPower 750W לוח אם Gigabyte 965P-DS3 (עובד עם PCIe 1.0) כונן קשיח Western Digital WD250KS-00MJBO ATA זיכרונות 4GB DDR2 800MHz התקנתי את הדרייבר של סדרת 4800 מהאתר של ATI... הציונים שקיבלתי מ-3DMark06 הם: SM2.0 Score - 3324 SM3.0 Score - 3390 3DMark Score - 6646 כאשר בתוצאות שאמורות להיות לכרטיס מסך שלי על פי tomshardware הם: SM2.0 Score - 9502 SM3.0 Score - 11781 3DMark Score - 24412 אני יודע שלוח האם שלי עובד עם PCIe 1.0 בלבד ושכרטיס המסך עובד עם PCIe 2.0 אבל ממה שראיתי בתרשימים באינטרנט ההבדלים צריכים להיות זעירים אם כרטיס המסך נאצץ לרדת לרמת P…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by mc_elad,

חשבתי לקנות את הכרטיס אך סופר לי שממה שעולה ברשת, הדרייברים שלו לא יציבים, הוא מתחמם מאוד, וצורך כמות חשמל עצומה שמצריכה ספק 750 לפחות. האם עוד מישהו נתקל בבעיה עם הכרטיס הזה? עדיף לקנות כרטיס אחר?...

11. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Nikiller,

היי! רכשתי את שני כרטיסי 9800GT 512M של פאליט. באתי הביתה שמתי אחד מהם,המחשב נדלק המאוורר של הכ.מ על 100% אבל שלא כמו כל הכרטיסים הנורמאליים מפסיק באיזור הPOSY אלא ממשיך עד שהוינדוס עולה.. אמרתי סבבה התקנתי את הדרייבר עשיתי ריסטרט הוא עדיין ב-100% אבל לא רק זה אלא כשהוא עולה אני לא יכול לשנות את הסל"ד שלו...אני עושה FIXED ומוריד למינימום והממזר הזה להפך מאיץ ל100%...לא רק זה השעונים שלו ירודים..במקום 900MHZ בזיכרון אני מקבל 500..חשבתי אולי הכרטיס דפוק ושמתי את השני במקומו..אותה תופעה..אם אני עושה OC ל900 או יותר הRIVA והNTUNE רושמים שהתקבל אבל בתוכניות ניטור אני מקבל 500!!! http://img263.imageshack.us/my.php?image=63413847na9.jpg WTF?? אני חושב שזה הלוח כי עכשיו יש לי לו…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו

14. השאלה בכותרת חברים ! אני מתכוון לכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5785 Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail מישהו מכיר את החברה הזאת ? איך היא ? איך הכרטיס עצמו? יהיה צוואר בקבוק בגלל המפרט ? המטרה היא לשחק במשחקים החדשים באופן נורמלי מפרט : E6300 זיכרון 2GB ספק כוח 500W של אנרמקס משהו כזה מסך 19 אינץ' אני קונה רק מTMS או מפנדס, אם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה (עד 700 ש"ח) אשמח לבדוק ! תודה לכל העונים !

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם. כרגע יש לי כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti boost 2gb ram. מעוניין לשדרג לכרטיס שיוכל להריץ את המשחקים הנ"ל: Halo Wars Definitive SNIPER ELITE 4 TEKKEN 7 TitanFall 2 לא חייב שהכרטיס ישרת אותי לעתיד הרחוק צריך שהוא יהיה רלוונטי רק לשנה וחצי הקרובות ושהוא יריץ אותם סבבה. תודה לממליצים !

16. Started by sambusak,

??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום רב, אשמח לעזרתכם במציאת פתרון לפיצול וידאו. לאחרונה רכשתי שמונה טאבלטים מסוג ONYX BOOX MAX 2. עוד פרטים על הטאבלט כאן: https://onyxboox.com/boox_max2. אני מעוניין להציב אותם אחד על יד השני, 2X4, על מנת ליצור מסך אחד גדול. לטאבלטים יש מצב מוניטור משמע אפשר להוציא מהם כבל HDMI ולהקרין וידאו. לטובת פיצול הוידאו בצורה טובה על שמונת המסכים (המטרה שכל אחד יציג 1/8 מהסרטון) רכשתי מפצל וידאו: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDMI-4K-S8&lang=heb&cart= הוא לא עבד, הטאבלטים לא הצליחו לקבל ממנו את הוידאו. אותו דבר קרה גם עם המפצל הזה: https://www.aliexpress.com/item/4000345300732.html?src=google אני …

19. האם יש לי אפשרות לראות סרטים של תלת מימד במחשב עם הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB ?? ואם יש לי אפשרות האם צריך משהו מיוחד או רק את המשקפיים הרגילות??

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, נפלה ביד אחי החורג הזדמנות לרכוש כרטיס HD 7850, ומעבד Q6700, יד שנייה, במחיר נחמד מאוד, על מנת להחליף את כרטיס הGT 210 הנוכחי שלו. ראשית, אשמח לדעת האם הכרטיס הזה יצליח להתמודד עם משחקי העתיד? על LOW במידת הצורך, רזולוציית המסך היא 1400X1024. ועכשיו לשאלות העיקריות: 1) האם הכרטיס יתאים ללוח הזה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138183 שם הדגם המלא הוא biostar g41 m7 power saving m 2) האם המעבד Q6700 יתאים ללוח הנ"ל? 3) האם הכרטיס יתאים במארז עם 30 ס"מ של מקום לרוחב? (לא כולל את השלדה בה ממוקמים הכוננים הקשיחים משום שזו חוסמת בחלקה את המארז)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=hardware&id=1976 אני לא חושב שחש מה להוסיף..

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by djelectric,

שלום חברי הקהילה היקרים, NVIDIA השיקה כעת דמו חדש המדגים יכולות DX11 בשם A new Dawn, מדובר במעין רימייק של דמו שהוציאו בדור ה-DX9 הראשון פרטים כאן http://www.geforce.com/games-applications/pc-applications/a-new-dawn הודרה כאן http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/techdemos/ANewDawn.exe תרגישו חופשי לפרסם תוצאות

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום אני רוצה לקנות 7900GX2 כאלה 4 כרטיסים איפה אפשר לקנות אותם באתרים שאם בארץ תודה מראש לעוזרים

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

25. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים