כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ל-HTPC, רצוי עם קירור פאסיבי אבל לא קריטי אם יש לו מאוורר לא מרעיש. חשוב שתהיה לו תמיכה ב-Dolby TrueHD וב-DTS-HD. אם יש לו אפשרות להריץ משחקים פעולה ישנים (נניח UT99), מה טוב. הגודל אגב לא אמור להוות בעיה (זה המארז שלי). רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך משומש שיעלה סביב ה200 שקל לא יותר אין לי עוד תקציב גם בגלל המחשב החדש הלוח הוא I-NV3 ערכת שבבים של NV צי'פסט 610 כרגע יש לי תמובנה 7050 שלא עושה תעבודה גם לא ציפיתי ממנו לכלום בקיצור כמו שרשום בכותרת מה אני צריך לברר לפני שאני קונה מהבן אדם את הכרטיס? בדיקות מאמץ לכרטיס משהו שיאמץ אותו? איך אפשר לדעת אם יש ארכיפקטים נגיד? ובטוח יש עוד דברים שלא עולים לי בראש (הספק יחזיק כמו כלום יש לי כרגע E5200 בשילוב HD אחד עם ספק CM420 הפשוט שנותנים בפוקס כבאנדל עם המארז 334)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה המחירים בסדר כי אין עדין ממש אפשרות להשוואות מחירים... ASUS EAH4850 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE ¤1179 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=617 VISIONTEK Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤1059 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=621 ASUS nVIDIA GeForce GTX280 1024MB DDR3 PCIe ¤3490 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=618 PALIT nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe ¤2149 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=619 PALIT nVIDIA GeForce GTX280 1024MB DDR3 PCIe ¤2999 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=620 GIGABYTE (GV-N28-1GH-B) 1GB GTX280 PCX - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי איזה כרטיס חזק יותר? ואולי ידוע לכם כרטיס שמישתלם היום למישחקים עד 600 ש"ח? רוני
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
דבר ראשון רציתי להגיד שקראתי את הת'רדים הקודמים על המסכים רק התבלבתי יותר. עכשיו אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מסך טוב שישרוד שנים רבות. שיהיו לו רזלוציות גבוהות עם רפרש ריט גבוהה למשל ב1074X768 עם ריפרש ריט לא פחות מ100. באיזה וגדול הקווים האלה שיש בשפורפרת Diamondtron ועד כמה שמיים לב אליהם. כמובן פיקסל כמה שיותר נמוך. ואך לא מחיר כמה שיותר נמוך. ראיתי את המסך samsung 757dfx במחירה פומבית במחיר התחלתי של 190ש"ח,האם כדאי לי. תודה מראש לכול העונים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הדרייברים הרשמיים החדשים של Nvidia WHQL האלו ל Windows XP יעבדו עם Refresh rate של 100 והאם אפשר יהיה לקבוע לכל רזולוציה את ה Refresh rate ? אם כן אז איך ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כשלוש שנים קניתי את הכרטיס מסך הכי "משוכלל" שהיה בישראל, הרי הוא ה GeForce v6800 DDR במחיר מכובד של כ 1000+ שקלים. תהליך הגסיסה שלו היה ממושך וארך ככמה חודשים, בתחלה הבחנתי שהכל נראה קצת יותר חשוך, למרות שהמסך שלי היה על "פול" Brightness, והמשיך בזה שלפני כמה שבועות לפתע הופיעו פסים שחורים לאורכו ולרוחבו, וכל מני מריחות צבע משונות. בכל אופן, אתמול הוא נגמר. הפסיק לעבוד, פינישטו. מה שכנראה קרה זה הצטברות אבק בתוך המאוורר, שהפריעו לפעולתו התקינה ולחימום הצי'פ עד כדי צלייתו המוחלטת עכשיו אני מחפש לי כרטיס מסך חדש לקנות, שיהיה לפחות ברמתו של הקודם (אבל לא חייב), ושיעלה מעט כסף. מעט מאוד, אפילו. אני לא גיימר (וגם עובד בסביבת יוניקס), אז משחקים "רציניים" (ו…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היום נהרס לי ה 8800GTS שלי.. קיבלתי כלמיני ארטיפקטים ומסך כחול וכולי, זה הזמן לשדרג. אז ככה, אני מחפש כרטיס שישאר איתי עוד כמה שנים טובות ולא ירעיש ומתאים להריץ משחקים בביצועים מקסימלים. אני בכיוון הGTX285 והHD5000 כרגע אבל אני לא כלכך בטוח מה יותר טוב ומשתלם לי, לא התעסקתי עם כל "מה הכי טוב מה פחות טוב" כבר שנתיים אז אני סומך עליכם שתציעו לי את מה שאני צריך. כמו שאמרתי, ביצועים מקסימלים (high end), ישתלם לי לעתיד, ושלא יקרע אותי. המפרט שלי בצד, והספק שלי הוא Enermax Liberty 400w ב2007 הוא היה פיצוץ הוא יכל להחזיק SLI בקלות אבל אם זה קריטי להחליף אותו תציעו לי גם ספק..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בצל התלונות על מחברי הכח הייחודיים בתקן ATX 3.0 שבהם משתמשת NVIDIA בכרטיסי ה-RTX 4000 שלה, AMD דואגת להסיר דאגה אחת לפחות מליבם של משתמשי Radeon RX 7000 עתידייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני צריך להחליף לוח אם למחשב שלי (פנטיום 4 3ghz) וחשבתי לקנות לוח G41 של גיג'הביט (GA-G41M-ES2L) האם הכרטיס מסך שמגיע עם הלוח אם הזה (X4500) מספיק חזק כדי להריץ סרטים ב-1080p בצורה חלקה? ראיתי שבכל המפרטים למחשבי HTPC ממליצים על לוחות עם ציפסט nForce 630i, זה בגלל שהX4500 לא מספיק חזק?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל יש לגולשים כאלה רגשות חזקים בקשר לחברות הנ"ל יותר מכל חברה אחרת. נראה שלכל גולש יש חברה אותה הוא מעריץ הוא לא מוכן לשמוע על מוצרים של החברה השנייה והוא ישלול אותם נחרצות. במקום לקבל תגובות עניניות על כרטיסים אני צריך לסנן חצי מההודעות שלא רלוונטיות לנושא. אבל למה לעזאזל יש את המלחמה הזאת בין הגולשים מישהו יכול להסביר? אפילו הכותבים של האתר ממלאים כל כתבה על כרטיס של החברה האחת עם מילים כמ "זוהי התשובה של..." "בואו נקווה שXXX יציגו את הXXX שאמור להתחרות בו".
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה יהיה לי טוב. הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG הנה הספק שלי: http://www.zix.co.il/images/z-946851962.jpg עכשיו אני לא יודע איזה סוג חיבור יש לי, המוכר אמר לי שיש לי AGP אבל חבר אמר לי שיש לי PCI- E... אני רוצה שמשחקים כמו COD5, FAR CRY2, GTA IV יעבדו עליו. בתודה מראש, גל
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, חושב לחזור לשחק קצת, בעיקר כרגע CSGO שאני בהחלט יכול לשחק גם בלי כרטיס מסך, אבל חושב לשחק גם Warzone, Rocketleague אבל כמובן שבקניה רוצה כמה שיותר תאימות קדימה למשחקים חדשים. המפרט שיש לי כרגע: ספק: Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 מעבד: Intel Core i7-4770K 3.5GHz LGA 1150 Quad-Core Desktop Processor זכרונות: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) SSD: SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb חשבתי לקנות כרטיס מסך בתקציב של כ-1000 שקל, פלוס מינוס. לא חייב להוציא הכל אבל אפשר גם לחרוג קצת. הכרטיס שחשבתי עליו בנתיים הוא EVGA Ge…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הוצע לי מחשב עם כרטיס R9 270X השימושים שלי הם בעיקר שרטוט דו מימדי באוטוקאד ופה ושם קצת עבודה בתלת מימד. (סקצ'אפ) חשבתי אולי כדאי לי להחליף את הכרטיס בכרטיס מסדרת הקוודרו. הטכנאי טען ש quadro k620 יצא אותו מחיר בערך. השאלה האם ללכת על זה? או שמיותר? בנוסף אני פה ושם משחק על המחשב תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר טוב שלי שידרג את המחשב שלו לא מזמן. כרטיס מסך: msi gtx 660 , לוח אם: p8h77-v מעבד: i3 2100 ספק כוח: seasonic 520w. כאשר הוא מקליט בעזרת התוכנות fraps או dxtory ה-fps צונח בערך מ-60 ל-20 ונשאר בסביבות ה-20 בעת ההקלטה. מה הבעיה המתרחשת וכיצד ניתן לפתור אותה? האם היא קשורה למחשב פיזית (כרטיס מסך או רכיב אחר) או תוכנות עצמן? *חשוב להדגיש כי לפני שידרוג המחשב לא הייתה שום בעיה כזו. אשמח לעזרה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי החלפת כרטיס מסך וראיתי כרטיס HD6950 2GB של חברת ASUS ויש לי כמה שאלות עליו: 1) יש לי ספק ג'נרי (power man) של 450W. האם זה מספיק כדי לתמוך בו? 2)קראתי שאפשר לפתוח את כרטיסי ה 6950 כך שיעבדו כמו 6970. אפשרי לעשות את זה על הכרטיס הספציפי הזה? ושאלה כללית נוספת: אוברקלוק מוריד את האחריות מהמוצר לגמרי? או שיש איזושהיא פירצה קטנה? תודה רבה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-