כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מחשב windows 7 QCORE 9400 4GB אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיעבוד על משחקים עד 2012 .בסכום נמוך.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם! המפרט שאני קונה בקרוב הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 (S775) - 2.13GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1257 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 727 ש"ח זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 1500 ש"ח כרטיס מסך: CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI- 1646 ש"ח צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK 200 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 443 ש"ח ספק: Enermax Liberty 400W ATX/BTX Dual CPU Support 434 ש"ח מארז: Thermaltake Soprano Black 439 ש"ח קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Low Noise 155 ש"ח מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים ( כבדים ) ואני רוצה להתאים כרטיס מסך ח…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1400 ש"ח מה עדיך כבר לקנות מסך 17' או 19' ? ואם יש איזשהי המלצה ..בכיף.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב.!! ויש לי תקציב של 650 שקל ככה. אז אם מישהו יודע את המחירים אז שיגיד לי שם של כרטיס מסך שמגיע ל-650 שקל תודה לעוזרים מנהלים לא לסגור בקשה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי חבר שלי קונה כ.מסך חדש ואני לא יודע על מה להמליץ לו כמובן שבהתחלה אמרתי לו לקנות את הTi4200, אבל אף חנות לא מוכרת אותו כבר. איזה כרטיס הכי שווה לקחת בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם... קצר ולעניין: יש לי ג'יפורס אם אקס 440 64 מגה... רוצה להחליף אותו... קשה?!? לא...! מה כדאי לי לקנות בתקציב המצוין למעלה... עדיף שיהיה קרוב ל - 900 פלוס / מינוס כי אני רוצה גם זכרון 512 להוסיף... (כרגע אני על 256). אני רוצה שיהיה ג'י פורס... אני יודע שתגידו 6600 / 6600GT אבל אני רוצה הצעות לגבי חברות , ביצועים.. ובקיצור, הכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הזה! מיועד למשחקים... תודה מראש, עודד .ב.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר. מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם. בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל. תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עשיתי את טעות חיי שקניתי P4 עם TNT2 עכשיו מגיע העונש על החטא... מה אתם הייתם עושים במקומי? ד"א - יש אולי מצב לזמבר את הTNT2 עם OC עד שהוא יהיה שווה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה אז ככה אני לא יודע מה לקנות יש לי AMD Athlon X2 DUAL CORE 4200+ gigabyte ga-m55plus-s3g עם כניסת pci-e x16 אחת. עכשיו אני מניח במעבד כזה מספיק טוב למשחקים כבדים.. עכשיו נשאר לי רק כרטיס מסך, -- אני לא רוצה משהו סופר סופר סופר טוב אבל גם סופר סופר סופר יקר... אני רוצה משהו שיריץ משחקים לדוגמא כמו Rainbowsix החדש וכו'... אז לשאלתי האם 7600gs או 7900gs טובים ויעשו את העבודה שלהם כמו שצריך? בעצם, מה אני מדבר?! - אני אתן לכם, למקצוענים להציע לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תקראו את הלינק הבא שהוא חלק מהפרומו של nvidia לכרטיס מסך החדש שלה ... http://www.nvidia.com/content/areyouready/twimtbp.html ועכשיו תגידו לי שמי שקורא את זה לא יהסס אם לקנות נגיד ... 9700 פרו ... או לעקב עוד קצת זמן את הקנייה הגדולה שלו של כרטיס מסך ולקנות משהו אולטימטיבי ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2017&products_id=16984 כבר לא שווה לחכות עם מחיר כזה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
סתכלו פה על המחירים של החברה LEADTEK חברה טובה ואחלה של כרטיסים וסתכלו תמחירים.. http://www.skypc.co.il/pl_products~8~0~71.htm?PNum=2 בכרטיס ה260 עם ה1 גיגה זה 280GTX... סתכלו איזה מחירים לאיזה כרטייסים חזקיםםם פשוט בקנט... אני חושב שכדי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות 9800GX2
-
- 63 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
בחנות חיום הרדאון 9700 של ג'יגהבייט עולה 2033ש"ח, מה קרה להם השתגעו? וב-PChardware הוא עולה 2029ש"ח, גם השתגעו, חברה אנחנו רואים ירידה משמעותית במחיר לא? לדעתי לא רק שלג'יגהבייט יש את המחיר הכי טוב, אלא שזה גם הכרטיס הכי טוב שמבוסס רדאון 9700, כל הכרטיסים מגיעים לאותם הביצועים, אבל היכולות המהרה של הג'יגהבייט הם הכי טובות והמחיר כמובן מצויין, אז לדעתי ג'יגהבייט הכי טוב והכי משתלם.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכנסתי היום לאתר של KSP לבדוק אם יש שם 1950P במחיר שפוי וראיתי את ה 1950P של POWERCOLOR ב 1350 שקל (צשלום אחד ללא ריבית 1300 שקל במזומן) ותיראו איזה גוף קירור מגיע איתו: http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134 הוא יותר יקר והכרטיס עם הקירור המשופר של ASUS אבל ניראה לי שגם יותר טוב.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=352 משהו מטורף.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המנוע בשימוש כניראה מאנריל 3 למי שלא יודע מדובר בטכנולוגיה שתיכנס למכשירים נידים כמו סלולרים וכו יש שמועות שהיורש של הנינטנדו DS יהיה מבוסס על הטכנולוגיה ובגדול זה אומר שמכשירים שמבוססים על Tegra 2 יוכלו להריץ משחקים מודרנים (יחסית להיום ) רק בהגדרות יותר נמוכות מקונסולות הHD הדמו עצמו אולי לא ניראה מרשים ככה -כי זה רק הדגמה אבל מדובר על טכנולוגיה שכניראה הרבה יותר חזקה מהטכנולוגיה בשימוש של הPSP והאיפונים שיש היום כניראה גם הרבה יותר חזקה מהWII במידה ויכניסו מספיק זיכרון לנצל את החוזק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה שהוא יאיץ משחקים יותר טוב אז מה אתם אומרים אין איזה קובץ ראג (רישום) שיעזור לי שיאיץ אותו למשחקים שיעבדו יותר טוב יותר חלק חברה אני לא צוחק אני צריך נמאס לי ככה לשחק במשחקים בבקשה תעזרו לי תודה לכל צוות האתר לכל האנשים שיעזרו לי
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קצת OC למעבד שלי ולכרטיס מסך ותראו מה יוצא: אשמח לקבל תגובות
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בשורה תחתונה הוא דיבר על זה שנוידיאה היא חברה שמאוד רוצה להכנס לישראל (מבחינת פיתוח), וזאת גם מטרת הביקור שלו. הוא דיבר על מכוניות אוטונומיות - שזה העתיד, על השימוש של מחשבי על בכרטיסי נוידיאה, והדגיש שכסף קל לא קיים (שכל אחד ייקח את זה לכיוון שלו :)).
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
משחקים משחק בסלולרי כשהרקע הוא המקום שנמצאים בו. חובה לראות! מציאות מדומה על מסך הסלולרי
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-