עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AirZone,

אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by meir7,

יש לי חבר שיש לו כרטיס מסך SIS 64 או משהו דומה למה GTA3 לא פועל אצלו ? למה הכול זז אצלו לאט ? האם זה הדרייבר ? לי יש VOODO 3 3000 שנחשב לישן ביותר ואצלי פועל הכול יותר מהר ויפה למה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Component,

קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by R.E.L,

אני נוסע לארצות הברית בחופש הגדול.. עכשיו סיפרו לי שהכול יותר זול שם מן הסתם... : איזה כרטיס מסך לדעתכם כדי לי לקנות שם?? ושלא יהיה יקר כמו נגיד ti 4600

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by THL,

החלטתי ללכת על הפאנץ' העיצובי.. אני מחפש מסך שחור.. למישהו יש פה מושג איזה דגמים אני יכול למצוא של מסכים שחורים 19" שטוחים (CRT) ..ועדיפות לטרינטרון תודה !! (מכיר רק IBM P97/IBM G96 וגם לסוני אמורים להיות)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by shloosh,

מה זה היציאה הזאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. הציעו לי GEFORCE 3 TI 200 128 DDR של PALIT ב 1100 אחרי הנחה ובחנות אחרת 1500 אחרי הנחה ! בפורם פה אמרו לי שהמחיר יקר ויש אפשרות במחיר זה ל GEFORCE 4 TI 4200 שנחשב לפי שתיים חזק יותר ! [קודם כול תודה בגלל היעוץ לא קניתי !] השאלה שלי היא : יש לי מחשב פנטיום 3- 1000 INTEL האם GEFORCE 4 TI 4200 חעבוד על המעבד ? ואיך אני יודע איזה AGP יש לי? ןמ זה בכלל ! ואם ארצה איפה אפשר לקנות ב 1100 GEFORCE 4 TI 4200 האם אתם מכירים את החברה PALIT ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by WarMachine,

מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כמו שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה רק ל MSI ול ABIT יש נציגים בארץ... מתי יגיע גם של אסוס? כמה זיכרון יהיה בו? וכמה יעלה? ו...תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by roadrunner,

האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shreky,

בקרוב מאוד, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. אני מתעניין ב-Geforce 4 Ti4400 עם 128MB. עד היום השתמשתי עם ASUS AGP V-6600 Deluxe ומאוד נהנתי ממנו (כבר שנתיים פלוס בערך). אמרו לי אבל שהכרטיסים של לידטק יותר טובים. בין הכרטיס (DVI) של אסוס לבין הכרטיס של ליד טק, אסוס יותר יקר בסביבות ה300 שקל. ושמעתי גם שלליד טק יש את הפילטרים הכי טובים. זה נכון? מה ההבדל? מה יותר כדאי? ובחבילה של כרטיס המסך של אסוס אני מקבל מספר צ'ופרים כגון משחקים ותוכנות. אני אקבל את אותו הדבר עם הכרטיס של ליד טק? מה אני מקבל בחבילה שלו? להלן השמות המלאים של הכרטיסים: ASUS AGP V-8440 GeForce4 Ti4400 Leadtek WinFast A250RDH GeForce 4 Ti4400 כמובן שלשניהם יש S-Video ו-DVI

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by benor,

איזה דרייבר הכי כדאי ל Geforce2 MX200 אני כרגע משתמש ב 23.11 ובווינדוס XP

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Omri4u,

& NV25's nfiniteFX II Vertex Shaders תסבירו לי בבקשה על שתי המאפיינים האלה אני פשוט קורא עליהם ולא מבין כלום תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by unknown,

http://www.windowsmax.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=545&mode=&order=0&thold=0%20target= [glow=red, 2, 300]אזהרה: הדרייברים האלה עדיין בבטא ולא נתמכים(בשלב זה) ע"י nvidia[/glow]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by sariti,

;D מה כדאי יותר לרכוש? מה אתם ממליצים אני לא יודע איזה מהם לרכוש יש לכם במקרה מיפרט אם הביצועים שיהיו לשניהם ? נ.ב שני הכרטיסים הללו יכנסו לשוק תוך פחות מחודשיים

• 28 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. חברה, עזרה, כבר חודש אני מחפש כרטיס מסך חדש במחיר ממוצע. החלטתי ללכת על ה RADEON 8500 LE של GIGABYE. אבל בדיוק לפני שבצעתי את ההזמנה תפסתי בזווית העיין GEFORCE 4 4200 של MSI, ב 40 שקל יותר מה RADEON. מה אתם אומרים כדאי לקנות? אני די פוחד לקנות את ה RADEON לאחר כל הבעיות בתצוגה שיש לאנשים פה בפורום.... אך מצד שני...קשה לה להתעלם מדבריו של ג'ון קארמאק...

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. החלטתי שאני הולך לקנות RADEON 8500LE ?(אל תסטו מהנושא לעזאזל) האם שווה לי להשקיע 150 ש"ח יותר בגיגהבייט במקום הרקולס או ATI ומדוע?(לא חשוב לי OC) אם תוכלו גם לפרט היכן למצוא את הכרטיסים במחירים זולים יותר מאשר אני מצאתי: גיגהבייט- 1090 הרקולס וא.ט.י-930

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by roadrunner,

אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים) שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתי את הקנייה של הגיגהבייט

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מה זה בכלל???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AK,

שלום לכולם ;D (מזמן לא ביקרתי בפורום הזה - אף פעם,כי אני לא ממש "מומחה גדול") חברי בחנות מחשבים אחת(לא אציין את שמה) הציעו לי הצעה מעניינת: להחליף את הענתיקה שיש לי עכשיו(voodoo 3 2000) בענתיקה חדשה יותר(riva TNT2) - היישר מהקופסה(לא שומשה עדיין בשום מחשב חוץ ממחשב הבדיקה שלהם בחנות) פרטים: voodoo3 2000 16MB PCI connection riva TNT2 32MB AGP connection אני כמובן רוצה לשמוע את דעותיכם - האם כדאי להחליף או לא?,וגם אני רוצה קצת פרטים על מהירות הליבה ומהירות הזכרונות שלי שני הכרטיסים נ.ב אל תשאלו למה החנות מביאה לי דברים בחינם ואל תאמרו שמה שהם מביאים לי זה זבל שלא עובד( אני קונה אצלם כול 7 שנים והכול עבד perfect - בלי שום בעיות,לעיתים הם מחליפים לי דברים כמו כרטיס קול וכרטי…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by 6kwar,

1

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yoav9,

או קיי. דיברנו הרבה, ועכשיו הגיע הזמן לראות מה באמת חושבים פה... מה יהיה הכרטיס המוביל... הopium על [glow=red, 2, 300]nvidia[/glow] הR30000 של [glow=red, 2, 300]ATI[/glow] או הphailiiaa של [glow=red, 2, 300]matrox[/glow]... נימוקים כמובן יתקבלו בברכה... ההשוואה מיועדת לשוק הפרטי אשר כולל בעיקר שיחוק במשחקי מחשב וטכנולוגיות שונות... אפשר כמובן גם לכלול כרטיסים אחרים דוגמת הge force 4 mx האגדי שאין לו מתחרים... או הradeon של palit... נ.ב. I am Back :asthanos:

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים