עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Roger,

איך אני יודע את הfps שלי במשחקים שונים :-/

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by PeaS,

אני עומד לקנות מסך CRT "19 חדש, ובגלל שאני לא ממש מתמצא בתחום הזה אבקש את עזרתכם . הצרכים שלי? מסך למשחקים, גלישה, קצת MS OFFICE וזהו פחוץ או יותר... ממוצע לגמרי. אני לא צריך "פיצ'רים" מיוחדים כמו הUSB HUBS שיש בכמה מהמסכים, ואני לא צריך רמקולים כי במילא אני לא הולך להשתמש בהם, וזה יחסוך לי עוד כמה סנטימטרים על השולחן העמוס גם ככה בלעדיהם. מסכים יקרים כמו של EIZO אין בארץ ככה שטוח המחירים לא כ"כ רחב, אז אין הגבלת מחיר (אבל כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב, אם זה לא בא על חשבון דברים אחרים), רק אחד של SONY הורדתי משום שהוא עלה 700$, ובמחיר הזה אני יכול לקנות את ה21\22" של סמסונג. הדגמים ומחיריהם שמצאתי בשלושת החנויות און-ליין מהן אני בדרך כלל קונה: LG: Flatron 9…

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by Dr-XP,

כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by newz,

לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש מסך מחשב שתהיה לו כניסות נוספות מלבד ה-vga זאת אומרת כניסות rca או s-video או scart או להפך טלוויזיה שיש לה כניסת vga המחיר לא משנה למה זה שווה את זה! אבל חשוב לי שתהיה איכות מצוינת ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ואגב מה הבעיה עם כל העדכונים שלא עובדים כמו שצריך וכל הקטע עם הביוס???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אגב , ניתקתי וחיברתי את המסך לחשמל וזה עזר ,אבל עכשיו פתאום זה לא עוזר , מה לעשות ומה מקור הבעיה?????

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by omri_ro,

אולי תצליחו להוציא אותי מהברוך??? אני כבר יומיים שלושה מטלבט אם לקחת MX440 או לא... תמליצו לי על כרטיס מסך סביר, בואו נגיד עד (מממ...) 1000 ש"ח

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Regev,

תודה. מסכי CRT.

• 73 תגובות
    • 6.2k צפיות
  10. Started by KoM,

מעולם לא התעכבתי על זה הרבה, אבל שמתי לב שיוצא לי לכבות ולהדליק את המסך המון פעמים ביום, האם כעיקרון זה מזיק או לא ? זה יותר טוב מהשארתו פתוח ?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by DrDeath,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס אבל אני לא יודע באיזו חברה לבחור. כמובן שאני מעדיף כרטיס עם מאוורר והיטסינק טובים כדי שאוכל אח"כ לעשות אוברקלוק. הצעות יתקבלו בברכה..

• 38 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. עד שהגעתי ל- SOF2... תמיד שיחקתי על רזולוציה 1024X768 וב- 32Bit בכל משחק ו-SOF2 רץ לי עם קיטועים קלים. אני עובד עם WinXP ודרייבר של Nvidia 6.13 (ככה רשום במאפיני תצוגה) ולא שיניתי שום במאפינים. השאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הביצועים של הכרטיס ע"י כיוון של המאפינים שלו כך ש-SOF2 יעבוד לי חלק ? תודה רבה לכל העוזרים. The Doorman

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by hagai-,

טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by le cat,

אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני יודע שזו טעות!! בעיקר שקניתי את הדלוקס ולא את הפרו (8500LE) הסיבה - סבלנות ! אין אצל זיגזג MSI 4200 וגם הכרטיס נראה רע לאומת גיגהביט: MSI: Gigabyte: הסיבה שבחרתי דלוקס זה סיפור אחר מה אתם אומרים שכדי לי לעשות? אולי יש אפשרות להתחרט? אני כבר מת לראות את GTA3 ו Warcraft III שכבר מותקן אצלי על המחשב!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by noam12,

אנני מצליח לכוון את המסך יותר מידי כהה פעלתי לפי ההוראות אך לשווא עפי הוראות היצרן : Scanning Frequency Horizontal 30 to 85 kHz Vertical 50 to 120 Hz Maximum horizontal 1280 pixels* Maximum vertical 1024 lines* 1 720 x 400 31.5 kHz 70 Hz 2 640 x 480 31.5 kHz 60 Hz 3 640 x 480 43.3 kHz 85 Hz 4 800 x 600 46.9 kHz 75 Hz 5 800 x 600 53.7 kHz 85 Hz 6 1024 x 768 48.4 kHz 60 Hz 7 1024 x 768 60.0 kHz 75 Hz 8 1024 x 768 68.7 kHz 85 Hz 9 1280 x 1024 64.0 kHz 60 Hz 10 1280 x 1024 80.0 kHz 75 Hz ניסיתי הכל יש למיהו רעיון? לאיזה תדר לשים במחשב מבין כל התדרים? תודה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  17. Started by Dr-XP,

ברשותי ראדון 8500 le והדרברים החדשים .. ושאני מעביר את sof2 לפעול ברזולוציה של 1024, המסך פשוט מתחיל להיות עגול ומחואר.. הכל בא מהקצב רענון.. איך פותרים את זה? האם יש פיקס או משהו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה עדיף לקחת MX440 MSI MX440 CHAINTECH מי יותר טוב בביצועים תלת מייד ודו מיימד ומי יותר חזק לאוברקלוק ומי יותר איכותי !

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז כך לאחר שהחלפתי מחשב כלוןמר לוח אם ומעבד חשתי כי כרטיס המסך שלי GAINWARD GF4 MX440 לא עובד טוב וגורם לפעמים למסכים כחולים!! אז הלכתי ל KSP לאחר בדיקת הכרטיס נאמר כי הכל אחלה! אך הכרטיס עושה אצלי בעיות! ואמרו לי לבא עוד יומיים ואני יקבל במקומו MSI GF4 MX440 ה MSI טוב כמו ה GAINWARD ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Jook,

אני בדרכי לקנות מחר (יותר נכון לקבל) את כרטיס המסך הבא: GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP כמובן אני מתכנן לו-OC ורציתי לדעת האם המאוורר שיש עליו מספיק טוב, ואיזה יחידות קירור לקנות ועל מה אתם ממליצים לעשות כדי לקרר את המותק הזה. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bizzo,

שלום שלום אני מתכנן סופסוף לזרוק את ה-Voodoo 3 3000 שלי אחרי שנים של שרות מצויין. קראתי המון על סדרת ה-Radeon 8500 ונראה לי שהכרטיס הכי מתאים לי הוא Gigabyte Radeon 8500LE. גם זול ומהביקורת באתר הבנתי שיש עליו הרבה. השאלה שלי היא בגדול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? והכי חשוב, האם יש עדכוני דרייברים סדירים כך שלא יהיו בעיות עם משחקים תצוגה וכדומה? באתר של Gigabyte לא ראיתי עדכוני דרייברים, אבל זה נכון שהדרייברים של ATI Catalyst הם הדרייברים היחידים שאני צריך בשביל הכרטיס הזה והם מתאימים לו בדיוק? תודה!

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by KoM,

כמו כולם הורדתי את הדרייברים החדשים של ATI מיוחדים לוינדוס 2000, כמובן שיש לי את הדייקט איקס הדרוש והכל טוב, הכרטיס הוא הראדון 8500 המלא של ג'יגה בייט. כשאני מתקין את הדרייברים באמצע אני מקהל הודעה האומרת כי ה-INF שגוי והדרייברים לא נמצאו... עזרה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DJO,

לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. שמעו משהו מוזר: מאז שהורדתי את ה CATALYST יש לי ערפל נוראי ב GTA3 שפשוט לא מאפשר לי לראות כלום! הצלחתי להסיר אותו לאיזה דקה או שתיים לאחר שלחצתי בצורה רנדומלית על מקשי ה F1-F5 (משהו שם אם הריפליי....אל תשאלו..) אבל הוא חזר! עוד משהו נתקל בבעיה הזאת ? יש לכם מושג איך לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים