עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה...יש לי מישהו בחו"ל שיכול להביא לי כרטיס מסך...(או כל מה שאני רוצה)... אז ככה...אני רוצה להביא X800XL...מ-Newegg.... איזה חברה הכי כדאי להביא.. PowerColor ATI MSI Connect3D Rosewill אני בעיקרון מתלבט בין ATI MSI וPowerColor.... אחרי שבחרנו חברה.. איך אני מביא את הכרטיס??..כאילו איך הולך כל הקטע של המשלוח... אפשר בלי ויזה...כאילו לשלם לשליח...(אמא שלי לא מרגישה בטוחה לתת ויזה באינטרנט)... יש איזה eMail שאפשר לדבר איתם?? תודה רבה...

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by mj23,

היי אני נמצא כרגע בארצות הברית וברצוני לרכוש כרטיס מסך רציני שני הכרטיסים שבכותרת עולים במחיר זהה פה 700 דולר (שני כרטיסי GF 700 דולר) כרטיס בודד של ATI 700 דולר השאלה שלי מה יותר טוב ראיתי מלא בינצמרקים שאומרים שGF לוקח אותו בביצועיים אבל עדיין קשה לי להאמין שזה יותר טוב מ ATI אשמח לקבל עצות תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, דברתי עם בחור שאני לא מכיר והוא טוען שיש לו כ.מ. gigabyte gtx 980 g1 gaming חדש באריזה שלא נפתח והוא מעוניין למכור אותו ב-2000 ₪, זה מאוד מפתה אבל גם מאוד מפחיד (בכל זאת 2000 ₪) . איך אפשר לאמת את הדברים שלו והאם בכלל כדאי להכנס להרפתקה הזו? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. דבר ראשון.. אני לא בטוח שרשמתי נכון, אבל זאת לא הכוונה. הכרטיס הגיע אליי... ומאז יש רק בעיות ! היה לי ge force 2 gts והכל היה בסדר... משחקים עלו וכ"ו. עכשיו כשהגיע הכרטיס ניתקתי אותו, שמתי את הרדאון. חיברתי את הכבלים הנוספים. הפעלתי את המחשב, מסך כחול. מלא שגיאות ! עשיתי פורמט. הצלחתי לסדר סופסוף, התקנתי אינטרנט, דרייברים. הורדתי 3d mark 2001 se, אני כבר שמח רוצה לראות את התוצאות, אני רואה את המסך שלפני שיש משהו... בקיצור אני מחכה, פתאום מסך שחור. המחשב נתקע ! כנ"ל עם כמה משחקים... נתקע בטקסטורות... וגם לפעמים בעוד כל מני מקרים... אני משתמש בXP והדרייברים catacalyst 3.1 וניסיתי גם את 3 וגם אני משתמש בdx9 וב8.1 הבעיות היו זהות לחלוטין ! אני נואש... אני לא ר…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, יש לי כרטיס מסך GF6200TC והוא לא מזוהה ב Win7 (הבטא החדשה), גם כשהתקנתי ויסטה הכרטיס לא זוהה. הלוח אם שלי הוא asus p5rd1-vm , עשיתי לו עידכון ביוס (לגירסה האחרונה - שאינה בטא). הלוח אם כולל כרטיס מסך OB (שלא בשימוש) - בביוס ה- Boot Graphics Adapter Priority מוגדר כ- PEG/IGD. הכרטיס מסך לא מזוהה ב- Device Manager וגם ב- GPU-Z הוא לא מזוהה. (ב- XP הכל עובד טוב) כשאני מנסה להתקין דרייברים של nvidia אני מקבל את ההודעה הבאה: מה יכולה להיות הבעיה? תודה, אלי

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by liortaib,

^^^מתי הוא יוצא??? אני מחכה המון זמן!!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by username80,

שלום, יש לי כ.מסך Gigabyte 9600 GT. שאני משחק ב- call of duty 4 המחשב מתחיל לצפצף. נראה לי שזה בגלל שהכרטיס מסך עובר את ה- 70 מעלות. האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם יש משהו בהגדרות של הכ.מסך שאני צריך לשנות? תודה נ.ב זה מחשב חדש שקניתי אותו השבוע

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 7950 HD מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי . לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ??? אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר ! אם הלקוח לא מרוצה ממנו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום.. טוב קודם מערכת: AMD3200+ 2.0GH לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF 1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 ) X800XL WD 120GB SATA HEC400 W טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק.. עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by juyt76,

האם זה אמיתי ? http://www.guru3d.com/news/microsoft-to-announce-dx11-within-two-weeks/

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by AOD,

האם GF4 MX 440 יעבוד על פנטיום 3??? אל תגיבו בקשר לכרטיס כי קראתי את הכתבה של האתר לגבי הכרטיסים, ורשום שם שעדיף את זה על רידון 7500 ואין לי כסף לרידון 8500.... :

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Nachum987,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dimanit,

רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by AIDEN,

שלום רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort אני כרגע משתמש בה HDMI יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש תודה לעוזרים. :-)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב, אז אחרי חקירה מעמיקה בחיפוש של הפורום (שדא"ג 50% ממנו הם ויכוחים לא עניינים בין החברים ) + פורומים אחרים + זאפ (שיש לי תחושה חזקה שחלק "מתגובות הגולשים" בו הם של בעלי עניין ) + ריביו בגוגל ... ו מכיוון שאני זקוק למסך באופן די דחוף ובעיקר למשחקים כבדים להלן הנבחרים: (מחיר /דגם /חנות) Hyundai Q17 ¤ 2,178.00 ירדן פי.סי. 2,229 ViewSonic VG712B פלונטר 2,133 LG L1730S ירדן פי.סי. Ben-Q FP767 ¤2,250.00 ממורי מחשבים מבקש בכל לשון של בקשה רק מבעלי מסך או כאלה שבאמת מבינים המלצה לגבי מסך, שוב, בעיקר למשחקים FPS: DVI כן או לא חשוב ? יש הבדל בעין בין 12, 16 ms ? קונטראסט ? פאנל ? WTF כולה רוצה לקנות מסך :errrr: ה…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי יש לי מסך "24 FreeSync 144Hz האם עדיף כרטיס מסך RX VEGA 56/64 (rx vega 56 עולה 2250 שקל) או GTX 1070 / 1070TI / 1080 יש לי מעבד i7 8700k תודה רבה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מחפש לקנות כרטיס מסך משומש שיעלה סביב ה200 שקל לא יותר אין לי עוד תקציב גם בגלל המחשב החדש הלוח הוא I-NV3 ערכת שבבים של NV צי'פסט 610 כרגע יש לי תמובנה 7050 שלא עושה תעבודה גם לא ציפיתי ממנו לכלום בקיצור כמו שרשום בכותרת מה אני צריך לברר לפני שאני קונה מהבן אדם את הכרטיס? בדיקות מאמץ לכרטיס משהו שיאמץ אותו? איך אפשר לדעת אם יש ארכיפקטים נגיד? ובטוח יש עוד דברים שלא עולים לי בראש (הספק יחזיק כמו כלום יש לי כרגע E5200 בשילוב HD אחד עם ספק CM420 הפשוט שנותנים בפוקס כבאנדל עם המארז 334)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by djelectric,

http://hwzone.co.il/news/133495 לאחרונה ATI וNVIDIA עובדות קשה על קו מוצרי הDIRECTX11 שלהן ויחד עם הכרטיסים החדשים יש גם מבחנים חדשים. היום אנו עדין לכמות לא קטנה של מבחני DIRECTX11 שלוקחים את החומרה לקצה היכולת עם טסלציה מתקדמת ופיזיקה. מבחני DX11 כמו UNIGINE HEAVAN 2.0 המפורסם או STONE GIANT אשר מגדירים מחדש מהי גרפיקה לשאפתנים. תאגיד FUTUREMARK שהביא לנו את מדד הביצועים הפופולארי, ה3DMARK, ישיק בקרוב את גרסאת 3DMARK החדשה אשר תשתמש בהאצת DIRECTXX11 עם גרפיקה ברמה מאוד גבוהה, יהפוך גם ה3DMARK הזה למדד ביצועים בינלאומי וגם כאן בפורום שלנו צפוי להפתח מחדש דיון ה3DMARK הגדול בו אנו אוספים מאגר של תוצאות וחולקים מיידע עליהן ועל התוכנה עצמה. שמו של מבחן ה3DMARK החדש הינו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by e-d-a,

היום התקנתי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR ועכשיו אחרי פירמוט ואחרי התקנת הדריברים הכי חדשים ועם אוברקלוק של 230X9.5 אני מקבל ב-3dmark03 ן4015ן וב3dmark01 ן11000ן (אני כמעט בטוח שעם 9500 פרו קיבלתי יותר) והשוואתי באורב לאנשים עם מפרט כמו שלי והם קיבלו 5309 (הכי נמוך) 6112 (הכי גבוהה). אז בטוח שיש כאן איזה בעיה יש למישהו רעיון? עריכה: לא משנה איפה אני בודק הוא מראה לי 9800 פרו...

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by amobi,

היה מקרה בפיפא 2013 שבאמצע משחק המחשב קפא, חייב ריסטרט, במקרה נוסף זה כמעט נתקע אבל הסתדר והמשחק המשיך כרגיל. עוד מקרה שקרה לי זה עם המשחק מקס פיין 3 כשיצאתי מהמשחק, אחרי שזה שואל אם אני בטוח שאני רוצה לצאת ואני מאשר, המשחב פשוט נתקע ושוב חייב ריסטרט. זה קרה לי ב-2 המקרים האלו תוך שבועיים, אלו דברים שקורים ? או שמשהו כלשהוא כנראה לא תקין ? הכרטיס מסך גיגהבייט 670 קצת factory overclocked. לפי תוכנה הטמפרטורה לא עוברת את ה-63 מעלות

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Ashand,

האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?

25. אהלן, כיום יש לי מחשב עם skylake pentium ומסך טלויזיה בגודל 50" ברזולוציית 4K. אני משתמש ביכולות הגרפיות של הפנטיום ומצליח לשדר 4K למסך, אבל הוא מקרטע מאוד בזמן הסרט (גם ברזולוצית 2K) ולכן אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיעזור לפתור את הבעיה חשוב להדגיש שהכרטיס לא מיועד לגיימינג, סך הכל צפיה בתכני 4K על המסך. בנוסף חשוב לי שלכרטיס יהיו לפחות 3 יציאות דיגיטליות (hdmi/dp) כי בנוסף לטלויזיה יתחברו אליו 2 מסכי מחשב רגילים (בגודל 23~24, כנראה ברזולוציה של 2K או FHD כל אחד - העניין עדיין לא סגור) הטלויזיה והמסכי מחשב לא יחוברו במקביל; המחשב ישדר או לטלויזיה או לשני המסכים הספק שלי הוא 500w של corsair. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול שיענה על הדריש…

דיונים חדשים בפורומים