עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למבינים שלום אני מתעניין בכרטיס מסך מעולה לסרטים לראות דרך מקרן קדמי שהוא מקרין על מסך גדול 100" המחשב שלי חזק AMD 580 + מעבד כפול 4800 כיום משתמש ב-7900 נבידייה סרטים שאני רואה הם XVID /H264 / HD הרבה UPSCALE מרזולוציה 608X350 לרזולוציה 720P זה מצריך כח עיבוד וטיפול נכון בסרטים +דיוק עיבוד . הסיבות שאני צריך כרטיס טוב יותר : 1. מסך גדול רואים כל עיבוד לא נכון 2. כרטיס חדש יכולות עיבוד משופרות 3. הכרטיסים החדשים מטפלים טוב יותר בניגודיות וטיפול בשחור ( מניסיון מסידרה 5 רואים שיפור גדול לסידרה 6 מסידרה רואים שיפור ענק לסידרה 7900 + יכולות UPSCALE) יש לזכור מדובר במסך גדול שבו כל עיבוד לא נכון לא נראה טוב . אני מאוד הודה לאנשים טובים שמסבירים למה לבחור כרטיס זה …

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by oded6188,

שלום קיבלתי מחבר טוב משימה לא פשוטה - להרכיב לו מחשב עם מפרט די בסיסי (מסחר בבורסה וכו') אבל לאפשר לו לחבר מעל ארבעה צגים (ארבעה מסכים, + פלזמה גדולה במרכז)... אשמח לקבל עצות על איך עושים את זה... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by saarxee,

GTX670 חזק יותר מ-660TI, זה ברור, אבל האם זה משמעותי? גרסאות: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16384&txt_search=GTX670&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=16798&txt_search=660+TI&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי החלטתי לעשות ל-980Ti מבדק ב-3DM הרצתי אותה בDEFUALT וקבלתי את ה-Score הבא ב-FIRE STRIKE 1.1: מפרט : 6600K@4.4 24GB Ram MSI GTX 980Ti Lightning default clocks Samsung SSD 850 250GB FSP Raider 750W Silver רזולוציה 1080p משומה אני מקבל תוצאה נמוכה יותר מהמקובל <במקום http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-980-ti-lightning-review,24.html> א. האם מדובר בזוטות או שיש דבר מה הגורם לכך? ב. איך ניתן לקבע את ה-PCI-E שיהיה על 3.0 ולא 1.1(GPUZ מראה זאת)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dids22,

1)משהו יכול להסביר לי מה הם עושים? 2)איך הם עובדים? 3)כדי שהפילטרים יהיו על מקסימום מה צריך?הרבה זיכרון?כרטיס מסך טוב? 4)לפי מה שהנתי יש שני פילטרים איך קוראים להם? ומה ההבדל ביניהם? ואם יש לכם עוד משהו להוסיף אני ישמח לשמוע תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by deso,

הנה שאלה מקורית שאף אחד לא שאל... האם יש אפשרות בVIVO לעשות Timer Recording מהטלוויזיה בVI? וגם יש אפשרות לחבר רק את הוידאו לVI? (יש חיבור בוידאו לVI) תודה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

ברגע שה8600GT יצא לשוק הישראלי הוא יחליף את ה7600GT במחיר? זאת אומרת שהוא יעלה אלף לכל היותר? והוא יהיה הרבה יותר חזק מ7600GT נכון? למרות שגם הוא יחשב כביינים בכרטיסים בני דורותיהם אבל הוא עדיין יקרא HIGH LEVEL?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי חברים אני מתלבט בין שתי הכרטיסים היאלו. radeon7970 ו geforce 680gtx.אני צריך שתמליצו לי מה יותר טוב. אני אם ספק 700 w טרמלטק ומתלבט אני יודע ש rdeon הנ''ל עולה 2000 ו ה geforce הנ''ל עולה בסביבות 1000. אשמח לעזרה בהתלבטות תודה ויום טוב

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ATI משיבה מלחמה ובסטייל! סוף סוף ATI הבחינה בנפילתה אל מול Nvidia עם ה 9600XT בשוק הבינוני והחליטה להוזיל את מחירי ה 9800 פרו ל 230 דולרים. סביר להניח שהמצב ישתפר לטובה גם בארץ. http://www.chipzilla.net/?article=13904

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Mantis,

Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אני אתחיל בקרוב ללמוד פיתוח ב-Unreal Engine 5, ועד עכשיו עבדתי עם כרטיס המסך המובנה של המחשב (Intel UHD 630) כי השימושים שלי לא היו כבדים מבחינת גרפית. תקציב: עד 1,500 שקלים, אלא אם הכרטיס המתאים לא בטווח ואשמח לתיקון במצב הזה. מפרט: מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-8700 לוח אם: Gigabyte Z370P D3 זיכרון ראם: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 (יש שניים כאלה, אז סה"כ ראם 16 ג'יגה) כרטיס מסך נוכחי: Intel UHD Graphics 630 ספק כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular מארז: Antec P110 Silent Super Mid Tower מסך: LG 23.6" LED 24M47VQ-P 2ms HDMI תודה לעוזרים

13. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Nirer,

אני מחפש כרטיס מסך או SLI או CROSSFIRE שמשוגל להריץ CRYSIS על HIGH על 60FPS ומעלה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by natee,

היי הוצע לי מחשב עם כרטיס R9 270X השימושים שלי הם בעיקר שרטוט דו מימדי באוטוקאד ופה ושם קצת עבודה בתלת מימד. (סקצ'אפ) חשבתי אולי כדאי לי להחליף את הכרטיס בכרטיס מסדרת הקוודרו. הטכנאי טען ש quadro k620 יצא אותו מחיר בערך. השאלה האם ללכת על זה? או שמיותר? בנוסף אני פה ושם משחק על המחשב תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. -Hsun On GeForce GTX970Jen -Hsun HuangJenBy שלום לכולם, כשהשקנו GeForce GTX970 חלק מכם מאוכזבים שלא תיארנו בבירור את הזיכרון המקוטע של אותו. אני מבין למה ועל כן הרשו לי להתייחס לכך. היא ארכיטקטורת זיכרון חדשה פרי המצאתנו. יצרנו יכולת חדשה זו כך שלתצורות Maxwell ויכול 3GB-אינו מוגבל ל GTX970 , כלומר – יהיה אוגר שקופיות גדול יותר Maxwell מצומצמות של נוסף. 1GBלקבל הנוסף מקוטעים ויש להם רוחב 1GBהעליונים של 512MB; אולם, 4GB הוא כרטיס עם GTX970 ומהנדסי התוכנה שלנו GTX970עבור 1GB פס מצומצם. זהו עיצוב טוב משום שאנו יכולים להוסיף .512MBיכולים לשמור על מידע בשימוש תכוף פחות במקטע למבקרינו בעת –לרוע המזל, כשלנו בהעברת מסר זה באופן פנימי לצוות השיווק שלנו, ובאופן חיצוני …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Spirox,

אהלן, ברשותי כ.מסך מדגם Readon 6950, ועקב שדרוג מחשב ברצוני לרכוש Gigabyte GTX970 4GB. מעבד: i5 4690. => שאני צריך לוח-אם בעל תושבת 1150. שאלתי היא, האם יש לוח-אם בו אוכל להשתמש ולנצל את שתי כרטיסי מסך אלו במקביל?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by guyfaran,

AGP זה ההפך של PCI לא? וPCI זה זה כזה ערוץ PCI כזה כרטיס כזה כמו כרטיס קול וזה לא? נראה לי חירבשתי פה חחח פליז תאירו את עייני... ת'נקס

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן, יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה. הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Ramboli,

כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. וניתן לחבר אותן גם ל PCI-E וגם ל PCI. נגיד לדוגמא! יש לי כרטיס PCI-E אבל הלוח אם שלי לאתומן ב PCI-E רז האם יש אפשרות לחבר אותו ל PCI? (לא את חיבור ה PCI-E הקטן אלה חיבור ה PCI הרגיל הרי כרטיס כולל שתי חיבורים?)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by qpalzm,

http://www.bit-tech.net/news/2005/10/14/nvidia_prices/ המקור מוסיף שGTX 512MB יהיה זמין בדצמבר.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. מחר בבוקר קונה את המחשב ואני כבר שלושה ימים לא מצליח להחליט איזה כרטיס מסך לקחת ,אני המון זמן בלי מחשב אלא רק עם הסוני 4 אז כבר לא עוקב אחרי כלום אז אני גם לא מבין כלום מרוב השפע שיש בשוק ,המפרט שלי בקצרה הוא כזה: I5 4690 B85M PRO3 8G HyperX SSD120G Baracudda 1T Gx500 + 550W Psu נותרו 1400 שקל לכרטיס מסך אבל אפשר לעלות קצת במידה ומשמעותי ,הכרטיס אמור להחזיק לשנה כאשר אני משחק לרוב משחקי רשת וGta וSims 4 לא מעבר לזה. הכי חזק שראיתי שנכנס לי זה Shappire R9 290X 4Gb Tri-x ב1465 עם ה3 מאווררים. אבל אז חלק אמרו שהוא לא שווה ועדיף בכלל ללכת על סדרת ה GTX ופה זה בעיה כי רק 960 נכנס וה970 יקר משמעותית. מישהו מוכן לעשות סדר בבלאגן ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים