כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה המחירים בסדר כי אין עדין ממש אפשרות להשוואות מחירים... ASUS EAH4850 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE ¤1179 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=617 VISIONTEK Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤1059 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=621 ASUS nVIDIA GeForce GTX280 1024MB DDR3 PCIe ¤3490 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=618 PALIT nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe ¤2149 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=619 PALIT nVIDIA GeForce GTX280 1024MB DDR3 PCIe ¤2999 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=620 GIGABYTE (GV-N28-1GH-B) 1GB GTX280 PCX - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה היום אחרי שהיו לי דריברים של 41.09 הורדתי את 40.72 כי חשבתי שהיה שיפור, הרבה אנשים אמרו לי שאלו הדריברים שמתאימים הכי טוב ל geforce 4 4200, אבל אחרי שהורדתי אותם מחקתי את הקודמים והתקנתי אותם עכשיו, כשבאתי לעשות בדיקות 3dmark 2001, מלא בתקוות, נוכחתי לדעת שהתוצאות ונשארו כמו שהם.ולא היה הבדל בגרוש. עכשיו אני לא מבין למה זה, וגם עוד כמה שאלות: 1.האם צריך לבטל את אפשרות הויסניק והאם זה משפיע על הביצועים. 2.ה fastwrites שלי מופעל האם לבטל אותו והאם זה יכול להשפיע לטובה על הביצועים. אם לעוד מישהו יש רעיון למה אני יכול לשנות בדי שהביצועים יעלו שיעזור לי (כמובן חוץ מ oc את זה אני יודע בעצמי) שאולי קשורים לדריברים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה לעצמי מחשב חזק שמיועד לעריכת וידאו, מן הסתם אני צריך כרטיס מסך טוב, לפי הבנתי ASUS היא בין היצרנים הטובים ביותר כיום לכרטיסי מסך ולכן בחרתי את ה FX5800 v9900TD 128MB DDR נכנסתי לפורום הזה וראיתי שה-RADEON מוזכר פה הרבה ומיוחס ככרטיס המסך הכי טוב בשוק, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין RADEON לבין הFX? מה עדיף? ASUS FX5800 v9900TD 128MB DDR או RADEON ואם אני כבר בוחר RADEON...של איזה יצרן כדאי? GIGABYT? GIGACUBE? POWER COLOR?
-
אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
2.4C @ 3.17GHZ 1.675V P4P800 200mhz fsb @ 264 256MBx2 DDR Geil Golden Dragon 400mhz @ 422 in DUAL Mode 2.85V CAS2. Radeon9000 Pro 275/275 @ 310/310 @ 100hz 1024x768. win2k Pro sp4, computer after a fresh format. DX9.0b בעבר, במהירות מעבד נמוכה יותר, הייתי מקבל ב3DMARK2001 SE כ9300 נקודות +- עכשיו אני מקבל 8000. בOC קיצוני של המעבד עברתי פעם גם את ה10000, עכשיו אני פשוט תקוע על 8000. לא יודע למה... פשוט אין לי מושג, בדוק גם על 3.8 3.9 גם על OMEGAs ועכשיו אני על 3.7 של OMEGA. מעבד במנוחה על 39, לוח על 36. קיבולת זיכרון לאחר אתחול 5200MB +-. ניצול RAM ממוצע 170MB. HT Disabled. Benchmark on defaults וגם הדרייברים. אין לי הרבה בולשיט ב STARTUP וגם קצת נקיתי זבל מה SERVICES כ…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלוםםם יש ברשותי 3 כרטיסי מסך, שלושתם נכים סופר, ביחס למה שהולך היום... הבעייה היא שאני לא יודע מי מהם יותר טוב!! תנסו לעזור לי: GeForce 3 ti500 64MB GeForce 4 MX 4400 64MB GeForce FX 5200 128MB הבנתי שה5200 והMX דומים מאוד מבחינת ביצועים מה שמעלה ספקות, כי אולי ה3 יותר טוב משניהם? אל תגידו לי תקנה אחר כי אני לא שוקל את זה אפילו, אני חייב להסתדר עם אחד משלושת אלה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי מופיע בפרופיל בצד,המצב הוא שאני שוקל ברצינות להחזיר את הכרטיס אבל מקווה באיזה שהוא מקום למצוא פתרון לבעיה ולא להחזירו. הכרטיס מפעיל אפיליקציות תלת מימד רק במצב שהגדרת Catalyst a.i בCCC של ATI על Disable..ז"א מכובה.בכל מצב אחר המחשב קורס או לדסקטופ ומודיע על הודעת שגיאה בדרייבר או שמופיע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. ההגדרה במצב Disable אומרת לכרטיס עשה שימוש רק בליבה אחת ובמצב Standard/Advanced עשה שימוש בשתי ליבות.התקנתי כל דרייבר שאתם מתארים לעצמכם(את כל 5 האחרונים),הרצתי Driver Sweeper במצב בטוח,התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה(ויסטה 64),החלפתי לכרטיס סלוט בלוח אם,כל מה שתרצו..הכרטיס מריץ 3Dmark06 כשההגדרה במצב מכובה בצורה תקינה,אבל,מקבל רק 15800 נקו…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 5850 Sapphire, על לוח MSI PRO E בוינדוס הכרטיס מסך מזוהה כיכול להוציא אודיו, ואני יכול להוציא דרכו (HDMI) סאונד לטלויזיה. אבל אני לא יכול לגרום לכ. קול onboard ולכ. מסך להוציא את אותו אודיו. (מופיעים לי כ2 מכשירים שונים - והמכשיר שאני בוחר כDEFAULT מוציא את הסאונד) מישהו יודע איך גורמים להם להוציא אותו דבר בו זמנית ? לא מצאתי כלום במדריכים...[br]פורסם בתאריך: 25.01.2010 בשעה 17:00:34 מישהו ? - הקפצה...
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ראיתי כאן בעבר הרבה אנשים שהמליצו על הכרטיס אך עכשיו אני רואה הרבה אנשים שלא ממליצים לקנות אותו (HERCULES FDX 8500LE ) מישהו אולי מוכן להסביר לי למה? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לקנות כרטיס מסך חדש כנראה בפנדה ורציתי לדעת איזה כדאי לי טווח מחירים:בין 100 ל450 שקל פרטי מחשב: מעבד INTEL DUAL CORE 2.7GHZ לוח אם MSI HDMI DDR2 כרטיס זיכרון KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך עכשיוי MSI GEFORCE 6200 256MB PCIE תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז כרטיס המסך הזקן שלי (HD6850) התחיל למות... במאמץ מראה גווני ירוק-סגול על המסך המפרט שלי הוא: i3 6300 8GB DDR3L ספק EarthWatts 550W לוח אם Gigabyte B150m-HD3 המחשב בעיקר משמש לסרטים, heroes of the storm, קצת אמולטורים של PS2 ו-Wii, כלומר, לא גיימינג מסיבי. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (600-500 ש"ח) וגם לא צריך כרטיס חזק במיוחד. גם משהו יד שניה פה מהטריידזון יהיה מעולה (ראיתי שמוכרים GX770 ב-650 ש"ח - זה ממש אוברקיל? ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://hwzone.co.il/news/133495 לאחרונה ATI וNVIDIA עובדות קשה על קו מוצרי הDIRECTX11 שלהן ויחד עם הכרטיסים החדשים יש גם מבחנים חדשים. היום אנו עדין לכמות לא קטנה של מבחני DIRECTX11 שלוקחים את החומרה לקצה היכולת עם טסלציה מתקדמת ופיזיקה. מבחני DX11 כמו UNIGINE HEAVAN 2.0 המפורסם או STONE GIANT אשר מגדירים מחדש מהי גרפיקה לשאפתנים. תאגיד FUTUREMARK שהביא לנו את מדד הביצועים הפופולארי, ה3DMARK, ישיק בקרוב את גרסאת 3DMARK החדשה אשר תשתמש בהאצת DIRECTXX11 עם גרפיקה ברמה מאוד גבוהה, יהפוך גם ה3DMARK הזה למדד ביצועים בינלאומי וגם כאן בפורום שלנו צפוי להפתח מחדש דיון ה3DMARK הגדול בו אנו אוספים מאגר של תוצאות וחולקים מיידע עליהן ועל התוכנה עצמה. שמו של מבחן ה3DMARK החדש הינו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Nvidia מוציאים כרטיס מסך על בהחל מ17500$ דולר. http://www.gwn.com/news/story.php/id/10042/ [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מכל ה- TI 'ים למיניהם אתם מעדיפים? כי אני רוצה לקנות אחד ;D
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AGP זה ההפך של PCI לא? וPCI זה זה כזה ערוץ PCI כזה כרטיס כזה כמו כרטיס קול וזה לא? נראה לי חירבשתי פה חחח פליז תאירו את עייני... ת'נקס
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שקורה זה שהכרטיס מסך שלי אם הוא מחובר ב-x16 יושב מול הכלוב של ההארד דיסקים ואז אין לי ברירה אלא להוציא את הכלוב ולחפש מקום אחר לכוננים ואם הוא יושב ב-x8 זה יותר למטה בלוח ולא מפריע. לוח: ASrock Z87 Pro4 כ.מסך: Gigabyte GTX760 OC
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שהוא בעצם 4600 ב AGP8 אבל השאלה האם הוא התקדם טיפה מעבר ל 4600?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הדרייברים הרשמיים החדשים של Nvidia WHQL האלו ל Windows XP יעבדו עם Refresh rate של 100 והאם אפשר יהיה לקבוע לכל רזולוציה את ה Refresh rate ? אם כן אז איך ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-