כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות). אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן. אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר. למישהו זה קרה פעם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד דיווח רבעוני מרשים של מפתחת השבבים הירוקה מגיע - עם בשורה גדולה ומפתיעה עבור העתיד שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1) למה ה 7300GS זול יותר (בסביבות ה 500 ש"ח) לעומת ה 6800GS (שהוא יותר יקר מה 7300GS) ? 2) האם הכרטיס הזה ?Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E? יותר טוב מה 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E של eVGA ?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי כרטיס מסך יד שנייה MSI X1300 PRO 256MB ליבת RV515 ויש לי שתי בעיות הראשונה משום מה אני לא מצליח להפעיל את הכרטיס במצב של שני מסכים בו זמנית אני יכול להפעיל או על הטלוויזיה או על המסך מחשב אבל לא בו זמנית מוזר אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזו :bash: בעיב נוספת אני לא מצאתי תוכנה שמאפשרת לשלוט על מהירות המאוורר שלו או לדעת מה הטמפ' שלו למרות שאני יודע שיש לו חיישן מהירות ??? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים, לאחרונה אני וחבר טוב דיברנו על כרטיסי מסך ומשם עלה ויכוח. איזה כרטיס יותר חזק במשחק מסוים - למשל BF1. בדיקה טובה תהיה לקחת מחשב מסוים שאף רכיב בו לא מהווה צוואר בקבוק ואז להחליף רק את כרטיסי המסך ולהריץ פעם אחת BF1 עם GTX 480 ופעם שניה עם GTX 1070. כמובן שאין לנו דרך לעשות את הניסוי הזה ולכן רציתי לשמוע מה דעתכם ? לצורך העניין במקום לשאול איזה כרטיס "חזק יותר" אני אגדיר את השאלה בצורה הבאה: א. איזה כרטיס יצליח להגיע בהגדרות הכי גבוהות ב BF1 ל 60 FPS ? ב. במידה ושניהם מסוגלים לעשות את א' אז מי מסוגל לייצר יותר FPS בהגדרות הכי גבוהות (ע"י ביטול v-sync) ? מה אתם חושבים ? אשמח לקבל תשובה מנומקת ממומחי הפורום הייתי רוצה להפנו…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
- 3 followers
-
-
ישלי שתיים מחוברים בקרוספייר במחשב אם אני מנתק אחד המשחקים רצים אותו דבר בלי שינוי והCROSS FIRE על ENABLED מה יכולה להיות הבעיה? אולי הם לא עובדים ביחד וסתם מחוברים איך אני יכול לדעת בוודאות
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מסך ראשון : AOC 7F רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה : 0.21mm dp(H) 0.25mm dp(D) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין שלוש שנות אחריות בבית הלקוח!! מחיר : 682 מסך שני : Samsung 753DFX רזולוציה מירבית : 1280 1024 גודל נקודה 0.20 (H) גודל : 17 אינץ שטוח לחלוטין "נטורל קולור" אחריות ושירות במעבדת היבואן - כנראה רק לשנה מחיר : 855 --------------------------- אם רזולוציה מירבית 1280 1024 אני מבין שזה על 65 הרץ כמה הרץ יהיה על רזולוציה 1024 768 על איזה גודל נקודה מסתכלים (H\D) ומה בעצם ההבדל איזה יותר משתלם ? מה בעצם ההבדלים בתחלס בניהם ? האם באמת האחריות היא עד בית הלקוח ולא משנה איפה הוא גר ?? (אצל AOC)
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הסמסונג 959 nf , לאחר שחיברתי אותו למחשב הבחנתי בשתי קווים דקים המופיעים בשליש התחתון של המסך ובשליש העליון , מהחנות אמרו לי שזה ככה בכל המסכים עם השפורפרת של המסכים הללו ושאני מוזמן לבוא אליהם לבדוק . האם החנות דוברת אמת ? האם הקווים אמורים להיות שם ? .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז השאלה הראשונה נוגעת לחיבור כ. המסך לטלויזיה, יש לי כרטיס GeForce 2 MX 400 של Hercules עם יציאה לטלויזיה ויש לי כבל שנכנס ליציאה של הטלויזיה על הכרטיס מסך, אבל הוא קטן מדי בשביל הכניסה של האנטנה בטלויזיה והוא לא נכנס. רציתי לדעת איזה כבל בדיוק אני צריך. לגבי השאלה השניה, אני רוצה לקנות כ. מסך Radeon 9500 Pro ואין לי מושג איפה אקבל את השירות הכי טוב ואת המחיר הכי טוב, אז אני מעוניין לשמוע המלצות לגבי חנויות ממכם, עדיף קרוב לנתניה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
והשאלות הן: 1) הHercules 920 PRO DVI הוא BIT-24 או 18-BIT (כלומר 16.7M או 16.2M צבעים)? 2) אם יש שני דגמים שונים עם אותו פאנל (נגיד Hydis 20ms ), במה בעצם הם יכולים להיות שונים אחד מהשני? מסך אחד יכול להיות בכלל רמה מעל השני? נ.ב. אני היחיד שאוהב את כתבות הLCDs של TOMS? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה זה PCIE2 ? הבנתי שהחיבור הוא אותו חיבור כמו 1 אז מה ההבדל ביניהם? ואני שומע בפרום שהכרטיסי מסך החשדים הם עם DDR5. אבל כשאני מסתכל אני רואה שהם עם DDR3 (לדוגמה ה 4850) אני טועה? או שפשוט לא בדקתי בכרטיס הנכון?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב לכולם ושבוע טוב עכשיו שאלה ראשונה . עם יהיה צוואר בקבוק ב AMD 4200 (ליבה כפולה כמובן) ו88GT.. יש לי כרגע את המעבד הזה ואני מעונין לקנות את ה88GT אבל השאלה היא עם יהיה לי צוואר בקבק... והשאלה השניה.. זה כיון שהכרטיס מסך חדש וזה אני רציך לקנות ספק כוח חדש שיזחיק את 88GT עם AMD4200 תהליך יצור של 90 ננמטר חשבתי על זה מה אומרים יחזיק יציב? ובעתיד אני יוכל לשדרג לאיזה מעבד פנום? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=946
-
- 48 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן! בניתי מפרט למערכת לעריכת וידאוAVID MC - Intel Core i7 930 2.8Ghz Tray GA-X58A-UD3R X58 CHIPSET Scythe Mugen 2 - Infinity SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze Samsung 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1000GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS LG GH22 SATA x 22 Black reative Audigy SE ANTEC P193 כמה שאלות לגבי הכרטיס מסך: יש לי כרגע GEFORCE 9600GT, לפי מה שהבנתי מכל מיני דיונים פה ובפורומים אחרים, אני לא חייב לרוץ להחליף אותו בכרטיס QUADRO. עכשיו, יש לי גם כרטיס GEFORCE 9500GT. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את שני הכרטיסים הללו בSLI ולקבל ביצועים שווים או יותר טובים מהQUADRO 580FX שאני שוקל לקנ…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כהה יש לי שתי שאלות: 1. מה ההבדל בין גרסת 8800XXX לבין 8800 הרגיל של XFX 2. מתי יוצאים הכרטיסים הבאים של NVIDIA--- 9XXX
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
בעבודה אחד מהבחורים פה טען שהפלסטיק החיצוני על כרטיסי מסך אוספים אבק. אני לא מהנדס אבל נשמע נכון מה שאמר,מצד שני לא סביר שמי שיוצר את הכרטיסים יוסיף פלסטיק שיתפוס אבק על הכרטיס ויתרום להתחממות שלו. יש למשהו הסבר לגבי הפלסטיק המכסה את רוב כרטיסי הגרפיקה? דבר שני רציתי לדעת מה משמעות Ti במעבדי כרטיסים. האם מדובר במעבד גרפי חלש יחסית לרגילים כמו נגיד סלרון במעבדי מחשב? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי כרטיסי מסך Radeon: 1. לחבר שלי יש XpertVision Radeon 9200SE, ולי יש Asus Radeon A9600XT/TD, וכשנינו מפעילים למשל את המשחק C&C Generals, על אותה רזולוציה, לדוגמא 1024x768, ואז שמים על High Detail Level - הכל אותו הדבר לגמרי, חסרות אצלו טקסטורות והגרפיקה הרבה פחות יפה אצלו, אפילו הדרייברים וה-DirectX אצלנו בדיוק אותו דבר... אני מבין אם זה היה שאני שם על רזולוציה יותר גבוהה ו-Detail Level יותר גבוה, אבל הכל אצלנו אותו דבר, למה? אם זה משנה, זה המפרט של חבר שלי: Intel Celeron 2400MHz 256MB DDR 333MHz 40GB 7200RPM XpertVision Radeon 9200SE ושלי: Intel P-4 2.6GHz HT 256MB 400MHz x 2 = Dual Channel of 512MB 160GB 7200RPM SATA 8MB CACHE Asus Radeon A…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-