כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
I recently bought a Nintendo Gamecube in the US and I want to connect it to my computer monitor since none of the Televisions in my house support NTSC. I've got an MSI Ti4600 card with ViVo, I know I'm supposed to connect the Gamecube's RCA video connector to the Video-In RCA connector I got with the card but I have no idea how to get the computer to display via the Video In. I'd appreciate it if anyone could let me know how to make the Gamecube display on the computer monitor properly.
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי הוא: 8800 GTS E6600 2GB והכרטיס קול של קריאטיב, FX GAMERS או משהו, שכחתי איך קוראים לו. שאר המחשב חדש דנדש באותה רמה של הנ"ל ואני משתמש בויסטה. אני משחק ברזולוציה של 1440x990 בכל משחק, כולל Crysis, שזה המשחק הרציני הראשון ששיחקתי על המחשב (קניתי את החשב הזה לפני שנה בשבילו) הפריימים יורדים לי לאיזה 10 לשניה, ונשארים שם. הבעיה שלי היא שכשאני נכנס למשחק ומתחיל לשחק, הכל טוב ויפה, מינימום 40 תמונות בשניה, עובד חלק ויפה, אבל אחרי כמה זמן, או טעינה מסויימת הFPS נופל ל15/10/5 בהדרגה ונשאר שם עד הפעם הבאה שאני מפעיל את המשחק או עושה ריסטארט למחשב. אין לי ארטיפקטים, ואני ב OC מינורי של +50 לליבה ולזכרונות, זה נותן בוסט מינורי לפריימים אבל לא מוריד אותם, הדרייברים …
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה הזאת שנלוות לכרטיסי המסך של ATI control catalayst center. אבל אני לא משאיר אותה פתוחה אני תמיד סוגר אותה ואת כל התהליכים שקשורים אליה ב- task manager. יש איזשהי סיבה אולי יתרון אולי היא שומרת על ביצועים שכדאי לשהאיר אותה פתוחה כשאני משחק משחקים? או שזה סתם?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך, בבקשה, צורות אוורור שונות לוודו3000 שלי. כאמור, 180Mhz לא מספיק לי ואני רוצה להגיע לסביבות ה210, קראתי שאנשים הגיעו לזה. בכל אופן.. מספר שאלות אשר יקלו על סדר ההיענות ושאלות אשר גם יהוו לגורם לכך שתענו לי על הכל. קיצר.. 1) איזה מאורר מומלץ לשים על ההיטסינק אשר על הכרטיס? (ספציפית) 2) כדאי להוציא את ההיטסינק, לנקות את הליבה, למרוח משחה תרמית ולהחזיר את ההיטסינק- כלומר, יתכן שיפור ? 3) האם אפשר לשים מאוורר בככל על ההיטסינק הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא X800GTO2 לא עבר אוברקלוק ההגדרות שבמחשק הם על 1024X768 רוב שאר ההגדרות על הHIGH וחוץ מכמה שסומן לי כבר על MEDUIM. השאלה שלי למה זה מקרטע נורא, המשחק לא רץ חלק, מה אפשר לעשות בשביל שהוא ירוץ חלק? שאר המפרט שלי בפרופיל. תודה
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למחשב סלוני יספיק המעבד הגרפי המובנה בו ללא קרטועים בסרטי HD המחשב יחובר לטלויזיה FULLHD 42 אינץ
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מי מבין שני הסטים ייתן ביצועים גרפיים טובים יותר: INTEL CORE i3 530 2.9GHz על GA-H55 או AMD ATHLON II X3 440 3.0GHz על GA-MA78LMT-US2H השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט, יוטיוב.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קיבלתי לפני מספר ימים את ה Msi Geforce4 Ti4200 128mb ובעזרת Riva tuner בדקתי את מהירות הליבה והזכרון- הליבה היא על 250Mhz והזכרון על 445Mhz. רציתי לדעת האם אלו המהירויות המגיעות עם הכרטיס, מכיוון שבסקירת כרטיסי המסך הגדולה באתר מופיעים נתונים אחרים ל Ti4200.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאילו שמחפשים האצת GPU לסרטים בהפרדה גבוהה (HD) בקבצי מכולה .mkv , עם כרטיס Geforce תומך CUDA, יכולים לדלג על כל המדריכים לקונפיגורציה של Media Player Classic Home Cinema להאצת DXVA ופשוט להתקין את הגרסא החדשה של הקודק (לא חינמי) האיכותי CoreAVC ששוחררה אתמול: * הדריבר בטא (whql candidate) האחרון 182.05 נדרש לתמיכת CUDA. * תמיכת CUDA ניתנת רק בגרסאת Professional של CoreAVC 1.9 * רק כרטיסים תומכים CUDA שבנוסף תומכים PurevideoHD בדור VP2 ומעלה נתמכים להאצת GPU רשמית מדובר בכרטיסים הבאים: * היוצרים מודעים לבעיית "ריבועים" בתצוגה לאחר הרצת סרט קדימה\אחורה, זאת כבר תוקנה בגרסא פנימית. פורום תמיכה רשמי: http://forum.corecodec.com/viewtopic.php?f=3&t=1724 (למנהלים, לא …
-
- 59 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שמופיע בכותרת, Corsair CMPSU-650TX יכול להתמודד עם 2X Geforce 260 GTX על מערך Intel I920? האם התמורה למחיר טובה באופן יחסי? אני קונה את הרכיבים למחשב בארה"ב. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האמת שנחמד. נא לתרום.. חג שמח וסופש נעים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם R9 280X VAPOR X פתחתי את הCPU-Z וכתוב בכלל 7970 .. () מה זה ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מחשב חדש בתקציב של 8K וחשבתי לשים רדאון X1900XT ואז פתאום עלה לי הראיון למה לא לעשות סלי של 2 נוידיה GT7900 או CF של 2 1600 (אם יש דבר כזה) אז שאלתי היא מה עדיף מערך של שני כרטיסים או כרטיס אחד ממש חזק? עמית
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס hd4870 עם זיכרון 512Mb על לוח עם צ'יפסט P45 לאחרונה אני לומד תוכנות שמצריכות כוח עיבוד גרפי רציני כמו אפטר אפקט ו-3 סטודיו מקס, אז חשבתי לחבר כרטיס נוסף בקרוספייר אבל את הכרטיס שלי לא מצאתי. השאלה שלי היא: 1. האם ניתן וכדאי לחבר כרטיס אחר מהסידרה עם 1 ג'יגה זיכרון? 2. מה הניצול שאני מקבל עקב שוני בכרטיסים? 3. האם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד שנקרא מאסטר? תודה שלומי...
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך נוסף בשביל שכל המשחקים ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות כמה שיותר חלק ובשביל לשמור על המצב הזה להרבה זמן הכרטיס מסך שיש לי זה: SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 הכרטיס מגיע עם אוורקלוק של 900MHz עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לעשות קרוספייר אני צריך מסך זהה לחלוטין עם אוורקלוק של 900Mhz או שמספיק שאני אביא גירסה אחרת של אותו הדגם שלהם ויעשה אוורקלוק ל-900Mhz בגלל שהדגם שלי הוא קצת נדיר בחנויות ואני מעדיף לא להגביל את עצמי בגלל זה ? …
-
- 6 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
שאר המערכת : E8400 NO OC 2GB G,SKill CL4 PK 600W ThoughPower Gigabyte EX38 תביאו אתר נורמאלי להעלות תמונות ואני אעלה ובאיזו תוכנה אני בודק טמפרטואות.. 7/3/2008 11:50:21 PM - XP Beginning Run #1 on Map-island, Demo-benchmark_gpu DX9 1680x1050, AA=No AA, Vsync=Disabled, 32 bit test, FullScreen Demo Loops=3, Time Of Day= 9 Global Game Quality: High ============================================================== TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s) !TimeDemo Run 0 Finished. Play Time: 52.43s, Average FPS: 38.15 Min FPS: 23.81 at frame 160, Max FPS: 50.72 at frame 93 Average Tri/Sec: -27477230, Tri/Frame: -720264 Recor…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-