עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ashand,

האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?

2. Started by etain2,

שלום, איזה כ.מסך יותר טוב למשחקים עם מסך 17 LG FLATRON L1719S)? מפרט כרגע:DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB) Intel DQ965GF Motherborad 2 GB RAM HEC 300W(משדרג) כרגע אני לא קונה מחשב חדש אז החלטתי לשדרג את החלק שהכי מפריע לי במחשב + ספק כמובן ליזכור שהכרטיס הזה מיועד לגיימר בנוני+ למשחקים כמו Call of duty 4 ,...... http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28620~8~0.htm - יש גם גירסה Smart שעולה אפילו פחות לא יודע מה ההבדל ביניהם או שעדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקנות את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm אני לא ממש מבין אבל יכולה להיות לי בעיה של Vsync עם אני יקנה כרטיס יותר…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Ruya,

לנעול תודההה לכולםםם =]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Sym,

הי חברים שוב אני! לפני כשבוע הזמנתי מחשב מפנדה מחשבים עם כרטיס מסך 9800GTX אחרי שלוש ימים יצא החדשות שאמור לצאת כל יום הכרטיס החדש של ATI אז כמובן ביטלתי את ההזמנה וביקשתי מנם להחליף לי את הכרטיס ל4870 הם אמרו לי שיקח שבועיים עד שהמחשב יגיע עכשיו? העם עשיתי בשכל? שהחלפתי א הכרטיס 9800GTX לHD4870 ? כי זה באותו טווח מחירים אולי סטיה קלה של 100 ש''ח לכיוון הHD4870 אבל עכשיו אני טקוע בלי מחשב לעוד שבועיים העם היה שווה לי?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by erez_levy,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך אבל אני לא יודע עוד במה לבחור. מצד אחד ה- LCD יקרים מאוד (1500+ מינימום) ואילו ה- CRT יותר זולים בכמעט חצי מהסכום. אז השאלה שלי היא: מה ההבדלים בין 2 המסכים? האם קיימים מסכי CRT שטוחים? המסך שיש לי עכשיו דווקא די סבבה, אף פעם לא בדקתי מה הוא אבל הוא מסך "שמן" ולא דק של החברה MAG 17 ות'אמת לא מפריע לי אם המסך דק או עבה כי גם ככה יש לי מספיק מקום בשבילו אבל כמובן שכבר עדיף דק אם אני קונה כבר אחד חדש. אז מה אתם אומרים? מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב? ולהסביר לי מה ההבדלים בינו לבין ה- LCD? שמעתי איפשהו שה- CRT הורס את העיניים, זה נכון? תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by acker16,

תכננתי לקנות כרטיס מסך היום בבלאק פריידי באמאזון אבל אני לא רואה הנחות משמעותיות (גג 10%) לעומת נגיד שבוע שעבר בנוסף, ה EVGA 1080 FTW שתכננתי לקנות אזל מהמלאי נשארו גיגבייט / אסוס / MSI אבל האחריות שלהם פחות טובה משל EVGA ג'יגהבייט במחיר מאד זול: https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GV-N1080G1-GAMING-8GD-Graphics/dp/B01GJEE9BG/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1480065074&sr=1-2&keywords=gtx+1080 שזה 2900 שקל או הדגם היוקרתי: https://www.amazon.com/gp/product/B01HHC9Q3U/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER שזה בערך 3200 שקל שזה לחלוטין משתלם לאור תוספת של שנה לאחריות (סה"כ 4 שנים) - השאלה מה א…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. GTX560 NON TI או HD7790? להלן קישורים: http://www.tms.co.il/product/12437 http://www.tms.co.il/product/12445 אמרו לי שהם די זהים, האם שווה להוסיף את התוספת הזו ולקחת את HD7790? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by aldema,

תסתכלו ותגידו אם שווה לקנות.. http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1615&osCsid=6ada97b4d52654c811cf75358375b7b0

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by deso,

הנה שאלה מקורית שאף אחד לא שאל... האם יש אפשרות בVIVO לעשות Timer Recording מהטלוויזיה בVI? וגם יש אפשרות לחבר רק את הוידאו לVI? (יש חיבור בוידאו לVI) תודה

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by kakolokia,

תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Operating System: Microsoft Windows XP Professional Motherboard: SiS661FX Processor: Intel® Celeron® CPU 3.06GHz CPU Speed: 3073 MHz RAM: 768 MB זה המחשב שלי, הלוח אם תומך רק AGP אז רק כרטיס כזה אני צריך. מטרות: לראות סרטים באיכות HD , ולשחק קצת משחקים על גרפיקה נמוכה. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Shitface,

הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה

17. Started by ccc,

אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by emmanuel,

שלום לכולם ברשותי כ. מסך 4870 1 גיגה אני מעונין להחליף לוח אם לחדש יותר שתהיה לי בו האפשרות של לבצע קרוס פייר,השאלה היא האם X8 מיותר או שזה מספיק וכמו כן האם X16 שווה את המחיר שלו? מה דעתכם בנושא תודה לכולם על התשובות

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אז כרטיס המסך הזקן שלי (HD6850) התחיל למות... במאמץ מראה גווני ירוק-סגול על המסך המפרט שלי הוא: i3 6300 8GB DDR3L ספק EarthWatts 550W לוח אם Gigabyte B150m-HD3 המחשב בעיקר משמש לסרטים, heroes of the storm, קצת אמולטורים של PS2 ו-Wii, כלומר, לא גיימינג מסיבי. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (600-500 ש"ח) וגם לא צריך כרטיס חזק במיוחד. גם משהו יד שניה פה מהטריידזון יהיה מעולה (ראיתי שמוכרים GX770 ב-650 ש"ח - זה ממש אוברקיל? ) תודה!

20. Started by MDK,

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

יש את הסצינה הזו עם היריות וכל זה, אז אם תשימו טוב טוב לב תראו שזה שחזור ממוחשב של הסצינה ממטריקס שהוא הולך למקום הממוגן הזה עם המלא שומרים בקומת הקרקע (שכחתי איך קוראים למקום...)

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו... קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה.. חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח... מישהו חושב אחרת ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי... אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע... תודה מראש.... 8)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by kipi25,

שלום, מה ההבדלים בין שני כרטיסי המסך הבאים: XFX GeForce 6600 256MB DDRII PCI-E PV-T43P-UDL6 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 איזה מהם טוב ומומלץ יותר למשחקים וצפייה בסרטים?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.