כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, נפלה ביד אחי החורג הזדמנות לרכוש כרטיס HD 7850, ומעבד Q6700, יד שנייה, במחיר נחמד מאוד, על מנת להחליף את כרטיס הGT 210 הנוכחי שלו. ראשית, אשמח לדעת האם הכרטיס הזה יצליח להתמודד עם משחקי העתיד? על LOW במידת הצורך, רזולוציית המסך היא 1400X1024. ועכשיו לשאלות העיקריות: 1) האם הכרטיס יתאים ללוח הזה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813138183 שם הדגם המלא הוא biostar g41 m7 power saving m 2) האם המעבד Q6700 יתאים ללוח הנ"ל? 3) האם הכרטיס יתאים במארז עם 30 ס"מ של מקום לרוחב? (לא כולל את השלדה בה ממוקמים הכוננים הקשיחים משום שזו חוסמת בחלקה את המארז)
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברי הקהילה היקרים, NVIDIA השיקה כעת דמו חדש המדגים יכולות DX11 בשם A new Dawn, מדובר במעין רימייק של דמו שהוציאו בדור ה-DX9 הראשון פרטים כאן http://www.geforce.com/games-applications/pc-applications/a-new-dawn הודרה כאן http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/techdemos/ANewDawn.exe תרגישו חופשי לפרסם תוצאות
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל הזמן אני שוע שאומרים AA,AF ברוב אני שומע את זה במחשקים מה זה בכלל אשמח לתגובות מכל אשר מי שמבין תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קירבתי מגנט למסך (כנראה שהוא היה חזק מדי) אבל לא קרוב ממש ונהיה לי כתם חום באמצע המסך ! יש אפשרות להוריד את זה איכשהו או לסדר את זה ? יש לי מסך מדגם LG 774 FT, לא נראה לי שאפשרי לסדר בעיה כזו, אבל אם מישהו יודע, אשמח לשמוע . תודה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אמיתי ? http://www.guru3d.com/news/microsoft-to-announce-dx11-within-two-weeks/
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אחרי שלא כל כך מצאתי מסך מחשב עם S-Video החלטתי לחפש מתאמים מסתבר שמ-Scart אפשר להוציא VGA וכך ניתן לחבר ממיר דיגטלי למסך מחשב ולראות על גביו טלויזיה ללא שימוש במחשב. מצאתי כל מיני סכמות איך אפשר לבנות כזה דבר בעיקרון זה צריך להראות ככה מישהו בנה כזה דבר? מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין לי זמן להתחיל לפש פו בפורום תשובה כי אני חייב אחת תוך שעתיים!!!!!!!!!! האים יש דרך שבה אני יוכל לראות גם דרך המסך מחשב שלי וגם דרך הטלביזיה??? שתיהם מחוברים בייחד הכרטיס הוא של GB הם יש תוכנה נלוות נא אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש לצרף לינק כי אין לי זמן לחפש אני רוצה לראות גם דרך המסך וגם דרך הטלביזה! ואים זה הגדרות אז צעד צעד כדיי שלא תוצר שיחה (אין זמן) סליחה שההודעה כזו זועתית ומכערת את הפורום אבל מחר תוכלו למחוק אותה בבקשה שעה 10:30 זה כבר מאוחר מדיי נא להיזדרז!!!!!! (אין לי זמן כי אני עסוק בהכנות) תודה ומלך מי שיעזור לי כי אני נואששששששששששששש תודה ושוב תודה!!!!
-
- 41 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה על כרטיס מסך עד 600 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים, המפרט של המחשב החדש שאני קונה לו את הכרטיס: מעבד Intel Core i5-750 Box לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value מארז ללא ספק HEC 6C60 ספק כח FSP 500-80GHN 500W המסך הוא "22 והוא עובד כרגע ברזולוציה של 1440X900, המסך בעל רוזלוציה מקסימלית של 1680X1050.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד (כמובן כמו כולם עדיף שכמה שיותר זול ) וברוב המחשבים הניידים הכרטיס גרפי הוא מובנה של אינטל. הבנתי שהכרטיס Intel HD Graphic 3000 הוא מהדגמים האחרונים. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר: 1) מה ההבדל המשמעותי בין הכרטיסים החיצונים (לדוגמא: RADEON או NVIDIA) לבין המובנים, שגורם לירידה משמעותית במחיר? 2) לאיזה כרטיס מסך חיצוני אפשר להשוות את Intel HD Graphic 3000 (מבחינת רמה, ביצועים, וכו')? 3) אם לא לקנות מחשב נייד עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 4) תכלס אני לא מחפש מחשב נייד של גיימר, אלה שיוכל לספק אותי כסטודנט ויוכלו לעבוד עליו רוב המשחקים (למקרה שיהיה לי משעמם ) ותוכנות גרפיות למניהם (לדוגמה פוטושופ או אוטוקאט).
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אני יכול לשלב 2 כרטיסי מסך שונים במחשב אחד כגון gtx 1070 ו-tesla k10 לדוגמא? מה עם שני כרטיסים מיצרנים שונים כמו amd ו nvidia? האם תהיה לי התנגשות דרייברים במקרה של nvidia ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיר פצצתי! ל9800PRO! של החברה FIC !
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית כרטיס 6600GT.. הלוח תומך SLI עכשיו השאלה מה זה נותן.. סליחה על הבורות
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 7950 HD מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי . לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ??? אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר ! אם הלקוח לא מרוצה ממנו
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי פה מאמר על הFX5200, שאומר שאם רוצים ביצועים מקסימליים אז צריך להפעיל AA ו- Anistropic Filtering. עכשיו, אני בתור בעלים של הכרטיס (FX5200 TD של אסוס) הייתי רוצה לדעת איך מפעילים אותם? ???
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GTX 780 של GIGABYTE אני חושב האם לעשות SLI עם כרטיס חלש יותר( GTX780 מטורף! אך לפעמים אני משחק ואני משחק עם 3 מסכים 1 DVI 1 DISPLAY PORT 1440P 1 HDMI ולפעמים זה קצת מעמיס על הכרטיס ואני רוצה לחלק את העומס) השאלה שלי האם אפשר לסמוך על EBAY בקניית גשר SLI האם יש גשר ספציפי שאני צריך לקנות והאם אני יכול לעשות SLI רק עם GTX780? תודה לעוזרים חג עצמאות שמח :
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה רק ל MSI ול ABIT יש נציגים בארץ... מתי יגיע גם של אסוס? כמה זיכרון יהיה בו? וכמה יעלה? ו...תודה
-
מתי לדעתכם מגיעים כרטיסי מסך חדשים כמו 8900gtx או משהו אחר חדש אוליי של ati?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GF6200TC והוא לא מזוהה ב Win7 (הבטא החדשה), גם כשהתקנתי ויסטה הכרטיס לא זוהה. הלוח אם שלי הוא asus p5rd1-vm , עשיתי לו עידכון ביוס (לגירסה האחרונה - שאינה בטא). הלוח אם כולל כרטיס מסך OB (שלא בשימוש) - בביוס ה- Boot Graphics Adapter Priority מוגדר כ- PEG/IGD. הכרטיס מסך לא מזוהה ב- Device Manager וגם ב- GPU-Z הוא לא מזוהה. (ב- XP הכל עובד טוב) כשאני מנסה להתקין דרייברים של nvidia אני מקבל את ההודעה הבאה: מה יכולה להיות הבעיה? תודה, אלי
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-