כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
טכנאי שעזר לפרק לי את המחשב גנב את המאוורר כל הגוף קירור נשאר רק אין את המאוורר.... איזה מאוורר צריך לקנות בשביל לשים אותו שם? כרטיס מסך GTX 275 אסוס
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את הדריברים הכי חדשים לכרטיס,לוח אם, עדכון ביוס , התקנתי גם את INTEL ACCELERATOR ... פשוט שום דבר לא עוזר! נ.ב וגם התקנתי SP1 גם לא עזר ...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מזה - Double Buffer ו - Triple Buffering אפשר הסבר? תודה אנשים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירה בין שתי כרטיסים: 1. Geforce4 Ti4200 128 drr- 1218 nis 2. Geforce3 Ti200 128 ddr- 878 nis 3. Geforce3 Ti200 64 ddr- 765 nis מה אתם ממליצים? איזה כרטיס הכי טוב ואיזה חברה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין דרייברים (את החלק של WDM) ואני משער שכתוצאה מכך הGPU כל הזמן קורס... יש לי 1800X ולפני זה היה לי כרטיס פחות טוב והייתי משחק איתו UT3 וזה היה בסדר ועכשיו לא כי כל הזמן הGPU קורס... עם הכרטיס הוחלף גם מסך ומאווררים אם זה אומר משהו... כשאני מריץ SCAN FOR ARTIFACTS (אגב אין לי מושג מזה... מישהו אמר לי לעשות..) או FIND MAX CORE (את זה אני דווקא יודע!) בATITOOL לפעמים יש על הקוביה נקודות צהובות (נראה לי מאוד הגיוני שזה קשור לדרייברים אך אם אתם רואים סיבה אחרת...) בבקשה אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הרכבת מחשב בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415148.0 אולי תצליחו לפתור לי את ההתלבטות שאחרי ההרבה זמן חיפוש מידע עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: אני משתמש במאיה (בעיקר לאנימציה לכן תצוגה מהירה בVP כן חשובה לי)ואפטר אפקטס. חשבתי שאפשר להחליף קואדרו ב"כרטיס גיימרים" כי בכל מקום שקראתי כתוב שהיעודיות של הקואדרו זניחה כאשר מדובר בהשוואה של 2 כרטיסים באותו מחיר. ז"א תמיד שמשווים בינהם זה השוואה בין קוואדרו חזק לבין "כרטיס משחקים" חזק ואני צריך השוואה של וואליו פור מאני שאני לא מוצא. אני מסיק מזה שאם אין השוואה כזו אז ברור מאליו ש"כרטיסי המשחקים" נותנים תמורה גדולה יותר לכסף אפילו בשביל המטרות שאני זקוק להם. זה שאני רואה בפורומים…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מ-http://www.gibornet.co.il יש לי כרגע X300 של ABIT ATI. לוח אם- ABIT AA8 DURAMAX - PCIE האם כדאי לקחת 2400 ATI? הכרטיס בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שיא חדש של 110.4 צלזיוס! כן כן צלזיוס גבירותי ורבותי לא פריינהיט קודם כל המאוורר תקוע כל היום על 100 בד"כ הטמפ' היא 63~65 שאין ישומים גרפיים שרצים אבל Need for speed most wanted על ההגדרות הכי הכי הכי הכי הכי גבוהות קבע שיא חדש ברזולוצית 1280X1024 הוכחה תמונתית אין כי לא ציפיתי לזה אבל יש את הLOG של ATITOOL =] כמובן השיא הקודם הוא 102 מעלות צלזיוס עכשיו הכרטיס שלי נח קצת .. תאמינו לי בלי קירור הוא יכול לעבור את זה בקלות ראש.. :kopfpatsch: ונגעתי בכרטיס שהוא היה ב100 קיבלתי כוויה קטנה אבל בקטנה אני מת לקנות קירור ולעשות לו OC ואז בכלל הוא יהיה סעס :P עזבו את מה שרשום למעלה!!!!!!!1 שברתי שיא חדש במשחק COJ!! על הגדרות מקסימום 120.8C צלזיוס! כן כן כן!!…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד2, יש לי כמה שאלות ואשמח אם תאירו את עיניי. 1. בכרטיס יש חיבורים של 6+8 pins, בספק יש לי רק 6+6, חיברתי אותם למרות זאת ועדין עובד, יש סיבה לדאגה? להמשיך להיות עם זה ובהזדמנות (כנראה מחר) לקנות מתאם ל 8? 2. חיבורי ה HDMI רגישים מאוד (אני חושב שזה היה לי גם בכרטיס הקודם), כל תזוזה קטנה של הכבל והתמונה נעלמת. זה בעיה בחיבור של הכרטיס או בכבל HDMI? (קניתי מאייבורי לפני שנתיים בערך ב 30 ש"ח אחד - יש לי 2, אחד מחשב אחד טלוויזיה ושניהם רגישים) 3. כיצד אני בודק אם הכרטיס תקין? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב עם ספק גנרי(רשום עליו HUNKEY) והמחשב הוא עם מעבד QUAD 9400 או9500 אם אני זוכר נכון כרגע יש שם GEFORCE 9800 והוא רוצה לשדרג למשהו יותר מודרני איזה כרטיס יכול להתאים? (של AMD) אני חשבתי על ASUS HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12896 מה אתם אומרים? הספק יחזיק? יהיה שיפור מהכרטיס מסך הנוכחי שיש לו?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מפרט נוכחי: Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W Gigabyte gtx 650 מסך dell2209wa 1680 x 1050 הקנייה תתבצע מאמזון, השאלה על איזה דגם ללכת. תקציב 350$.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! קיים אצלי לוח אם בחיבור agp. אני מחפש כרטיס מסך בחיבור זה כי לפי מה שהבנתי לא מומלץ לשדרג את הלוח אם שלי ולכן אני רוצה כרטיס מסך עד 1000 שקל לפי תקציב שהוקצב לי שמסוגל להריץ עם הגרפיקה הכי גבוהה{במידה וקיים כזה דבר} את המשחקים החדשים שיוצאים ובאים לצאת. משחק ספציפי שברצוני להפעיל בגרפיקה הגבוהה הוא סימולטור איקס שבשלבי יציאה או שכבר התחיל לצאת. כרטיס המסך שיש לי כיום זה fx5200 ובאתר שבוחן את רכיבי המחשב לעומת דרישות המשחק שציינתי מקודם אומר כי אני צריך לפחות גירסה 6800 ומעלה. כרטיסים כאלה של סידרה 7 עולים יחסית יקר אז רציתי לקבל עצה מה לעשות אולי אם ניתן לרכוש כרטיס בחברה אחרת יותר מתקדם וזול או של nvidia מעל 6800 שיהיה לא יקר וישרת את צרכיי בגרפיקה גבוהה מקווה שתוכ…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
נכון ששני כרטיסי מסך עדיפים על כרטיס אחד? אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך + כרטיס מסך GTX970 האם אני יכול לקבל משניהם גרפיקה טובה יותר מאשר GTX970 לבד
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-