עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה יותר מישתלם לי באותו סכום הכסף? : http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_800&products_id=4080 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=5382 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_94&products_id=5335 או http://www.pandas.co.il/ product_info.php?cPath=609_273_618&products_id=4970 תעזרו בקשה ... ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו סכומי כסף ומאתר פנדה אז תכתבו בקשה תודה מראש...

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם! כמה לדעתכם שווה כרטיס מסך מדגם- GIGABYTE RADEON R9 290 4GB WINDFORCE GDDR5. אחריות לכמעט 3 שנים. כמה הוא באמת שווה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by giladoX,

שלום, כשהמחשב נמצא בעבודה לא מאומצת (למשל כתיבת מסמך WORD, גלישה באינטרנט) המסך נצבע שחור ו Windows מוציא את ההודעה: העניין קורה אך ורק במנוחה (במשחקים כבדים, למשל crysis זה לא קורה). יש לכם איזשהו רעיון איך אפשר לפתור את זה או למה זה קורה? פסלתי את העניין של התנגשות עם תוכנה אחרת כי התקנתי מחדש ווינדוס. אני מאמין שזו או בעיה של ווינדוס 7 או של הדרייבר. תוכלי למקד אותי בפתרון של זה? נתוני מערכת: מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך: HD5970 2gb דרייבר: Catalyst 9.12 (ניסיתי גם עם hot fix, אותה בעיה נשארת..) תודה,

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שיא חדש של 110.4 צלזיוס! כן כן צלזיוס גבירותי ורבותי לא פריינהיט קודם כל המאוורר תקוע כל היום על 100 בד"כ הטמפ' היא 63~65 שאין ישומים גרפיים שרצים אבל Need for speed most wanted על ההגדרות הכי הכי הכי הכי הכי גבוהות קבע שיא חדש ברזולוצית 1280X1024 הוכחה תמונתית אין כי לא ציפיתי לזה אבל יש את הLOG של ATITOOL =] כמובן השיא הקודם הוא 102 מעלות צלזיוס עכשיו הכרטיס שלי נח קצת .. תאמינו לי בלי קירור הוא יכול לעבור את זה בקלות ראש.. :kopfpatsch: ונגעתי בכרטיס שהוא היה ב100 קיבלתי כוויה קטנה אבל בקטנה אני מת לקנות קירור ולעשות לו OC ואז בכלל הוא יהיה סעס :P עזבו את מה שרשום למעלה!!!!!!!1 שברתי שיא חדש במשחק COJ!! על הגדרות מקסימום 120.8C צלזיוס! כן כן כן!!…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shachar,

מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by musari,

3DMARK03 וX1950 במערך קרוס פייר זו תוצאה סבירה? [attachment deleted by admin]

7. Started by galoshri,

אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, אני שוקל לרכוש מחשב נייח של DELL דגם Studio XPS 8000, המגיע עם כרטיס מסך 1GB NVIDIA GeForce GTS 240 קראתי כאן בפורום תגובות די "צוננות" על הכרטיס החדש הזה של NVIDIA .האמת זה נראה קצת מוזר בעיניי, שיבחרו בכרטיס כל כך בינוני למחשב, שאמור לספק ביצועים גבוהים במיוחד (outstanding performance) עם רכיבי חומרה חזקים כמו מעבד i7 860 ו- 8GB זכרון . אני לא גיימר, אבל ברצוני שהמחשב יוכל לסחוב סרטי HD כבדים בקלי קלות , מבלי לקרטע. השאלה האם ה-240 יוכל לעמוד במשימה בכבוד, או שאולי כדאי להכניס במקומו כרטיס חזק יותר? (מתוך הנחה שגם במחשבי מותג הנרכשים קומפלט, ניתן לבצע שינויים בחומרה) תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by froggy,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קראתי את כל הדיונים מהשבועות האחרונים, הדגם שאני נוטה לקנות הוא ה VIEWSONIC VP171 אני לא משחק משחקים והכי חשוב לי זה שהאיכות תמונה תהיה טובה וכמובן שהמסך יהיה אמין ומחברה אמינה, על איכות אני לא מתפשר. התקציב לא ממש מוגבל, תנסו לא לעבור את ה2800 ככה, יש דגם יותר מומלץ מהוויסוניק?

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by k534d,

אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by slider,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי הייֿ, אז כמו שאמרתי... בוגר דיאבלו 1, רוצה לשחק ב-4. הכרטיס מסך כנראה לא יסחוב (1050 TI, משנת 2016 בערך). מה לקנות? חשבתי על תקציב של כ-1500 ש״ח.

15. : פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום! יש לי כ"מ radeon hd 4870 על קירור זלמן (לא סטוק אבל ככה קנינו אותו) של חברת GIGABYTE. הנה הכרטיס: מאז שקנו לי את הכרטיס ביחד עם המחשב לפני כחודשיים לא שיניתי בו כלום. לא החלפתי קירור ולא עשיתי אוברקלוק (מהמאוורר יוצאים רק 2 כבלים כך שלא ניתן לשלוט במהיות). בלי מאמץ הכרטיס עומד על 45 מעלות (CATALYST) אבל עם מאמץ ב-OCCT הוא עולה ל-82 מעלות והוא היה ממשיך לעלות אבל כיביתי את הבדיקה כי פחדתי שהכרטיס יהרס. יש לי שאלה מה לעשות? ללכת לחנות (KSP) ולהפעיל את האחריות? או שיש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Hasamba,

יש לי כרטיס geforce 4 ti4200 שהוא כמובן AGP8 לוח gb 7vaxp שכמובן תומך ב-AGP8 אבל משום מה בהגדרות של NVIEW כתוב שהאפיק הוא AGP4 למה זה? והאם זה אמור לשנות? תודה יניב

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. יש לי מעבד CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ ולוח אם של Asus A8N5X ו זיכרון אחד ג'יגה עם כרטיס מסך של נווידיה GT 7600 256MB ואני רוצה להפעיל את המשחק GTA4 וזה לא מספיק אז אני מחפש איזה כרטיס במחיר זול ושיעשה תעבודה לא צריך משהו בומבסטי ועוד איזה 2 ג'יגה זיכרון התקציב לכרטיס מסך באזור ה300 שקלים יהיה נחמד מאד תודה

20. Started by kfirbep,

הרכיבו לי מחשב באתר אחר והכרטיס מסך יקר לי וגם אני לא צריך hd כי לא יהיה לי מסך hd אז אם אתם יכולים לעזור לי ולמצוא כרטיס מסך אחר באתר זה המחשב http://tms.co.il/preview/spec/y2ha98n6/1 וזה האתרhttp://tms.co.il יש לי כמה שאלות לגבי המחשב אני יודע שזה לא הפורום אבל כבר פתחתי אשכול על המחשב וחבל לפתוח עוד אחד. 1.המחשב מגיע עם windows? 2.במחשב יש מערכת קירור כמו מאוורר אחרת המחשב ישרף ברגע שאני אדליק אותו נכון? 3.המחשב הזה מסוגל להפעיל כמה דברים ביחד? לדוגמא: אני משחק במחשב ולבנתיים תוכנת האנטי וירוס סורקת את המחשב ו\או לבנתיים המחשב מוריד הורדה 4.המחשב יכו להפעיל את המשחקים האלה?:world of warcraft sims 2\3 heroes 3 call of duty GTA IV PES 2010 rome buttlefiled conter strik…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by MeTaL_SnAkE,

שלום .. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTX 670 של GIGABYTE בשביל גיימינג ויש ברשותי ספק כוח של קורסייר - GS500W - חדש נקנה לפני כחודש בערך.. לפי האתר של GIGABYTE צריך 550W לפחות. לפי דעתי אני אצליח להריץ גם על 500W השאלה אם זה יעשה לי בעיות... ? נ.ב: במקרה של עשיית OC אם גם צריכה להיות בעיה כלשהי.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by mishka562000,

הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?

23. Started by NetSpider,

ראיתי אצל הדוב ... SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 128MB DVI = 1,561 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB = 1,247 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB = 1,064 nis אני אישית הייתי לוקח את TI4200 , בביקורות הם הגיעו עם ה SE רק ב 10MHz בזכרון יותר מהרגיל , המחיר פשוט פצצה .

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה

25. Started by piki,

הי חברה אני הולך ליקנות מחשב ואני צריך כמה הסברים בבקשה על כרטיסי מסך? אני לא משחק ביכלל אבל אני צופה בסרטים והאיכות חשובה !!! רציתי לדעת מה ההבדל בין 64\128 ביט על מה זה משפיע? וכמה משנה הזיכרון ???(אם למישהוא יש כח ליכתוב את זה המסך שלי הוא טלויזית lcd amoi 40 אני בחרתי את הכרטיס הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&l4=0&model=1252&modelmenu=1 אבל אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקחת: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=266&l4=0&model=1193&modelmenu=1 או שיש לכם רעיונות אחרים?? רק חשוב שיהיה בלי מאורר הכי שקט שאפשר!! תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים