כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
-
בידיוק התקנתי CCC מחדש, ושמתי לב למשהו מוזר: שימו לב לקומבו של הGraphics Adapter. הכרטיס (4870 של Sapphire) נקנה יחסית מזמן, אבל עדיין באחריות עד כמה שאני יודע. קודם כל, יש מצב שהCCC מזייף? יש דרך לבדוק אם זה נכון או לא? אם זה נכון, מה לעשות? לשלוח להחלפה? עד כמה שהבנתי מהשם ומקצת גוגל, זאת גרסא שבכלל לא אמורה להגיע לציבור...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
אלו הכרטיסים: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2127.1 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166.2 מי הכי טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בנושא אחר שפתחתי בפורום אחר לגבי מחשב חדש שאני קונה הציעו לי את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail ואמרו לי שברזו' המקסימלית של המסך שלי שהוא 17 אינץ' ה-4850 יהיה עבודה נהדרת אבל מאחר שנשאר לי עוד כסף החלטתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה טוב וחזק ברמה גבוהה למשחקים שיוצאים עכשיו (אני מעדיף מאותו סוג פשוט כרטיס חזק יותר שמתאים לעבודה טובה ב22 אינץ') תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קצת ישן אבל אני צריך למכור מחשב ולשים בו אחד מהם, לכן אני צריך לדעת מה עדיף לי להשאיר.. ועוד שאלה האם ה 5900XT הוא כרטיס טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אם אני קונה כרטיס מסך קרוס פייר ראשי.... הכרטיס השני חייב להיות מאותו דגם?? איזה דגמים של כרטיסי קרוספייר קיימים והאם אפשר לקנות אחד היום ואחד בעתיד?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר'ה מ-Unigine יש מבחן גרפי חדש. נקרא Unigine Superstition. אפשר להוריד אותו מכאן: https://unigine.com/en/products/benchmarks/superposition הנה סרטון שהוקלט מהמבחן: למי שבא להשוות תוצאות, נא לבחור ב-1080P Extreme הנה התוצאה שלי, עם 5820K באוברקלוק קליל ו-R9 290X אכן תמונות קשות
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי CPU: Intel® Core™ i5-760 2.80 GHz Motherboard: Gigabyte P55A-UD3 Memory: G.Skill 4x4GB DDR3 1333Mhz GPU: GTX570 GALAXY Hard Drive #1: Samsung 840 Evo 256GB Hard Drive #2: Hitachi 1TB Hard Drive #3: Seagate 320GB Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Asus DRW-1814BLT Case: CM 690 II plus PSU: Chieftec APS-650C Monitor: LG W2453V ברצוני להחליף את הכרטיס מסך שלי לכטיס GTX970. 1) אני הבנתי שהוא לא צורך הרבה חשמל אך בכל זאת איך ניתן בוודאות לדעת שהמערכת שלי תחזיק אותו? 2) האם כרטיס מסך שמגיעה מראש עם תדר גבוה יותר מהקופסה דורש יותר הספק מכטיס רפרנס? 3ׂ) לפני התקנה של כרטיס חדש האם יש צורך במחיקה מוחלטת של הדרייבר הישן ואיך עושים זאת? יש תוכנה…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כדי לא לבלבל את המוח כתבתי את השלות בהתחלה ואת הסיפור רקע בהמשך. השאלה שלי האם טכנולוגיית CrossFire תומכת בכרטיסים מדגמים/חברות שונות? בנוסף, האם בעתיד הנראה לעין הטכנולוגיה לא תשתנה או לפחות תהיה תואמת לאחור? אני קונה מחשב חדש (ראה מפרט למטה) מיועד להחזיק 4-6 שנים, כנראה עם שידרוג באמצע ברצוני שהמחשב יעמוד בדרישות המינימום של משחקי המחשב החדשים אז בינתיים מספיק לי כרטיס 1650PRO עם 512MB, אמנם עם התקדמות הדרישות, בעתיד ברצוני לשדרג בעזרת כרטיס נוסף! לכן חשבתי לקחת לוח אם תואם CrossFire בהבדל של כ-150ש"ח. Intel C2D E4400 GIGABYTE GA-P35-DS4 ??? G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL5 asus 512MB ATI Radeon 1650PRO מארז ASUS שני מאוררים + ספק 300W
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אצטרך כדי שיאפשר לי חיבור 3 מסכים במקביל. (במסגרת רכישת מחשב חדש למטרות הבאות: מסחר יומי בבורסה; עריכת תמונות ווידיאו- כתחביב, אינטרנט, סרטים, מוסיקה..) אודה להתייחסותכם המהירה
-
- 18 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/vga/WINFAST_A250TD.asp זה הכרטיס. האם הוא באמת אחד האיכותיים בתחומו?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חזרתי מחו"ל וגיליתי כי כרטיס המסך שלי שבק חיים :-( וכעת אני משתמש ביציאת הVGA שיש בלוח האם שלי :-( :-( אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך בסיסי אך טוב. מה שחשוב זה יציאת DVI ותמיכה ב-HD, ושיאפשר הרצת משחקים בינוניים (כמו sims) בצורה חלקה. וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישו יודע שיתן לינק הוא טוב בהרבה מאה 9550 רדיאון?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
4500HD או 7100 (שמגיע עם צ'יספט 630i) תודה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים שאלה שאלתית: לא מזמן המהרתי את ה6800 שלי ל 510 (מ 425). מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים. עכשיו, קצת עשיתי לו נזק (מי ששואל איך, התשובה היא קירור מים +נזילה) ואני חושב על להחליף. אחרי ריחרוח, הבנתי שהכרטיס הכי הכי הוא 8800. במקרה שמתי לב שהוא רץ על 500, שזה נמוך ממה שאני הגעתי אליו. והשאלה הנשאלת היא עד כמה יש שינוי (אם בכלל) בין ה500 שלו ל 510 שלי (שלי יותר גדול)? אני יודע שזה רק בתיאוריה כי יש לו יותר צינורות עיבוד וכי וזכרונות שלו רצים יותר מהר גם כן, אבל רק בתיאוריה, עד כמה יש הבדל?? יש גם את הקטע, שאם הצלחתי להמהיר מ 425 ל 510 (עוד בלי לנגוע במתח) אז מ 500, השמים הם הגבול (יותר נכון 650 הוא נראה לי הגבול). יש עצה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את הכרטיס אך אני לא יודע של איזה סוג של הכרטיס כדי לקחת: Sapphire ,Gigabyte ,Force3D ועוד... אז מה יותר כדאי לקחת, והאם מישהו כבר קנה את הכרטיס? מפרט: מעבד: Intel Dual core E2180 2.1 GH זיכרון: 1GB כרטיס מסך: Intel 82945G Express CHipset Family מסך: 19 אינץ רחב חברה: acer
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו). אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר. אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך? הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קישור ישיר לדמו עצמו של crytech - שימו לב כי זה רנדור ב- 4K (לא 1080P), וזה רץ על vega 56 המיושן:
-
- 18 תגובות
- 5.1k צפיות
- 3 followers
-
-
ציטוט מכאן: שדרוג לכרטיס חזק יותר שיוכל לעזור ל- Vegas בפעולת הדחיסה (בטכנולוגית OpenCL), לפי האתר שלהם: AMD/ATIRequires an OpenCL-enabled GPU and Catalyst driver 11.7 or later with a Radeon HD 57xx or higher GPU. If using a FirePro GPU, FirePro unified driver 8.85 or later is required. כך שאני צריך לפחות HD 57xx. די הלכתי לאיבוד ב- ZAP ובהשוות כרטיסים , לכן רציתי לשאול מהו הכרטיס המומלץ ביותר היום מבחינת עלות / תועלת שתומך ב- OpenCL? תודה רבה. מבחינת תקציב אני לא מוגבל, אבל מעדיף לחסוך כמה שיותר, מבחינתי לקחת את המינימום הנדרש ל- OpenCL של Vegas 12 כמו שכתוב באתר שלהם. אך אם אפשר באותו תקציב לקחת משהו חזק יותר, אני מעדיף. תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-