כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך 7800GT...אני לא כל כך מבין בכל היצירניות שלו...והייתי רוצה לדעת מי ה4 הכי מולמצים מבחינת קירור, מהירות שעון, ובכללי מי הם החברות הכי טובות שמיצרות אותו, וממי צריך להתרחק...
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
: פעם חשבתי שזה בגלל הכוח של מעבדים אבל היום נראה כאילו אפשר שדברים יראו אמיתיים יותר (דום 3 הוא מין חצי הוכחה הכל נראה אמיתי אבל אפשר לראות שזה מחשב...) גם הדורות הבאים הולכים בכיוון הזה -סקרין שוטס של אנריל 3 נראים ממש טוב אבל עדיין אף אחד לא יטעה לחשוב שזה אמיתי האם זה עדיין עניין של כוח עיבוד?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו... קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה.. חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח... מישהו חושב אחרת ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי... אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע... תודה מראש.... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב עם ספק גנרי(רשום עליו HUNKEY) והמחשב הוא עם מעבד QUAD 9400 או9500 אם אני זוכר נכון כרגע יש שם GEFORCE 9800 והוא רוצה לשדרג למשהו יותר מודרני איזה כרטיס יכול להתאים? (של AMD) אני חשבתי על ASUS HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12896 מה אתם אומרים? הספק יחזיק? יהיה שיפור מהכרטיס מסך הנוכחי שיש לו?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המליצו לי על הכרטיס הנ"ל בפורום מפרטים http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm וראיתי באתר גם את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~4260183360025~8~0.htm הכרטיס של גיינוורד מגיע במהירויות יותר גבוהות מהטווין טק. מה גם שכמה שלא חיפשתי לא מצאתי על הטוין טק אף ביקורת למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל. מה עדיף? אני מתכנן גם אוברקלוק אז מי לדעתכם יתן את מירב הביצועים? (ולא אני לא רוצה המלצות לATI וכו')
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ולפעמים גם להתעוות זה משגע אותי קניתי מסך לפני חודשיים וכל כמה זמן הקצוות מתעוותות בדקו את המסך והם טוענים שהכל תקין מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום .. אני מתכנן לקנות את הכרטיס GTX 670 של GIGABYTE בשביל גיימינג ויש ברשותי ספק כוח של קורסייר - GS500W - חדש נקנה לפני כחודש בערך.. לפי האתר של GIGABYTE צריך 550W לפחות. לפי דעתי אני אצליח להריץ גם על 500W השאלה אם זה יעשה לי בעיות... ? נ.ב: במקרה של עשיית OC אם גם צריכה להיות בעיה כלשהי.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום...ויום שמח! אז ככה יש לי 9800פרו של ספהייר!!! חדש חדש וטרי לפני כשלושה ימים! התקנתי אותו עם חבר שמבין... חיברנו אותו טוב... ואז הורדתי את הדרייבר catalyst 4.6 התקנתי פאר קריי! ניכנסתי למשחק... הכול טוב ויפה(מאוד!) ואז שהשלב עולה... אני משחק ככה דקה ואז המסך נכבה לפאוור סייף מוד...(מה שעולה מתי שאני מכבה אותו) ניסיתי לשנות דברים... בסוף הורדתי את הדרייבר שאמרו לי שהוא הכי טוב (אומגה) וזה עדיין לא עובד... אז חשבתי... אולי אני יעשה כזה אוברקלוק הפוך... כאילו להוריד את מהירות השעון... חשבתי שאולי הכרטיס מתחמם לי יותר מידי ואז קורס... הלוח אם שלי תומך רק באיי.ג'י.פי כפול 4 מהירות ליבה: 380 מהירות זיכרון:337 וחצי האם להוריד יעזור לי במשהוא? או שזה סתם יהרוס? תודה על …
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני, כי הוא סתם היה במחסן בלי שימוש-וחבל. כדי לשים את סמן העכבר במסך השני אני פשוט צריך להזיז אותו מעבר לשוליים של המסך הראשון והוא עובר לשני. כך גם עם גרירת תוכנות וכו'. הבעיה היא שאם משחק על מסך מלא מופעל במסך הראשי, ואני רוצה לעבור עם העכבר למסך השני, הוא לא עובר. אפילו אם אני עושה pause וכאשר מוצג התפריט מנסה להעביר את הסמן למסך השני, הוא לא עובר. אני חייב למזער את המשחק. יש משחקים שאם ממזערים אותם ואז חוזרים אליהם הם פשוט נתקעים לי אז זה לא פיתרון טוב. כרטיס מסך : HD4770. Windows 7
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי". ניסיתי להשתמש במדריך הזה: -First go to AMD catalyst and look under Information, then Software. -Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later. -Go to start menu search for RegEdit -Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes). -Open the folder as described in the 2D driver path. -Look for a registry file in that folder called DALNonStanda…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק: Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE וזה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח איפה אני יכול …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, ערכתי ביוס לכרטיס מסך שלי (4830), כעת המחשב לא עולה (באמצע טעינת חלונות יש מסך כחול). יש ברשותי כרטיס מסך נוסף, ולוח תומך CF. יש לי גם את הביוס המקורי. איך אני מחזיר את הביוס המקורי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שה crossfireX זה בעצם יכולת לשלב שני כרטיסי-מסך.אז עם אני קונה לוח אם שתומך בזה,אז כל כרטיס מסך שאקנה,בעתיד אוכל לקנות את אותו כרטיס מסך ולשלב בינהם? או שאני צריך לקנות גם מעבד ספציפי שתומך, או שבכלל אני לא חייב לקנות זוג כרטיסי מסך תואמים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקראו את הלינק הבא שהוא חלק מהפרומו של nvidia לכרטיס מסך החדש שלה ... http://www.nvidia.com/content/areyouready/twimtbp.html ועכשיו תגידו לי שמי שקורא את זה לא יהסס אם לקנות נגיד ... 9700 פרו ... או לעקב עוד קצת זמן את הקנייה הגדולה שלו של כרטיס מסך ולקנות משהו אולטימטיבי ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרטיס המסך החדש של NVIDIA לשוק שמתחת לרף אלף השקלים הוא מוביל ברמת העיצוב, אך מגיע בתג מחיר מעט אכזרי לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
-
אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס עוד מעט להונקנוג ואני מתכן לקנות שם כרטיס מסך חדש אפשר לראות את המפרט של המחשב שלי בצד יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי להביא את ה-980ti? (אני מאלה שתמיד חייבים להיות להם את הכרטיס הכי חדש וטוב) האם כדאי לי לעשות sli במקום לקנות 980? (אם צריך אשדרג לוח אם) האם אני יוכל לעשות sli עם המעבד שיש לי? (מבחינת מסילות pci-e) האם הספק שלי מאפשר עבודה עם עוד 980?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-