עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך שלי מחליף גוונים לפעמים נגיד על רקע לבן אפשר לראות שזה כזה נהייה פתאום וניל כזה...חוזר ללבן, שוב פעם...מעצבן.... יש מצב שזה לא בגלל איזה בעיה במסך אלא בגלל שחסרים שני פינים בכבל שמחבר בין הכטיס מסך למסך? (בבקצב שמתחבר לכרטיס מסך)

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש את הכרטיס מסך הזה- nVIDIA GeForce NX6600 128MB PCIe MSI שעולה 900 ש"ח. ויש את הnVIDIA GeForce NX6600GT 128MB PCIe MSI שעולה בערך 1000-1100 ש"ח. הנה השאלות: 1) מה עדיף מבין שניהם, ומהם המאפיינים שלהם? (חוץ מזה שהם PCI-EXPRESS). 2) האם המחיר של שנייהם יקר מדיי??? 3) ובכלל שנייהם כרטיסי מסך טובים? החברה MSI יוצרת כרטיסי מסך טובים?? תודה על העזרה

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by bull,

חג שמח חברים, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי 8800gt למשהו שיאפשר לי לשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות משחקים כמו: cod world of tanks company of heroes. הרזולוציה שלי היא 1366X768 והספק הוא 430 antec neo http://www.antec.com/specs/NeoHE430_spe.html אני מעדיף nvidia בגלל הפיזיקה. חשבתי על ה gtx 660 החדש, הוא overkill למערכת שלי? אם כן, מה ממולץ. תודה מראש :-)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. כמו שניתן לראות בתמונה OCZ מודיע כי הוא הולכת להיכנס לשוק יצרניות כרטיסי המסך. מישהו רוצה OCZ 8800GTX ?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by Jook,

בדקתי היום באתר של חנות מחשבים ומה אני רואה: Sapphire Atlantis RADEON 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card ב-1200 שקל . אומנם של חברת Saphire שהיא דיי חברת קבר אך לפי מה שהבנתי אפשר להפוך כרטיס זה של ספיר לרדאון 9700 . החנות היא *******PC H . הגיוני כזה זול ? אני קניתי שבוע שעבר 9700 פרו ומפתיע אותי לראות כרטיס זה כל כך מוקדם בארץ ועם כזה תג מחיר. דעתכם ?

7. http://www.guru3d.com/article/call-of-duty-world-at-war-vga-graphics-performance-test/1 זה הכתבה, די מעניין לקרוא. הביצועים עצמם זה עמוד 5-6-7 בכל מקרה, אני ממש לא מבין איך הם קיבלו ביצועים כאלו נמוכים!! ניסתי את המשחק, והוא רץ אצלי כמו מטוס, ואני לא מגזים! לא פחות מהר ממה שCOD4 רץ אצלי. וCOD4 רץ הרבה מעבר ל100 פריימים לשניה (מוזמנים לקרוא ביקורות, לא חסר ברשת, גם בGURU3D) אז איך הם קיבלו כאלו תוצאות?! נשמע לי די מוזר שמחשב עם מעבר I7 סופר מהיר, ולוח טוב, וזכרון 3 ג'גה בייט, וכרטיס מסך כמו 4870X2 בקושי מוציא 60 פריימים לשניה ב1920 על 1200. הייתי מצפה שמחשב כזה עם מנוע גרפי של COD4, יוציא יותר לכיוון ה100++ לשניה (אני לא מגזים, תסתכלו במבחני ביצועים של COD4, הוא הוציא איזה…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by roipow,

אשמח אם תוכל לעזור לי.. מזה כל דבר בתמונה אומר? והפתית שלג עושה ש100% כוח של המאוורים יעבדו נראלי כי שלוחצים זה מרעיש מאוד.. יש לי ספקח 600W של FSP כרטיס מסך R9 290 TWIN FROZR V 4GB GAMING EDITON I7 2600 3.4GHZ

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by jambo222,

נכון ששני כרטיסי מסך עדיפים על כרטיס אחד? אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך + כרטיס מסך GTX970 האם אני יכול לקבל משניהם גרפיקה טובה יותר מאשר GTX970 לבד

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Cr4ck,

לאח שלי יש מחשב P2 400 עם VOODOO 3 ו128 MB עכשיו הוא משחק CS , ונמאס לו מ30 FPS , הוא רוצה משהו טוב שיעבוד לו בסבבה אמרתי לו שאני יקנה לו כרטיס מסך ב200 שקל שזה יעבוד לו בסבבה חשבתי על הGEFORCE 4 MX הזה רציתי לדעת אם יש בעיה תאימות .. בכל זאת... זה קצת כרטיס יחסית חדש למחשב שלו שבן 3-3.5 שנים תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by yabrab0,

היי מחפש לקנות RTX 3070 TI או 3080 TI יד שנייה במחיר טוב

12. טכנאי שעזר לפרק לי את המחשב גנב את המאוורר כל הגוף קירור נשאר רק אין את המאוורר.... איזה מאוורר צריך לקנות בשביל לשים אותו שם? כרטיס מסך GTX 275 אסוס

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אז שוב אני "מפתיע" בשאלה נוספת, והפעם... כרטיס מסך חדש, למי שכבר ראה וגם במקרה אולי שמע הכרטיס שיש לי עכשיו הוא: asus GeForce 3 ti200 deluxe טוב בחודשים האחרונים (כמה שהם אחרונים) המאוורר של הכרטיס מסך חדל מלעבוד, אחרי מס נסיונות הצלחתי לתקן את המאוורר , פתחתי אותו וניקיתי את כל האבק, המאוורר עבד חלק וללא רעשים במשך מס' שבועות, לאחר מכאן רעשי ה"מגרסה" הועלו כרוחות השחור ותוך מס' פעוט של ימים חדל הכרטיס מלעבוד, והוא מגיע כיום לטמפרטורות גבהות מאוד ! ומתחמם מאוד מהר, אדם לא דואג שכמותי משחק וחורש להנאתו במשחקים כמו , Wc3 ,americas army, UT2003 ומעביד קשה את הכרטיס המסכן שבחום של ישראל לא מקבל איוורור 8). אז תראו חשבתי אולי לקנות מאוורר חדש אבל מסתבר שזה לא כלכך מתאים…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר, אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא. אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול. מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ? ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ? למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם. יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים) אז יכול להיות שהספק חלש ? תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by BreezeNET,

האם הוא שווה את ההפרש במחיר(עוד 50 ש"ח) לעומת 6200TC . אני קונה ב- 373 ש"ח של leadtek .

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by fla5her,

בסיום התקנת התוכנות שמגיעות איתו ניתקלתי ב2 בעיות דיי גדולות: 1. בWINXP שמותקן עליו DIRECTX 9B, המחשב לא מזהה שישנו טיונר טלויזיה ולכן צריך להוריד עדכון ממיקרוסופט שפותר את הבעיה כליל. (הבעיה נפתרה) 2. הכרטיס מגיע עם תוכנה הנקראת ATI MULTIMEDIA CENTER, שתפקידה בין השאר, להפעיל את הטיונר טלויזיה. יש 2 שיטות סריקת תחנות. האחת מהירה והשניה יותר מקיפה ואיטית. בסריקה המהירה הוא לא ימצא הרבה מהתחנות העיקריות בארצנו... בסריקה האיטית הוא ימצא את כולן, אך היא (הסריקה הזאת) יוצרת באג - שמשאירה רק ערוץ אחד סטטי במסך. כלומר, ברגע שתנסו להעביר לערוצים אחרים הערוץ שנטען עם עליית התוכנה ישאר על המסך כל הזמן! את הבעיה הזאת עדיין לא הצלחתי לפתור, וATI הודו כבר בבעיה באתר שלהם: http://mirr…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום לכם , יש לי כרטיס מסך GeForce 9500 GT שיש בו 3 יציאות VGA DVI ו HDMI קניתי כבל HDMI 1.3 תומך בהעברת סאונד וחיברתי בין המחשב לטלוויזיה , זה היה עניין של שניות עד שקיבלתי תמונה באיכות מעולה , אבל אני לא מצליח לקבל סאונד , מה שאני כן מקבל מסיבה כלשהי זה מין רעשים מציקים כאשר אני מזיז את העכבר או מקליד משהו במקלדת .. אם למישהו יש מושג אולי בנוגע לדרייבר , הגדרות או כל פתרון אחר בשביל לקבל סאונד אני אשמח

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by eladh16,

לא הבנתי בדיוק מזה - Double Buffer ו - Triple Buffering אפשר הסבר? תודה אנשים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by dix,

שלום מפרט נוכחי: Intel Quad-Core i5 3470 Gigabyte GA-B75-D3H Hynix 4x2 DDR31600MHz SeaSonic ECO 500W Gigabyte gtx 650 מסך dell2209wa 1680 x 1050 הקנייה תתבצע מאמזון, השאלה על איזה דגם ללכת. תקציב 350$.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by TheSoupNatzi,

ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by gamer-8,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.

22. Started by hichcock,

היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. לדוד שלי יש מחשב עם ספק גנרי(רשום עליו HUNKEY) והמחשב הוא עם מעבד QUAD 9400 או9500 אם אני זוכר נכון כרגע יש שם GEFORCE 9800 והוא רוצה לשדרג למשהו יותר מודרני איזה כרטיס יכול להתאים? (של AMD) אני חשבתי על ASUS HD 6670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12896 מה אתם אומרים? הספק יחזיק? יהיה שיפור מהכרטיס מסך הנוכחי שיש לו?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Regev,

שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קניתי כרטיס sapphire 9600xt לפני שבוע ב ksp ולא קיבלתי שובר ל HL2, ולא רק זה, קיבלתי אותו גם בקופסא של Gainward 5700 fx, סלחתי על הקטע של הקופסא, אבל ברגע שראיתי שלא קיבלתי איתו את ה Half Life 2 התעצבנתי. התקשרתי לחברה והם טוענים שבגרסאות ה OEM מקבלים רק את הכרטיס ולא את השובר איתו. האם זה נכון גם בקשר לחברות אחרות? מישהו פה קנה את אותו כרטיס ב OEM וקיבל שובר? האם דפקו אותי???

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים