כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MB יש עליו רכיב (אולי קבל ?) שהתפקע למעשה יש על הכרטיס 5 רכיבים כאלה שכתוה עליהם FZ83 - 1500 - 6.3V שאלתי האם אפשר לתקן ? האם כדאי לתקן ? ואם כן היכן ? (בתל אביב) תודה מיקי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך זה, הדגם המדוייק זה Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost עכשיו את הכרטיס הזה אני הולך לשים זמנית (עד ליציאת הכרטיסים בחודשים הקרובים) במערכת חדשה שאני הזמנתי כבר. שמתי לב שעל הכרטיס הזה יש מן כפתור כזה אז התעניינתי וחקרתי מה זה, גיליתי שזה סוויץ' שמחליף בין ביוסים, מה שאומר שבצורה בטוחה אפשר להחליף ולצרוב ביוס מבלי לפחד להישאר בלי כרטיס מסך חקרתי קצת באינטרנט וראיתי שהמון עושים את זה, שמים ביוס של 7970 או אפילו של דור אחר r9 280x / 280 וזה עובד מצויין ומשפר ביצועים בצורה דרסטית השאלה שלי איך שינוי ביוס משפר ביצועים אם לא משנים שום דבר בחומרה? יש לנו מצב פה כמו עם המעבדים של AMD בעלי ה3 ליבות שהיו לפני 8 שנים שהייתה ב…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז כרטיס המסך הזקן שלי (HD6850) התחיל למות... במאמץ מראה גווני ירוק-סגול על המסך המפרט שלי הוא: i3 6300 8GB DDR3L ספק EarthWatts 550W לוח אם Gigabyte B150m-HD3 המחשב בעיקר משמש לסרטים, heroes of the storm, קצת אמולטורים של PS2 ו-Wii, כלומר, לא גיימינג מסיבי. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף (600-500 ש"ח) וגם לא צריך כרטיס חזק במיוחד. גם משהו יד שניה פה מהטריידזון יהיה מעולה (ראיתי שמוכרים GX770 ב-650 ש"ח - זה ממש אוברקיל? ) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
באפשריות תצוגה ... בין דירקס 9 לה דירקס 7 יש הבדל שמיים וארץ ושאני עושה זה את זה רואים את זה , הבעיה היא שאני שם על דירקס 9 לא משנה (: איזו רזלוציה לא משנה מה מי מו המשחק זז ממש לאט את מזיז את הרובה רק אחרי כמה שניות את רואה את זה זז /: יש לי ראידון 9700 פרו 1 gb זיכרון מעבד 3.06 אינטל
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התרגלנו לקבל מוצרים מטורפים מחברת Colorful הסינית, אך דגם ה-iGame החדש שלה כנראה שובר את כל השיאים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כ-10% תוספת ביצועים מול 1080TI עבור מחיר גבוה ב-100$ (השקה מול השקה) ובתוספת שנה וחצי+. גרוע בערך כמו מה ש-AMD עשו עם VEGA מול 1080. לא משכנע ובכלל בכלל לא משתלם. צריכת חשמל גבוהה משמעותית מבעבר ואפשר לומר שלום לתקופת היעילות הנהדרת של NV ביחס ביצועים\וואט. אבל גם ככה זה רק לעשירון העליון. תחילת שנה הבאה עם בוא 2060 מאמין שיהיה הרבה יותר אטרקטיבי. ובסופו של יום, הבחירה בקצה העליון היא רק בין כרטיסי NV שונים...
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אתם משארים שמעבד4HT 10Ghz בנוי בליטוגרפיה 0.65 מיקרון עם כרטיס מסך המכיל 512M טרנזיסטורים בליטוגרפיה של 0.09 מיקרון וזיכרון 4GB במהירות 2GHZ (כלומר רוחב פס של 20GB\SEC ) יכול להריץ סצנה מרונדרת בזמן אמת של FINAL FANTASY? יאיר.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כשבוע Radeon 8500 של ATI, ומכיוון שהוא עשה לי ההההההההמממוווןןןן בעיות, אני מתכוון להחליף אותו... קנתי את הכרטיס בזיגזג אז אני לא מאמין שהם יעשו בעיות עם זה.. חשבתי לחליף את הכרטיס לכרטיס SUMA Gforce 4 Ti 4200 64 MB SE ולהוסיף בשבילו איזה 330 ש"ח... מישהו חושב אחרת ? אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, ואני לוקח את ה SE בגלל ה TV-OUT, זה די חשוב לי... אם מישהו ימליץ על כרטיס אחר בגבול ה $$$ הנורמלי שזה לא יותר מ 300-400 ש"ח תוספת על הרדיאון (שעלה במקור 840 ש"ח), אני ישמח לשמוע... תודה מראש.... 8)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם היה דיון כזה אז תתחשבו, אני חדש. רציתי לשאול האם זה נכון שהרדאון 9000 עלול לעלות על ביצועיו של הכרטיס החדש של Nvidia - GeForce FX ? והאם Nvidia מכחישה רק כדי לא להתמודד עם המציאות המרה ? האם מבחינה טכנית זה אפשרי שהרדאון 9000 יעלה על ביצועיו של ה-FX ? אשמח לקבל תשובות.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אחיין קטן שרוצה לקנות מחשב... והוא כמובן רוצה את זה למשחקים וכל הפרצדורה... אבל הוא מתעקש על LCD לא יודע , הוא קטן בן 13 והוא מתלהב מהסכים האלו אפילו מהדגמים הכי דפוקים שיש...והסברתי לו איזה 200 פעם שמסכי LCD הם חרא למשחקים, וגם אמרתי לו שבמקום לקנות מסך LCD יקר אפשר עם הכסף לקנות כרטיס מסך איכותי , הוא לא מבין שעם הוא לוקח מסך התקציב של המחשב יותר וחלקים יהיו יותר חלשים (התקציב שלו זה בערך 6000-5800 שקל) וראיתי בכמה מקומות שהמליצו על המסך הזה גם למשחקיםhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=6728 ורציתי לדעת מה אתם אומרים? שווה בכלל קנות מסך כזה? או מסך LCD למשחקים? (אני ישלח לו את ה תראד הזה שיקרה קצת )
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק למסך 17 אינצ'. אני בעצם מתלבט לגבי שתי סוגיות: 1. התקציב. במקרה זה יש שתי אפשרויות: א. תקציב "מצומצם" של 700-800 ש"ח. ב. תקציב מוגדל של 1000-1100 ש"ח. אני בעצם לא ממש גיימר (פה ושם), אני כן צופה בסרטים ותמונות על המסך, ומתעסק עם טקסטים. 2. פועל יוצא של 1. - המסך עצמו. המתמודדים הם כדלקמן: -תקציב "מצומצם": 1. Viewsonic E70F. 2. Samsung 763MB. -תקציב מוגדל: 3. Samsung 757DFX. 4. LG F700P. 5. ViewSonic G75F. 6. MAG 796FD2. התסכלתי באופיס דיפו על המסכים MAG 796FD2, LG F700B וSamsung 763MB. הבעיה היא שקשה מאוד לשפוט שם את איכות המסך מאחר והם מפוצלים במפצל VGA ובנוסף על כך מחוברים ללוח אם עם כרטיס OnBoard שברזולוציה של 1024X768 מפיק רק 75 Hrz. הכל שם מהבהב.…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כשלוש שנים קניתי את הכרטיס מסך הכי "משוכלל" שהיה בישראל, הרי הוא ה GeForce v6800 DDR במחיר מכובד של כ 1000+ שקלים. תהליך הגסיסה שלו היה ממושך וארך ככמה חודשים, בתחלה הבחנתי שהכל נראה קצת יותר חשוך, למרות שהמסך שלי היה על "פול" Brightness, והמשיך בזה שלפני כמה שבועות לפתע הופיעו פסים שחורים לאורכו ולרוחבו, וכל מני מריחות צבע משונות. בכל אופן, אתמול הוא נגמר. הפסיק לעבוד, פינישטו. מה שכנראה קרה זה הצטברות אבק בתוך המאוורר, שהפריעו לפעולתו התקינה ולחימום הצי'פ עד כדי צלייתו המוחלטת עכשיו אני מחפש לי כרטיס מסך חדש לקנות, שיהיה לפחות ברמתו של הקודם (אבל לא חייב), ושיעלה מעט כסף. מעט מאוד, אפילו. אני לא גיימר (וגם עובד בסביבת יוניקס), אז משחקים "רציניים" (ו…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הX1950 שלי שאני מאוד מרוצה ממנו, עד היום מפעיל משחקים על איכות גבוהה-בינונית. אני מחפש משהו זול, אין לי כסף כרגע. בהתחלה חשבתי על 450 אבל השדרוג לא נראלי משמעותי מספיק ואני מחפש משהו שיחזיק כמה שיותר זמן עם אופצייה עתידית לשדרוג המסך לFULL-HD. (כרגע 1680X1050) חשבתי לחכות לסדרה החדשה של אנוידיה אבל כל הפרטים עליה כבר נחשפו ואני לא רואה סיבה לחכות. ההתלבטות היא בין הכרטיסים בכותרת, כששניהם במחיר די דומה (סביבות ה700 שח) אבל אני לא מצליח לבחור בניהם. יבוצע OC לכרטיסים, ביצועים ללא OC לא רלוונטיים מבחינתי! אני יסדר יתרונות וחסרונות מבחינתי. רעש וחום: לפי מה שהבנתי הם די דומים, הכרטיס ירוץ במצב חצי פאסיבי (מאוורר מכובה לגמרי במנוחה) וחשוב שהכרטיס יעמוד בזה…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר כרטיסי מסך.. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס מסך שהייתם ממליצים לי לקנות בתקציב הזה--> 1100 ש"ח גג ללא חריגות.. כאשר השימושים הם בעיקר משחקים (יחסית קלים), סרטים, אינטרנט וכו'.. להלן המפרט:: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤612 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 2048MB 667MHz DDR2 CL5 ¤540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤376 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax L…
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שיקרה ל Nvidia בתחרות עם ATI מה שקרה ל3DFX בתחרות עם Nvidia?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-