עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מפרט: מעבד I5 4570 לוח אם גיגה בייט סוקט 1150 זיכרון 6GB DDR3 1333 מארז מדיה סנטר (שוכב) קשיח 1TB קירור סטוק ספק טרמינלטק 550W ככה שזה יסחב לדעתי... ראיתי כמה דגמים יד שנייה במחירים סבירים כמו למשל GTX950 GTX680 GTX760 לעומת זאת הרוב תמיד כותבים RX480 או HD 7970 מבחינת עלות מחיר מצאתי תכרטיסים שכתבתי לכם ב-300-400 שקל יד שנייה עם אחריות יש קבלה... השאלה מבחינה מקצועית שלא כל כך הבנתי מה עדיף ממה כי קראתי ב-2 אתרים שונים שאחד ממליץ על GTX950 GTX770 יותר מGTX470 מאוד הסתבכתי עם זה.... איזה דגם מתוך סידרת GTX מבחינת עלות מחיר טוב?

2. Started by lihi,

אני זקוק להמלצה על מסך "17 - בעלות של כ- 1500 ש"ח . המסך שלי הוא של אימאה - והוא עושה המון בעיות ומחר הוא כנראה יוחלף - אין לי בעיה להוסיף גם יותר כסף העיקר שיהיה אמין וטוב - ועם שירות תיקונים בארץ אמין . תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם! מחפש כרטיס מסך הכי טוב למשחקים מעונין להריץ כמו שכתוב בכותרת! חשבתי על הכרטיס הבא: http://www.leadtek.com.tw/workstation_graphic/quadrofx_3000_1.shtml מה דעתכם?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by guy_b,

הרכבתי כרגע GF 8800GTX של ASUS ועליי לציין , כשהוצאתי אותו מהאריזה ,רק אז הבנתי למה מתכוונים "מפלצת " הוא ענק בקושי נכנס למארז. בכל אופן נכנסתי לאתר של NVIDIA להוריד DRIVER מעודכן לXP ואני לא מוצא שם .מישהו יודע איזה DRIVER אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך איכותי עם חיבור HDMI גדול ולא מיני , כי כבלים שיש לי HDMI מאוד יקרים ולא ניתנים להחלפה . NVIDIA מתקשה למצוא כרטיס ברמות 570 או 560 עם חיבור HDMI גדול , רגיל TYPE A חשוב ללא קונקטור / מעביר מקטן לגדול הקונקטורים הללו לא שוים כלום עבורי ופוגעים .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Moo,

תראו תמונות ותבינו איך לפתור את הבעיה? כי זה לא סביר נכון?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Power_007,

לא יודע עד כמה המחירים בסדר כי אין עדין ממש אפשרות להשוואות מחירים... ASUS EAH4850 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE ¤1179 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=617 VISIONTEK Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤1059 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=621 ASUS nVIDIA GeForce GTX280 1024MB DDR3 PCIe ¤3490 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=618 PALIT nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe ¤2149 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=619 PALIT nVIDIA GeForce GTX280 1024MB DDR3 PCIe ¤2999 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=620 GIGABYTE (GV-N28-1GH-B) 1GB GTX280 PCX - retail http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by oren417,

שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by omertgm,

כ-10% תוספת ביצועים מול 1080TI עבור מחיר גבוה ב-100$ (השקה מול השקה) ובתוספת שנה וחצי+. גרוע בערך כמו מה ש-AMD עשו עם VEGA מול 1080. לא משכנע ובכלל בכלל לא משתלם. צריכת חשמל גבוהה משמעותית מבעבר ואפשר לומר שלום לתקופת היעילות הנהדרת של NV ביחס ביצועים\וואט. אבל גם ככה זה רק לעשירון העליון. תחילת שנה הבאה עם בוא 2060 מאמין שיהיה הרבה יותר אטרקטיבי. ובסופו של יום, הבחירה בקצה העליון היא רק בין כרטיסי NV שונים...

12. אז הכרטיס יכול לצרוך מקסימלית w375? בגדול לא דחוף לי, רק רוצה לדעת אם הכרטיסים החדשים, על הסף הזה של החשמל

13. שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים. חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון. האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ? ב 4K? ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. כמו שהבנתי ותקנו אותי אם אני טועה רק ל MSI ול ABIT יש נציגים בארץ... מתי יגיע גם של אסוס? כמה זיכרון יהיה בו? וכמה יעלה? ו...תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אורח voodooman

Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by qpalzm,

http://www.bit-tech.net/news/2005/10/14/nvidia_prices/ המקור מוסיף שGTX 512MB יהיה זמין בדצמבר.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בקרוב אני קונה מחשב חדש עם 710T אני רוצה לבדוק בחנות שבמסך אין פיקסלים שרופים, אך איך עושים זאת איני יודע לכן אני שואל פה.. חיפשתי ואם אני לא טועה דיברו על זה אבל אני לא מוצא את זה =\ יש תוכנות כלשהן לבדיקה? אני לא רוצה להדפק אחר כך עם מסך עם פיקסלים שרופים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gamer-8,

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=975 נסו ופרסמו תוצאות. ואל תשכחו להשוות טמפרטורות כמובן.

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by andrei21,

מתי לדעתכם מגיעים כרטיסי מסך חדשים כמו 8900gtx או משהו אחר חדש אוליי של ati?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Arelush,

שלום, אני השבוע קונה HD5870 בעזרת השם, אז ככה ההמעבד שלי הוא Q9450 עם OC על 3.0 כרגע. כנראה מעלה בקרוב ל 3.4 או 3.5 משהו כזה. השאלה שלי כזאת, האם יהיה לי צאוור בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

אני עובר למסך 24" ואפילו עכשיו על ה19 לא כל כך מרוצה מה4870.. האם כל מה שנחוץ לי הוא ספק וכרטיס נוסף בעל 512MB ? מפרט בצד

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Adirz0,

שלום חבר'ה , במפרט שקניתי הזמנתי את הכרטיס הבא: BFG 7900GT 256MB אבל אתמול אמרו לי שכבר לא עדיף אותו ולבטל את ההזמנה של הכרטיס , מפני שהמחירים ירדו , ועכשיו עדיף את: Radeon X1800XT 512MB אז רציתי לשאול , מה ההבדלים ביניהם ? (יש הבדל מבחינה גראפית?) מה יותר טוב? (לא כ"כ מבחינה כספית אני עדיין מדבר על בחינת ביצועים וגראפיקה במשחקים וכד') יש לשתיהם פטונציאל טוב ל- OC ? והאם עדיף לבטל את ההזמנה של ה- 79GT ולהזמין את ה- X1800XT ? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Nachum987,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GA-P35-DS3L rev. 1.0 מטרות הכרטיס לפי הסדר הבא: משחקים וחיבור לטלוויזיה FHD לצורך צפייה בסרטי HD. התקציב שעומד לרשותי כ600 ש"ח. תודה מראש כל כל תגובה.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by bg1987,

לקראת קניה של מחשב חדש אני מחפש כ.מסך, התקציב באיזור ה2000, הדרישות הן גיימינג (משחקים חדשים בהגדרות גבוהות) המפרט כרגע: מעבד: I5 2500 זכרון: 8GB Corsair Vengeance לוח אם: ASROCK Z68 Extreme 4 ספק: כרגע יש לי ENERMAX MODU 82 525, אבל אפשר להחליף (לא חלק מהתקציב) חשבתי על זוג של 6870, אבל אני לא יודע אם זה משתלם, אולי יש כרטיס יחיד עדיף. יש לציין שחשוב לי הרעש שהכרטיס עושה, ככה שאני רוצה כרטיס עם קירור בסגנון של TWIN FROZR של MSI. אשמח להצעות, תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.