עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי". ניסיתי להשתמש במדריך הזה: -First go to AMD catalyst and look under Information, then Software. -Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later. -Go to start menu search for RegEdit -Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes). -Open the folder as described in the 2D driver path. -Look for a registry file in that folder called DALNonStanda…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/

3. היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Jook,

בדקתי היום באתר של חנות מחשבים ומה אני רואה: Sapphire Atlantis RADEON 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card ב-1200 שקל . אומנם של חברת Saphire שהיא דיי חברת קבר אך לפי מה שהבנתי אפשר להפוך כרטיס זה של ספיר לרדאון 9700 . החנות היא *******PC H . הגיוני כזה זול ? אני קניתי שבוע שעבר 9700 פרו ומפתיע אותי לראות כרטיס זה כל כך מוקדם בארץ ועם כזה תג מחיר. דעתכם ?

6. Started by bombe1,

ATI RADEON 4870 512 GDDR5 Retail HDMI TOXIC EDITION Sapphire או ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI SONIC Palit מסך 22 אינצ'

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מתכוון מקום לסלוטים(או איך שלא קוראים לזה) מאחורי המחשב מברזל,איפה שמחברים את הכרטיס מסך למסך. יש לי מארז של TSUNAMI VIRGO 350 WATTS. אני מתאר לעצמי שיש מספיק מקום... יש לי כרגע geforce4 ti.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by AIDEN,

שלום רציתי לדעת איזה חיבור הכי טוב שאני ישתמש בכרטיס מסך , יש לי - HDMI , DVI , DisplayPort אני כרגע משתמש בה HDMI יש לי את כול החיבורים האלה גם במסך ככה שאני לא צריך לקנות מסך חדש תודה לעוזרים. :-)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by dazzler,

הכרטיס הוא 128 מגה כמובן . שמעתי הרבה דברים לא טובים על fx אבל ב380 כרטיס שעושה 256 ביט? זה נראה לי לא רע בכלל. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה? דרך אגב 380 שקל זה המחיר החדש, לא משומש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. האם כרטיס מסך 5070 יכול לעזור לאיכות תמונה או סאונד - לא למשחקים ? 1. האם בנגנים של סרטים - חשוב איכות כרטיס מסך ? HDR ? 2. האם בכיוון כרטיס מסך אני יכול לשפר סרטים או צפייה באינטרנט ? 3. צפייה במסך 65” OLED 4K 4. האם כרטיס מסך אינטל או AMD יכולים לתת משהו אחר לאיכות תמונה או סאונד ? תודה למסבירים

11. Started by sgt_flippy,

שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. המסך שלי מחליף גוונים לפעמים נגיד על רקע לבן אפשר לראות שזה כזה נהייה פתאום וניל כזה...חוזר ללבן, שוב פעם...מעצבן.... יש מצב שזה לא בגלל איזה בעיה במסך אלא בגלל שחסרים שני פינים בכבל שמחבר בין הכטיס מסך למסך? (בבקצב שמתחבר לכרטיס מסך)

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. חברה משהו מוזר אני לא מצליח לעלות את הזיכרונות ליותר מ1.2 ואת הליבה ליותר מ461 למה??? העם זה בגלל הקירור (שדרך הגב הזמנתי בלוק קרור מיים שיגיע עוד איזה שבועיים בערך .. ועם הקרור מיים של זלמן (שהוא רק לכרטיס מסך) אני מקווה להגיע רחוק חח.. בכול מקרה עוד שאלה הבנתי שאפשר לצרוב ביוס לאולטרה אקסטרים אפשר קקצת הסבר?? מומלץ או לא? איך? וכו וכו? תודה.. עריכה: עם אפשר אז לינק להורדה לש עידכון לביוס של ה albatron 6800 u שלי.. ? תודה..

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Fenomeno,

לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. GTX560 NON TI או HD7790? להלן קישורים: http://www.tms.co.il/product/12437 http://www.tms.co.il/product/12445 אמרו לי שהם די זהים, האם שווה להוסיף את התוספת הזו ולקחת את HD7790? תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by nec_000,

מלמד ופותח עיניים:

18. Started by yabrab0,

היי מחפש לקנות RTX 3070 TI או 3080 TI יד שנייה במחיר טוב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני זקוק לאופציית הTV OUT. אנ יכרגע משתמש בכרטיס מסך מובה שיש בלוח אם ואין לו את אופציית הTV OUT. מה ניתן לעשות ע"מ להפעיל את האופציה הזו? יש בלוח אם חיבור מתאים לכרטיס PCI\PCIE האם רק קניית כרטיס מסך חדש תאפשר את האופציה הנל? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך פשוט מאוד, שלא צורך הרבה חשמל וקטן (קטן מימדים - פיזית). מדובר במחשב עם לוח אם בגודל MINI ITX ולכן המארז שלו קטן. אני זקוק לכרטיס מסך שיכנס במארז קטן ...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by tdavidi,

אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  23. התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. כמו שניתן לראות בתמונה OCZ מודיע כי הוא הולכת להיכנס לשוק יצרניות כרטיסי המסך. מישהו רוצה OCZ 8800GTX ?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  25. חברי הפורום היקרים, יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX440 בעל 128MB זיכרון מסוג DDR של חברת PalitDaytona. הכרטיס עובד ב AGP X8. קניתי את הכרטיס לפני כ3-4 חודשים. אני יודע שזה לא כרטיס מסך נחשב במיוחד ועדיף היה לקנות ATI כלשהו (ממשפחת 9000 ומעלה), אבל זה מה יש. חוץ מזה - כבר עשיתי חיפוש בפורום (גם ב"תצוגה וגרפיקה" וגם ב"אוברקלוקינג, ...") ולא מצאתי את מה שאני מחפש. חיפשתי גם באינטרנט ומצאתי ביקורות שמשבחות את הכרטיס הזה (יחסית לדגם הספציפי הזה), אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. גם המפרט הטכני שיש באתר החברה לא עזר. לכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לקבל הסברים לגבי הנתונים הבאים: 1. לגבי הזיכרון - על המדבקה שעל הקופסה רשום: 128MB 128-bit DDR. למה בדיוק מתייחס ה 128bit - האם לרוחב הפס…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים