עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by 888,

האם הבדלים גדולים?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by SOLIDUS SNAKE,

הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15: מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ? אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Nemesis,

http://www.tomshardware.com/2005/12/14/sneak_preview_of_the_nvidia_quad_gpu_setup/ בקישור המצורף.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/

5. Started by DarkLloth,

יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by nec_000,

או איך שנכון לבצעו.... (נחושי איזו מערכת טובה יותר מבחינת חווית משתמש, נספר אחר כך - בינתיים תיהנו כמו המוזמנים לכנס) **אציע בחום לעבור על הטוקבקים שבסרטון - לומדים מהם לא מעט

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Adirz0,

שלום חברים , אני בודק הרבה לגבי ה- X1800XT , אחרי המון קריאה של מאמרים ודברים הקשורים לכך , הבנתי שהוא יותר חזק מ 7900GT אבל! יש לו גם את החסרונות שלו. -שמעתי מהרבה מקומות שהוא כרטיס חם! -הקירור שלו לא משהו. -יש עוד אנשים שטוענים שבכל זאת ה- 7900GT לוקח אותו. -צורך המון חשמל. ואם כבר מדברים , האם הוא יריץ יותר טוב משחקים כמו Doom3 ובסגנון? (יותר טוב מה- 79GT?) מה לעשות? עם כל החסרונות האלו? בכל זאת עדיין עדיף אותו? תודה.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הישן שלי (4200TI) ולא יודע איזה יתאים ללוח שברשותי. אני מעוניין בכרטיס מסך 256MB, תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אני צריך לינק להזמנה מוקדמת של הריידון דחוף!!!! בתודה. ;D

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by dol222,

שלום אני קונה בזמן הקרוב מחשב ורציתי שתתנו לי דגם של כרטיס מסך איכותי וחזק למשחקים כבדים. שמעתי על הדגמים האלה: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe הם טובים? שווים קניה? זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel® Core™2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: GeIL DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yuvalkosh,

מישהו יודע איזה חנויות מוכרות את הכרטיס הזה? אני לא מוצא..

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by DarkLloth,

טוב , אז אחרי שלושה וחצי חודשים בלי כרטיס מסך למשחקים סוף סוף קיבלתי מחו"ל את הספייר עם הקירור השחור , הכרטיס בעל עיצוב יפה ועם קירור עצבני ששומר אותו על טמ'פ נמוכה (אני מפרסם פה תמונה של לפני ואחרי משחק של כארבעים דקות ב Crysis Warhead) , כולל תמונות של הכרטיס עצמו. הכרטיס די ארוך (כפי שניתן לראות ב CM690) ובעל מאוורר 92 ששומר עליו קר. רעש - הכרטיס חרישי לחלוטין , הפעם היחידה שאני שומע אותו היא כאשר אני מדליק את המחשב , הוא מעלה RPM ואז חוזר למצב השקט שלו. הנה מס' תמונות (לא מבין למה ב CCC הוא לא מראה לי ACTIVITY בכלל - על 0 אחוז). תוצאת 3DMARK 14580 זהו בעיקרון [br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 16:44:16 הכרטיס במאמץ ...[attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הכוונה היא להשקיע בחלקים אחרים כגון כרטיס מסך טוב חשבתי לקנות מסך יד שניה השאלה היא האם אני יסבול מאיכות ירודה או מקרינה עקב העובדה שהמסך ישן :

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by natan805,

תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by mpdesign,

מה הוא תורם לכרטיסי ATI מישהו מוכן להסביר ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Danman,

לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by nokobik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אשמח לשמוע האם כרטיס מסך זה מספק עבור עבודות כבדות בתוכנות של אדובי. NVIDIA Quadro T2000 with Max-Q design 4 GB GDDR6 dedicated האם 4G מספיק או שיגרום לביצועים ותגובות איטיות? המפרט הכללי של המחשב: i7-10750H no WWAN Fury 15 G7 / 1TB PCIe / 32GB (1x32GB) DDR4 2666 / NVIDIA Quadro T2000 4GB / W10p64 / 15.6 FHD AG LED 400 for HD

23. Started by anafi,

אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1000 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by --Shadow--,

נשמע פחות או יותר הגיוני לפי הלוחות זמנים שלהם מדור לדור https://www.techspot.com/news/70584-nvidia-volta-gaming-gpus-not-foreseeable-future.html http://www.pcgamer.com/nvidias-next-gen-volta-gaming-gpus-arent-arriving-anytime-soon/ זאת אומרת זמינות רק לאחר כמה חודשים - קיץ 2018. וגם בהתבסס על ההסטוריה של ההכרזות: 780TI שהשתחרר בנובמבר 2013 980TI השתחרר ביוני 2015 1080TI השתחרר במרץ 2017

דיונים חדשים בפורומים