עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. נראה שליבואנים אין שום נטייה להביא את ה-X700 ל-AGP ארצה. לכן, כנראה, מה שנותר לי זאת האופציה של 6600. יש את הדגם הבא של ג'יגה-בייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3483 שגם יתרון נוסף שאני שם לב אצלו, זה הקירור הפאסיבי - משמע - שקט נוסף. בנוסף לאנטק סונטה שרכשתי לא מזמן, זאת תהיה תוספת נהדרת לשקט הכללי של המערכת שלי. מה דעתכם? המחיר קצת מופרז.. כיוון שניתן להשיג 6600GT ב-200 ש"ח יותר. מצד שני, שלחתי אימייל לאתר הבא, ובתשובה נאמר לי שכל דגמי ה-X700 שמוצגים באתר קיימים גם בתצורת PCIE וגם ל-AGP. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 הכרטיס הזה נראה מאוד מושך, והמחיר שלו גם מאוד אטרקטיבי. מישהו רכש משם פעם משהו? הם אמינים? אני יודע …

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Or ei,

אני מחפש כרטיס שיציג לי תמונה איכותי מה-יס\אנטנה מה אתם אומרים על הכרטיס הזה Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder הוא עולה 600 שקל נראה מאוד טוב יש למישהו הצעות למשהו אחר ? התקציב זה 600 שקל מקס

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by omertgm,

כ-10% תוספת ביצועים מול 1080TI עבור מחיר גבוה ב-100$ (השקה מול השקה) ובתוספת שנה וחצי+. גרוע בערך כמו מה ש-AMD עשו עם VEGA מול 1080. לא משכנע ובכלל בכלל לא משתלם. צריכת חשמל גבוהה משמעותית מבעבר ואפשר לומר שלום לתקופת היעילות הנהדרת של NV ביחס ביצועים\וואט. אבל גם ככה זה רק לעשירון העליון. תחילת שנה הבאה עם בוא 2060 מאמין שיהיה הרבה יותר אטרקטיבי. ובסופו של יום, הבחירה בקצה העליון היא רק בין כרטיסי NV שונים...

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by erez_levy,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך אבל אני לא יודע עוד במה לבחור. מצד אחד ה- LCD יקרים מאוד (1500+ מינימום) ואילו ה- CRT יותר זולים בכמעט חצי מהסכום. אז השאלה שלי היא: מה ההבדלים בין 2 המסכים? האם קיימים מסכי CRT שטוחים? המסך שיש לי עכשיו דווקא די סבבה, אף פעם לא בדקתי מה הוא אבל הוא מסך "שמן" ולא דק של החברה MAG 17 ות'אמת לא מפריע לי אם המסך דק או עבה כי גם ככה יש לי מספיק מקום בשבילו אבל כמובן שכבר עדיף דק אם אני קונה כבר אחד חדש. אז מה אתם אומרים? מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב? ולהסביר לי מה ההבדלים בינו לבין ה- LCD? שמעתי איפשהו שה- CRT הורס את העיניים, זה נכון? תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בעקבות החלפה של כרטיס מסך היום התחלתי לחשוב על כמה כרטיסי מסך החלפתי במהלך השנים וכמה כסף הוצאתי על זה והכי חשוב בממוצע כמה זמן לקח לי להחליף כרטיס מסך הכרטיסים שהיו לי מתחילים מ 92 trident 8900D cl5227 ati mach64 matrox G100 ati xpert@PLAY diamond monster 3d 2 radeon 8500lE GF440MX radeon 9600pro radeon 9800PRO GF8800GS עד היום שזה לא רע לתקופה של 15 שנה המחיר ששילמתי על הכל יוצא בערך 7400 שקל ולחלק בזמן יוצא לי 500 שקל לשנה בערך שזה דיי סביר יחסית להוצאות אחרות בשנה כמה יצא לכם ? גם מחיר ממוצע וגם זמן החלפת כרטיס ממוצע או לחילופין כמה כרטיסים במשך כמה זמן ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  6. כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004. כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2 לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע.. מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Zakash,

מחיר מאוד דומה... כמה עשרות שקלים לפה ולפה... לא מצאתי בפורמים משהו שמדבר על שניהם אחד נגד השני.... ה4870 חם כמו ה-4850? של מי הביצועים יותר טובים? הדרייברים של ATI עדיין על הפנים? אשמח לקבל תגובות..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Hiigara,

אהלן. מעוניין ליצור מערך GTX 1070 של EVGA Superclocked עם ספק כוח של Corsair 750W 80+ Bronze יתר המערכת: I7 6700K H110i H110i GT - למעבד 16GB RAM אפשרי מבחינת ספק הכוח או שאיאלץ לקנות חדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by etbk,

שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by elad2k,

האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by amirfefer,

מעבד: AXP 2500+ Barton GPU: FX5900XT תוצאות באקוואמארק: 33800 (ממוצע) 3Dmark03: 4680 איך התוצאות? (אני ללא שום OC)

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  13. נמשל ספליטנר סל אף פעם לא משנה על כמה ה aa או ff יהיו לא יעלה חלק ויש לי ראידון 9700 פרו ואם עולה חלק אז על רזלוציה נמוכה ואם אני מפעיל את ה aa ff אז שאני מפעיל את המשקת כדי לראות בלילה זה קופץ מגמם בקושי רואים וככה גם ברינבו סיקיס ריבן שילד הוא עולה חלק על aa ff אבל ברגע שאתה מעיל את המשקפת לילה .. הכל מגמגם וקופץ

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. ראיתי שהכרטיס מסך הזה: ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card עולה 1300 שקל והכטיס מסך הזה: Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card עולה 1085 שקל איזה מהם יותר טוב???? ולאיזה מהם יכולת אוברקלוק יותר טובה. ושמעתי שאם עושים ל9800 הזה אוברקלוק אז הוא מגיע לרמה של pro זה נכון או שזה לגבי כרטיס מסך אחר??? ואם הוא הופך לפרו זאת אומרת שאני יכול להשאיר אותו תמיד במצב של 9800pro והוא לא הישרף?? או רק כשאני ירצה להכנס למשחק כל שהוא אז אני יכול להפוך אותו לפרו?? תודה רבה לכל העוזרים!!!!

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by god0nline,

היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. המליצו לי על הכרטיס הנ"ל בפורום מפרטים http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm וראיתי באתר גם את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~4260183360025~8~0.htm הכרטיס של גיינוורד מגיע במהירויות יותר גבוהות מהטווין טק. מה גם שכמה שלא חיפשתי לא מצאתי על הטוין טק אף ביקורת למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים הנ"ל. מה עדיף? אני מתכנן גם אוברקלוק אז מי לדעתכם יתן את מירב הביצועים? (ולא אני לא רוצה המלצות לATI וכו')

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by superginiman,

LG FLATRON F900 P הוא כלי! קיבלתי אותו לא מזמן והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן סוגר 1600*1200 על 85 HZ כמו שצריך והצבעים מצוינים אני אשים תמונות עוד מעט WOOT!!!!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ראובן,

אני בניתי מפרט בינתיים בלי כרטיס מסך כי אין לי כסף עכשיו אני רוצה לקנות את המחשב בלי כרטיס ובעתיד הקרוב לקנות זה אפשרי? תודההה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by djelectric,

הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?... עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  20. לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה. שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות...... החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס . המארז סופר מאוו…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by SOLIDUS SNAKE,

הזמנתי משלוש חנויות שונות אותו כרטיס 9500PRO גם של ATI גם של HERC. הכרטיס לא מגיע :AR15: :AR15: :AR15: מה לעשות ? לחכות ? לקנות LEADTEK ? מה ? אני רוצה את הכרטיס אבל סבלנותי פוקעת - אם מישהו יודע מתי יהיה הכרטיס בישראל על כל גירסאותיו.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by nec_000,

או איך שנכון לבצעו.... (נחושי איזו מערכת טובה יותר מבחינת חווית משתמש, נספר אחר כך - בינתיים תיהנו כמו המוזמנים לכנס) **אציע בחום לעבור על הטוקבקים שבסרטון - לומדים מהם לא מעט

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. קראתי את כל הדיונים מהשבועות האחרונים, הדגם שאני נוטה לקנות הוא ה VIEWSONIC VP171 אני לא משחק משחקים והכי חשוב לי זה שהאיכות תמונה תהיה טובה וכמובן שהמסך יהיה אמין ומחברה אמינה, על איכות אני לא מתפשר. התקציב לא ממש מוגבל, תנסו לא לעבור את ה2800 ככה, יש דגם יותר מומלץ מהוויסוניק?

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by eglon1,

זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים