כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לשדרג מ- hd5770 ל-460gtx השאלה שלי היא האם אני ירגיש שיפור במשחקים ואם כן עד כמה מעבד i5 750 רזולציה 1680*1050
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך חזק על מנת לשחק על שלושה מסכים התקציב הוא כ1500~3000 שקל (עם עדיפות לחסוך), אני לא יודע איזה סוגי כרטיסים צריכים בשביל זה וכמה הם עולים בקשר לספק עוד לא החלטתי, אני יחליט אחרי שאני ידע את כל הרכיבים של המחשב . חשבתי על הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2275 אבל אני לא יודע אם הוא מספיק חזק ואם אפשר בכלל להשתמש בו באיינפיניטי אשמח לשמוע הצעות /הערות תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך שלי מחליף גוונים לפעמים נגיד על רקע לבן אפשר לראות שזה כזה נהייה פתאום וניל כזה...חוזר ללבן, שוב פעם...מעצבן.... יש מצב שזה לא בגלל איזה בעיה במסך אלא בגלל שחסרים שני פינים בכבל שמחבר בין הכטיס מסך למסך? (בבקצב שמתחבר לכרטיס מסך)
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז מי שלא שמע לדטק יצאו עם סדרת כרטיסי ג'יפורס חדשה הכוללת גם TVIN בנוסף לקירור המעולה שלהם ואיכות התמונה.... מישהו יודע מתי יגיעו הכרטיסים האלה לארץ ובעך כמה יעלה GF4 WinFast ultra MY VIVO!! מי שלא הבין (4600)......
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה בהרבה חנויות את השם של החברה הזאת . מה זאת החברה הזאת ? ולמה מחירי כ.המסך שלה נמוכים יותר ? ( הם מייצרים רדאונים).
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שלא כל כך מצאתי מסך מחשב עם S-Video החלטתי לחפש מתאמים מסתבר שמ-Scart אפשר להוציא VGA וכך ניתן לחבר ממיר דיגטלי למסך מחשב ולראות על גביו טלויזיה ללא שימוש במחשב. מצאתי כל מיני סכמות איך אפשר לבנות כזה דבר בעיקרון זה צריך להראות ככה מישהו בנה כזה דבר? מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדליק את המחשב הוא לא מזהה את הכרטיס מסך , איך שאני מדליק המאוררים עובדים ב 100 אחוז, הכרטיס עבד כשנתיים וחצי עד שניהיה מסך שחור, ומאז הוא לא מזהה אותו, גם לא ב device manger , והמאוררים עובדים על 100 אחוז. הכרטיס מסך מת ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תשמעו יש לי אפשרות לקנות השבוע 8800GT או שאני יחכה לפסח (טס לחו"ל) ואני יקנה שם כרטיס מסך של הסדרה 9XXX מה כדי לעשות ? לחכות או לקנות ? ואם לקנות 8800GT איזה כדי לקחת שיהיה הכי פחות מרעיש ועם הבנדאל הכי נחמד..(במידה ותגידו שלא כדי לקחת הכרטיס 8800GT נקנה ב-SkyPc) הכרטיסים לא הולכים לעבור OC בשנה הקרובה !
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל באי הפורום, יש לי כרטיס של Twin Tech 8600GT 512Mb רציתי לדעת מה תיתן לי פתיחת הצינורות.. ואיך בעצם עושים את זה? תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס יש לי Leadtek GTX 260 Extreme+ שאני מעוניין לשדרג כי יש לי בעיה לחבר אותו לטלוויזיה, לכרטיס יש שתי יציאות DVI וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה עם כבל DVI -> HDMI יש לי רעשים מוזרים. חשבתי לשדרג אותו לכרטיס עם יציאת HDMI ולהפטר מהבעיה הזו, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס יש היום שמתשווה או אולי אפילו קצת יותר חזק מהכרטיס שלי בטווח מחירים נורמלי? ראיתי שהכרטיס הזה עדיין נמכר במחיר של 1000 שקלים חדש מהקופסא אבל זה נראה לי קצת מוזר כי בכל זאת הוא בן שנתיים כבר. כמו כן יש אולי חנויות שעושות טרייד אין על כרטיסי מסך כאלה שאני אוכל לתת להם את ה-260 ולהוסיף איזה 200 שקלים על כרטיס חדש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברי הקהילה היקרים, NVIDIA השיקה כעת דמו חדש המדגים יכולות DX11 בשם A new Dawn, מדובר במעין רימייק של דמו שהוציאו בדור ה-DX9 הראשון פרטים כאן http://www.geforce.com/games-applications/pc-applications/a-new-dawn הודרה כאן http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/techdemos/ANewDawn.exe תרגישו חופשי לפרסם תוצאות
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס לAGP, תיכננתי לקנות של חברה יותר נורמלית אבל זה מה שיש לחנות מחשבים שממנה אני קונה להציע בכל אופן אשפח לקבל תגובות על החברה הזאת בכלל ועל הכרטיס הספציפי בפרט מאחר ואין לי נסיון איתם אגב, המחיר הוא 1350 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי את CallOfDuty4 ואני מת לשחק, איזה כרטיס מסך מינימלי צריך כדי להריץ את המשחק ברמה סבירה? מפרט קיים ASUS P5GD1 PRO Dual-Channel DDR400 Pentium 4 630 presscott 3.00GHZ 512 DDR kingston [2X256 SAPPHIRE RADEON X800GT connected via PCI express אין לי מושג איזה ספק כוח תודה מיכאל
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיקר לשמחקים וסרטים מסך כרגה 17 עוד כמה שבועות אני השדרג ל22-24 תקציב: 1300 מעבד: AMD AMD Phenom II X3 720 BE לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H AM2 או Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2 ספק:SeaSonic 550W SS-550HT A.PFC 120mm Fan 2xPCI-E 6+8 6xSata 80Plus
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב , אז אחרי שלושה וחצי חודשים בלי כרטיס מסך למשחקים סוף סוף קיבלתי מחו"ל את הספייר עם הקירור השחור , הכרטיס בעל עיצוב יפה ועם קירור עצבני ששומר אותו על טמ'פ נמוכה (אני מפרסם פה תמונה של לפני ואחרי משחק של כארבעים דקות ב Crysis Warhead) , כולל תמונות של הכרטיס עצמו. הכרטיס די ארוך (כפי שניתן לראות ב CM690) ובעל מאוורר 92 ששומר עליו קר. רעש - הכרטיס חרישי לחלוטין , הפעם היחידה שאני שומע אותו היא כאשר אני מדליק את המחשב , הוא מעלה RPM ואז חוזר למצב השקט שלו. הנה מס' תמונות (לא מבין למה ב CCC הוא לא מראה לי ACTIVITY בכלל - על 0 אחוז). תוצאת 3DMARK 14580 זהו בעיקרון [br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 16:44:16 הכרטיס במאמץ ...[attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר ציפיות רבות והמתנה שהרגישה כמו נצח, סדרה חדשה ומתקדמת של כרטיסי מסך מוצגת באופן רשמי עם מחירים, דרגות ביצועים וגם כמה יהלומים נסתרים שאנחנו ממש רוצים שתדעו עליהם לכתבה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
- 4 followers
-
-
ראיתי אצל הדוב ... SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 128MB DVI = 1,561 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB = 1,247 nis SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB = 1,064 nis אני אישית הייתי לוקח את TI4200 , בביקורות הם הגיעו עם ה SE רק ב 10MHz בזכרון יותר מהרגיל , המחיר פשוט פצצה .
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין להחליף כרטיס ה- mx 440 128mb בכרטיס חדש, המטרה: משחקים ובעיקר fps האמצעים: 600 ש"ח בלבד האופציות: 1. Palit Xpertvision Radeon 9600 256MB 128bit DDR AGPx8 TV-Out DVI במחיר 600 ש"ח 2. Innovision Geforce FX 5700 128MB DDR TV OUT DVI במחיר 565 ש"ח 3. ?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביולי, הרבה אנשים אמרו שהם יקנו אותו. חלק קנו(כמוני), וחלק לא קנו. האם יש לכם ריידון9700? נ.ב: איך אני מפעיל סקר?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק למסך 17 אינצ'. אני בעצם מתלבט לגבי שתי סוגיות: 1. התקציב. במקרה זה יש שתי אפשרויות: א. תקציב "מצומצם" של 700-800 ש"ח. ב. תקציב מוגדל של 1000-1100 ש"ח. אני בעצם לא ממש גיימר (פה ושם), אני כן צופה בסרטים ותמונות על המסך, ומתעסק עם טקסטים. 2. פועל יוצא של 1. - המסך עצמו. המתמודדים הם כדלקמן: -תקציב "מצומצם": 1. Viewsonic E70F. 2. Samsung 763MB. -תקציב מוגדל: 3. Samsung 757DFX. 4. LG F700P. 5. ViewSonic G75F. 6. MAG 796FD2. התסכלתי באופיס דיפו על המסכים MAG 796FD2, LG F700B וSamsung 763MB. הבעיה היא שקשה מאוד לשפוט שם את איכות המסך מאחר והם מפוצלים במפצל VGA ובנוסף על כך מחוברים ללוח אם עם כרטיס OnBoard שברזולוציה של 1024X768 מפיק רק 75 Hrz. הכל שם מהבהב.…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-