כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי קונה לכרטיס מסך של ג'יפה 2 400 באותו מחיר אני יכול לקנות את ה רדאון 7000 כדאי לי ? כי אני מעוניין לכרטיס טיפה יותר טוב אשר ישרת אותי עוד כמה חודשים עד שאני קונה רדאון 9700
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Hello. We can ship to Israel via DHL. Currently, payment would need to be via Bank transfer. Thank you and have a great day!! את הכרטיס של PNY במחיר 338$ שעולה שם!!! ;D אבל לא הבנתי כל מה שרשום שם חחח DHL :-\ תסיבור לי חחח תודה
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי: מעבד: E8400 זיכרון 4 GB ולוח אם: P35 NEO MSI בסה"כ מחשב חזק, ואני רוצה לשדרג משמעותי את כרטיס המסך שלי, יש לי אופצייה לרכוש GT430 2GB GIGABYTE ב400 בערך... וראיתי GT 630 באייבורי שעולה 450... איזה כרטיס טוב יותר? האם יש המלצות אחרות?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק. זה ככה אצל כולם או רק אצלי? זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים. יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500. בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הרכבת מחשב בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415148.0 אולי תצליחו לפתור לי את ההתלבטות שאחרי ההרבה זמן חיפוש מידע עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: אני משתמש במאיה (בעיקר לאנימציה לכן תצוגה מהירה בVP כן חשובה לי)ואפטר אפקטס. חשבתי שאפשר להחליף קואדרו ב"כרטיס גיימרים" כי בכל מקום שקראתי כתוב שהיעודיות של הקואדרו זניחה כאשר מדובר בהשוואה של 2 כרטיסים באותו מחיר. ז"א תמיד שמשווים בינהם זה השוואה בין קוואדרו חזק לבין "כרטיס משחקים" חזק ואני צריך השוואה של וואליו פור מאני שאני לא מוצא. אני מסיק מזה שאם אין השוואה כזו אז ברור מאליו ש"כרטיסי המשחקים" נותנים תמורה גדולה יותר לכסף אפילו בשביל המטרות שאני זקוק להם. זה שאני רואה בפורומים…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00 זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך וחשבתי על ה-ASUS R9 290 הגירסא הזו - R9290-4GD5 הבעיה שראיתי שיש 3 גרסאות והגירסא שאני עומד לקנות כבר אינה למכירה באתרי המכירות והחליפה אותה גרסא אחרת- directui2 http://pcpartpicker.com/search/?cc=us&q=asus+r9+290 כמו כן הסתכלתי בביקורות של NEWEGG לגבי הגירסא הזו לפני שהפסיקה להמכר והרבה אנשים רשמו שם שהכרטיס מתחמם בצורה לא הגיונית, או שקיבלו אותו דפוק וכו'. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814121807 השאלה שלי היא האם מישהו התנסה בכרטיס הספציפי הזה והאם לדעתכם זה שווה את הסיכון או להימנע ממנו?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הבעיה שאיני יודע מהו ! במנהל התקנים רשום "בקר וידאו" ככה שאני במבוך שאין לי מושג איך לצאת אשמח אם מחכמי הפורום יציל אותי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כבר זמן רב אני מחפש כ.מסך שיספק את הצרכים שלי ולפני כמה שבועות מצאתי אותו SHAPIRE 9600XT אז עד אכשיו לא יכולתי להפסיק לחלום אליו והתכוונתי כבר לקראת סוף השבוע לרכוש אותו ... עד שבא ה9600XT של Gigacube http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm ואני דיי בבעיה , המחיר של שני הכרטיסים שווה , איך שהבנתי גם המפרט של הכרטיסים דומה (השבבים אחרי הכל הם של ATI) בשניהם מקבלים את HL2 (מקווה..) רק שהכ.מסך מתוצרת Gigacube ניראה יותר איכותי ובא גם עם גופי קירור על הזכרונות (מה שיעזור באוברקלוק). אכשיו רציתי לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים שיותר משתלם , אז מקווה שתעזרו לי תודה מראש !
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה משהו מוזר אני לא מצליח לעלות את הזיכרונות ליותר מ1.2 ואת הליבה ליותר מ461 למה??? העם זה בגלל הקירור (שדרך הגב הזמנתי בלוק קרור מיים שיגיע עוד איזה שבועיים בערך .. ועם הקרור מיים של זלמן (שהוא רק לכרטיס מסך) אני מקווה להגיע רחוק חח.. בכול מקרה עוד שאלה הבנתי שאפשר לצרוב ביוס לאולטרה אקסטרים אפשר קקצת הסבר?? מומלץ או לא? איך? וכו וכו? תודה.. עריכה: עם אפשר אז לינק להורדה לש עידכון לביוס של ה albatron 6800 u שלי.. ? תודה..
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדשבימים הקרובים למשחקים בעיקר ואני בדילמה לגבי איזה כרטיס לקחת. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח ולקחת את הHD 6950 גירסת הביוס הכפולה ואז להפוך אותו ל6970 או שההבדלים לא כאלה משמעותיים ועדיף לחסוך את ה200 ש"ח ולקחת את הGTX 560 TI המעבד שאני אקח הוא Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray לוח-Biostar TP67+ H67 אם צריך עוד פרטים תגידו לי אני אוסיף.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר חיפוש מורחב ביותר (באתרי השוואות מחירים) לא מצאתי את החברה הזו, הבעיה: יש לי כרטיס שלה והוא עושה לי הרבה צרות והרבה רעש. אם מישהו שמע עליה ויכול לתת חבת דעת על החברה הזאת בבקשה. (גם אם חוות הדעת כוללת: חרא חברה, חברה סבירה וכו' התשובה תתקבלנה בברכה.) אם יש לה שם אחר, תגידו אותו כי אני לא מוצא אותה...
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית .... יש לי כרטיס מסך RAEDON X1600 AGP עם יציאת DVI - קניתי כבל DVI HDMI חיברתי בין המסך למחשב ואין תגובה .... השאלה היא אם יש משהו שאני עושה לא נכון או שיש פתרון אחר לבעיה ... המסך LCD הוא PHILIPS PF32 5331 תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני זקוק למסך 17 אינצ'. אני בעצם מתלבט לגבי שתי סוגיות: 1. התקציב. במקרה זה יש שתי אפשרויות: א. תקציב "מצומצם" של 700-800 ש"ח. ב. תקציב מוגדל של 1000-1100 ש"ח. אני בעצם לא ממש גיימר (פה ושם), אני כן צופה בסרטים ותמונות על המסך, ומתעסק עם טקסטים. 2. פועל יוצא של 1. - המסך עצמו. המתמודדים הם כדלקמן: -תקציב "מצומצם": 1. Viewsonic E70F. 2. Samsung 763MB. -תקציב מוגדל: 3. Samsung 757DFX. 4. LG F700P. 5. ViewSonic G75F. 6. MAG 796FD2. התסכלתי באופיס דיפו על המסכים MAG 796FD2, LG F700B וSamsung 763MB. הבעיה היא שקשה מאוד לשפוט שם את איכות המסך מאחר והם מפוצלים במפצל VGA ובנוסף על כך מחוברים ללוח אם עם כרטיס OnBoard שברזולוציה של 1024X768 מפיק רק 75 Hrz. הכל שם מהבהב.…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כ-10% תוספת ביצועים מול 1080TI עבור מחיר גבוה ב-100$ (השקה מול השקה) ובתוספת שנה וחצי+. גרוע בערך כמו מה ש-AMD עשו עם VEGA מול 1080. לא משכנע ובכלל בכלל לא משתלם. צריכת חשמל גבוהה משמעותית מבעבר ואפשר לומר שלום לתקופת היעילות הנהדרת של NV ביחס ביצועים\וואט. אבל גם ככה זה רק לעשירון העליון. תחילת שנה הבאה עם בוא 2060 מאמין שיהיה הרבה יותר אטרקטיבי. ובסופו של יום, הבחירה בקצה העליון היא רק בין כרטיסי NV שונים...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני בונה מערכת חדשה, נוספת, שלישית. מתלבט בין כמה כרטיסים, סביב אותם מחירים בערך. אני מעוניין רק ב ATI. מפרט המחשב יהיה : לוח אסוס P5B, מעבד 6300 אינטל, זיכרון 1 גיגה (אולי 2). המטרות : אינטרנט, עבודת גרפיקה ופוטו שופ, סרטים בחיבור HDMI לפלזמה, ועבודות שוטפות. לא משחק בכלל משחקים. (קנייה מלוגיק) ההתלבטות היא: Sapphire Radeon X1650Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Video Card 679 שקל Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 512MB Retail Video Card 700 שקל Asus Radeon EAX1600PRO/TD Extreme PCI-e 512MB 647 שקל חשבתי על הכרטיס הראשון. אשמח לייעוד והכוונה. תודה
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקשר לבחירה בין שני הדגמים, כרגע יש לי מסך 17'' proview עם רזולוציה 1280X1240 , אני יודע שה320 עדיף אבל אני רוצה כרטיס שיחזיק לפחות שנתיים (9700 החזיק יותר , היו ימים :'()...
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-