עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shumbatzal,

אני מתעניין בקניית מחשב, ולאחרונה נחשפתי לכל הסלט המורכב של דגמי ה-GeForce וה-Radeon השונים. אז שתי שאלות לי אליכם: 1. בבקשה תדרגו איזה משפחה עדיפה על איזה, או חופפת לאיזה, לפי הסדר, כדי שאדע מה לקנות. (ולשם הסדר הטוב בואו נדבר על כרטיסים בטווח מחירים סביר של עד 1000 ש"ח.) 2. נניח שיש לי בחירה בין כרטיס טוב עם 64 מגה זיכרון לבין כרטיס חלש יותר עם 128 מגה זיכרון. מה עדיף? או שכל מקרה לגופו? תודה ולילה טוב. ;D

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  3. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ronenec,

אני רוצה לקנות מסך דק. איזה משני הדגמים האלה כדאי: LG 1510S או CTX PV520 ? אני משתמש רק במשחק FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט. האם יש מסך דק אחר שכדאי לקנות במחיר של עד 2000-2500 ש"ח? תודה מראש לכל המגיבים. רונן

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by premier,

בזמן האחרון אני רואה בהרבה חנויות את השם של החברה הזאת . מה זאת החברה הזאת ? ולמה מחירי כ.המסך שלה נמוכים יותר ? ( הם מייצרים רדאונים).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by TC,

שלום לכולם ותודה שנכנסתם לאשכול הנחמד הזה אני קיבלתי את הרדאון 9800 פרו שלי אבל יש לי מסך LCD 15" שכמובן לא יכול לנצל אותו במלואו ... (1024x768) אז קראתי כמה מאמרים ב tomshardware על מסכי LCD , והיה להם שם מדד לכל מסך שנקרא Gaming Compatability אם אני זוכר נכון ... האם זה באמת משנה ? מסך Hitachi 17" שטום עשו עליו בדיקה התגלה כ-"מסך מצויין למשחקים" אבל הוא עולה בערך 3400 שקל ! בזמן שמסך 17 Proview עולה רק 1900 ש"ח ! האם זה באמת משנה ? אני יודע בדרך כלל שהכסף כן קובע את האיכות אבל במסכים אין לי מושג .. אז באתי לשאול אם באמת אני ירגיש הבדל במשחקים ? תודה רבה לכל העוזרים יכול להיות שאני יוכל לחסוך כך המון המון כסף

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Forge,

אני מתכוון לרכוש מסך 19 חדש ורציתי לדעת על איזה מאפיינים רצוי לתת את הדגש. ובכלל מה מומלץ לקנות. אני מעוניין במסך CRT והתקציב שואף ל-1000, אני יודע שזה יחסית סכום נמוך אבל כרגע זה מה שיש. מה אתם אומרים? שווה לחכות לסכום יותר גבוה או שאפשר למצוא מסך טוב של יצרן אמין במחיר כזה. תודה מראש לעוזרים, ** דרך אגב, כרטיס מסך של לידטקTI200 הולך להריץ אותו.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by eranmor,

ביקרתי עכשיו בעמוד המחירים של ATI http://www.ati.com/shopati/pricespcusa.html ראיתי דבר מוזר והוא שהALL IN WONDER RADEON 9000 PRO עולה כמו RADEON 9600 PRO מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה וגם מה זה "ALL IN WONDER"?

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Or ei,

בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by tovtov,

כידוע יש שני חברות ששולטות על הכרטיסים הגרפיים " ATI ו NVIDIA מה ההבדל בינהם ? ואיזה עדיף מבחינת משחקים? ראיתי שבעבר הרוב הללו והמליצו על ATI, אבל אני גם קורא שיש לו (ATI) הרבה בעיות עם הרצת משחקים מסויימים (בניגוד לNVIDIA) אין פה סתירה ? בתודה מראש, יוסי

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. אני כבר הייתי בטוח שאני הולך לקנות את ה- PowerColor Radeon 9700 OEM שזה יוצא 1450 ש"ח אבל כל העולם אומר לי כמה שהכרטיסי מסך של POWERCOLOR לא מומלצים ואני ממש לא מבין למה. חוץ מזה שכולם אומרים שזו חברת קבר לא שמעתי שום טענה אחרת. אני אפילו לא יודע מה זה אומר (חברת קבר). תעזרו לי בבקשה אני רוצה לקנות כרטיס כמה שיותר מהר בסוף הג'יפורס 2 הזה ישגע אותי ואני עוד יבוא על המחשב עם פטיש :asthanos: :-\ בבקשה אם למישהו יש את הכרטיס שיגיד לי איך הוא.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי כרטיס RADEON 9500 PRO דגם http://www.sapphiretech.com/vga/9500pro.asp ויש לי בעיות לסדר TV-OUT. יש לו יציאת S-VIDEO של 7 פינים (שורה של 4 ושל 3), אבל הוא הגיע עם מתאם S-VIDEO TO RCA של 8 פינים שכמובן לא מתאים. בחנות טענו שככה זה מגיע ושאקנה מתאם אחר. קניתי מתאם עם 4 פינים שהתאים לכניסה, אבל אז רואים רק שחור-לבן! הדרייברים (CATALYST 3.4) מזהים את הטלוויזיה כS-VIDEO ולא RCA למרות המעביר. אולי זאת הבעיה? בכל מקרה לא ניתן לשנות זאת בדרייבר. אח"כ לקחתי מתאם 7 פינים, אבל הסידור שלהם שונה והוא לא מתאים לכרטיס. מה עוד אפשר לעשות? איפה משיגים מתאם שיעבוד?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. יש לי כרטיס מתוצרת ספייר, זה אומר שאני צריך PBA, אבל איזה גרסא? 3.2 3.4 ?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב את הכרטיס Radeon 9700 הרגיל והייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הכרטיס וניסו את אפשרות יציאת הטלוויזיה את דעתם. האם רואים בצורה טובה בטלוויזיה בעזרת החיבור ? באיזה רזולוציה ניתן לראות? אני יודע שבמסך מחשב הרזולוציה היא גבוהה מזו של הטלוויזיה (זה נכון?), אם כך זה אומר שתיהיה ירידה באיכות כאשר אני אראה באמצעות הטלוויזיה? מישהו ניסה לראות סרטי DIVX במחשב בעזרת הטלוויזיה? האם רואים בצורה איכותית? האם יש הבדלי איכות בין יציאת הטלוויזיה של ה9700 הרגיל ולזה הפרו? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by wow,

שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך מסוג לידטק TI4200. אני לא יודע בדיוק איזה דרייברים להתקין ואיזה סתם מיותרים אז אם תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה כל אחד אומר אני אשמח. יש לי בדיסק את הדברים הבאים: DRIVER INSTALL 6.3 WINFAST PVR WINFOX V2.0

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gaid,

קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בידי יש ראידון ספייר 9700 פרו הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינהם האם ההבדל ענק עצום ... אני קניתי את הכרטיס שלי בה 2200 אני רוצה לדעת האם ראידון 9800 עוקף אותו בהכל זה נכון שראידון 9800 עקף אותו בה 50 אחוז בה AA FF

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1000 ש"ח - Gigacube Radeon 9600 Pro C3 "Game Buster" 128MB DDR Retail Video Card 1170 ש"ח - ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card תודה

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by drdan,

האם ניתן לעדכן את ה-bios של כרטיס מסך ASUS 7700 TI Geforce 2? באתר של ASUS אין כלום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

שלום. ניסיתי להתקין קודאק לMPEG, וכאשר אני מתקין אני מקבל את השגיאה הבאה(הקובץ הזה נותן שגיאה כשאני מתקין את כל הקודאקים, הקובץ השגוי לMPEG הוא MPG4C32.DLL). כאשר אני צופה בסרט הוא עם קווים שחורים ו"שבור". אם למישהו יש קודאקים אחרים רק לMPEG\פתרון, אודה לו. שלום.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  22. יתרונות וחסרונות של שני המסכים הבאים לאור נסיון מעשי. LG LCD 15.1 L1511S http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44&products_id=2776 Samsung TFT 151 S 15 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=795 שימוש עיקרי כמסך שני לטובת עבודה גרפית (המסך העיקרי CTX 19 טריניטרון) כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ירכש עם המסך (האם צריך מתאם DVI? או שהוא מגיע עם הכרטיס) דגשים: אמינות צבעים ונוחות צפיה באור חזק. אופציות אחרות במגבלות המחירים הללו (עד 200 ש"ח) יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by ROTFL,

מה דעתכם על זה? לא מדהים?! יש פה מישהו עם רדאון 9700 שיוכל לאמת את הנושא?! מה דעתכם?

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום ! לאחרונה קיבלתי במתנה מחשב עם הכרטיס הזה מותקן עכשיו השאלה שלי זה אם להישאר עם הכרטיס הזה או להחליף לרדאון 9700 כי אני לא יודע אם יש ביניהם הרבה הבדל כי עם מעבד 2.8 וגיגה rdram הכרטיס הזה קצת הורס תודה ותודה מראש דוד

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eSLC,

GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? (550 ש"ח)

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים