עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברת מוצרי החומרה בעלת החיבה למוצרים קומפקטיים מבטיחה להדהים אותנו פעם נוספת, במסגרת אחד הדגמים העוצמתיים ביותר בשוק המשחקים לכתבה

2. Started by bora8,

היי שלום לכם וחג שמח אני מעוניין לקנות כרטיס מסך . רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה? palit rtx 2070 super jetstream אשמח לתגובות תודה רבה

3. Started by Would?,

שלום יש לי גי פורס טי 500 , פנטיום 3 600 ו128 RAM כאשר אני מריץ את 3dmark בסוף כאשר אני מקבל את התוצאה (3900) הוא כותב לי ממתחת :the banchmark was not run using sefault settings למה הוא כתב לי את זה? הגי פורס תומך בכל מה שהתוכנה צריכה ההגדרות של הבדיקה היו :1024*768, 32 ביט , compressed textures D3D Pure Hardware T&L מה לא בסדר? תודה

4. Started by Chura,

אז בעזרתכם הנדיבה הצלחתי להחליט על 7600GT של לידטק. מצאתי אותו ב916 ש"ח אבל עכשיו מצאתי התבלטות חדשה ! :-) ראיתי את האקסטרים ב999 מה הוא נותן לי פרט לOC שאני יכול להשיג לבד ? או שאני בכלל לא בכיוון ?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  5. עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by BlackTalon,

יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ablabl,

קיבלתי השבוע מחשב 3 גיגה הרץ נטול כ. מסך וברצוני לרכוש אחד לוח אם P5GD1-VM - ASUS ספק 500W ישנו חיבור PCIE אך אינני יודע אם הוא יחזיק את הכרטיסים החדישים שיש כיום התקציב שלי הוא באזור 400-450 ש"ח ישנה עדיפות ליציאת HDMI השאלה אם יש הבדל בינה לבין הDVI ועד כמה זה משנה? תודה רבה לעוזרים!

8. Started by pakomako,

כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Dragongk,

אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...

10. Started by K.G.B,

קודם כל שולם לכולם! ;D אני בדרך לקנות כרטיס חדש. ואני מתלבט. בין ה asus GeForce FX5200 Ultra לבין asus GF4 TI4200 DVI ??? איזה עדיף?יש לFX בעיות ילדות? ומה יותר יתאים למחשב פנטיום 3 866 שלי. בתודה רבה רבה. גל.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by sgt_flippy,

שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by god0nline,

היי! רכשתי מעבד i7 2600k 3.4k 8MB של אינטל ולוח אם של Asrock Z68 Pro3-M Z68 Chipset וזיכרון 16 ג'יגה DDR3 במטרה לשדרג למחשב עריכה מקצועי + אנימציה תלת-מימדית (אני משתמש ב Autocad ובמאיה). אני מחפש כרטיס מסך בין 1000 ל-2000 ש"ח שיהיה יעיל לעבודה על התוכנות האלה (בנוסף אני משתמש בתוכנות עריכה של אדובי הכוללות את: After effect, premiere, photoshop, encore, illustrator) הציעו לי על ה Quadro 2000 של נווידיה, אבל לפי קריאה של כמה פוסטים פה הבנתי שהוא נטו לעריכה, ואם ארצה לשחק, לדוגמא, התמיכה שלו תהיה פחות טובה. אז האם יש הצעות לכרטיסי מסך טובים יותר, או יעילים יותר? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by mandarin,

http://www.tomshardware.com/4870-quadfire-machv,video-295.html יאאמי

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. מה קורה אנשים? מצטער מראש על החפירה הארוכה.. אשמח ואודה מאוד אם תוכלו לעזור. הרבה לא הייתי פה - לימודים וזה.. אני חוזר למומחי הפורום עם התלבטות, כרגע המפרט שלי הוא כזה (ישן ממש! אבל משופץ חלקית): Pentium D 2.8ghz לוח אם לא מצאתי את הדגם המדוייק אבל מהסדרה הזאת MSI 945G http://www.msi.com/product/mb/945G-Platinum.html ספק seasonic 430+80 ו4GB זיכרון 633 שמתאים ללוח וכרטיס HD4670 1GB ברמת העקרונית המחשב מספיק לי לחלוטין - אני לא גיימר מטורף שמשחק בכל הכותרים האחרונים, ועד לפני כ8-9 חודשים היה לי PS3 למעט המשחקים שכן שיחקתי. כעת הוא אינו וקיבלתי במתנה NFS most wanted 2012 - כולי מתרגש (עבר הרבה זמן מאז הכותר האחרון שלי בסדרה) ולשמחתי המשחק רץ (על ההגדרות הנמוכות) אבל באזורים…

15. Started by R.E.L,

אני נוסע לארצות הברית בחופש הגדול.. עכשיו סיפרו לי שהכול יותר זול שם מן הסתם... : איזה כרטיס מסך לדעתכם כדי לי לקנות שם?? ושלא יהיה יקר כמו נגיד ti 4600

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by Adirz0,

שלום חבר'ה , במפרט שקניתי הזמנתי את הכרטיס הבא: BFG 7900GT 256MB אבל אתמול אמרו לי שכבר לא עדיף אותו ולבטל את ההזמנה של הכרטיס , מפני שהמחירים ירדו , ועכשיו עדיף את: Radeon X1800XT 512MB אז רציתי לשאול , מה ההבדלים ביניהם ? (יש הבדל מבחינה גראפית?) מה יותר טוב? (לא כ"כ מבחינה כספית אני עדיין מדבר על בחינת ביצועים וגראפיקה במשחקים וכד') יש לשתיהם פטונציאל טוב ל- OC ? והאם עדיף לבטל את ההזמנה של ה- 79GT ולהזמין את ה- X1800XT ? תודה רבה.

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  19. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 בבקשה מי שקנה את הכרטיס הזה שיצלם את האריזה כדי שכולם יראו שזה XTX... בהתחלה היה רשום באתר XTX ואז הם הורידו את זה ל X1950

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לא מזמן התחדשתיבזוג 1080 אני מחבר אותם עם גשר קשיח יחסית ישן אבל עם 2 חיבורים בכל צד לא אחד ככה שהוא מחובר באופן מלא האם יש השפעה על הביצועים עם גשר sli איכותי וחדש יותר? כמו למשל של evga? או של נוודיה ה HB? ממה שאני קורא הם אמורים לתת תוספת ביצועים ועבודה טובה יותר. האם זה נכון?

21. Started by shaharellert,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב בהתאם להמלצותיכם בפורום ומאמרים שקראתי באתרי חומרה שונים. לצערי נתקלתי לא פעם בבעיה בהרצת משחקים (כגון- pro09, crysis, GTA). מפרט המחשב הוא כדלקמן- לוח אם- Gigabyte Gama790x-UDP4 AM2+ AMD מעבד- AMD Phenom II 940 AM2+ זכרון- DBT Geil 2GB DDR2 800MHZ X2 (ארבע ג'יגה סה"כ). כ. מסך- ATI Radeon 4890 1Gb Sapphire דיסק קשיח פנימי- 500Gb Sata 2 WD צורב LG DVDX22 Retail Light Scribe כ. רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108Mb סט אלחוטי מקלדת +עכבר EX110 Logitech ספק כח- Corsair 550w 550vx מארז - Silverstone LC17B. המסך שאליו מחובר המחשב בכבל VGA הוא Samsung 32" 32R81B. האם הכרטיס הנידון אכן מספיק חזק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל ברזולוציה גבוהה? מסיבה כלשהיא, אני…

22. Started by Bingo,

לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי תקציב של 1400-1500 לכרטיס מסך ה 8600GTS עולה 1100 ש"ח חשבתי שה 8600GTS יציג ביצועים טובים יותר ויעלה קצת יקר יותר אבל זה לא ממש ככה שווה לקחת 8600 ולהשקיע את ה 400 ש"ח במשהו אחר? אני לא יכול לקחת 8800 כי 1500 זה המקסימום ואני לא יכול לעבור את זה מישהו יודע אם ה 8800 יירד לסביבות ה 1500 עד חודש מאי? ועוד משהו: אני לא רוצה לקחת 1950XT כי אני לא מתכוון לקחת כרטיס שלא יתמוך ב DX10 של משחקים עתידיים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by greenvector,

הי קניתי לפני כשנה וחצי כרטיס מסך, 4850 של GB, בחנות מסויימת. הכרטיס היה קורס תחת עומס כך שהם החליפו לי אותו לכרטיס מחודש (תחת מחאה שלי כמובן אך לא הייתה לי ממש ברירה). הטמפרטורות של הטוסטר \ כרטיס מחודש הזה היו גבוהות מההתחלה כלומר כ- 80 מעלות במנוחה ועד 109 תחת עומס. ניסית הכל מלשפר זרימת אוויר במארז (2 מאווררים של 12 ס"מ מקדימה ומאחורה , קירור למעבד 7 פרו וניקוי אבק בדגש על הכרטיס. אני די בטוח שהטמפרטורות גבוהות מידי ושזה לא תקין אך בחנות אומרים שכל זמן שהכרטיס עובד בסדר אז אין בעיה והם לא יממשו את האחריות. בנוסף אני גם לא יכול להחליף קירור לכרטיס (לדוגמה לשל arctic cooling) היות וזה יבטל את האחריות שלי כך שאם הכרטיס ימות בסופו של דבר כתוצאה מהטמפרטורות המטורפות יאשי…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני מתלבט אם בכלל לשחק במשחק מחשש שהוא יפעל לי על 10 FPS ואני לא אהבנה ממנו כלל ! איך אתה חושבים שהוא יפעל לי עם המפרט שלי ? (נניח על 1024*768) דיטיילס אני ישים על מדיום או משהו כזה...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים