כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? ושיהיה כולל הרכבה כי אני לא יודע להרכיב! שניתי ל500
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כנראה אלו יהיו הרכיבים שאצטרך להתאים אותו אליהם, מעבד Intel Quad Core i5-2300 Turbo boost2.0 2.8GHz 6MB 1333MHz LGA1155 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 DDR3 Intel H67 Core זיכרון 4GB DDR3 1333MHz kingston מארז מחשב AeroCool Syclone Black 550Watt אני מתכוון להריץ עליו gw2 וbf3, כרגע אין לי מסך HD אך קיים סיכוי שאקנה. אם דרוש עוד מידע, רק תבקשו, כמובן המלצות יתקבלו בברכה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר, אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא. אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול. מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ? ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ? למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם. יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים) אז יכול להיות שהספק חלש ? תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600XT בחודש חודשיים הקרובים מישהו יודע האם צפויים שינויים בזמן זה במחיר? איזה חברה מומלצת יותר? GIGABYTE ?? CLUB3D ?? POWERCOLOR ?? אחר ??? ההבדל בין המחיר הכי גבוה להכי נמוך הוא 70 שקל הבנתי שהרבה פעמים בחברות פחות טובות מקבלים קירור לא טוב (כמו ה-ג'יפה 4 של CHAINTEC שיש לי, המאוורר הקטן הזה מרעיש כמו מטוס סילון) וזה בא לידי ביטוי בדברים אחרים תודה לעונים
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , אני יודע שזה לא ממש שווה דיון , אבל לא מצאתי מקום אחר יותר טוב... כרגע זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD=align: right]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 500GB SATA3[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]בקניית מחשב חדש …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני השתמשתי עד עכשיו ברזולוציה של 1024X768 ובזמן האחרון זה קצת התחיל לעצבן אותי! וגם נהיו לי יותר אייקונים בדסקטופ.. אני רוצה לדעת באיזה רזלוצה אתם משתמשים כדיי לראות מה הכי נפוץ ונוח לכם! אם יש לכם רזולוציה שונה מהאפשרויות בסקר הצביעו בהתאם וגם תרשמו פה את המספר!
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנחנו עדיין לא ממש יודעים מה פשר הטיזר שסיפקה לנו מפתחת השבבים עם המילה Super - אך ההערכות הן כי מדובר בעדכון עבור כרטיסי מסך שהוצגו לפני פחות משנה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום,הצוואר בקבוק במערכת שלי כרגע הוא הכרטיס מסך (5200 הישן והזכור לרעה) לאחר שנשרף לי ה5700 הקודם. אני מחפש כרטיס חדש (אני נותן מחשב שיש לי בבית[P3 800 +5200 ] לחנות מחשבים שקונה יד שנייה,ובתמורה הם יציעו לי כרטיס מסך . מה עליי לבחור? מה התחדש בכרטיסי הME מאז הפעם האחרונה שביקרתי פה? יש כרטיס שיכול גם להריץ את המטריקס החדש ומנג'ר ,במחיר סביר של עד 400-500 ש"ח? בקשה מאוד רלוונטית,אני לא רוצה הצעות מחנויות ברשת,אך ורק את מחיר השוק של הכרטיס משום שזו חנות פרטית. עוד שאלה שנשאלת,ATI או NVIDIA לMID END?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סוף-סוף סדרה 6 מספקת איכות תמונה נורמלית שימו לב לשיפור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=74790 הדרייברים ניתנים להורדה כאן: ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/ וכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1468
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לי מישהו בחו"ל שיכול להביא לי כרטיס מסך...(או כל מה שאני רוצה)... אז ככה...אני רוצה להביא X800XL...מ-Newegg.... איזה חברה הכי כדאי להביא.. PowerColor ATI MSI Connect3D Rosewill אני בעיקרון מתלבט בין ATI MSI וPowerColor.... אחרי שבחרנו חברה.. איך אני מביא את הכרטיס??..כאילו איך הולך כל הקטע של המשלוח... אפשר בלי ויזה...כאילו לשלם לשליח...(אמא שלי לא מרגישה בטוחה לתת ויזה באינטרנט)... יש איזה eMail שאפשר לדבר איתם?? תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
https://www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2019-new-video-shows-the-rise-and-fall-of-amd-intel-and-nvidia-graphics-cards מדהים שהייתה תקופה ש AMD שלטה בטבחה ללא עוררי (עד הגעת ה 660 ואז ה 8800, ומאז די נעלמה:
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, דברתי עם בחור שאני לא מכיר והוא טוען שיש לו כ.מ. gigabyte gtx 980 g1 gaming חדש באריזה שלא נפתח והוא מעוניין למכור אותו ב-2000 ₪, זה מאוד מפתה אבל גם מאוד מפחיד (בכל זאת 2000 ₪) . איך אפשר לאמת את הדברים שלו והאם בכלל כדאי להכנס להרפתקה הזו? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-