עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברה בשם AKiTiO מצטרפת בסטייל לקטגוריה היוקרתית שתאפשר לכם להפוך כל מחשב עם חיבור Thunderbolt 3 למפלצת גיימינג לכתבה

2. היי , הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא: I5 2500 ASUS P8H67-M s1155 CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2 COOLERMASTER ELITE 335 SASONIC 600W SS-600ET ASUS 6850HD - DIRECT-CU איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS. הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004. כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2 לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע.. מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק: Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE וזה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח איפה אני יכול …

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Shambik,

אהלן חברים, כתבתי כלי קטן שבודק מלאים בניואג מקווה שיעזור למישהו למי שמעדיף סרטון וידאו שמסביר אפשר להיכנס ל YouTube אז אחרי שכבר בערך שלושה חודשים אני מנסה להשיג כרטיס מסך, החלטתי לכתוב את הכלי הזה שיעזור לי יש אפשרות שזה יתריע עם צליל כלשהו, אתם יכולים לשים איזה קובץ MP3 שאתם רוצים שהוא ישמיע, ויש אפשרות שליחה במיילאו דרך טלגרם (שזה דורש קצת יותר אסביר בהמשך) אז איך זה עובד נחלץ את קובץ הזיפ, בתוך התיקייה יש קובץ שנקרא "NeweggScrapper.exe" דאבל קליק עליו והתוכנה תיפתח עכשיו ניכנס לאתר של NEWEGG ונחפש את המוצר שאנחנו רוצים אפשר פשוט לכתוב בשורת חיפוש של האתר, אבל אני מעדיף חיפוש יותר ספציפי אני אדגים על כרטיסי מסך, אבל אפשר לעקוב אחרי כל מוצר באת…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by BlackTalon,

יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by stingeR-,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 מה הולך כאן? טעות באתר או ירידת מחיר רצינית וטובה מאוד בשבילנו?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר רכשתי לפני כ- 3 שנים וחצי, ומזה כחודשיים שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת, כתוצאה מבעיה במאוורר של הכרטיס מסך. להלן המפרט של המחשב: מעבד: athlon 2800 לוח אם: gigabyte k8triton כרטיס מסך: gigabyte gforce 6600gt אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי בכרטיס מסך פשוט יחסית. התקציב העומד ברשותי הנו עד 300 ש"ח. חשוב לציין כי אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש בחברת KSP בלבד. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, יגאל

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כנראה אלו יהיו הרכיבים שאצטרך להתאים אותו אליהם, מעבד Intel Quad Core i5-2300 Turbo boost2.0 2.8GHz 6MB 1333MHz LGA1155 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3 DDR3 Intel H67 Core זיכרון 4GB DDR3 1333MHz kingston מארז מחשב AeroCool Syclone Black 550Watt אני מתכוון להריץ עליו gw2 וbf3, כרגע אין לי מסך HD אך קיים סיכוי שאקנה. אם דרוש עוד מידע, רק תבקשו, כמובן המלצות יתקבלו בברכה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by שייט לעתיד,

שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Danman,

לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. קניתי מסך טלויזיה לא מזמן והחלטתי לחבר אותו כמסך המחשב שלי... המסך בעל חיבור HDMI וחיבור VGA. במחשב יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro עם יציאת VGA וDVI. עם הטלויזיה קיבלתי כבל VGA אז כרגע הטלויזיה מחובר בחיבור זה... אבל איכות החיבור לא כל כך טובה... הכיתוב במסך נראה לא חד ומאוד לא ברור... לכן אני רוצה לחבר את המחשב באמצעות כבל HDMI. קניתי כבל DVI ל-HDMI עם 18+1 פינים. ניסיתי לחבר את הטלויזיה אבל התמונה יצאה ירוקה לגמרי ומלאה ריצודים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר... ניסיתי גם לחבר את הטלויזיה למחשב אחר עם כרטיס מסך ATI Radeon X1800 XT עם 2xDVI. וגם שם הייתה אותה תוצאה... האם למישהו פה יש איזשהו פיתרון...? אני מאוד אשמח לעזרה... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shachar,

מה הדרישות לכרטיס המסך האם צריכים פנטיום 4 ולוח אם חדש או שפשוט הוא מתחבר לכל לוח אם? :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חברה משהו מוזר אני לא מצליח לעלות את הזיכרונות ליותר מ1.2 ואת הליבה ליותר מ461 למה??? העם זה בגלל הקירור (שדרך הגב הזמנתי בלוק קרור מיים שיגיע עוד איזה שבועיים בערך .. ועם הקרור מיים של זלמן (שהוא רק לכרטיס מסך) אני מקווה להגיע רחוק חח.. בכול מקרה עוד שאלה הבנתי שאפשר לצרוב ביוס לאולטרה אקסטרים אפשר קקצת הסבר?? מומלץ או לא? איך? וכו וכו? תודה.. עריכה: עם אפשר אז לינק להורדה לש עידכון לביוס של ה albatron 6800 u שלי.. ? תודה..

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by froggy,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה בכרטיס מסך: AMD R9 290 מהירות הGPU והזכרון נורא נמוכים 150-300 MHZ, אמור להיות בערך 1000MHZ מצ"ב תמונה http://srv1.jpg.co.il/4/55204ee6bb20b.png מבקש את עזרתכם במציאת פתרון

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. בהתחלה חשבתי על Sapphire Toxic אבל אז שמעתי שהמאוורר שלו נורא רועש כי הוא פועל במהירות קבועה [גם בIDLE כשאין צורך] ובגלל זה עכשיו אני בהתלבטות, האם בכל זאת ללכת על הטוקסיק: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290 או על HIS ICEQ 4 COOLING [דרך אגב, זאת הגרסא TurboX שמישהו דיבר על כך שאי אפשר להשיג אותה בארץ?] : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 או על Palit Sonic: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4412 הפאליט טיפה יותר זול, אבל זה לא משנה יותר מידי חשוב לי שהכרטיס יביא ביצועים טובים, ובאותו זמן יהיה כמה שיותר קריר ושקט בכולם יש OC מהמפעל ואני מניח שהוא דיי דומה [אם לא זהה], אז השאלה היא אצל מי המאוורר מקרר טוב יותר ובשקט יותר? עריכ…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by sbarbz,

שלום לכולם אני צריך להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הבעיה שאיני יודע מהו ! במנהל התקנים רשום "בקר וידאו" ככה שאני במבוך שאין לי מושג איך לצאת אשמח אם מחכמי הפורום יציל אותי

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני לא רוצה לפרסם אבל זה לא נראה הגיוני מישהו יכול לבדוק אם זה בסדר http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2210 מחיר מגוחך בטח יש טעות

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DannyBoy1904,

אני השתמשתי עד עכשיו ברזולוציה של 1024X768 ובזמן האחרון זה קצת התחיל לעצבן אותי! וגם נהיו לי יותר אייקונים בדסקטופ.. אני רוצה לדעת באיזה רזלוצה אתם משתמשים כדיי לראות מה הכי נפוץ ונוח לכם! אם יש לכם רזולוציה שונה מהאפשרויות בסקר הצביעו בהתאם וגם תרשמו פה את המספר!

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Vega,

אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by k534d,

אני מחליף את ה560 gtx שלי ב 970gtx ורציתי לדעת האם כדאי להשתמש בכרטיס לחישובי פיזיקה, הלוח הינו p8-h67-m pro של asus? השאלה האם זה יפגע בביצועים הכללים? עדיין לא יצא לי להגדיר קונפיגורציה כזאת אז אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, ערכתי ביוס לכרטיס מסך שלי (4830), כעת המחשב לא עולה (באמצע טעינת חלונות יש מסך כחול). יש ברשותי כרטיס מסך נוסף, ולוח תומך CF. יש לי גם את הביוס המקורי. איך אני מחזיר את הביוס המקורי? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל מתוצרת ALBATRON , מהרגע שהתקנתי אותו הוא תמיד תוקע את המחשב במשחקים , אחרי כמה דקות של משחק המסך הופך חשוך והמחשב נתקע (לפעמים הוא נתקע עם תמונה עומדת של המשחק) ,פשוט שומעים שהכרטיס מפסיק להגיב (הרעש הקל שנובע ממנו כשהוא בעומס נפסק בצורה פתאומית) זה קורה גם ב-3DMARK בצורה דומה. שלחתי את הכרטיס לחנות והם טוענים שהוא תקין לגמרי ועמד בכל הבדיקות...... החלפתי ספק ל-SEASONIC SS-500 חדש, החלפתי את הזיכרון (קניתי חדש) לזיכרון איכותי של קינגסטון , הפעלתי את המחשב ללא שום כרטיס מלבד כרטיס המסך, פירמטתי את המחשב וניסיתי להפעיל משחקים גם ב- XP וגם בחלונות 7, ניסיתי מספר גירסאות של דרייברים, כולל להפסיק את הפיצ'ר המעצבן שמאתחל את הכרטיס . המארז סופר מאוו…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by etbk,

שלום לכולם ברשותי מסך 22" של samsong מדגם T220P. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא המילה האחרונה למשחקים בתקציב של עד 700 +-. העיקר שיהיה בו חיבור HDMI ו DVI שיתחבר ב pci-ex 2.0 וערוץ של 256 bit. מה עדיף זכרון טוב יותר (gddr5,gddr3) או ערוץ טוב יותר (128\256)? (יש לי ספק כח של HEC 425W אמיתי) תודה,

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.