כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
# שלום , ברצוני לשדרג את המחשב שלי בצורה היעילה ביותר בהתאם לתקציב כמובן. רכשתי את המחשב לפני כ -4 שנים. הציעו לי לרכוש את HD7950 המשומש מפלונטר, ורציתי לקבל חוות דעת נוספות. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 500 מפרט המחשב: ספק : מארז: Cooler Master Elite 335U מסך Dell U2312HM DVI 1920 x 1080
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נשמע פחות או יותר הגיוני לפי הלוחות זמנים שלהם מדור לדור https://www.techspot.com/news/70584-nvidia-volta-gaming-gpus-not-foreseeable-future.html http://www.pcgamer.com/nvidias-next-gen-volta-gaming-gpus-arent-arriving-anytime-soon/ זאת אומרת זמינות רק לאחר כמה חודשים - קיץ 2018. וגם בהתבסס על ההסטוריה של ההכרזות: 780TI שהשתחרר בנובמבר 2013 980TI השתחרר ביוני 2015 1080TI השתחרר במרץ 2017
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
מה הוא תורם לכרטיסי ATI מישהו מוכן להסביר ומה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחברים שלום האם קיים כרטיס מסך עם 4 יציאות ? הכוונה לחבר מערכת בקרה המורכבת מ PC אחד שאליו צריכים להתחבר 4 מסכי LCD ( או יותר אם אפשר ) ובכל מסך יוקרן חלון שונה אם אין כרטיס מסך כזה , איזו דרך יש לחבר 4 מסכים או יותר ל PC אחד ? בברכה , יובל.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להשתמש ביציאת טלויזיה, לכרטיס מסך שלי יש כניסת וידאו ויציאת DVI. קיבלתי יחד איתו פלאג שמתחבר לDVI, אחרי שמחברים את הפלאג מקבלים עוד יציאה אבל זה למסך מחשב, נדמה לי LCD, אבל אני רוצה יציאה לטלויזיה. אני רוצה לראות סרטי DVD על הטלויזיה האם זה אפשרי? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברי הפורום היקרים, יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX440 בעל 128MB זיכרון מסוג DDR של חברת PalitDaytona. הכרטיס עובד ב AGP X8. קניתי את הכרטיס לפני כ3-4 חודשים. אני יודע שזה לא כרטיס מסך נחשב במיוחד ועדיף היה לקנות ATI כלשהו (ממשפחת 9000 ומעלה), אבל זה מה יש. חוץ מזה - כבר עשיתי חיפוש בפורום (גם ב"תצוגה וגרפיקה" וגם ב"אוברקלוקינג, ...") ולא מצאתי את מה שאני מחפש. חיפשתי גם באינטרנט ומצאתי ביקורות שמשבחות את הכרטיס הזה (יחסית לדגם הספציפי הזה), אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. גם המפרט הטכני שיש באתר החברה לא עזר. לכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לקבל הסברים לגבי הנתונים הבאים: 1. לגבי הזיכרון - על המדבקה שעל הקופסה רשום: 128MB 128-bit DDR. למה בדיוק מתייחס ה 128bit - האם לרוחב הפס…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1239 מה הולך כאן? טעות באתר או ירידת מחיר רצינית וטובה מאוד בשבילנו?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תשמעו יש לי אפשרות לקנות השבוע 8800GT או שאני יחכה לפסח (טס לחו"ל) ואני יקנה שם כרטיס מסך של הסדרה 9XXX מה כדי לעשות ? לחכות או לקנות ? ואם לקנות 8800GT איזה כדי לקחת שיהיה הכי פחות מרעיש ועם הבנדאל הכי נחמד..(במידה ותגידו שלא כדי לקחת הכרטיס 8800GT נקנה ב-SkyPc) הכרטיסים לא הולכים לעבור OC בשנה הקרובה !
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב דיי בסיסי מעבד 3GHZ ולוח אינטל ספק כוח פשוט TR2 Power W0070 430W Thermaltake אני לא התכוון לשחק משחקים אלא לשימוש בHD ברזולוציה 1920X1200 אני מעביר את המחשב הזה עוד כמה זמן ל 19" שיהיה מיועד למשחקים ואקנה לוח ומעבד השאלה אם גם אצטרך ספק לעכשיו או רק שאני ישתמש למשחקים
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה כרטיס יותר עדיף לי לקנות, אם יש לי ספק כוח של 750 וואט: בין שניהם, המחיר פחות חשוב. ישמש בעיקר למשחקים! מודה לכם מראש, 1- https://www.alon-computers.co.il/items/4013696-כרטיס-מסך-Gigabyte-GeForce-RTX-3060-Eagle-OC-12GB-GDDR6 2- כרטיס מסך ASUS DUAL RTX 3060 Ti V2 MINI 8GB GDDR6 (לא ניתן לצרף קישור - זה מ KSP)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כשבוע הזמנתי מחשב חדש לקחתי כרטיס 1950XT עם הקירור הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9025 והכל היה בסדר... לפני יומים התקשר אליי הטכנאי של החנות ואמר לי שממש לא כדאי לי לשים עליו קירור זר מחשש לעבודה לא תקינה של הכרטיס ומאוד כדאי להשאיר עליו את הקירור המקורי ומדובר בכרטיס מסך רציני בלה בלה בלה.... לי זה נשמע קצת מוזר אני ראיתי בנועה מלא מבצעים עם הקירור הזה במיוחד עם כרטיסים של רדאון...ואני מדבר על חנות LOGIC מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המערכת שלי Processor : Intel Core i5 760 Mainboard : Gigabyte P55-UD3L Physical Memory : 4096 MB DDR3 Video Card : AMD Radeon HD 6870 תודה :-)
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הרכבת מחשב בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415148.0 אולי תצליחו לפתור לי את ההתלבטות שאחרי ההרבה זמן חיפוש מידע עדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: אני משתמש במאיה (בעיקר לאנימציה לכן תצוגה מהירה בVP כן חשובה לי)ואפטר אפקטס. חשבתי שאפשר להחליף קואדרו ב"כרטיס גיימרים" כי בכל מקום שקראתי כתוב שהיעודיות של הקואדרו זניחה כאשר מדובר בהשוואה של 2 כרטיסים באותו מחיר. ז"א תמיד שמשווים בינהם זה השוואה בין קוואדרו חזק לבין "כרטיס משחקים" חזק ואני צריך השוואה של וואליו פור מאני שאני לא מוצא. אני מסיק מזה שאם אין השוואה כזו אז ברור מאליו ש"כרטיסי המשחקים" נותנים תמורה גדולה יותר לכסף אפילו בשביל המטרות שאני זקוק להם. זה שאני רואה בפורומים…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם. למעשה אחרי נסיון עם כרטיס R9 290 בעבר, שהיה לי עם קירור רפרנס, שאותו מיהרתי לשדרג לקירור נוזלי Accelero Hybrid - היה מאוד יעיל ל-GPU - הטמפ' הגיעו ל-50\60 מעלות במאמץ...אבל! ה-VRM הגיע ל-100 מעלות ומעבר. וזה מה שלמעשה הגביל את יכולת האוברקלוק של הכרטיס ל-1100\1150 (GPUׂׂ) ו-1300 (זכרון) , ונפילות היו הרבה.. אחרי זמן מה שהשתדרגתי מה-780Ti לשני כרטיסי R9 290 עם קירור רפרנס, טמפ' ה-VRM מגיעות במקס' ל-60\70 מעלות..אז יכולת האוברקלוק שהגעתי איתה היא ל- 1600\1180 Mhz. הטמפ' \ הרעש גבוהים למדי , אך הכרטיס אמור לעבוד בטמפ' של 95 מעלות..ללא נפילות - וזה אכן מה שקורה 1180\1600 יציב ללא שום נפילות, אחרי הורדה וצריבת ביוס מפורום שמצאתי. ככה שאני חושב שלמי שאין בעיות…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הריידון 9000 פרו (לא ממש קניתי אותו). אין לי מושג של איזו חברה הוא אבל בוינדואס בהגדרות תצוגה רשום לי : XXXXXXXXX......... RADEON 9000 ATLANTIS PRO שזה אומר בדיוק ???? ובדקתי בPOWER STRIP את המהירות של הליבה ושל הזכרונות ורשום לי ENGINE CLOCK: 274.50 MEMORY CLOCK: 274.40 זה המהירות של הזכרונות והליבה של הריידון 9000 פרו ??? או שעבדו עליי (אפילו שלא שילמתי...)
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום איפה הבעייה בכרטיס מסך או לוח אם או בסלוט ? חשבתי לנקות את הכרטיס מסך ואת הסלוט או לנסות סלוט אחר יש נקודות ירוקות גם בצבעים אחרים בניגון בתוכנה כמו BSPLAYER אבל לא VLC ומשחקים אבל לא נמשכים להרבה זמן כמה שניות וזה נעלם משחקים כבדים לא עובדים או שעובדים לכמה שניות ונסגרים עם שגיאה ש AMD DRIVER פסק לעבוד בדרך כלל רואים את הנקודות כשמשנים את גודל החלון של התוכנת הניגון אם צריכים פרטים אחרים כמו המפרט אוסיף
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע קיבלתי ATI RADEON 9800 PRO כרטיס חזק מהיר וטוב לפניו היה לי ASUS G FORCE 2 עכשיו הבעיה היא הוצאתי תכרטיס הישן הכסנתי תחדש והדרברים לא עובדים שאלתי בפרום אחר ואמרו לי לפרמט תמחשב ולתת לווינדוס למצוא את הדריבר המתאים פרמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי הוא מצא דרביר אבל הוא התקין דרביר ל NAVIDA G FORCE 4 460 MX אני לא יודע למה זה ואני רוצה לשנות את זה אז הנה השאלות 1 האם זה יחנוק תביצועים של הכרטיס שלי בגלל שיש דריבר לא מתאים? 2 ניסתי להוריד דריברים מהאתר של ATI והוא רושם לי שגיאה כול פעם שאין לי תחומרה המתאימה מה זה אמור להיות? אז בבקשה מי שיכול שיעזור לי אני חדש כאן אני חייב עזרה תודה לכול מי שיעזור לי להיפטר מהבעיה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זו טמפ` רגילה או שמשהו לא בסדר???
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-