כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
עוד פרק בסדרת what it feels like... משעשע ועוקצני כתמיד:
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
נשמע מוזר נכון? גם לי... אבל נראה לי זה דיי נכון. אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה. אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא: לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר. טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים. לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546. אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום). מלחמה או לא? בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... נ.ב: אנ…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין לי זמן להתחיל לפש פו בפורום תשובה כי אני חייב אחת תוך שעתיים!!!!!!!!!! האים יש דרך שבה אני יוכל לראות גם דרך המסך מחשב שלי וגם דרך הטלביזיה??? שתיהם מחוברים בייחד הכרטיס הוא של GB הם יש תוכנה נלוות נא אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש לצרף לינק כי אין לי זמן לחפש אני רוצה לראות גם דרך המסך וגם דרך הטלביזה! ואים זה הגדרות אז צעד צעד כדיי שלא תוצר שיחה (אין זמן) סליחה שההודעה כזו זועתית ומכערת את הפורום אבל מחר תוכלו למחוק אותה בבקשה שעה 10:30 זה כבר מאוחר מדיי נא להיזדרז!!!!!! (אין לי זמן כי אני עסוק בהכנות) תודה ומלך מי שיעזור לי כי אני נואששששששששששששש תודה ושוב תודה!!!!
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ ו512MB זיכרון פנימי וכרטיס מסך G-Force FX5200 עם 128מגה בייט זיכרון פנימי עכשיו נגיד NFS אנדרגראונד 2 הוא הריץ פסדר על ההגדרות הכי נמוכות בהכל רזולוציה הכי נמוכה רמת פרטים הכי נמוכה וכ' וככל שהייתי מעלה ברמה הוא היה איטי באופן בלתי נסבל עכשיו NFS מוסט וונטד הוא בכלל מריץ איטי שעה טוען את התפריט וכ' עכשיו אנשים עם מחשבים הרבה יותר חלשים משלי (פנטיום 3 ג'י פורס 2 וכ') עובד להם סבבה האנדרגראונד 2 על ההגדרות הבנוניות והמוסט וונטד עובד סבבה בהכי נמוך אני חושב ואני עם מפרט טכני כמו שלי אומרים שעובד להם הכל פצצה עכשיו תגידו לי למה אצלי זה ככה? יכול להיות בגלל שהיצרנית של הכרטיס מסך לא מוכרת? (חברת PALIT) יש לי DIRECTX 9.0C והורדתי תדרייב…
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזזור לי הכרטיס שלי GV-RX16P256D-RH של GIGABYTE. RADEON 1600X PRO מצרף קישור למוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2154#sp לאיזה לוח הוא מתאים כתוב שם PCI-E אבל הלוח אם בו השתמשתי במשך שנה היה Intel® 945G chipset, Intel® Pentium® D processor with Dual Core architecture, Intel® Pentium® 4 processor with 800MHz front side bus and Hyper-Threading and up to 2MB L2 cache or Celeron D® processor with 533MHz and 256K L2 cache האם יכול להיות שהשתמשתי בכרטיס שלא מתאים ללוח ? או שהחברה טעתה ורשמה בטעות PCI-E ? במקום PCI מצטער הנושא ממש לא ברור לי !
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן HWZ, בימים הקרובים אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש. טווח המחירים הינו 350 עד מקסימום 450 ש"ח. השימוש העיקרי שלו הינו חיבור למסך LCD (חיבור המחשב והמסך) כדי לצפות בסרטים. כמובן שאני גם משחק במחשב וכו' אבל השימוש העיקרי כמובן צפייה בתכנים. צריך שתיהיה בו יציאת HDMI , שיעביר גם אודיו וגם וידאו! אני קונה את כרטיס המסך מ"אייבורי", תל אביב \ ראשל"צ. אם מישהו מכיר מקום טוב יותר אשמח לשמוע הצעות. כרטיס המסך הנוכחי שלי: nVIDIA GeForce DVI HDCP\HDMI 9400GT 512GB PCIE מפרט המחשב שלי: (כן אני יודע שלא משהו ס.x ) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד אינטל PENTIUM DUE CORE e7700 (אני לא בטוח אם זה 7700 או 7600, אייבורי בהתחלה דחפו לנו בכלל דוואל קור e5200 ואז החליפו,…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שאני יוכל לחבר אליו כרטיס מצלמות (יש לי כרגע 4 מצלמות אבל כנראה שאני יקנה עוד אחת) מחשב פשוט שיהיה נטו למצלמות, לפי מה שהבנתי צריך שהוא יהיה עם יציאת AGP בשביל תאימות לכרטיס מצלמות, ואני מעדיף שיהיה DDR2 בשביל שנוכל לשים ג'יגה ולהוזיל עלויות... לא צריך ציוד הקפי או כבלים למצלמות וכו זה כבר יש, צריך מחשב נטו קצת דחוף תודה. ורשמתי למבינים כי אני לא רוצה שיתחילו עם כל מיני השערות וכו אלא מי שבאמת מבין ויש לו נסיון עם זה, ולא רשמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות אבל הבנתי מכמה אנשים שמחשב נטו לזה 1000 ש"ח זה מוגזם.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 500W EPS 80 של SILNCER עם מעבד I5 HASWELL 3.0
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1: מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים. אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג. מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ. אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון. ואם תג…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL Manli Nvidia Geforce 9800GT 1GB PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 471846200-9993 HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם משחקים כמו פורטנייט GTA ו כו כרטיס מסך מובנה על הבורד גורם ללאגים במשחקים. מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את המשחקים האלו וגם שיהיה זול.... תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את ה 4870x2 ו Geforce 8800GTX עם לוח P5Q Deluxe כרגע הראדון מחובר ל PCIE 1 , אם אני יחבר את הגי'פורס זה יהיה ב PCIE 2 מה הצעדים שצריך בשביל להפעיל את זה ? חיפשתי מלא מדריכים אבל הבנתי שצריך דרייבר מסויים בשביל ה NVIDIA כראה גירסאות 181. יש למישהו מושג איך לעשות את זה ללא הקשר לדרייברים או משהו אחר, כמה צעדים פשוטים?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.radeonthetop.com/spirit/t/fiche.php?id=31 הכל שם בגרמנית סליחה חחח זאת גירסה 4.8 בטא!! זה דרייבר לכרטיסי רדאון ואני ינסה אותו מול 4.6\4.7\4.8 בטא! אני אישית אם 4.8 בטא והיה שיפור במשחק ET למשל עכשיו שאני ניכנס למשחק התפריט כל הזמן נישאר 1024@768 כי אם 4.7 זה היה כל הזמן חוזר ל-800@600 וכל פעם שאני ניכנסתי למשחק הייתי צריך לשנות את זה... ועכשיו זה לא קורה והיה גם שיפור קל של 4 פריימים ברוב הקטעים שם אז ככה אני ינסה כל אחד מהדרייבר וגם את אומגה 4.7 וגם DNA 4.7 ואם יש 4.8 של DNA ונשווה את כולם! עידכון: אפשרויות סופט מוד 9500>9700 , 9800סקונד>9800 , 9700 ו-9800>9800XT , חדש X800>XTPE!!!
-
- 44 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם הGTX 1050TI לא יפתיע איכשהו בביקורות חדשות , כנראה שאקח את ה1060 3GB , אלו הדגמים שאני מתבלט ביניהם: Palit dual fan: http://www.tms.co.il/product/16423 Gigabyte mini: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19779 מעבד: i5-6500 ספק: seasonic 550w - s12g. הפאליט עם 2 מאוורים וגם קצת יותר זול , אבל הGB נראה יותר איכותי וגם הבנתי שמאוורר אחד יספיק כי אני לא מתכוון לעשות OC.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-