עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. https://www.massdrop.com/buy/msi-gtx-1070-founders-edition-pre-order (450 + 27) * 1.18 U.S. dollars = 2180 Israeli shekels

2. רכשתי מסך חדש Dell U2715H. ההתקנה הלכה חלק והמחשב מציג רזולוציה מקסימלית דרך DP to MiniDP של 2560X1440. לאחר זמן מה ראיתי שהמסך מאבד תצוגה אבל המערכת הפעלה ממשיכה לעבוד. המצב יכול להסתדר מעצמו אם לא אגע, באופן אקראי, לרוב אחרי דיי הרבה זמן... אם אני לא רוצה לחכות, אני חייב לבצע כיבוי יזום של מערכת ההפעלה ע"י לחיצה קצרה על הכיבוי ובהדלקה ללחוץ F8 ולבחור שיעלה ברזולוציה של 640X480 ואז אני משנה לFHD ולא לQHD המקסימלי כי זה יחזור למסך שחור... שוב, רוב היום המסך יכול לעבוד במקסימום. בגלל שחשבתי שמדובר בכרטיס שלי אז ניסיתי לבטל כיבוי מסך אוטומטי ולהישאר רק עם שומר מסך, נראה היה שזה סידר את העניין אך לשווא. הכרטיס מסך הוא Radeon HD7700 ולפי הנתונים …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים

4. Started by mandarin,

http://www.tomshardware.com/4870-quadfire-machv,video-295.html יאאמי

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Ramboli,

כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by OzNetzer,

כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by K.G.B,

קודם כל שולם לכולם! ;D אני בדרך לקנות כרטיס חדש. ואני מתלבט. בין ה asus GeForce FX5200 Ultra לבין asus GF4 TI4200 DVI ??? איזה עדיף?יש לFX בעיות ילדות? ומה יותר יתאים למחשב פנטיום 3 866 שלי. בתודה רבה רבה. גל.

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Amsiman,

שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. ליבות דור ה-Ampere העתידי של מפתחת השבבים עשויים להוות את ההפתעה הגדולה במסגרת כנס ה-GTC הראשון לשנת 2019 לכתבה

10. Started by Would?,

שלום יש לי גי פורס טי 500 , פנטיום 3 600 ו128 RAM כאשר אני מריץ את 3dmark בסוף כאשר אני מקבל את התוצאה (3900) הוא כותב לי ממתחת :the banchmark was not run using sefault settings למה הוא כתב לי את זה? הגי פורס תומך בכל מה שהתוכנה צריכה ההגדרות של הבדיקה היו :1024*768, 32 ביט , compressed textures D3D Pure Hardware T&L מה לא בסדר? תודה

11. Started by User_Name,

ראיתי בחנות מסוימת כרטיס- GeForce4 4200ti 128mb ב-1190 ש"ח. (Leatek) באותה חנות יש גם את GeForce4 4600 ti ב1690 ש"ח. (MSI) על מה ללכת? אני לא רוצה להתעסק עם OC. מה הם הפרטים על GF4 4200ti 128mb? האם המשחקים של עכשיו ומשחקים של עוד שנה יעבדו חלק? אם אני עושה OC לGF4 4200, אני יכול להגיע לביצועים של GF4 4600ti?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by t-mac1,

שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...). עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש? תודה...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by חנוך111,

האם קיימת אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני ללפטופ, דרך USB ובכך להפוך את הלפטופ למחשב גיימינג?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. *כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!

15. Started by lamborghini,

הנה כתבה http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dsmax5-quadrofx3000.html לפי התוצאות הוא "הרבה" יותר טוב מ 5900 אולטרה !!..

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. האם כרטיס מסך 260 יכול להוציא לטלויזיה חדשה תומכת 100 HZ 100 HZ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Hiigara,

אהלן. מעוניין ליצור מערך GTX 1070 של EVGA Superclocked עם ספק כוח של Corsair 750W 80+ Bronze יתר המערכת: I7 6700K H110i H110i GT - למעבד 16GB RAM אפשרי מבחינת ספק הכוח או שאיאלץ לקנות חדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by tomer4455,

היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Vega,

אמי היקרה החליטה להקל על עצמה במלכאת ה-PowerPoint ע"י שימוש בשרטוטים על המסך, רק שהיא בחרה לעשות זאת בעזרת עט כדורי, כמובן בלי להתעייץ עימי או עם אחי. תוצאה: קווים מעצבנים כאלה של עט שפשוט לא יורדים! למישהו יש מושג איך לתקן את הנזק? :-\

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מדריך overclocking למתחיל, איך בעצם עושים זאת יעיל - טיוטא א' רובכם וודאי שמעתם על השיטה המפורסמת לביצוע overclock, בכך שמתחילים מתדר ברירת המחדל בו הכרטיס נמצא, ועולים אט אט במדרגות תוך כדי משחק עם העלאת המתח, עד למציאת התדר המקסימלי והמתח שבהם הכרטיס מסוגל לרוץ. הבעיה בשיטה זו טמונה בכמות איטרציות בלתי סבירה שנדרשת עד למציאת תדר היעד. שיטה זו למעשה גוזלת הרבה מאד זמן, לעיתים עשויה להיערך משך מספר שעות רב עד כדי למעלה מיום בדיקות שלם (תלוי כמה זמן גוזל כל סבב בדיקות). אם נתבונן על סקלת תדרים אפשרית, נומר בין 800mhz לבין 1300mhz, ואם נבקש לבצע גרעון במדרגות של 20mhz בכל פעם (מה שמכונה איכות הגרעון) הרי שאנו עשויים לבצע עבודה בחסם זמן חיפוש של N אטרציות במקרה הקיצוני, כ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים