עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronen100,

אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by mandarin,

http://www.tomshardware.com/4870-quadfire-machv,video-295.html יאאמי

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by saar,

שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Motix,

שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. אלהן יש לי כרטיס מסך דיי ישן (geforce 6600 agp 256mb) ולו שתי יציאות DVI ו VGA. ל DVI כרגע מחובר המסך שלי, אך היום קיבלתי עוד מסך. רציתי לשאול האם הוספת עוד מסך גורמת הכבדה קריטית על כרטיס המסך? תודה רבה מראש עריכה: המסך השני כמובן יחובר ב VGA, ומבחינת הכבדה על כרטיס המסך אני מתכוון לפגיע בביצועים של כרטיס המסך (ציור איטי יותר גם במשחקים) ועומס ה GPU (המאוור שיושב עליו הוא ג'נרי ככה שאני לא מעוניין לשרוף אותו).

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Spiritus,

לפניי כשלושה שבועות פחתי כאן תרד המדבר על המלצה למסך 19, ולבסוף הישתכנעתי שלתקציב שלי המסך הכי משתלם הוא LG- F900B. אחריי שקניתי אותו אכן היתרשמתי מהביצועים שלו ודיי שמחתי מהקנייה המישתלמת, אבל לא!!! בפעם השישית או השביעית שהדלקתי אותו המסך הישתתק לחלוטין. ברגע שהדלקתי אותו, הנורה הכתומה לא מפסיקה להבהב ובכל דרך אפשרית המסך סירב להידלק. לאחר שדיברתי עם המקום שבו קניתי את המסך, הם סידרו לי מן פיתרון מיידי עם היבאון שנימצא בכפר סבא, והובטח לי שכאשר אני יגיע לשם עם המסך הפגום , אני יקבל מסך חדש מיידית (אותו דגם ). אכן כך היה - לאחר שעה ורבע של נסיעה עם אבי לכפר סבא מאיזור הקריות קיבלתי את אותו דגם ארוז, חדש דנדש +פיצוי קטן של עכבר אלחוטי פשוט. לאחר שאני מגיע בשעה מאוחרת …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

10. יש לי תקציב של 1400-1500 לכרטיס מסך ה 8600GTS עולה 1100 ש"ח חשבתי שה 8600GTS יציג ביצועים טובים יותר ויעלה קצת יקר יותר אבל זה לא ממש ככה שווה לקחת 8600 ולהשקיע את ה 400 ש"ח במשהו אחר? אני לא יכול לקחת 8800 כי 1500 זה המקסימום ואני לא יכול לעבור את זה מישהו יודע אם ה 8800 יירד לסביבות ה 1500 עד חודש מאי? ועוד משהו: אני לא רוצה לקחת 1950XT כי אני לא מתכוון לקחת כרטיס שלא יתמוך ב DX10 של משחקים עתידיים

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?

13. שלום אנשים! אני מעונין להתקדם לכרטיס מסך יותר טוב יותר מהleadtek gf2mx ששירת אותי נאמנה. מה שאני רוצה זה כרטיס טוב , וזול שיהיה מסוגל לספק כמות פריימים נורמלית כדי למנוע קירטועים - ברזולוציה של 800X600 ו1024X768 בנוסף , שיהיה חזק בAA (זה תכונה שאני חייב , כי מידרוג במשחקים מפריע לי : ) אני יודע שאם אעבוד ברזולוציות גבוהות יותר יהיה פחות מידרוג אומנם הבעיה שאני לא רוצה כרטיס יקר ! כי סה"כ אני לא מחפש 100 פריימים , אלא משהו שיוכל להראות טוב... חשבתי על ראדאון 9000 של ג'יג-בייט שזה אזור התקציב שאני רוצה להוציא , אולי להוסיף מעט כסף... מה אתם אומרים , התמורה טובה בעד האגרה?

14. הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה

15. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בשביל גיימר רציני ובנאדם של מולטימדיה? GIGABYTE Radeon 8500 Deluxe 64mb + tv + dvi Hercules 3D Prophet 4500 Kyro II 64mb + tv InnoVision GeForce 3 64mb + tv ASUS V7700D GeForce II 64MB + TV VideoLogic Vivid!XS Kyro II את הכרטיס אני קונה מארה"ב...

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by BlackTalon,

יש לי GigaCube Radeon 9600 Pro 128 mb חיבור מהיר וכל השאר תוכלו לראות במפרט. האם זה הגיוני שיש לי עכשיו 15-50 FPS במשחק America's Army 2.0?? כי לי זה נראה נורא מעט....הסרתי דריברים קודמים...היה לי קודם Asus Geforce 2 GTS 64mb השתמשתי ב-nvcleaner והוא לא באמת נתן לי למחוק את כל מה שקשור בדריברים הוא הציג המון קבצים שאין באפשרותו למחוק בהודעת Error. הדריברים שיש לי עכשיו זה Catalist 3.9 והורדתי מהאתר של ATI

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by לביא2112,

בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by original,

מי מהכרטיסים הבאים חזק יותר: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=821 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2147 האם שני הכרטיסים האלה חזקים מהכרטיסים האלה? http://tms.co.il/product/8763 http://tms.co.il/product/7998

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ואני תוהה מה עדיף (הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר...) יש AMD ATHLON 2.5@2200 עם 512 זכרון של A-DATA. הכרטיס מסך הוא של SAPPHIRE 9600XT במשחקים כמו UT2004 ודומיו, ניתן לראות קירטועים מסויימים מידי פעם , זמני טעינה לא הכי קצרים וכו'. התעסקתי כבר עם זכרון וירטואלי , סגירת יישומים ועוד כל מיני עדכוני כרטיס מסך למיניהם והגעתי למסקנה שכדאי לשדרג משהו לקראת הקיץ הנחמד שבדרך (battlefield 2, san andreas ו-empire at war) - עבדתי לא פשוט בזמנו על מנת להריץ את DOOM3 בצורה משביעת רצון. השאלה היא מה כדאי? האם עוד 512 זכרון או שדרוג של כרטיס מסך, נניח ל-6600GT (אני חוזר, אין לי כוונה להוציא 2500 ש"ח כרגע על כרטיס מסך [לצערי]) הצעות וטיפים יתקבלו ב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Dragongk,

אני כנראה מביא מארה"ב כרטיס מסך... http://www.diamondmm.com/X800XL256PCIE.php בגרסת הPCI-E במחיר 305$ (!!!) שווה לקנות אותו ? החברה לא מוכרת בגלל זה אני שואל...

21. http://www.ati.com ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Zakash,

מחיר מאוד דומה... כמה עשרות שקלים לפה ולפה... לא מצאתי בפורמים משהו שמדבר על שניהם אחד נגד השני.... ה4870 חם כמו ה-4850? של מי הביצועים יותר טובים? הדרייברים של ATI עדיין על הפנים? אשמח לקבל תגובות..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by nec_000,

או איך שנכון לבצעו.... (נחושי איזו מערכת טובה יותר מבחינת חווית משתמש, נספר אחר כך - בינתיים תיהנו כמו המוזמנים לכנס) **אציע בחום לעבור על הטוקבקים שבסרטון - לומדים מהם לא מעט

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by krembo,

מישהו יודע מתי LE6800 אמור לצאת לציבור?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.