עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

2. יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב עם המפרט הבא ( רכשתי בעבר בעזרת חברי הפורם ) i5-4590 Quad Core Gigabyte H81M-HD3 8GB PC3-12800 Cougar Spike + RAIDER 550 80 Plus וכרטיס מסך - Radeon 6950 2GB GDDR5 אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך הנוכחי ( שכרגע מבחינת ביצועים נותן לי ביצועים מספקים ) למחשב אחר שלי ולקנות במקומו כרטיס מסך אחר הדילמה היא - האם בתקציב שאני רוצה לקנות בו ( עד 800 ש"ח בלי חריגה בכלל ולא יד 2 ) אני יוכל להשיג כרטיס מסך שיתן שיפור בביצועים ? או אם לא - אני אשאיר את הכרטיס מסך במחשב הנוכחי ואקנה כרטיס מסך זול יותר למחשב השני שלי שבו אני לא משחק בכלל ( עד 300 - 400 ש"ח - בלוח אם שלו אין כרטיס מסך מובנה ) המשחקים כרגע שמשחקים בהם הם - TitanFall \ The Elder Scrolls Online \…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by qpalzm,

http://www.bit-tech.net/news/2005/10/14/nvidia_prices/ המקור מוסיף שGTX 512MB יהיה זמין בדצמבר.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Ramboli,

כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. Started by lirancoh85,

הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA 7.31 או 3.71 אני לא בטוח איזה מהם .... בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?

9. היי אני חושב לשדרג את כרטיס המסך במחשב שלי למשהו קצת יותר חזק. כרגע יש לי כרטיס Geforce 6600 של GIGABYTE. הכרטיס החדש מיועד גם למשחקים וגם לסרטים אני לא ממש מצפה להריץ קרייסיס.. אבל כרטיס שיהיה סבבה ויוכל להריץ משחקים (עם המגבלה של המעבד כמובן) המפרט שלי כרגע: P4 3.0GHZ Prescott לוח אם : ASUS P5LD2 לינק ללוח האם באתר אסוס : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 512MBX2 DDR2 Dual Channel (אולי גם הזכרון ישודרג בקרוב, אבל כרגע אני מדבר רק על כרטיס מסך) Geforce 6600 (שצפוי להיות מוחלף) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא בלי שיהיה צוואר בקבוק רציני מידי ? התקציב הוא 400¤ בערך... קחו בחשבון שכנראה גם הזכרון ישודר…

10. Started by JSK,

שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Sprewell,

יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, כרטיס מסך ATI 4570 אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, אבל היום אחרי שהדלקתי אותו פתאום כמה דקות אחרי שגלשתי המסך נכבה. לא נגעתי בהגדרות חשמל או משהו כזה, אבל כנראה שמשהו קרה לזה אחרת אין לי מה להגיד. דרך אגב, אם אני מוריד את המכסה ומוריד את המחשב למצב שינה ואז "מעיר" אז שוב יש לי מסך בסדר לכמה דקות ואז שוב הוא נכבה. את ההודעה הזאת אני כותב כשאני מאיר עם פנס על המסך ואני רואה פחות או יותר מה קורה, אבל מה הבעיה הזאת ואיך אני פותר אותה? *** עמעמתי עכשיו את הבהירות מסך מהכי גבוה לממש נמוך ועכשיו זה לא קורה... אבל אני לא יכול להמשיך לעבוד על המחשב עם בהירות כל כך נמוכה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. *כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!

14. Started by STRENGTH,

אתמול פתחתי את המסך מפנים ולא הבנתי איפה הדבר הזה שמכוונים פוקוס. ראיתי מלא חלקיקים אבל איפה נמצא הדבר הזה של הפוקוס?! כי אני מפחד סתם לגעת

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש כרטיס מסך טוב למשחקים עם 128MB אך לא מעבר ל 600 ש"ח, עדיף אחד עם זיכרון DDR (שיתאם את שאר המערכת) יש לי: amd athlon 2000+ 512ram אני לא גיימר כבד, אבל מחפש כרטיס שיוכל להריץ enter the matrix, ו rainbow six3... 1. מצאתי את GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB ב 527 ש"ח - האם הוא DDR? 2. האם GIGACUBE Radeon9200 128MB DDR VIVO עדיף? (ההבדל במחיר זניח) 2. מה אם GEFORCE 4 128MB AGP+TV-Out ב 299 ש"ח? 3. יש גם את PROLINK GeForce 4 MX440 AGP-8X - 128MB DDR ב 477 ש"ח. 5. האם כדאי לחסוך ולקחת את ה Gigabyte RADEON 9200 128MB DDR VIVO DVI TV-Out Retail ב 700 ש"ח? קיצר, אני מבולבל.... מה עדיף? אני פתוח גם להצעות אחרות במסגרת התקציב. האם שווה בכלל להשקיע את…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by groovy,

שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס ואין לי ניסיון עם היצרנית GIL רציתי לשמוע אם הכרטיס איכותי ושווה קניה כי הבדלי המחירים בינו לבין הGIGABYTE די משמעותיים. תודה רבה למגיבים

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by אורי מ.,

אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Shitface,

הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני בטוח שחלקכם מרים גבה בקשר לכותרת ותוהה "מה הוא רוצה מאיתנו, הרי MX440 הוא כרטיס Low-End?" טוב, אז הסיפור הולך ככה (אולי מישהו כבר נתקל בו בפורום של התמיכה הטכנית, כתבתי על זה לפני כמה שבועות, למי שאיך כוח, שיקפוץ ישר לחלק שמתחיל בוכאן אני צריך את עזרתכם): המחשב, כמו שניתן לראות בחתימה - AMD AXP 2000, לוח Gigabyte 7VAX, כרטיס מסך GeForce4 MX440. עד לפני כ-11 חודשים, המחשב עבד עם כרטיס מסך ישן ונחמד בשם Riva TNT2 עם 32MB. הכל עבד כמו שצריך. לפני 11 חודשים התקלקל הלוח והחולף בחדש. באותה הזדמנות אמרתי - טוב, אם אני כבר כאן, אני אקנה כ. מסך "נורמלי" (נורמלי בשבילי - לא במחיר גבוה, לא צריך להריץ את המשחקים הכי חדשים) וקניתי את ה MX440 הנוכחי. מאותו יום, ועד היום, יש לי בעיו…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Hiigara,

אהלן. מעוניין ליצור מערך GTX 1070 של EVGA Superclocked עם ספק כוח של Corsair 750W 80+ Bronze יתר המערכת: I7 6700K H110i H110i GT - למעבד 16GB RAM אפשרי מבחינת ספק הכוח או שאיאלץ לקנות חדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  21. יצא אתמול crysis3 הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920*1200 וקיבלתי בין 20 ל 30 FPS בסצינה הראשונה בגשם אחר כך כשנכנסים פנימה זה קצת עלה. לי יש HD7970 עם OC ל 1160/1560 מעבד 3570K עם OC ל 4.5GHZ ו8GB זיכרון 1600 זו אומנם לא מערכת extreme high end אבל קשה לטעון שזו מערכת חלשה נקודה למחשבה לגיימרים שרוצים לחסוך על כרטיסי מסך או חומרה בכלל (אני הייתי קונה שני 660 או שני 7870 XT )

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by sh_idan,

מדובר בכרטיס לAGP, תיכננתי לקנות של חברה יותר נורמלית אבל זה מה שיש לחנות מחשבים שממנה אני קונה להציע בכל אופן אשפח לקבל תגובות על החברה הזאת בכלל ועל הכרטיס הספציפי בפרט מאחר ואין לי נסיון איתם אגב, המחיר הוא 1350 שקל תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by mMmSaK,

יש לי 500W EPS 80 של SILNCER עם מעבד I5 HASWELL 3.0

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by -==BarDuGo==-,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה כאדי יותר ? ASUS GF FX 5200 128DDR שעולה בסביבות ה - 500 או Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR שעולה בסביבות ה 700 תענו לי גם מבחינת כספית וגם לפי ביצועים . תודה רבה!!! ;D ;D ;D

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים