כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד פרק בסדרת what it feels like... משעשע ועוקצני כתמיד:
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן HWZ, בימים הקרובים אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש. טווח המחירים הינו 350 עד מקסימום 450 ש"ח. השימוש העיקרי שלו הינו חיבור למסך LCD (חיבור המחשב והמסך) כדי לצפות בסרטים. כמובן שאני גם משחק במחשב וכו' אבל השימוש העיקרי כמובן צפייה בתכנים. צריך שתיהיה בו יציאת HDMI , שיעביר גם אודיו וגם וידאו! אני קונה את כרטיס המסך מ"אייבורי", תל אביב \ ראשל"צ. אם מישהו מכיר מקום טוב יותר אשמח לשמוע הצעות. כרטיס המסך הנוכחי שלי: nVIDIA GeForce DVI HDCP\HDMI 9400GT 512GB PCIE מפרט המחשב שלי: (כן אני יודע שלא משהו ס.x ) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד אינטל PENTIUM DUE CORE e7700 (אני לא בטוח אם זה 7700 או 7600, אייבורי בהתחלה דחפו לנו בכלל דוואל קור e5200 ואז החליפו,…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האח הקטן של נייד ה-GX800 המטורף מתיימר לייצר היסטוריה משלו בכל הקשור למכונות גיימינג ניידות וקומפקטיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי שני משחקים ויש בהם פול באגים (אגב אלה שני המשחקים שבאו עם הכרטיס - הנסיך הפרסי וספלינטר סל) מה אני עושה?! התקנתי את הדרייברים (אבל אני לא בטוח שהם טובים) אז בבקשה שמישהו יעזור לי... כי זה כרטיס ממש חדש
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות 980 אבל הבנתי שהתמורה לא שווה עוד 1000 ש"ח..יש טעם לחכות לטיטאן הבא? מחיר? תאריך? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס מסך 1GB 9800GT, עכשיו הייתי מעוניין לראות באנצ'מארקים שלו ואיך הוא בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים היום בשוק. ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי ממש... ושאלה נוספת, יש הבדל ניכר בין ה9800GT ל9600GT?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי Java Runtime Environment 1.6.0.2 מה זה בדיוק ולמה זה תורם? תודה..
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השימושים שלי הם משחקים כמו פורטנייט GTA ו כו כרטיס מסך מובנה על הבורד גורם ללאגים במשחקים. מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את המשחקים האלו וגם שיהיה זול.... תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-