כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס (אם ישנו) עדיין לא יצא לשוק הרחב (בין היתר לשיווק בישראל).... האם אתה חושב שהוא יצא?.... ואם כן, אולי הדור החדש הוא מה שמחזיר את ATI לימייה היותר טובים?... עריכה: ודבר לא פחות חשוב, האם המחיר שלו יהיה שפוי ביחס למחיר בחו''ל ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני בונה מפרט מחשב למשחקים שיהיה כמה שיותר חזק, ההתלבטות שלי היא בין 2 מערכי הכרטיסים הגרפיים הבאים, ואני צריך לדעת מה יהיה יותר חזק: - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1131 או - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1124 ( ואני אוסיף לזה את אותו לוח אם P5ND ). לשניהם יש אחלה של קירור, ושניהם במחירים מאוד מפתים, איזה מערך יהיה חזק יותר? אם יש ביקורות ( אל תשכחו את ה-OC של ה-9600GT ) זה יהיה מצוין וההבדל יהיה משמעותי? תודה מראש, יובל
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה כרטיס יותר עדיף לי לקנות, אם יש לי ספק כוח של 750 וואט: בין שניהם, המחיר פחות חשוב. ישמש בעיקר למשחקים! מודה לכם מראש, 1- https://www.alon-computers.co.il/items/4013696-כרטיס-מסך-Gigabyte-GeForce-RTX-3060-Eagle-OC-12GB-GDDR6 2- כרטיס מסך ASUS DUAL RTX 3060 Ti V2 MINI 8GB GDDR6 (לא ניתן לצרף קישור - זה מ KSP)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שלום לכם וחג שמח אני מעוניין לקנות כרטיס מסך . רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה? palit rtx 2070 super jetstream אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD ו-NVIDIA מתכננות לחשוף גרסאות עם זכרון GDDR5 בנפח 8GB לכרטיסי המסך החד ליבתיים המובילים שלהן, אשר יהיו זמינים לרכישה עוד לפני סוף השנה האזרחית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-r9-290x-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בימים אלו כרטיס מסך 4850 512MB (לא נכנס אם הוא מתאים למחשב שלי או לא, כבר בדקתי את זה) יש לי מסך 22" רחב 1. מצאתי את הכרטיס במחיר כמעט זהה וההבדל הוא רק שם החברה. אני מתלבט באיזה לבחור, אם יש בכלל הבדל. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=266 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4887 *אני צריך את הכרטיס לאיכות גרפיקה במשחקים 2. אני קונה את הכרטיס בשביל המשחקים החדשים שיצאו בשבועות הקרובים(קוד6 ואססין קריד3), האם יש צ'אנס שהמחיר של הכרטיס בזמן הזה ירד וכדי לחכות את השבועיים האלו? 3. יש לי מאבד 6000 AM2 AMD אמרו לי שהוא יגביל את הכרטס מסך קצת, האם זה קריטי או אין לי מה לדאוג? אשמח לשמוע המלצות אחרונות לפני הקניה תודה לעוזרים …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב.שניהם בתקציב שלי ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E או ASUS HD 4870 ATI RADEON 512MB DDR3 PCIE תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זהו. אחרי 3 וחצי שנים טובות, הכרטיס מתחיל להראות סימני זיקנה, הוא גוסס ומבקש רחמים. הנה התוצאה: ניסיון לשחק גיטר הירו 3, 800*600, הגראפיקה הכי נמוכה שאפשר וגם זה מקרטע ניקיתי קירור, שימנתי, שמתי משחה חדשה, אפילו בניתי קירור משלי (גוף קירור של פנטיום 4 ומאורר 80) וזה לא עזר . אבל! המחשב לא נתקע, והמשחקים פועלים אז למה שאני לא אשחק בו עד שהוא ישרף? יהי זכרו ברוך טוב צריך הצעות לכרטיס חדש לא יקר סביבות ה-400-500 שקל אני משער. לא מתכנן להריץ קרייסיס על מקסימום... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להתייעץ לגבי שדרוג עתידי של הכרטיס שלי, 980TI של ASUS. כשקיניתי אותו, היה לי מסך של 1080P, וכעת של 4K. אני כבר לא משחק כמו פעם, אבל שיוצא כותר כמו Fallout, או Elder Scrolls, אני חוזר לסורי :] וחייב לשחק על הגדרות מקסימליות. לא נראה לי משתלם לקנות ספנית דגל פעם נוספת, אז רציתי לבדוק כיוונים נוספים. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! כמה לדעתכם שווה כרטיס מסך מדגם- GIGABYTE RADEON R9 290 4GB WINDFORCE GDDR5. אחריות לכמעט 3 שנים. כמה הוא באמת שווה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT שמחובר לצג ולמסך פלזמה איך אני עושה קיצור דרך באמצעות לוח מקשים , כדי לעבור בין המסכים ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך להזמין את הכרטיס הזה: X1950PRO 256MB של SAPPHIRE המחיר הנל הוא: 1254 ש"ח אני תקוע כרגע עם כרטיס מסך מובנה די הרבה זמן, כי חיכיתי ל- X1950PRO ואני כבר ממש רוצה לשחק במשחקים החדשים שיוצאים... זה יהיה לי ממש עינוי לחכות ל-DX10 עד שיהיו מחירים נורמלים של 1200 ש"ח... אבל השאלה אם תיהיה ירידת מחירים? גם אם כן, זה כרטיס מסך בכמה זה כבר ירד? 200 ש"ח? אפשר לספוג... להזמין את הכרטיס עכשיו וזהו ולגמור עניין? המילה שלכם היא הסופית! תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום יש לי את ה HD 4850 מלפני פחות משלוש שנים. הבעיה איתו שהטמפ' מאוד גבוהה - 105 מעלות במנוחה, החנות שקניתי ממנה את המחשב טוענת שהאחריות לא מכסה מצב של חימום יתר כי ככל הנראה המאוור לא עובד טוב ואין על זה אחריות.. התקנתי לו מאורר נוסף על הכרטיס עצמו וזה לא עזר אפילו במעלה אחת ! איך שאני רואה את זה אין לי ביררה אלא לקנות כרטיס חדש, השאלה היא איזה ובכמה כסף מדובר ? מבחינת ביצועים הכרטיס שלי הספיק לי, אני מקצה 500 ש"ח גג.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס''ד למה אני יצטרך לשדרג בשביל שהכרטיס מסך הזה AMD Radeon™ HD 6770M יעבוד נורמלי בלי הקטנות איכות משחק אם אפשר כמה אפשרויות שהכי זולות להפעלות המשחקים האלו :Portal 2,Crysis 2,Brink PC ,Call Of Duty: Black Ops,Assassin's 2\3,world of warcraft וכו' ואיך זה ? NVIDIA GeForce GTX 460M תודה לעוזרים!!!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס לפני שנה (כבר לא באים לאזכרות שלו אני יודע...) ההתלבטות שלי היא בין שדרוג כרטיס המסך לבין "סחיטה" שלו באמצעות קירור HR03+ כסף זה לא ISSUE כרגע. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק ארצה לשדרג לוח M וספק ובטח עוד כחצי שנה בערך (הזמן שבו אשדרג את הלוח והספק) תצא סדרה חדשה או משהו או לפחות ירדו המחירים. אז מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס 260gtx ocx של bfg חדש. (עריכה: BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OCX 896MB PCIe 2.0 http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260896ocxe.aspx) ובכשלדוגמא אני מפעיל משחק כמו Armed Forces Corps הוא עושה רעש צייצני-צווחני (squeal / whine) הוא די חלש.. אבל מספיק בשביל להבחין בו.. זה די מבאס.. וקראתי שזה מופיע לעוד אנשים.. קראתי שיש כאלה שאומרים שזה בגלל הOC... ושככה זה בכל הכרטיסים החדשים.. בכל אופן זה די מתסכל ומרגיז השאלה היא אם יש משהו לעשות בקשר לזה? (האחריות כמובן עוד בתוקף.. הרכבתי את המחשב ביומיים האחרונים, והכרטיס מסך קנוי מלפני בערך חודש) זה בוודאות הכרטיס מסך, הרעש מגיע ממנו, קראתי על עוד מקרים כאלו, וזה מופיע בהאצת תלת מימד... בסתם גלישה באינטרנט לדוגמא אין ר…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקרוב מאוד, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. אני מתעניין ב-Geforce 4 Ti4400 עם 128MB. עד היום השתמשתי עם ASUS AGP V-6600 Deluxe ומאוד נהנתי ממנו (כבר שנתיים פלוס בערך). אמרו לי אבל שהכרטיסים של לידטק יותר טובים. בין הכרטיס (DVI) של אסוס לבין הכרטיס של ליד טק, אסוס יותר יקר בסביבות ה300 שקל. ושמעתי גם שלליד טק יש את הפילטרים הכי טובים. זה נכון? מה ההבדל? מה יותר כדאי? ובחבילה של כרטיס המסך של אסוס אני מקבל מספר צ'ופרים כגון משחקים ותוכנות. אני אקבל את אותו הדבר עם הכרטיס של ליד טק? מה אני מקבל בחבילה שלו? להלן השמות המלאים של הכרטיסים: ASUS AGP V-8440 GeForce4 Ti4400 Leadtek WinFast A250RDH GeForce 4 Ti4400 כמובן שלשניהם יש S-Video ו-DVI
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לקנות בקרוב מחשב חדש , ולהישאר עם המסך שלי שמחזיק מצויין כבר 5 שנים(19" PROVIEW לא שטוח) לפעמים שאני באינטרנט ,בדף לבן בעיקר , יש צפצוף - צליל גבוה כזה שמציק לאוזן....רציתי לדעת האם זה קשור לכרטיס מסך? במקרה הזה FX5200 למרות שזה לא משנה, או למסך עצמו? דבר נוסף שאני יודע אבל לא בטוח שזה בגלל זה - נראה לי שמתי שאני מוריד ת BIRGHTNESS מהמסך הצפצוף נחלש- זה אומר שזה מהמסך או לאו דווקא? הרגע פתחתי דף לבן , שיחקתי עם ה BRIGHTNESS והכל ולא היה את הצפצוך, זה קורה מתי ש"בא לו" אני צריך לדעת אם זה המסך או הכרטיס מסך , שבכל מקרה יוחלף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נכון ששני כרטיסי מסך עדיפים על כרטיס אחד? אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך + כרטיס מסך GTX970 האם אני יכול לקבל משניהם גרפיקה טובה יותר מאשר GTX970 לבד
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-