עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. אני קצת בדילמה. כרגע אני משחק על FHD עם 970G1 והכל סבבה אבל מתכנן מעבר ל 4K וב 4K אני צריך משהו חזק יותר במיוחד בגיימינג. השאלה היא אם לשדרג או להמתין לדור הבא? מה צפוי בכלל בדור הבא? ואם לא להמתין אז מה לקנות 980TI או זוג 390? אני מתכנן לקנות ביד שנייה בעיקרון. שאר המפרט: מעבד: I7 5820 OC 4.5 מערכת קירור מים, ה 970 לא הוכנס ללופ. לוח אם: asus sabertooth x99 זכרוון: G.Skill Ripjaws 4 32GB DDR4 2400MHz הארדיסקים: SSD samsung EVO 840 250GB samsung F3 1TB ספק: HEC cougar 1200W מארז: nzxt switch 810

2. Started by Shambik,

אהלן חברים, כתבתי כלי קטן שבודק מלאים בניואג מקווה שיעזור למישהו למי שמעדיף סרטון וידאו שמסביר אפשר להיכנס ל YouTube אז אחרי שכבר בערך שלושה חודשים אני מנסה להשיג כרטיס מסך, החלטתי לכתוב את הכלי הזה שיעזור לי יש אפשרות שזה יתריע עם צליל כלשהו, אתם יכולים לשים איזה קובץ MP3 שאתם רוצים שהוא ישמיע, ויש אפשרות שליחה במיילאו דרך טלגרם (שזה דורש קצת יותר אסביר בהמשך) אז איך זה עובד נחלץ את קובץ הזיפ, בתוך התיקייה יש קובץ שנקרא "NeweggScrapper.exe" דאבל קליק עליו והתוכנה תיפתח עכשיו ניכנס לאתר של NEWEGG ונחפש את המוצר שאנחנו רוצים אפשר פשוט לכתוב בשורת חיפוש של האתר, אבל אני מעדיף חיפוש יותר ספציפי אני אדגים על כרטיסי מסך, אבל אפשר לעקוב אחרי כל מוצר באת…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by hichcock,

היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש שהייעוד שלו הוא משחקים עבודה באינטרנט והורדת קבצים. התקציב של כל המחשב הוא 3000 ש"ח ושל הכרטיס 700-800. ההתלבטות היא בין Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ לבין GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E איזה מהם נותן ביצועים טובים יותר? ההבדל במחיר הוא 60 ש"ח כשה-4850 זול יותר. אם יש כרטיס טוב יותר משני אלה בטווח מחירים האלה אשמח להצעות. תודה.

5. Started by SharKiMaN,

רכשתי את הכרטיס לפני שנה (כבר לא באים לאזכרות שלו אני יודע...) ההתלבטות שלי היא בין שדרוג כרטיס המסך לבין "סחיטה" שלו באמצעות קירור HR03+ כסף זה לא ISSUE כרגע. העניין הוא שבעתיד הלא רחוק ארצה לשדרג לוח M וספק ובטח עוד כחצי שנה בערך (הזמן שבו אשדרג את הלוח והספק) תצא סדרה חדשה או משהו או לפחות ירדו המחירים. אז מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן אנשימים, אני כבר לא כ"כ מעודכן בכל הכרטיסים החדשים שיצאו בשנה האחרונה לשוק. רציתי לדעת איפה אני עומד היום מבחינת כרטיס המסך... יש לי Radeon 9700 128MB, לאיזה כרטיס שנמכר היום כחדש הוא משתווה פחות או יותר? האם יש כרטיס שאני אשדרג אליו ועם המפרט שלי הוא יתן לי תוצאות הרבה יותר טובות? (בתחום ה-1000ש"ח) (הדבר היחיד שאני עושה במחשב זה סימולטורים...) תודה מראש, מתן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Jeka90,

שלום לכולם! מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות? 7600GS או 7600GT? ה- 7600GT יותר יקר ב- 300 ש"ח מה- 7600GS. האם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם? אם אני בקושי יראה הבדל בין שני הכרטיסים אז עדיף לי להשקיע את ה- 300 ש"ח במחשב עצמו. מה עדיף???????? תודה.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך HD7770. המסך שלי הוא CRT. משום מה, בתפריט בחירת הרזולוציה בווינדוס7- לא מופיעה רזולוציית 1280X1024. אני יכול לבחור אותה "ידנית", אבל הבעיה היא שאני רוצה לשחק משחק בשם company of heroes 2, שמאפשר לי רק את הרזולוציות שמופיעות בתפריט ה"סטנדרטי". ניסיתי להשתמש במדריך הזה: -First go to AMD catalyst and look under Information, then Software. -Look for the 2D Driver Path. Make a note of the Path as you'll need it later. -Go to start menu search for RegEdit -Open Regedit as Administrator (You must open as admin otherwise regedit will not save changes). -Open the folder as described in the 2D driver path. -Look for a registry file in that folder called DALNonStanda…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by evman007,

: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Danman,

לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by The-Who,

שלום לכולם, לפני זמן מה התחילה אצלי תופעה שרק הלכה והחמירה. בהתחלה, אם שיחקתי במשך זמן רב, הרי שהתחילו להופיע "נקודות" מוזרות על המסך והתמונה הפכה להיות מעוותת עד שלא ניתן היה להבחין בכלום. בהמשך, התופעה קרתה יותר ויותר מהר. בכל פעם RESTART פתר את הבעיה עד שחזרה שנית. כעבור זמן מה, זה התחיל ב"נקודות" ועיוותים והמשיך ככה עד להחשכת המסך. התופעה חוזרת על עצמה כל פעם בכל מאמץ גרפי של המחשב (הרצת משחק או אפליקציה הדורשת שימוש בתלת-מימד). בבדיקות שערכתי בעצמי, התברר שהתופעה מתחילה כשהכרטיס מגיע לאזור הטמפרטורה של 75 מעלות, אך הכרטיס אמור להמשיך לתפקד כראוי בטמפרטורות האלה. כמו כן, קיבלתי המלצה לעדכון BIOS. גם היא לא עזרה. נראה שהתופעה הזו די נרחבת בדגם הזה. אם למישהו יש גם פתרו…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by n0stredamus,

תקראו את הלינק הבא שהוא חלק מהפרומו של nvidia לכרטיס מסך החדש שלה ... http://www.nvidia.com/content/areyouready/twimtbp.html ועכשיו תגידו לי שמי שקורא את זה לא יהסס אם לקנות נגיד ... 9700 פרו ... או לעקב עוד קצת זמן את הקנייה הגדולה שלו של כרטיס מסך ולקנות משהו אולטימטיבי ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by TheSoupNatzi,

ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ShmenTul,

לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת מחשב ניידת שכולל בתוכו את כרטיס המסך NV 13-GL DDR3 1G. מעולם לא נתקלתי בכרטיס מסך כזה... ורציתי לברר איך הוא? של איזו חברה הוא? (חיפשתי בפורומים ולא מצאתי) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי, נדפק לי כרטיס ה8800GTX שלי ואני צריך לקנות חדש,איך הכרטיס מסך ATI RADEON HD5770 ?? מחיר מול ביצועים... האם הוא יסחוב את המשחקים של ימינו ??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Vaz,

יש לי מסך 22 של צ'ימי chimei וקניתי מחשב חדש עם gtx460 , כרגע חיברתי את המסך דרך חיבור vga עם מתאם. יש למסך שלי כניסת hd, אני לא יודע אם יש לו כניסת dmi או איך שקוראים לזה. אני צריך לקנות כבל מסך ל hd? ואז אני אקבל תצוגה יותר טובה או איכות יותר טובה או שאין לזה קשר? דבר שני יש לי ספק של ocz 650 וואט, שחיברתי אותו ישירות אל הכ. מסך. כי הוא בא כבר עם חיבורים לניוידה, למרות שעם הכרטיס באו חיבורים כאלו מיוחדים בשביל לחבר את הכרטיס ללוח אם. האם זה בסדר שחיברתי דרך הספק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MATOK,

מי יותר טוב? תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by jambo222,

נכון ששני כרטיסי מסך עדיפים על כרטיס אחד? אם אני קונה לוח אם עם כרטיס מסך + כרטיס מסך GTX970 האם אני יכול לקבל משניהם גרפיקה טובה יותר מאשר GTX970 לבד

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

האם הגרסה הזו טובה או שלא? הבנתי שהיא חמה מאוד ורועשת אבל בפלונטר היא נמכרת ב-1100 ש"ח משומש. יש סיבה לדאוג?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by rroonnii,

הי. האם המאווררים (דואל) לא צריכים לפעול עד שהכרטיס מסך מגיע לטמפרטורה מסויימת ואז הם פועלים?. כך המצב כיום עם הכרטיסי מסך הללו? אין לי יכולת לבדוק כרגע אם יפעלו במשחק. אבל שמדליק את המחשב הם פועלים ולאחר זמן מאוד קצר מפסיקים.

22. Started by ag80,

לאחרונה החלטתי להפעיל את האופציה ובאמת לבדוק את החוויה: ברשותי 2 כרטיסים GTX 460 ב SLI (מפרט מלא בחתימה) הפעלתי את האופציה בדרייבר והחלטתי לשחק במשחק תומך והוא:BFB2 הצטיידתי במשקפי תלת מימד פשוטים (מקרטון) והתחלתי לשחק... החוויה פשוט מדהימה... התלת מימד עובד בצורה מדהימה...אין ספק שזה משדרג את חווית המשחק מאוד... העניין הוא כזה: לפני הפעלת האופציה ה FPS שקבלתי בממוצע הוא 55-60(בהגדרות הכי גבוהות ופילטרים-מקסימום) אחרי הפעלת האופצייה ( 15%stereoscopic 3d )-ישנה ירידה ב FPS כמעט בחצי ואפילו מטה(20-30 FPS) למרות שאני מוריד פילטרים ומשאיר על הגדרו בינוניות. אז נכון להיום אני באמת רוצה להבין... מי קהל היעד של אותה טכנולוגייה...? יש לי מערכת די חזקה שמותאמת למשחקים ועומסים,ועד…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. פרסמתי לא מזמן הודעה שחיפשתי כרטיס מסך חדש וקיבלנו תגובות פשוט מאז התחדשתי במסך חדש גם LG 22" שמשנה את המצב. אז ככה, אני מחפש כרטיס מסך באזור ה 1000 ש"ח (לא יזיק אם יעלה פחות .. :) כשהשימושים העיקריים הם משחקים,סרטים HD, אינטרנט.. ברגיל שיפעיל משחקים חלק ברזולצייה מקסימלית שהיא 1920x1080 המפרט שלי הוא תמציתית Q6600 4GB זכרון HEC 500TD-TF ומשתמש כרגע בכרטיס מסך 8800GT שדי חלש ברזלוצייה שביקשתי אז המליצו לי HD5770 הוא יחזיק ברזולציה? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Shreky,

בקרוב מאוד, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. אני מתעניין ב-Geforce 4 Ti4400 עם 128MB. עד היום השתמשתי עם ASUS AGP V-6600 Deluxe ומאוד נהנתי ממנו (כבר שנתיים פלוס בערך). אמרו לי אבל שהכרטיסים של לידטק יותר טובים. בין הכרטיס (DVI) של אסוס לבין הכרטיס של ליד טק, אסוס יותר יקר בסביבות ה300 שקל. ושמעתי גם שלליד טק יש את הפילטרים הכי טובים. זה נכון? מה ההבדל? מה יותר כדאי? ובחבילה של כרטיס המסך של אסוס אני מקבל מספר צ'ופרים כגון משחקים ותוכנות. אני אקבל את אותו הדבר עם הכרטיס של ליד טק? מה אני מקבל בחבילה שלו? להלן השמות המלאים של הכרטיסים: ASUS AGP V-8440 GeForce4 Ti4400 Leadtek WinFast A250RDH GeForce 4 Ti4400 כמובן שלשניהם יש S-Video ו-DVI

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by slider,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים