עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! קיבלתי היום מחשב חדש שמותקן בו RADEON 9500 PRO, אני צריך עזרה בחיבור כרטיס המסך לטלווזיה, כי אין לי שמץ של מושג איך עושים את זה ואיזה רכיבים אני צריך לקנות (או שאולי כבר יש לי). תודה מראש למי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. Started by gshhar,

איך הכרטיס מסך הזה? האם יש לו TV OUT? איפה אני יכול להשיג אותו וכמה הוא עולה?(ואיך הוא למשל מול ה- Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  4. מישהו מוכן להגיד לי מה זה 3DMARK ואיפה משיגים את זה?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by (G),

מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה PCI בשביל לחבר לכבלים, להקליט וכו... תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by TRYS22,

יש לי HD5770 ואני שוקל להוסיף עו אחד למערך CF השאלה שלי היא האים אני יקבל שיפור מספיק יחסית להשקעה או שעדיף לשדרג לכרטיס יחיד חזק יותר הלאה בסדרת 5XXX , אני עובד על לוח אם P6T SE ומעבד I7 920 אז בהתחשב בלוח אם מה יהיה יותר עדיף? ועוד שאלה בננושא במידה ואני מוסיף עוד HD5770 אני יודע שרק כרטיס זהה ייתמך אך האם הגרסא שלו חייבת להיות זהה למשל לי יש של SAPHIRE HEATPIPE FAN אני יכול להביא 5770 של אסוס HIS או כל גרסא אחרת?

7. קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. הזמנתי מפה : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5786 לא הצלחתי להבין מה הדגם 9600 או 8800 ? יש אולי שני סוגים מהכרטיס הזה ? כי בחלק מהמקומות רשום 880GS ובחלק 9600GSO.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by jambo222,

שלום אני רוצה ללכת על לוח אם בסביבות 600 שקלים שנותן לי כרטיס מסך טוב למשחקים בינוניים. בקיצור לאיזה לוח אם יש גם כרטיס מסך טוב ? האם יש אתר שמשווה את רמת הגרפיקה בלוחות אם ?

10. Started by asafchik,

זה הגיוני / אפשרי להתקין כרטיס כזה על מערכת ישנה ואז להעביר אותו למערכת חדשה? בלי לגרום נזק לעצמו (הכי חשוב לעצמו) ולשאר המערכת. ספק 550, זכרונות 2400, אין SSD. מבחינת ביצועים ברור לי שהוא לא יעשה את העבודה שלו שהוא צריך לעשות. משנה לי האם יכול להיגרם נזק. תודה.

11. Started by giladr,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon 64 Processor 3000+ 2 ghz ולוח של ביוסטאר C51MCP51 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ati 1950 pro 512 האם הכרטיס מסך יוגבל ע"י הלוח \ המעבד? אם כן, מה המקסימום האפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by Raanan30,

היי. קניתי לפני כחודשיים מחשב Dell N5010. אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלו - האם זה אפשרי? הכרטיס הנוכחי הוא - GRAPHICS : 1GB ATI MOBILITY RADEON HD 54 (העתקתי מתוך המפרט שבאתר DELL ישירות מהמספר הסריאלי שלי). לא משנה לי המחיר, אני אקנה בחו"ל, השאלה אם זה אפשרי (ז"א, האם זה פשוט כמו להוציא ולהכניס כרטיסי זיכרון וכד'). תודה!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. עד כמה האיכות תורגש אם אשים את ההגדרות על X16Q במקום X8 ? חוץ מזה שתהיה ירידה ב- FPS .

14. Started by eden_g,

תקציב- 1000-1100 ש"ח כדי שאוכל להפעיל משחקים כבדים בצורה חלקה אם יש צורך בעוד דברים חוץ מכרטיס מסך ספרו לי ואולי אגדיל את התקציב.. ספק JTC500W ATX12V אני מתלבט אם לקנות HD4890 אם או בלי קירור או בכלל לקנות משהו אחר.. מה דעתכם?

15. Started by SmokingDrugs,

היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.

17. Started by DF30,

Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  19. Started by Evilized,

יש יל 4850 של פאליט ואני מתמש במסך 22 עם רזולוציה של 1650-1050ויש לי מן כאילה קווים שעולים ויורדים בזמן משחק או סרט HD יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים יכול להיות שבשביל הרזלוציה הזאת הכרטיס מסך לא ממש חזק? כי למשל בPES שמתי VSYNC וזה נעלם.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by tomer952,

היי יש לי מחשב נייד- hp compaq nc6320 הייתי רוצה לקנות למחשב כרטיס מסך יש אתר מומלץ??? בנוסף אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה אבל אני לא מחבר אותו לממיר אלא לכבלים רגילים. השאלה שלי היא איך קוראים לחיבור הזה ואם יש אותו בכרטיס מסך או שניתן לחבר אותו רק לממיר ואם יש כרטיס עם חיבור כזה בבקשה תגידו לי את השם תודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by רמי כהן,

יש לי 3 דגמים באותו מחיר : G220 ASUS HD 4670 של גיגהבייט 1GB זיכרון פנימי 9600GT PALIT 512MB מה הכי טוב ? כולם +- 400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by slip,

מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. Started by FoxMaster,

זה ברור ש HD4870 יותר טוב אבל בכמה % מדובר ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  24. שלום חברים רציתי לדעת איזה כרטיס מסך לקנות עד 700 שקל שיוכל להריץ את המשחק GTA IV בכיף בלי תקיעות באמצע מעבד Intel® Core 2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz רזולוציה 1280x1024 או קצת פחות רק שלא יתקע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. כותרת, תודה מראש ה L1970HR LG http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MON&DRID=9205417

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.