כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
שלום, כיצד ניתן להשתמש בכרטיס המסך במקרה שיש לו כניסות VIDEO IN לצפייה בטלוויזיה האם האיכות תיהיה טובה? ??? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
1. הבנתי כבר שהראדון 9000 פרו לוקח את סדרת הג'יפורס mx בלי בעיה אבל אני רוצה לדעת איך הוא מתמודד עם ג'יפורס 3 טי 200 וג'יפורס 3 טי 500. ואם כבר אז איך ה8500(9100) delux מתמודד עם הטי 200 והטי 500. 2. גירסת ה-128 מגה של ה-9000 פרו תועיל לי יותר מאשר גירסת ה-64 מגה של הכרטיס. אני מתכוון האם שווה להשקיע בערך עוד כמאה שקל על גירסת ה-128 מגה והאם זה ישתלם בביצועים כיום/בעתיד ? 3. מצאתי את ה-9000 פרו 2 (128 מגה) בכ-690 שקל. לעומת זאת מצאתי את ה-8500 delux עם 64 מגה ב-790 שקל. האם שווה להשקיע עוד מאה שקל על ה-8500 ולקנות אותו, האם יהיה שינוי גדול בביצועים בין שני הכרטיסים הנ"ל והם כמות הזיכרון תשפיע על הביצועים(64 מול 128)? קבלו משהו מוזר : בפנדה - Gigabyte ATI RADEON 8500 Delux…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
Catalyst 2.5 או Gigabyte 7.79? אם זה עוזר אני מדבר על הרדיאון 9000 הרגיל.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
Hello I do have a GeForce 4 MX 460 , and when i run dxdiag and chack the information i got this error The error is "D3D8 Test Result: Failure at step 5 (GetDeviceCaps): HRESULT = 0x8876086a (3D not available)" I am using Direct X 8.1 and the driver of the Nvidia is the new one 41.09 can someone help me what to do Thanks P.s- I am using a P4 2.0 and 512MB memory ' also its a win XP home edition
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך לדלג על הביוס-סקאן של הכרטיס מסך שלי? (ג'4 טי4200) יענו, שכשמפעילים את המחשב זה יתחיל ישר מהביוס-סקאן של הלוח-אם ולא של הכרטיס מסך. זה מעצבן - זה משהה לי את הרצת המחשב באיזה 10 שניות (נשמע טפשי אבל זה רציני).
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 775ft לאחרונה המסך משמיע כזה ביפ מוזר.. אין הפרעה בתמונה וזה לא קורה בזמן מסויים או שמפעילים תוכנה או משחק מסויים לא קורא כלום מבחינת התמונה שנותנים לסמך מכה זה מפסיק אבל זה לא פיתרון אם יש למישהו רעיונות הצעות או את הסיבה שזה קורה אנא עיזרו ליייייי !@! כי אני שובר פה ת'ראש ??? ??? בתוה מראש LIR@N
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדטנייטור הכי חדש של אנ ווידיה ועקב כך נגרמו לי בעיות ב Nview שאני מפעיל את האנ וויו אני רואה הכל סבבה על המסך טלוויזיה אבל כשאני מפעלי את המדיה פלייר לא רואים כלום זאת אומרת רואים את הכל הווינדוס את המדיה פלייר אבל את הסרט לא במרכז המדיה פלייר יש מסך שחור מה לעזאזל עושים והאם זה קשור בדטטנייטור ?!?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך 17 LCD חדש. מצאתי את המסך הזה במחיר מעולה וזה מעלה חשד איפה החסרון שלו? אם יש לכם הצעות, אני מקשיב
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שאני אראה את הסרטים מהמחשב על הטלוויזיה ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בדיוק את ההבדל בין הדרייברים PBA לBBA מלבד שזה נוצר מחברות שונות , מה עדיף ? מה נותן ביצועים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G-force ti 4200 לאחר התקנת Detonator 29.80 המשחק ג'י טי איי 3 פשוט לא עולה (פשוט אני לוחץ שני קליקים וכלום) הסרתי את הDetonator והוא פעל שמתי שוב והוא הפסיק... ככה שזה בטוח ממנו... יש למישהו מושג למה זה קורה או איך אפשר להפסיק את !? או שצריך להחליף Detonator ואם צריך איזו גירסא הכי בטוחה? בתודה Lir@n
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום רבותי האם יש אופציה בכרטיס הנ"ל, להציג ב TV OUT רק חלק של המסך, כלומר אני מגדיר חלק מהתצוגה ואני מציג אותה "החוצה" כמו ZOOM IN בתודה מראש ELMI
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ראיתי בפורמים שונים, אנשים שטוענים שמשחקים מסוימים לא עובדים עם הכרטיס. יש כאן למישהו את אותה בעיה ? ובלי קשר, מתי נראה לכם שהמחיר של הכרטיס ירד ?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך LG776(הפלטרון הכחול),את הדרייבר שרציתי להתקין ראיתי שרשום שהוא ל-WINDOWS 98 ו-2000 ולי יש XP. השאלה שלי היא מה הדרייבר הזה אמור לתת והאם מומלץ להתקין אותו ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את הפלאגין למקס 3די ששמו ברזיל? מי שמכיר בבקשה אבל בבקשה אני מתחנן ממך תביא לי לינק!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי Geforce 2 Mx400 64 ושאני מחבר אותו לטלוויזיה אני רואה ברזולוציה של 640 על 400 אם אפשר לשנות את זה איך?. אשמח אם מישהו יעזור לי.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-