עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למערכת ישנה איזה מהכרטסים הבאים חזק יותר אם אפשר לפי הסדר בנייהם ראיתי את ה 800GTO גם כ R800GTO וגם כ X800GTO יש הבדל בנייהם או סתם רישום של החנות? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nicirnTAL,

http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by m0ss4d,

אוקיי אז ככה, יש לי Voodoo3 של קריאטיב והוא ממש עושה לי בעיות אם כל המשחקים החדשים היום בשוק, ואני מעוניין בלקנות כרטיס חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים בלי שהמחשב שיתקע לי כל פעם מחדש. יש לי תקציב של 500 ש"ח בישביל הכרטיס, ושאלתי היא מה כדי לי לקנות? איזה כרטיס אתם ממצליצים עליו? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by yuval1101,

אני צריך עזרה..... איזה כרטיס מסך הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד ל-900 שקל? הכרטיס צריך להפעיל משחקים כבדים ברזולוציה של 1024 ושיעבדו חלק יחסית בלי תקיעות. בנוסף שהכרטיס יהיה יותר טוב מהכרטיס: EXTREM AX300SE-X של ASUS לפחות. אני צריך כרטיס ל PCIE והמחשב שלי טוב והוא יוכל לנצל 100% מכל כרטיס בסכום הזה! בבקשה תעזרו לי

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Clint Eastwood,

היי לכולם! שאלה קטנה לי אליכם: שמעתי איזו אימרה ולא ברור לי אם היא בגדר מיתוס או לא... אני מעוניין לרכוש 4850. התייעצתי אם כמה יודעי דבר ומדי פעם המליצו לי לקחת NVIDIA ולא את ה4850 כי לטענתם של מספר אנשים הATI דורשים כיוונים, טוויקים וכו' כדי להגיע למקסימום ואילו NVIDIA אינו דורש תפעול מיוחד. בקיצור, לפי מה שהבנתי זה שהATI מצויין במידה ואתה יודע לתפעל אותו אבל ל"גיימר" שפשוט רוצה לשחק ולא להתעסק מעבר לזה, זה לא מתאים. אמת או שקר? אשמח לשמוע את דעתכם על כך

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by berner,

שלום חברים פיתאום המסך שינה צבעים איך אני בודק שהמסך לא התעייף הכרטיס חדש (חודשים) מה עושים תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. בזאפ אפשר לראות ש Gigabyte GeForce GTX 650 GV-N650OC-4GI עולה 668 וGigabyte GeForce GT 740 GV-N740D5OC-4GI עולה 705. שניהם מוגדרים ככרטיסים של 4GB. במפרט פה באתר ל"מחשב רב תכליתי חזק" מציעים NVIDIA GeForce GTX660 2GB GDDR5 שעולה 900. כלומר, ההצעה באתר מדברת על כרטיס חלש יותר שעולה יותר... האם הכרטיסים בזאפ מציעים עלות/תועלת מטורפת, או שהם פשוט גרועים? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=873651 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882804

8. ההתלבטות היא בין PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL לבין GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216 SP 896MB DDR3 - RETAIL או שאולי יש משהו יותר טוב שיתאים לתקציב של המחשב שאני רוצה להרכיב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=401662.0 תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי היום במחשב כרטיס בן כשנה וחצי מסוג Ninja GeForce GTX 550 Ti. מכיוון שהוא עושה בעיות (אחרי זמן עבודה לא ארוך המסך "כבה" ולא חוזר עד לריסט), אני צריך להחליף אותו. מכיוון שבסך הכל הסתדרתי עם הביצועים שלו (להוציא הבעיות), על איזה כרטיס הייתם ממליצים לי שיהיה בקטגוריית הביצועים הזו (או אפילו דרגה אחת גבוהה יותר) ושיהיה בנקודת מחיר\ביצועים טובה. מכיוון גם שזה הכרטיס השלישי שמתקלקל במחשב הזה בכ3-4 שנים, חשובה לי גם אמינות הכרטיס. שאלה צדדית נוספת שלא ברור לי אם מתאימה לפורום הזה היא אם יש משהו במחשב שאני צריך לבדוק כדי לוודא שתדירות התקלות הגבוהה בכרטיסי מסך לא נובעת משם?

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by Tabasco,

אני צריך המלצה למסך CRT טוב, 17" שלא יגרום לכאבי ראש תקציב- 1000 בערך אין לי העדפה מסוימת לחברה תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם חיבור PCI-E X16 במהירות X8 או X4 מגביל את הכ.מ במקרה של CF????? אני מתכוון להשתמש בכרטיסי HD6950 פתוחים/ תודה מראש,

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. סוף סוף קיבלתי את הכסף שאני צריך כדי לקנות מסך. התקציב שלי הוא כ 1400 ש"ח. ברצוני לקנות מסך 19'', אני יודע ש 1400 אי אפשר לקנות מסך 19 סופר-איכותי ואני מתלבט בין המסכים הבאים: CTX EX950F ב 1360 ש"ח VIEWSONIC E95 ב 1430 ש"ח MAG 996PF ב 1300 ש"ח LG E900B ב 1200 ש"ח איזה מהם כדאי לי לקנות? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אין מה להוסיף... תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני קונה כרטיס מסך ביום ראשון ועומדים בפניי כמה דגמים. עכשיו אני לא יודע מה לבחור. אם תוכלו לתת לי הצעות מהאפשרויות שיש לי או שיש לכם אפשרויות יותר טובות עד 1100 שקל אז אודה לכם מאוד. אלו הכרטיסים שעומדים בפני: Leadtek Geforce4 TI4200 128 DDR Radeon 9500/9600 Pro 128 DDR ASUS GF 4 V9280 TD 128DDR ASUS Gerorce4 v9480 VIVO 128DDR Geforce FX5600 ViVo 256 DDR תודה מראש לעוזרים dr.dre

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפני מספר דקות נודע לנו שספיר (בדומה לDiamond) שחררה את כרטיס ה2900XT המשודרג שלה. (לאלו שלא זוכרים על מה מדובר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267416.0) מסתבר, שהגרסא הבלעדית שDiamond שחררה לכרטיס ה2900XT היא לא כלכך בלעדית. סביר להניח, שרוב החברות יתחילו לפעול לפי ספיר ודיאמונד בתהליך יצור ה2900XT המשודרג (או איך שחלק קוראים לו, ה2900XTX) הכרטיס המשופר מגיע עם זיכרון GDDR4 ו1GB, ומהירויות שעון של 825Mhz, ו1100Mhz. כנראה, שATI ידעה שכרטיס ה2900XT שלה לא יצליח להחזיק מעמד מול הGTX ואולטרה, ולכן, העמידה לעצמה הזדמנות שניה, את המוצא האחרון. דיאמונד, לא כל כך מוכרת בארץ כמו ספיר, ולכן, סביר מאד להניח שכרטיסי הספיר יגיעו לארץ. מחיר כל כרטיס כזה יעלה בארץ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by spellbinder,

מכיוון שאני עובר למערכת PCI-E אני נאלץ להפרד מה X850XT platinum edition שמשרת אותי בנאמנות כבר יותר משנה. אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה הכרטיס החזק ביותר לAGP אבל עכשיו יש כל מיני כרטיסים חדשים לAGP... יש לכם מושג כמה הוא שווה כיום? תודה מראש, Spellbinder

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Quickly,

כדאי להחליף x800xl ל 7800GT נותנים לי פיצוי של 1050 ויש לי 400 מיותרים ככה שתאמת אין לי הרבה מה לעשות איתם ככה שיש לי 1500 שקל שווה להוסיף 200 שקל +- ולקחת 7800GT תאכלס לא נראה לי כדאי ממש למה עדיף לחכות לדור הבא של המשחקים וכרטיסי המסך ועד אז כבר אני יהיה בצבא ב"ה ובכמה הבדל כבר יכול ליהיות? 20fps גג קיצר לא יודע אם שווה לי תנו את דעתכם... + אני מאד מרוצה מהכרטיס והמביצועים שלו בתור גיימר שמשחק על כבד משחקים כבדים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://download.9down.com/freeware/RivaTuner20RC152.rar זה הגרסא החדשה של RT, מישהו מתנדב לניסוי? ;D New NVStrap v1.6 driver brings you more nice exclusive features: * Now the NVStrap driver configuration tab contains "Allow enabling masked units" option, allowing the driver to force the graphics processor to activate all pixel / vertex units, even if they are hardware strapped as damaged. Please be extremely careful and use this option at your own risk. Enabling hardware masked units, which have not passed hardware quality testing, may cause unpredictable results and even permanently damage your graphics hardware. אם הלינק פה לא עובד, נסו פה: http://downloads.guru3d.c…

19. :jump: יש לי תקציב של 3000 שקל הגעתי למסקנה שהמחשב שלי מספיק טוב (לעכשיו !) בכדי להחליף בסכום זה מחשב שלם לכן החלטתי לשים סכום זה על כרטיס מסך. מפרט המחשב: intel 2.6 GHZ H.T - מעבד GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel - זכרונות Gigabyte GA-8IPE1000-L Intel 865PE PGA 478 - לוח אם W.D. 80 GB 8 M.B BUFFER כפול 2 - הארדיסק :yelclap:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ברשותי המחשב הבא: מעבד: Amd x3 450 (שפתחתי לו את הליבה הרביעית כרגע הוא amd x4 b45). זיכרון: 4gb ddr3 לוח אם: GA-880GM-UD2H ספק: 450w כרטיס מסך: hd 5570 אני רוצה להחליף לו את הכרטיס מסך ל HD7770. האם לדעתם המחשב יעמוד בזה? ואילו ביצועים אני אקבל במשחקים כמו FARCRY3? ​תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Idan-h,

תראו..אני כבר הרבה זמן מתלבט על מסך LCD, בתחילה התלבטתי בין מסך מבית סמסונג [710T/TM], או הQ17, או מסך מבית LG. הסמסונאגים ירדו בגלל תנאי האחריות הגרוועים. הQ17 ירד בגלל שממה שהבנתי היבוא שלו הופסק, ויהיה קשה להשיג מסך במקרה של תקלה. וגם בגלל שאני מעדיף מסך מחברה יותר מוכרת בתחום המסכים. נשארתי עם מסך מבית LG, ההתלבטות הייתה בין ה1720P ל1730B, ופה אני מעדיף את ה1720P, בגלל העיצוב ובגלל שניתן לכוון אותו בניגוד ל1730. ראיתי בטרקלין חשמל את הLG1720B ליד 710N ותאמת שניהם נראו ממש טוב בזמן סרט, למרות שהסמסונג 12MS והLG 16MS. כמובן שאני רוצה לקנות את הP, שיש לו 12MS, ו-DVI. אני רואה שהרבה ממליצים על הVS 712, אבל לא יודע, העיצוב שלו ממש לא נראה לי. מישהו ראה את ה1720P? האם המס…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by alop,

מה ההבדל בן הכרטיסים והאם הוא מוצדק בהפרש המחירים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Anfield,

RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB RADEON 9700 TV,DVI 128MB RADEON 9800SE TV,DVI 128MB איזה הכי כדאי ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Southpark,

השאלה בכותרת, מי מבין הכרטיסי מסך הבאים הוא המישתלם ביותר מבחינת ביצועים למחיר. ואיך הוא יסחוב משחקים חדשים שיצאו לשוק? thanks

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ZiX,

כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.