עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MotoCross,

בתקופה האחרונה החלו לצאת לשוק המעבדים הגראפיים כרטיסי מסך בעלי זיכרון של 256MB. אני יודע שכיום משחקי המחשב היותר כבדים, לא מגיעים לצריכת זיכרון של יותר מ-150MB. השאלה היא אם שווה לקנות כרטיס מסך כדוגמת nVIDIA GeForce FX 5900 Ultra או ATi Radeon 9800PRO 256MB, ולהשקיע על כך יותר כסף ובעוד זמן מה משחקים יתחילו לממש כמות גדולה יותר של זיכרון ש"תאמץ" את הכרטיסים הללו וכך אני יממש את קניית הכרטיס (כך גם יהיה לי כרטיס טוב שיחזיק מעמד ליותר זמן). או שעדיף לקנות כרטיס בעל 128MB כדוגמת ה GeForce FX 5900 או ATi Radeon 9800 בפחות כסף והוא יספיק לי גם לזמן ממושך אך לא כמו גרסת הUltra בעלת זיכרון 256. בקיצור, עדיף לקנות 128 או 256? (בהתאם לרווחיות לביצועים ולכסף). או שאולי שוו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dudu_azran,

מהו ה-8800GTS 320 הכי זול שיש עדיף לא של חברת sparkle כי על כרטיסים שלהם יש רק שנתיים אחריות תודה לעוזרים *מצטער בטעות פתחתי את זה בפורום הלא נכון(תבינו אותי אני אחרי 14 שעות לימוד רצופות -תקופת המבחנים)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. שלום, ברשותי כרטיס מסך GigaByte Nvidia 6600gt ואני מעוניין לשדרג. אני צופה המון בתכני HD בעיקר באיכות של 720 ואני רוצה להתחיל לצפות ב 1080p. ברשותי מסך Samsung T220P אשר תומך עד רזולוציה של 1920x1200 מה שאומר שאני יכול להריץ על המסך שלי 1080p. הבעייה היא שהמחשב שלי לא מסוגל להריץ בצורה חלקה את ה 1080p אך את ה 720 הוא מריץ בלי בעיות. עקב זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ב CUDA וככה אוכל לצפות ב 1080p בלי בעיות. ( עדיפות על Nvidia ) חשבתי על GigaByte Nvidia 9500gt אך אני בהחלט פתוח להצעות. נ.ב עד כמה גדולה החשיבות של כרטיס מסך ולאיכות הצפייה בסרטים מסוג HD ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. Started by parlux,

שלום אני חייב לדעת מה המחיר של הכרטיס מסך הזה PowerColor X1950PRO EXTREME 256MB 256BIT מישהו יכול לעזור לי דחוף תודה..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  5. Started by Psyco_Dad,

היי . יש לי את ה9600P של gigabyte ובתוכנה שמגיעה עם הכרטיס מסך ראיתי את מושג הזה כאשר כרגע הוא נמצא על 5sec עם אופציה לשינוי................ מה זה אומר ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  6. עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. Started by lidor111,

יש לי בעיה יש לי כרטיס מסך eforce 5900ואני לא יודע לאן לחבר את כבל rca בvivo יש לי חיבור של rca in וout ושל s-video in\out

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  8. גירסה נוספת של כרטיס הביניים הפופולרי מ-NVIDIA מיועדת לנישה מאוד ספציפית, לפחות בשלב הראשון לכתבה

9. שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאלה שאני מתחבט איתה דיי הרבה זמן. ברשותי מסך LED של LG בחיבור HDMI ומסך נוסף LCD קטן שאותו אני יחבר לכרטיס מסך בחיבור DVI. אני רוצה שזוג המסכים עבדו במקביל, אבל! שאני יוכל להעביר למסך השני חלונות פתוחים ששם ישארו פתוחים ואני יוכל לצפות בהם מבלי להפסיק את העבודה במסך הראשון. מה הבעיה? כאן אני צריך אותכם. יש לי תוכנה של מערכת מצלמות אבטחה, עכשיו ברגע שאני פותח את החלון אין יותר מידי מה לעשות. או לפתוח או לסגור או למזער. אין אפשרות לגרור את החלון לשום מקום, אפילו לא סנטימטר. במידה ואני יחבר עוד מסך, אני לא יוכל להעביר לצד השני את החלון. מה ניתן לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  10. קודם כל אני רוצה לומר תודה על הביקורת ולציין שהיא מושקעת מאוד! אבל יש לי טענה אחת כלפיה הביקורת, הביקורת בעצם משווה בין ה GT260 וה GT280 הכרטיסים אינם באותו טווח מחירים ואינם מתחרים זה בזה היה הרבה יותר טוב אם היו מכנסים לביקורת את הכרטיסים המתחרים מטעם ATI ה 4850 ה 4870 וה-4870X2 ומשווים את הכרטיסים האלה לכרטיסים הנ"ל ובעקבות השוואה זו מגיעים למסקנות.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך נורמלי שמריץ את המישחקי של היום ברזולוציה של 1280*1024 בהגדרות בינוניות;גבוהות + קצת פילטרים המחשב של החבר הןא עם AMD ניראה לי דגם אטלון 3200 ויש ללוח חיבור PCIE V1 מה אתם ממליצים בישביולו? ראיתי שיש 3 אפשרויות סביב ה400 ש"ח - 4670 HD סביב ה600 ש"ח - 9600GT סביב ה700 ש"ח 9800GT אז רציתי לדעת מה אתם ממליצים? מה הכי מישתלם מבחינת ביצועים/עלות ואיזה ספק צריך ליהיות לו בישביל הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש

12. Started by BobCaT,

יש לי מסך sampo alpha scan 712 :'( בן שנתיים בערך וכרטיס מסך asus ti 4400 על רוזולוציה 1280X1024 32 ביט על קצב רענון 60 hz איך אני מעלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by blizzard20,

שלום. כמו שציינתי בנושא, יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE HD4850 עם מאוורר ZALMAN VF830 שהגיעו ביחד (כלומר ככה קיבלתי את הכרטיס מסך- לא קניתי את המאוורר בנפרד או משהו כזה.. מצורפת תמונה). המאוורר יחסית רועש ואני חושב שהוא מסתובב על 100% עוצמה כל הזמן.. לחיבור של המאוורר יש 2 פינים כלומר אי אפשר לשלוט על המהירות שלו.. מה האפשרויות שיש לי כדי להפחית את עוצמת הרעש? הבנתי שיש מכשיר שנקרא FANMATE2 שיכול לשלוט על המהירות (מעין "מגשר" בין ה 2 פינים ל 3 פינים) אך אני לא רוצה כל היום לשלוט ידנית על המהירות ולעקוב אחרי הטמפרטורות וכל הזמן בהתאם להגביר או להוריד את עוצמת המאוורר.. האם יש אפשרות לקנות קירור חיצוני, להסיר את המאוורר הקיים ולשמור עדיין על טמפרטורה תקינה? (הטמפ' כיום במנוחה …

14. Started by dan_dekel,

הצלחתי לסחוט מהכרטיס שלי... Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit 4286 נקודות. זה טוב?!?!!? עשיתי אוברקלוק קטן 277@303 ו 270@303 Mhz ז"א שהזיכרון עובד על 606MHZ

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by Idanp,

מה ההבדלים בין כרטיס מסך אדום לירוק?? (אם יש הבדלים ביכלל) ויכול להיות שהאדום יותר חזק מהירוק??(ב X800XL) כי ראיתי בבנצ'ים שהכרטיס אדום ושלי ירוק :'(

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. Started by Doron404,

אני זוכר שפעם מיקרוסופט לא אישרה את זה, (כדי לקדם את וויסטה) זה כבר אפשרי היום? כלומר משחק DX10 מודרני שיופעל בXP יראה עם האפקטים העדכניים ביותר?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. שאני מחבר ב VGA רואים את הכתב ברור ויפה והצבעים גם שאני מחבר בDVI רואים צבעים ממש חזקים והשולים יוצאים מהמסך רק אחרי כיוון או התאמה לרזולציה הטבעית של המסך 1360X768 רואים סביר ב DVI ועדיין צבעים מתים עכשיו הבעיה הרצינית היא במשחקים אני לא יכול להתאים לרזולציה גבוהה בלי שהמשחק יצא לי מגבולות המסך , זה לא אמור להתאים את עצמו לרזולציה הגבוהה אבל לגדול המסך ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by lobengula,

התקנתי על מחשב של חבר שלי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO עכשיו אני לא יודע מה הבעיה אבל זה לפעמים פתאום עושה ריסט או נתקע ואז אי אפשר לעשות כלום. ולפעמים זה מביא לי את הודעת השגיאה הבאה: VPU Revocer VPU RECOVER איתחל את המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינ ע הגרפי. חשוב לי לציין כי הכרטיס עובד בבית שלי מצויין בלי שום בעיות. הנה הנושא הקודם שכתבתי יש פה את המפרט של המחשב שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259791.0 בסוף הצלחתי לחבר את הכרטיס מסך והמחשב עובד אבל יש את הבעיה שהוא נתקע ועושה ריסטים ושגיאות. אולי זה הספק? למרות שזה מוזר כי הבעיה נובעת מהכרטיס מסך אבל בבית שלי הוא עובד מצויין תודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. אני רוצה (ממש) לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם המערכת שלי יכולה לתוך בו... איך אני יודע אם המערכת שלי תקלוט את הכרטים? כל הכרטיסים שמתחברים ב-PCIe יעבדו לי עם המערכת? אני ממש לא יודע כי אם כן אז אני יכול לקנות 8600GT אבל אם לא... 7600GT תעזרו לי בקשה!!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. רכשתי מחשב חדש ממפרט שהרכבתי מלפני חודש. הכל חדש חוץ מהכרטיס מסך ששמרתי מהמחשב הישן. את הכרטיס הזה רכשתי בסביבות אוקטובר 2011. מאז יצאו הרבה דגמים ואם אני בוחר משהו אני כבר לא יודע מה כדאי. השימוש שלי במחשב הם בעיקר משחקים כמו BF3 הפופולרי. עם הכרטיס הנוכחי, אפשר להריץ על הגדרות ULTRA אבל איך שמתחיל אקשן, בעיקר שיש פיצוצים ועשן, הכרטיס לא סוחב משהו. אני משחק ברזולוציה 1920X1200 אשמח לדעות והמלצות על כרטיס חדש. תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by lmlm,

אני חישפתי שעות בגוגל ולא מצאתי זכר ל CF. לפי מה שאני יודע, כל הכרטיסים יכולים לעשות CF X1XXX ? אם יש אפשר קישור למכירה? כנ"ל לX1800XT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by alvin,

יש לי בעיה עם dungeon siege 2, יש לי OC על 6200 ל-450/700, אני משתמש ב-LEADTEK אז יש לי WINFOX שמראה לי תדירות שעון גם בהיסטוריה. בדקתי את התדירות בזמן הרצת המשחק והוא מראה שהיא 300, שזה התדירות המקורית, עשיתי OC גם ל-2D על מנת לראות אולי הוא משתמש בזה במקום אבל עדיין יש שם 300. למישהו יש רעיון למה זה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by NethioX,

אני מתלבט בין GTX 1050 2GB לבין RX 560 2GB , הבדל של 80 שקלים מביניהם, מה לדעתכם עדיף ? https://ksp.co.il/index.php?uin=39625&select= https://ksp.co.il/index.php?uin=36003&select=

25. Started by Artemis Entreri,

שלום, משהו יודע איפה אפשר למצוא REVIEW על GF6800 של FORSA (GIL) ואיך ה 6800 של MSI מול ה6800 של LEADTEK יש הבדל חוץ מקירור ? תודה נ.ב הנה קישור לאתר בית ולכרטיס הספציפי של FORSA http://www.geniman.com.hk/geforce6800_agp.htm

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.