כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בדקתי ביצועים של WD על מחשב עם 870m. (למי ששם לב זה כרטיס גרפי במחשב נייד). יש פער לא קטן של fps בבנצ'מארקים.. אותו מעבד..יכול להיות שמשהו מוריד אצלי פריימים או שהבנצ'מארק פשוט לא אמין? המחשב דיי חדש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחריי העסקה של AMD שקנתה את ATI שהדהימה את כולנו אולי הגיע התור של אינטל? האתר החומרה המפורסם X-bit labs מדווח שאינטל אולי תרכוש את יצרנית כרטיסי מסך/ציפים ללוחות אם נוידיה. "עיסקה כזאת יכולה להתבצע פחות מ24 שעות ,ויש השערה שאינטל תבצע קניה" כך אמר לאתר ביל לפטלביץ אסטרטג. נוידיה יכולה להמכר לאינטל בכ 14-15$ מליארד אבל לאינטל ישנם רק 7.64$ מיליארז דולר במוזמנים כרגע. השמועה הזאת התחילה כאשר AMD קנתה את ATI (אחריי גם שמועות) בשביל 5.4 מיליארד דולר (פחות בכ10$ מיליארד דולר בשביל נוידיה) לא נוידיה ולא אינטל העירו עדיין לכתבה מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061005003056.html ?
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב עם מעבד I7 4790 השאלה שלי היא לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שלו יש לי כרטיס radeon hd5450 1gb השאלה אם שווה לי להתקין אותו במחשב כמה הוא חזק או חלש מהמעבד? בנוסף לזה אני רואה לאחרונה שיש המון ירידות מחירים לכרטיסים על איזה הייתם ממליצים לי (אין מגבלה על מחיר-אבל כמובן שיהיה יעיל ביחס מחיר-תועלת) (אגב משחקים כמו בטלפילד ודומיהם....) חשוב לציין שהספק כח שלי הוא seasonic 550w 80+gold G550
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחיר של ה5850 הוא 712 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~9S5850G1X~8~0.htm והמחיר של ה6850 הוא 790 ש"ח http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11135 יש לי שתי שאלות: האם זה שה6850 יותר "חדש" לעומת ה5850 ישפיע בצורה כולשהי בעתיד? (משחקים בDX11שלא יתמכו ב5850, דרייברים שיתאימו ל6850 ולא ל5850), במידה וכן האם ההשפעה תהייה קריטית? והאם הספק seasonic S12II 430Wיתאים\ יחזיק את ה5850?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדכון אני מקבל בדרייבר Pci-express x2 זה אמור להיות כפול 16!!!!!!!!!!! מה עושים, איך מסדריםן את זה, יש לי לוח Dfi-Lanparty Ultra-d, יש לי שני סלוטים של PCI-e אולי חיברתי לאיטי מבניהם!! (הקטע שהשני הוא מעל המאורר של הצ'פסט) ההודעה המקורית:
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שקניתי הוא מלפני 4 שנים ומסתבר שהכרטיס מסך שלו (Nvidia GeForce GT 240) כבר לא יכול להריץ משחקים חדשים. לכן חשבתי על שדרוג. אשמח תוכלו לעזור לי לבחור אחד חדש.. המפרט: מעבד: Intel Core I7 860 לוח אם: Gigabyte P55-UD3L זיכרון ראם: 4G DDR3 ספק כח: MODEL NO.NZ500GW פרטים כלליים: אני לא איזה גיימר מטורף. משחק בד"כ FIFA וNBA 2K (אני רוצה שהם ירוצו על הגדרות גבוהות +-. שיראה יפה ונורמאלי..כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה מדי פעם..). השאלה אם אני צריך להחליף גם ספק כח (אם זה ממש חובה, אז אחליף. אבל כרגע מעדיף שלא להוציא עוד כסף..) זיכרון ראם אני אוסיף עוד 4G (ללא קשר לתקציב..) אשמח אם תמליצו לי על כ.מסך חדש וטוב עד 600 ש"ח. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפי טבלת הביצועים שכאן: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_9800_gtx_performance_preview/page7.asp נראה שה-SLI 9600 עדיף על 9800GTX וגם על 8800GTS. לכן בטווח של 1500 ש"ח נראה הכי כדאי ללכת על שני כרטיסי 9600 (כמובן בתנאי שהלוח שלך תומך SLI). האם אני צודק ?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כרטיס מסך (כן, רק של NVIDIA), מבחינת הכרטיס אין לי מגבלת תקציב (בין ה-3 שציינתי בכותרת...) אני משתמש ברזולוציה 1920x1080 ויש לי ספק של 400W (אם כי החזק בחבורה). על פי ביקורות נראה שהספק שלי אמור להחזיק את שלושת הכרטיסים, למרות שעם GTX470 הוא יתקשה קצת. יש גם עניין של צווארי בקבוק. מה ממליצים? עניין אותי הכרטיס הזה, אבל אין בארץ: http://www.guru3d.com/article/msi-n465gtx-twin-frozr-ii-review/ כמה נקודות בקשר להספק: 1. השתמשתי בעבר ב-4870HD והספק החזיק מצוין. 2. המעבד הינו Q9550S והוא צורך 65W ולא 95W. 3. אני לא משתמש בסידירום (אבל כן משתמש בשני קשיחים).
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שההבדל הוא בקירור וגם זה לא תמיד ובמדבקה אבל עדיין: XFX EVGA BFG Twintech Asus Point of View Gigabyte Albatron ועוד.....
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב רציתי לקנות Radeon 9500Pro אבל התקציב שלי קוצץ קצת.. אז מה הכרטיס ששווה לי לקנות אחריו? הכרטיס הנוכחי לא סוחב בשקל
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-