כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL Manli Nvidia Geforce 9800GT 1GB PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe Gainward GeForce 9800GT 1024MB DDR3 471846200-9993 HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שראינו כבר היום, ATI מתכננת להוציא את ה X1950Pro אשר יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 7900GT ויתומחר במחיר אטרקטיבי של 199-249$. מהמהלך הזה היה אפשר לחשוב ש ATi עשו צעד לא נכון כי הכרטיס לא יהיה משתלם, בגלל שהוא יוצא ממש לפני ה R600 שרבים יעדיפו לחכות לו. אך זה לא היה מספיק, ATi מתכוונת להוציא גם את משפחת ה X1650 כתשובה ל G73 של NVIDIA, וכפרידה מה DX9. את הידיעה הביא האתר HKE PC, שגם פרסם חלק מהנתונים הטכניים של הליבות. אז ככה, ATi מכריזה על 3 ליבות חדשות : ה RV560 , ה RV530XT וה RV530Pro. הליבה RV560 תיוצר ב 80nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650XT אשר יחליף את X1800GTO במקומו. הליבה RV530XT תיוצר ב 90nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650Pro אשר יחלף את X1600XT במקומו. ולבס…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הקודם gtx 560 התקלקל ואני רוצה כרטיס שיריץ על 1080p באיכות גבוהה משחקים כמו tomb raider. ספק 600 וואט מעבד i5-3450@3.1GHz 2x4 GB RAM תקציב 800-1000 מתכוון לקנות מamazon. יש המלצות? יש כרטיס שיהיה במבצע של black friday?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום מישהו הציע לי כרטיס מסך כזה GEFORCE 560TI http://imageshack.us/photo/my-images/96/97635899.jpg/ שהשתמש בו כשבוע והוא טוען שהוא מרעשי לו מידי אז יש לי כמה שאלות 1)האם הוא באמת כרטיס מרעיש או שהוא כרטיס כרגיל?? 2)האם הכרטיס הזה זה כרטיס שיחזיק לטווח ארוך לגבי משחקים? 3)כמה שווה כזה כרטיס כיום? תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!
-
-
עוד מעט אני משדרג את המחשב ספק חדש ומעבד חדש(E7300)וגם לוח אם חדש תומך CF. עכשיו יש לי 4850 אחד.בעתיד אני ישדרג מסך אם רזולוציה 1900X1600 . האם משתלם ליקנות עוד 4850X2 ולעשות איתו CF אם 4850 שיש לי עכשיו?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל עושה רעש של שואב אבק במאמץ, ככה זה אמור להיות? ואם אפשר לסדר את זה? (זה מחשב חדש) קניתי את הכרטיס מפה http://www.tms.co.il/product/11419 הכרטיס מסך שהורכב לי לא דומה למה שתמונה ^ אין את המכסה האדום שחור הזה, רק מאורר כזה ורשום עליו MSI ככה זה אמור להיות?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש ומקווה שאני במקום הנכון! נתחיל במיפרט המחשב שלי: מעבד - Q9550 לוח אם - GIGABYTE X48 soc DS5 775 זיכרון - 2X2 GB DDRII 1066MHZ כונן קשיח - WD 1TB 7200 SATAII 64MB מערכת הפעלה - WINDOWS 7 ENTERPRISE 64BIT כרטיס מסך - RADEON HD4890 2GB GDDR5 ספק כוח - TAGAN 700W וכעת לשאלתי, מה עדיף לי לעשות מתוך שני האפשרויות הבאות : 1. לרכוש כרטיס מסך ATI HD6990 4GB - שעולה כ 3000 ש"ח 2 . לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי (HD4890 2GB) ולחבר ב "CROSS FIRE" - בעלות של כ 1200 ש"ח. תודה רבה לכולם...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני הולך לקנות 9800 ובזמן שאני קורא בפורומים אלו אני תמיד רואה אנשים מסכנים אשר נפלו בקרב "קליינט-טיפש".:cwm32: :2gunsfiring_v1: מכיוון שאני מעוניין להימנע מפגיעות, רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי. כמו כל ישראלי, אני מעוניין לסחוט מתוך הכרטיס שלי את המקסימום, בין אם זה באוברקלוקינג או מחירים זולים. אני הבנתי שבSaphire 9800SE אפשר לעשות OC ולהגיע איתו לביצועי 9800PRO. בין אם זה FACT OR FICTION אין לי מושג. מה שכן, אם אני קונה 9800 ואני משקיע יותר מ1,200 ש"ח, אני ארצה שהכרטיס שלי ייתן ביצועים מרהיבים למשחקים כשאני מעלה את כל התצוגה למקסימום וייבקש עוד עם לשון בחוץ. אתם האנשים שאני פונה אליהם עם כל ה"דרישות" שלי, ואני סומך עליכם ב100% שתעזרו לי מתוך נסיון. ואם תג…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצא אתמול crysis3 הפעלתי אותו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920*1200 וקיבלתי בין 20 ל 30 FPS בסצינה הראשונה בגשם אחר כך כשנכנסים פנימה זה קצת עלה. לי יש HD7970 עם OC ל 1160/1560 מעבד 3570K עם OC ל 4.5GHZ ו8GB זיכרון 1600 זו אומנם לא מערכת extreme high end אבל קשה לטעון שזו מערכת חלשה נקודה למחשבה לגיימרים שרוצים לחסוך על כרטיסי מסך או חומרה בכלל (אני הייתי קונה שני 660 או שני 7870 XT )
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-