כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מסך חדש Dell U2715H. ההתקנה הלכה חלק והמחשב מציג רזולוציה מקסימלית דרך DP to MiniDP של 2560X1440. לאחר זמן מה ראיתי שהמסך מאבד תצוגה אבל המערכת הפעלה ממשיכה לעבוד. המצב יכול להסתדר מעצמו אם לא אגע, באופן אקראי, לרוב אחרי דיי הרבה זמן... אם אני לא רוצה לחכות, אני חייב לבצע כיבוי יזום של מערכת ההפעלה ע"י לחיצה קצרה על הכיבוי ובהדלקה ללחוץ F8 ולבחור שיעלה ברזולוציה של 640X480 ואז אני משנה לFHD ולא לQHD המקסימלי כי זה יחזור למסך שחור... שוב, רוב היום המסך יכול לעבוד במקסימום. בגלל שחשבתי שמדובר בכרטיס שלי אז ניסיתי לבטל כיבוי מסך אוטומטי ולהישאר רק עם שומר מסך, נראה היה שזה סידר את העניין אך לשווא. הכרטיס מסך הוא Radeon HD7700 ולפי הנתונים …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש עבור אחיין שלי. המחשב הקיים - מעבד - e2220 לוח אם - MSI P6NGM-FD 775 1GLAN ספק - easy cool 775 300W כרטיס נוכחי - GT8500 המסך - 22 אינצ', 1680X1050 הוא משחק משחקי מחשב, בעיקר משחקי יריות למיניהם מה האופציה הטובה ביותר בהנתן הנתונים הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך 260 יכול להוציא לטלויזיה חדשה תומכת 100 HZ 100 HZ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מה ההבדל בין שניי הכרטסים הנ"ל אני לא מוצא שום ביקורת שמראה את ההשואה בין שניהם. האם כדאי להחליף מTI4800SE ל R9500PRO או שלא?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב אשר רכשתי לפני כ- 3 שנים וחצי, ומזה כחודשיים שהמחשב מרעיש בצורה בלתי נסבלת, כתוצאה מבעיה במאוורר של הכרטיס מסך. להלן המפרט של המחשב: מעבד: athlon 2800 לוח אם: gigabyte k8triton כרטיס מסך: gigabyte gforce 6600gt אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי בכרטיס מסך פשוט יחסית. התקציב העומד ברשותי הנו עד 300 ש"ח. חשוב לציין כי אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש בחברת KSP בלבד. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, יגאל
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך. היפרט התכני של המחשב שלי האו: 1)i3 6100 2)לוח אם asus 110m-a 3)kingstorm hyperX 8gb 4) ספק seasonic 520w אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? בבקשה עזרה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן כמה תמונות חדשות של X1900 (לא ידוע אם זה XT או XTX)...: והאתר: http://www.overclockers.ru/hardnews/21141.shtml (סליחה שברוסית... זה מה שיש אכשיו... אם משהו מוכן לבדוק את זה באמר של POWER COLOR )
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-