עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RayZ,

הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by גד :),

במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. עדכון אני מקבל בדרייבר Pci-express x2 זה אמור להיות כפול 16!!!!!!!!!!! מה עושים, איך מסדריםן את זה, יש לי לוח Dfi-Lanparty Ultra-d, יש לי שני סלוטים של PCI-e אולי חיברתי לאיטי מבניהם!! (הקטע שהשני הוא מעל המאורר של הצ'פסט) ההודעה המקורית:

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by AR74590,

שלום לכם, כרגע יש לי מחשב בן כ 5 אשר עבר מעט שיפורים בשנים האחרונות עם המפרט הבא: לוח אם: gigabyte p55-usb3 מעבד: i5 2.8Ghz כרטיס מסך: Saphire Radeon hd 6850 זיכרון: 12Gb כאשר חלק ממנו חדש יותר למיטב זיכרוני יש שם 2 של Transcend 4Gb DDR3 1333 DIMM CL9 ועוד 2 שאני כרגע לא מצליח לראות. ספק: Chiftec 550W יש לי במחשב 4 מאווררים (בספק על המעבד ועוד 2) בנוסף 2 כוננים קשיחים אחד של Samsung 1T הוא בגיל המחשב אחד חדש יחסית (חצי שנה) Samsung 850EVO 250 Gb SSD אין לי דרישות מטורפות מהמחשב אני משחק מעט הייתי רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך במיוחד Starcraft Legacy of th Void ו Withcer 3. נאמר לי בפורום מפרטים לשדרג את הכרטיס מסך והספק. הוצע לי הכרטיס GTX970 ב 1650 ש"ח וע…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by gilboag,

הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  9. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?

10. אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by stingeR-,

האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by menyd1,

שלום כרגע אני בארה"ב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יריץ בצורה חלקה ויפה את PES 2015 ואפילו את 2016 ו 2017(חשוב לי יותר ביצועים מאשר גרפיקה) מה הטווח מחירים(כמה שיותר זול) ואיזה דגמים עומדים לרשותי?

13. כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by T-Flash,

כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים

15. רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dorshay,

ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

18. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום מישהו הציע לי כרטיס מסך כזה GEFORCE 560TI http://imageshack.us/photo/my-images/96/97635899.jpg/ שהשתמש בו כשבוע והוא טוען שהוא מרעשי לו מידי אז יש לי כמה שאלות 1)האם הוא באמת כרטיס מרעיש או שהוא כרטיס כרגיל?? 2)האם הכרטיס הזה זה כרטיס שיחזיק לטווח ארוך לגבי משחקים? 3)כמה שווה כזה כרטיס כיום? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ehh,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by harur,

כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by T-MacH,

אנשים אני צריך לינק ל-openGL כרטיס מסח:GeForce MX 440

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by SuB,

יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים