עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by shimronfio,

מי עדיף מבין שניהם? ושל איזה חברה הכי מומלץ לקנות?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Shitface,

הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by -LosNir-,

שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. לפי טבלת הביצועים שכאן: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_9800_gtx_performance_preview/page7.asp נראה שה-SLI 9600 עדיף על 9800GTX וגם על 8800GTS. לכן בטווח של 1500 ש"ח נראה הכי כדאי ללכת על שני כרטיסי 9600 (כמובן בתנאי שהלוח שלך תומך SLI). האם אני צודק ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן כמה זמן יקח עד ש6800NU יהיה כמו 5200 היום?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by sh_idan,

מדובר בכרטיס לAGP, תיכננתי לקנות של חברה יותר נורמלית אבל זה מה שיש לחנות מחשבים שממנה אני קונה להציע בכל אופן אשפח לקבל תגובות על החברה הזאת בכלל ועל הכרטיס הספציפי בפרט מאחר ואין לי נסיון איתם אגב, המחיר הוא 1350 שקל תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by djee140,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by גד :),

במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היי, קניתי היום כרטיס מסך 250 GTS של Nvidia עם 1 GB זיכרון. עכשיו כתוב על המארז בגדול של הכרטיס ninja, ולמטה יש מדבקה שכתוב עליה 250 GTS. עכשיו בדקתי עם כמה תוכנות וזה באמת 250 GTS, זאת אומרת לא עבדו עליי או משהו. פשוט חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין לי מושג מי זאת החברה האת ninja. הנה תמונה מ-Speccy אם זה עוזר במשהו, http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/010e15d8.png הכרטיס מריץ לי משחק כבד אחד שניסיתי על הגדרות גבוהות בלי בעיות, אבל עדיין אני רק רוצה לדעת מי זאת החברה הזאת.. תודה מראש. (ד"א על המארז של הכרטיס אין שום מידע לגבי החברה או אתר אינטרנט או משהו בסגנון)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by T-Flash,

כבר מזמן לא סוד שהכרטיס 7600GT אמור לצאת לאפיק AGP, אבל כבר כמעט 3 חודשים לא שמענו על זה כלום - עד היום... האתר הגרמני Computerbase הודיע כי Leadtek תתחיל לספק את הכרטיס WinFast A7600 GT TDH AGP כבר בבחודש הבא, אוגוסט. הכרטיס יהיה בעל קלוקים של 560/1400MHZ מה שאומר שהוא לא יהיה חלש מגרסת ה PCIE שלו. המחיר של הכרטיס לא ידוע עדיין, אך יש סבירות גדולה שהכרטיס יעלה כ-1500שח בהתחלה. זה קצת פחות מעלות הכרטיס 7800GS, הכרטיס החזק ביותר לאפיק ה AGP, אבל הביצועים של 7600GT דיי קרובים ל 7800GS. אז קדימה, להכין את הארנקים

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by alon23,

אתמול קיבלתי גם מסך וגם כרטיס מסך חדשים : Gainward GS GTX 1080 DELL S2716DG QHD 144hz (יש לי מעבד i7-3770K ב 4.4ghz) בנתיים שיחקתי קצת והרצתי time spy (יצא 6700) בלי OC הכרטיס מגיע ל 2025 מהירות ליבה. OVERWTCH שרץ לי על אולטרה עד עכשיו רק על EPIC ונראה הרבה יותר טוב וחד. rise of tomb raider נראה מעולה. no man's sky עדיין רץ קקה, אולי צריך לבטל את הGSYNC אבל לא היה לי זמן לבדוק. נקנה מפלונטר. מומלץ, הזמנתי ביום ראשון וסופק אלי לעבודה ביום שלישי. אפילו בלי לדבר איתם, הכל דרך האתר. נשחק עם זה יותר בסופ"ש !

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי מסך 19" ברזולוציה 1280X1024. אני משחק קרייסיס כבר הרבה זמן ופתאום שמתי לב שהמשחק עובד על 1024X768. העלתי את זה ל 1280X1024. לא מרגיש שום שינוי. המשחק קצת יותר איטי אבל חוץ מזה כלום. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך 22" ומסתבר שגם אצלו זה על 1024X768. גם אצלו העלאה ברזולוציה לא נותנת שום שינוי רק מכבידה על כרטיס המסך. בגלל שהרבה אנשים משקיעים המון כסף על כרטיסי מסך שיאפשרו להם להריץ משחקים כבדים ברזולוציה המקסימאלית של המסך שלהם, רציתי לשאול מה רזולוציה גבוהה בכלל נותנת?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים