כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" ברזולוציה 1280X1024. אני משחק קרייסיס כבר הרבה זמן ופתאום שמתי לב שהמשחק עובד על 1024X768. העלתי את זה ל 1280X1024. לא מרגיש שום שינוי. המשחק קצת יותר איטי אבל חוץ מזה כלום. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך 22" ומסתבר שגם אצלו זה על 1024X768. גם אצלו העלאה ברזולוציה לא נותנת שום שינוי רק מכבידה על כרטיס המסך. בגלל שהרבה אנשים משקיעים המון כסף על כרטיסי מסך שיאפשרו להם להריץ משחקים כבדים ברזולוציה המקסימאלית של המסך שלהם, רציתי לשאול מה רזולוציה גבוהה בכלל נותנת?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין) קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד. ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס. אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי. בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו. אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים. ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים. הראשון …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קניתי היום כרטיס מסך 250 GTS של Nvidia עם 1 GB זיכרון. עכשיו כתוב על המארז בגדול של הכרטיס ninja, ולמטה יש מדבקה שכתוב עליה 250 GTS. עכשיו בדקתי עם כמה תוכנות וזה באמת 250 GTS, זאת אומרת לא עבדו עליי או משהו. פשוט חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין לי מושג מי זאת החברה האת ninja. הנה תמונה מ-Speccy אם זה עוזר במשהו, http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/010e15d8.png הכרטיס מריץ לי משחק כבד אחד שניסיתי על הגדרות גבוהות בלי בעיות, אבל עדיין אני רק רוצה לדעת מי זאת החברה הזאת.. תודה מראש. (ד"א על המארז של הכרטיס אין שום מידע לגבי החברה או אתר אינטרנט או משהו בסגנון)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סוף-סוף סדרה 6 מספקת איכות תמונה נורמלית שימו לב לשיפור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=74790 הדרייברים ניתנים להורדה כאן: ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/ וכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1468
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים . אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי . מפרט טכני למחשב שלי . לוח אם asus z170-A מעבד I5 6600K זיכרונות 8X2 G.SKIIL כרטיס מסך 960 GTX 4G G1 ספק כוח 750 W תקציב לכרטיס מסך חדש 1000 שח . אשמח לעזרה לאיזה כרטיס מסך לשדרג . תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאר המפרט intel i5 3450 8GB RAM ספק כוח 500W של sea sonic תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי 2 כרטיסים של 5870... צריכים להגיע תוך 10 ימים (לפי skypc) אז עוד מעד יהיה לכם מושג איך הכטיס הזה מתפקד בCF חוץ מזה שאולי בן דוד שלי כנראה יביא לי 9600GT או 8800 ואני אוכל להגיד לכם אם אפשר לעשות מערך כזה על ספק של 625W או לא וגם אם כרטיס פיזיקה באמת משפיע...
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-