עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Modan2,

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. רציתי לשאול אותכם מה ההבדל בין שניי הכרטסים הנ"ל אני לא מוצא שום ביקורת שמראה את ההשואה בין שניהם. האם כדאי להחליף מTI4800SE ל R9500PRO או שלא?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by lipa,

יש לי מסך דק של סמסונג 171S ויש לי הפרעות (קווים עולים ויורדים ) כמו הפרעות בטלויזיה שיש הפרעות קליטה וככל שאני מעלה את התדר של המסך ההפרעות גודלות (יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO?) יש למיהו רעיון ? תודה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by T-Flash,

אהלן כמה תמונות חדשות של X1900 (לא ידוע אם זה XT או XTX)...: והאתר: http://www.overclockers.ru/hardnews/21141.shtml (סליחה שברוסית... זה מה שיש אכשיו... אם משהו מוכן לבדוק את זה באמר של POWER COLOR )

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Quickly,

חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by baruch28,

איך בוחרים כרטיס מסך, אפשר לקבל לינק (אני מתאר לעצמי שיש דבר כזה) שאוכל להבין את הפירוט שכתוב על הכרטיס ע"מ לדעת מה כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by LBC,

היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.

9. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם Leadtek 8800GTS (בשביל משחקים...) השאלה האם אני צריך לשים ויסטה או ש XP גם טוב ? תודה

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  10. האם קיים כזה יצור ? הספק הוא ה SS-400 (דגם ה OEM שלהם) והוא החזיק מערכת עם E6550 ו HD4850. המערכת תהיה עם מעבד Athlon X4 640 עם 2 קשיחים, לא מתוכנן OC. למשחקים ברזולוציה של 1680x1050, אם אפשר אז גם להשאיר מקום לשדרוג למסך 1920-1080 מבלי להתפשר יותר מידי בהגדרות.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$ ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  12. נכנסתי ל-ORB וראיתי אינספור מערכות עם אוברקלוק פחות קיצוני משלי מקבלות ציונים יותר טובים. הכרטיס שלי גם לא כל-כך גמיש לאוברקלוק ועל יותר מ-410/1158 הוא פשוט נתקע. מה אני עושה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by On18,

שלום לכולם רציתי לשאול ולהתייעץ אני שוקל לקנות כרטיס מסך למחשב החדש בעזרת השם מה כדאי לקנות כרטיס מסך GTX680 או Vapor-X HD 7970 OC 6GB ? היה לי בעבר HD6970 2GB , לא שבעתי רצון מ AMD מצד ביצועים גבוהים , איכות ותמונה הרבה יותר איכותית במשחקי המחשב בעיות מנהל התקן וכו' , אשמח לשמוע תגובות עם סיבות בבקשה , והאם בכלל ATI טובה יותר או NVIDIA ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Would?,

שלום יש לי גי פורס טי 500 , פנטיום 3 600 ו128 RAM כאשר אני מריץ את 3dmark בסוף כאשר אני מקבל את התוצאה (3900) הוא כותב לי ממתחת :the banchmark was not run using sefault settings למה הוא כתב לי את זה? הגי פורס תומך בכל מה שהתוכנה צריכה ההגדרות של הבדיקה היו :1024*768, 32 ביט , compressed textures D3D Pure Hardware T&L מה לא בסדר? תודה

15. אני קונה מחשב חדש לכבוד הבר מצווה שלי אך אני לא יודע איזה כרטיס לבחור או redrone 9700 או asus geforce 4 ti4600 ועם אתם מעונינים לדעת איזה מחשב אני קונה אז הפרטיים הם: מסך: lg 795 plus מארז: enermax לוח אם: asus p4t 533c מעבד: intel p-4 2.53 533 mhz זיכרון: kingstone 256x2 pc- 1066=512 rdram דיסק קשיח: wd 120gb 7200rpm 8mb cach ברטיס מסך: ??? ??? ??? asus ti4600 deloxe או ati redrone 9700. כרטיס קול: creative audigy plantinum ex די.וי.די: pioneer a06s צורב: asus 48x 16x 48x מקלדת+עכבר לייזר: locgithac dasktop רמקולים: creative ttd 5700 5.1. עם המחשב אני מקבל: win' xp pro 2002 ומשחקים חדשים ולוהטים. אז בבקשה כול מי שמבין שיעזור לי והכתוב לי תודה מראש c.j.s .

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by lamborghini,

הנה כתבה http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/3dsmax5-quadrofx3000.html לפי התוצאות הוא "הרבה" יותר טוב מ 5900 אולטרה !!..

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by SnowMow,

אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by EgoManiac,

טוב, אני בהתלבטות קשה בין שתי האופציות. מציק לי לשחק לפעמים בBF3 על הגדרות MED - HIGH על 40 FPS (כן אני קשה בקטע הזה) וחשבתי לשדרג את הכ.מסך. אבל מצד שני חוץ מאיזה משחק או שתיםם הכל עובד טוב ויפה, וגם לFHD הGTX570 מספיק למדי כיום. אבל מצד שני יש לי אופציה לקנות GTX680 ב2000 ש''ח , ואני אומר לעצמי האם שווה למכור את שלי(1000 ש''ח?) להוסיף עוד איזה 1000 ולקחת GTX680. ועוד אפציה היא לקנות GTX570 ולשים אותו בSLI (למרות שאני תמיד הייתי בעניין של כרטיס בודד ולא SLI/CF. כמו שאמרתי, אני יודע שGTX570 מספיק מעל ומעבר לFHD ואין טעם לשדרג. אבל רציתי עוד דעות של אנשים, ומה אתם הייתם עושים? ( איזה משפט חיים הכט ). זה יהיה סתם בזבוז כסף או שכדאי לקנות ב2K ש''ח עד שיש את האופציה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. התקנתי לי כרטיס חדש GT9600 במקום GT8600. חיברתי הכל כמו שצריך, כולל חשמל לכרטיס וכו'. הבעיה התחילה איזה שעה אחרי שהכרטיס חובר. המסך היה בstandby, אחרי שבאתי להזיז את העבר ולהתחיל להשתמש במחשב, התחילו להופיע ריצודים מוזרים על המסך והמסך עצמו היה עושה ריפרש כל כמה שניות (נכבה ונדלק). מחקתי את הדרייבר ונסיתי להתקין את ההכי חדש, התקלה אמנם הסתדרה (זמנית) אבל בסוף ההתקנה היה רשום לי the system has not been modified כאילו שזה לא התקין כלום. מוזר, אבל זה סידר לי את הבעיה אז לא היה אכפת לי. היום, שבוע אחרי התקלה הראשונה זה שוב קרה ושוב פעם אחרי שהמסך היה בstandby לכמה דקות בלבד! שוב פעם התקנתי את אותו הדרייבר (שהוא הכי מעודכן), ושוב פעם בסוף ההתקנה הופיעה ההודעה the system has no…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by darkie,

שלום, לצערי הרב כנראה שהכרטיס שלי הלך לעולמו (9700PRO) ועכשיו אני תקוע עם ג'יפה 2 :-[ אני מחפש כרטיס מסך לתושבת הAGP בתקציב של עד 1000 ש"ח לפי מה שהבנתי האופציה הטובה ביותר היא ה6600GT אחרי שהבנתי כבר שאת ה6800 לא ניתן להשיג בתקציב הזה. חשוב לי שהכרטיס החדש יהיה לפחות ברמת ביצועים של הקודם וכמובן שעדיף שיהיה טוב יותר והבנתי שה6600GT טוב יותר? בכל מקרה כל הצעות רלוונטיות יתקבלו בברכה, תודה רבה מראש.

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by IGk,

אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי מחשב I5 עם 4 ג' זכרון ואני עובד עם WIN7 בתוכנת עריכה פינאקל סטודיו 15.הסרטים שאני עורך הם עם מוזיקה ואפקטים מתישהסרט מתחיל להיות עמוס התגובות מאוד איטיות. לא השקעתי בכרטיס מסך . מעונין לקנות כרטיס מסך שישפר לי את הביצועים והמהירות אבל לא להגזים גם במחיר . מבקש לדעת איזה כרטיס מסך לקנות מה ממומלץ על מה לשים דגש (אני מבין שצריך עם זכרון 1 ג') אשמח לשמוע על המלצות ודגמים

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  25. יש לי בעייה ממש מוזרה המסך שלי (SAMSUNG 17" SYNCMASTER 700IFT) משמיע רעשים יחסית חזקים במיוחד כשיש הרבה מסוג צבע מסויים המסך הוא חדש (נקנה בערך לפני כשנה וחצי) והרעשים התחילו לא הרבה זמן אחרי קנייתו (למה לא הלכתי ישר לחברה אתם שואלים? בגלל שחשבתי שזה נורמאלי מכיוון ששמעתי את הרעשים האלה גם במחשבים אחרים אבל בסוף אמרו לי שזאתי יכול להיות בעייה חמורה)ברצוני לציין גם שהיה לי מסך ישן שמחובר לאותו המחשב שהשמיע את אותם הרעשים והחלפתי אותו ואז חשבתי שהרעשים מהמסך הישן הם בגלל שהוא כבר ישן ופגום אבל הרעשים מופיעים גם במסך החדש האם זה בגלל המחשב? יכול להיות בגלל שניסיתי כמה פעמים בטעות לחבר את הכבל של הכבלים ל TV OUT של המאיץ? ואין לי TV IN פשוט לא ידעתי את זה ואז השתמשתי בכל מינ…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.