כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1394 זה המפרט הטכני שלו: 425 MHz core NVIDIA® UltraShadow technology NVIDIA® CineFX 2.0 engine Advanced pixel shaders 128-bit studio-precision color NVIDIA® Intellisample high-resolution compression technology (HCT) NVIDIA® Forceware unified software environment (USE) NVIDIA® Unified Driver Architecture (UDA) Supports Microsoft® DirectX® 9.0 NVIDIA® nView multi-display technology NVIDIA® Digital Vibrance Control 3.0 AGP 8 דום 3 וכל המישחקים ברמה זו יעלו כמו שצריך?
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?
-
- 34 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בסלובניה, ולכן המחירים והחנויות בישראל לא רלונטיים עבורי. בשנים האחרונות אין לי כמעט זמן לגיימינג, אבל מידי פעם נחמד להירגע מול המחשב. לפני כשבועיים מת לי הכרטיס מסך (במהלך משחק המחשב קרס, בהפעלה מחדש היו פיקסלים ירוקים כבר ב bios וארטיפקטים בווינדוס). ניסיתי לבדוק אם אפשר להציל את הכרטיס ולא הצלחתי. אני משתמש מאז ב on board gfx ומן הסתם לא מרוצה מאוד. המחשב בן כ 5.5 שנים (התייעצתי עם הפורומים כאן לגבי המפרט בזמנו, זה עזר לי מאוד), והמפרט שלו: Intel i5-4590 3.3GHz S1150 Gigabyte ATX 1150 B85 (GA-B85-HD3) Seasonic G-550 80Plus Gold Kingston HyperX Fury DDR3-1600, CL10 8GB הכרטיס שמת לי: Powercolor Rad…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני חושב לקנות מחשב חדש, ובו כרטיס המסך יהיה: SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL. שאלתי הקריטית היא האם הכרטיס יריץ לי חלק ובאיכות טובה משחקים, סרטים וגם מסמכי טקסט, על טלוויזיה 40 אינץ' או אפילו 50 אינץ' (לא בטוח עדיין לגבי גודל הטלוויזיה). דרך אגב, אפשר לחבר גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב לכרטיס באותו הזמן? הכוונה בלי לנתק כבל כל פעם שאני רוצה לעבור בין מסך למסך.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שמעתי ש 3\4 כרטיסים ב סליי או כרוספייר לא משתלם גם לעתיד הדיי רחוק....(תקנו אותי אם אני טועה ) האם כרטיס כפול ליבה כמו ה9800GX2 יעבוד בSLI כמו 4 כרטיסים כלומר בשחקים שתומכים בSLI לא תיהיה בעיה??? האם המשחקים שתומכים בSLI באמת ינצלו את 4 הליבות??
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר כרטיסי מסך.. הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס מסך שהייתם ממליצים לי לקנות בתקציב הזה--> 1100 ש"ח גג ללא חריגות.. כאשר השימושים הם בעיקר משחקים (יחסית קלים), סרטים, אינטרנט וכו'.. להלן המפרט:: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤612 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 2048MB 667MHz DDR2 CL5 ¤540 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤376 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NZApolloB ספק כח Enermax L…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מומלץ בימינו לצורך עיצוב גרפי מקצועי בדגש על דו מימד, אבל גם תלת מימדי מדי פעם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מקווה שתוכלו לעזור לי.. אני אביא את כל הנתונים הרלוונטים שיוכלו לעזור: קניתי את המחשב הבא לפני כשנה וחצי: כרטיס מסך MSI GEF NX7900GT VT2D256E LEADTEK דיסק קשיח 250 MB SATA 2 זיכרון GOLD 2 G 667 OCZ מסך LG 17LCD L1770HQ מעבד אינטל E6300 ספק REAL 500W -בזמן האחרון לא משנה כמה פעמים אני מסיר את הדרייברים של אנבידיה והחברה של הכרטיס מסך(גירסאות שהיו טובות בעבר ולא עשו שום בעיות כמו 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql. NVIDIA_162.18_Win2KXP 163.75_forceware_winxp_32bit_english_whql ) אני מקבל את התמונות הבאות שמצורפות מטה: התמונות מלוות בנקודות קטנות צבעוניות קטנות המרצדות על המסך ,,ריבועים שחורים וכו'.. אשמח לקבל כל תשובה או השערה.. בתודה מראש! א…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G41 X4500 הבעיה שקיבלתי משחק חדש ORDER OF WAR מארה"ב הוא עולה ב DX10 שומעים רק מוזיקה ואין תמונה ב DX9 זה עולה לאט ואז רואים תמונה ואז אני עושה פליי וכלום שומעים רק מוזיקה , הכרטיס המסך המובנה תומך DX10 למה אי אפשר לשחק עם המשחק בהגדרות נמוכות ? אני לא מחפש הגדרות גבוהות ועוד שאלה אם אני אקח כרטיס מסך ב 300 ש"ח 4650 , 9500GT זה יעבוד ?! תודה . HD5450 DX11 עולה 320 ש"ח זה טוב למשחקים ?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, חבר שלי בעל המפרט הבא - מעבד E8400 3.0GHZ ללא OC זכרונות 4GB 900MHZ לוח אם EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך HD4850 1GB של POWER COLOR ספק 520W של ENERMAX מסך 19' העובד על רזולוציה של 1280X1020 מעוניין לשדרג את המחשב שלו, אך כרגע מטעמי תקציב הוא מתכוון בחודשים הקרובים לשדרג חלק חלק ... עכשיו השאלה הראשונה והחשובה ביותר, היא מה השלכות של הוספת כרטיס 6950 שייפתח ל6970 למפרט הנ"ל ? כמובן שצפוי להיות צוואר בקבוק, אך האם בכל זאת תורגש תוספת ושדרוג לביצועים ובאיזו רמה לעומת הכרטיס הקיים ? לדוגמא במשחק Battlefield 3, האם יראה שיפור בביצועים ? בהמשך כמובן ישודרג גם המסך, המעבד, לוח האם וכן הלאה, אבל כרגע, זה השדרוג המתוכנן ... אלא אם שדרוג דווקא של רכיב אחר (אח…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: core i5 2500k 4.2Ggz (OC) 16GB DDR3 1600 Mhz ram. corsair Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ומסך 1080P של דל. השאלה שלי היא האם הכרטיס שאני מעוניין לקנות יפעל טוב עם המערכת שלי? לכאורה עושה רושם שהספק מתאים, תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. וגם את המעבד אולי אוכל עוד להעלות אותו ל 4.5 תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. ה970 g1 שלי קיפח את חייו. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחליף את ה970. אני משחק על 1080p ולא מתכוון לעלות ברזולוציה בשנים הקרובות. שאר המפרט הוא I5 6500 16 gb ddr3l 620w seasonic bronze האם ה480 8 גיגה מדגם g1 של גיגה בייט יהווה שיפור כולשהו לאומת ה970? בקייאספי המחיר הוא 1290 שח. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-