עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by m3tr0x,

שלום! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לוח האם שלי הוא מדגם MSI RC410M (MS-7173 windows XP מעבד P4 3.06 מחפש כרטיס מסך ל-PCI Express (מה שנותן הלוח אם) שתהיה בו יציאה ל-HDMI - שאני אוכל לחבר LCD אליו. שיהיו בו שתי סוגי יציאות: DVI ו-VGA. כמו כן שיוכל להריץ משחקים חדשים, בצורה טובה, בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by ary1,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום רב, מפרט המחשב שלי כיום כדלהלן ונראה לי שבשלב זה אשדרג רק את הכרטיס מסך. במידה ושדרוג נרחב עשוי להשפיע על ההמלצה, אז אשקול שדרוג נרחב כבר כעת. אני מכוון למשחקי פעולה עתירי גרפיקה כגון "Call of Duty Modern Warfare" (2019) וכדו' מבחינת תקציב, אם עוד איזו השקעה קטנה, תהיה משמעותית גם עתידית, אני יכול לחרוג. כמו כן, אם יש איזה כרטיס שאמור לצאת ושווה המתנה, אוכל לחיות עם זה. לוח אם GA-H81M--S2H מעבד Intel Core i5 4690 זיכרון 2X4 DDR3 כרטיס מסך Sapphire Nitro+ Radeon RX580 4G GDDR5 ספק כוח ( Antec HCG -620 (80 Plus bronze

5. הכרטיס המוביל הבא של NVIDIA אשר מיועד להיחשף באופן רשמי היום בלילה נצפה בצמד מבחני ביצועים ממשפחת ה-3DMark היום בשעה 23:00 אנחנו אמורים לגלות מה בדיוק יציעו לנו כרטיסי המסך הראשונים מדור ה-Pascal של NVIDIA, אבל עד שזה יקרה הרשת ממשיכה לגעוש – החל מתהיות אודות הקשר בין Battlefield 5 למפתחת השבבים מקליפורניה, דרך השערות בנוגע לעיצוב הקירור שיגיע עם דגמי הרפרנס וכלה במבחני ביצועים ראשוניים, כשאת ההמולה מוביל בגאון האתר videocardz, שהפך לאחד מהאמינים והבולטים בסצינת ההדלפות והשמועות בתחום העיבוד הגראפי. אז שעות ספורות לפני שנזכה לראות אותם במו עינינו – אל הרשת מגיעות שתי תוצאות של דגם ה-GeForce GTX 1080 אשר עלו אל המאגר של מבחן הביצועים המפורסם 3DMark. האחת מ…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ykg,

שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm והתקנתי במחשב. הכרטיס לא כלל חיבור נפרד לספק (וגם לא כבלים מתאמים בבאנדל). איך זה יכול להיות? חשבתי שכרטיס כזה כבר מצריך חיבור נפרד לספק..? זה הגיוני? אני שואל כי אולי פספסתי ולא חיברתי נכון,הוא מריץ לי את COD4 כמו גדול אבל היו איזה פעמיים שהוא נתקע..אני חושש שאולי לא חיברתי נכון..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מה שכמובן לא נכון אבל זה ככה בעדכון ביוס עדכנתי לגירסה חדשה של Infineon 3.3ns בינתיים עוד לא עשיתי OC, הכל נראה רגיל...

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by YARONGT,

שלום חברה! שומעים אז יש לי בעיה כשאני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אפילו ב50 MH תוספת קשה לו לתפקד וזה מאד מוזר כי ידוע לי שהוא מאד טוב באוברקלוק. הגרסה של הכרטיס היא של שפייר הגרסה הרגילה תודה לעוזרים .

9. בוקר טוב. השבוע שדרגתי קלות את כרטיס המסך שלי מ geforce gtx 560 ti ל Radeon hd 7850. כרטיס ה GEFORCE הועבר לאחר כבוד למחשב ה HTPC בסלון לשמחתם של הילדים. שמתי לב שבמשחקים הצבעים בכרטיס של NVIDIA היו יותר חיים ובסה"כ היה יותר נעים לעיניים. לעומת זאת בכרטיס של AMD, התמונה אמנם איכותית, אין ספק, אך שונה - "יבשה" יותר. לא בדקתי על יותר מדי משחקים, אך זאת ההרגשה הכללית. מה דעתכם?

10. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by RobiNooB,

התקנתי את ה 8.7 צריך עדיין להתקין את זה ? hotfix_xp32-64_dd_ccc_hd4800series_64899.exe הפיקס למאוורר ? או שזה כבר בילד אין בדרייבר החדש ה 8.7 ? עכשיו איך אני יוצר את הפרופיל הזה שאומר למאוורר לפעול על 30 אחוז בווינדוס וכאשר אני מעלה משחק שיעבור ל40 ..50% ? עכשיו לגבי החיבור פיזית רשום על הכרטיס במדבקה גדולה ! עם "אזהרה" שחוב לחבר ככה : (תמונה) השאלה למה ? כי אני לא יכול בעיקרון ...מהספק שלי יוצא כבר אחד של שני חיבורי חשמל אבל סאטה ששניהם הולכים להרדיסקים .... כרגע המחשב מחובר כמו שהיה מחובר לכרטיס הקודם (X850XT) כבל 6 פינים ישירות מן הספק ... יש הבדל אם אני משאיר את זה ככה ? למה בכלל זה אמו לעבור דרך ההרדיסק ? תודה [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 19:07:44 …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. 2 בעיות חוזרות שאני ממש מתחיל לשנוא אצל NVIDIA: 1. בכל פעם שיש עדכון דרייבר, זה מאתחל את ההגדרות של כרטיס הקול שלי\הגדרות Sound. אני תמיד עושה disable ל-devices של טלוויזיה ומסך, ומשאיר כברירת מחדל את אוזניות. עם כל עדכון של דרייבר, אני צריך לסדר את זה מחדש. עכשיו תארו לעצמכם מצב שהתיישבתם, שמתם את האוזניות על הראש, הדלקתם סרט, ולא שומעים שום דבר, כי שוב, איך לא, היה עדכון של הדרייברים. 2. כל עדכון של GeForce Experience צריך לעשות Login מחדש. למה? מי קבע את זה? למה זה שימושי? מי המהנדס טילים ב-Nvidia שהחליט שצריך משתמש, ועוד להיות כל הזמן אונליין כדי להשתמש בתוכנה המעיקה שלהם? אני משתמש ב-Nvidia כבר עשור אם לא יותר, ומתחיל להתגעגע ל-ATI ולתוכנות ה…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by ithamar21,

רציתי לבדוק האם יש צפי מתי יצא ה 1080TI?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Dr-XP,

כל פעם שאני מפעיל משחק/3d mark/כל דבר אחר.. ברזולוציה של 1024 הקצב רענון הופך ל60 ובגלל זה המסך ניהיה עגול ומחואר.. איך אפשר לסדר שכל פעם שאני יפעיל דבר על 1024 הקצב רענון יהיה על 85?? יש לי hercules fdx 8500 le והדרברים החדשים של ati, כולל המיקס...

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום. כאחד שחדש בתחום, איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך עדיף מבין כמה אפשרויות? נדמה לי ש Windows Index Rating זה לא מדד לכלום. לעתים, מרוב שמות, מספרים, תגיות, ושאר ירקות אשר כרטיס מסך מציין, לא רועים את היער. אסתפק בלינק שמשווה ביצועים (נכון לרגע זה ממש, אני מנסה להשוות בין GeForce 8800 Ultra לבין GTX 460) תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
    • 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by assaf181,

שלום לפני שבועיים עברתי דירה, ומהרגע שחיברתי את המחשב בדירה החדשה וניסיתי לשחק MW2, שמתי לב שהביצועים ירדו בהרבה ממה שהיו בדירה הקודמת. ההגדרות הן אותן הגדרות בדיוק, עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (מ- Catalyst 9.10 ל-9.11) וזה לא עוזר, עדיין אני מקבל FPS הרבה יותר נמוך על אותן הגדרות. מפרט המחשב: E6400 HD4850 2 ג'יגה ראם ספק כוח 550W של chieftec למישהו יש רעיון?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Nirer,

אני מחפש כרטיס מסך או SLI או CROSSFIRE שמשוגל להריץ CRYSIS על HIGH על 60FPS ומעלה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by JSK,

שלום, אני מעוניין לדעת כמה זמן הכרטיס 7600GT (אולי אקסטרים אם יותר טוב) יחזיק משחקים על Mid-High לערך? כמעט לקחתי כבר את ה X1900XT 256 אבל בגלל תקציב אני כנראה אוותר עליו. אני לא גיימר מטורף אבל רוצה חווית משחק טובה לשנה וחצי- שנתיים הבאות..... האם ה 7600GT יאפשר את זה? או שאני כבר ממש כדאי ללכת על ה XT? תודה למגיבים

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by MentalisT,

למישהו יש מושג מאיפה משיגים את הכרטיס הזה? איפה יש אותו במלאי?? אני מדבר על זה שיש באתר של KSP עם הקירור המיוחד ויציאת הHDMI לKSP אין אותו במלאי.. למי יש? :s05: תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים