עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by xgamer,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עקב שידרוג המסך שברשותי, היה לי עד עכשיו 17" וקפצתי ל 23". היה לי עד היום כרטיס מסך OB של NVIDIA (7300) אם אני זוכר טוב, הוא דיי הספיק לי למרות שלא הייתי מתנגד ליותר ביצועים. במסך החדש אני עובד ברזולוציה גבוהה יותר, והכרטיס OB כבר לא מספיק. חשבתי על מס' כרטיסי מסך: 4670 4650 9500 9600 כולם באזור חלקם יותר חלקם פחות, מה מהם הכי מומלץ ביחס למחיר/תועלת? תודה רבה. האם אחד מהכרטיסים האלה יספיק לי ע"מ לשחק משחקים כדוגמאת COD, PES, בצורה שבה אראה מספיק טוב? עד היום ה 7300 הספיק לי :]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Motix,

שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by OzNetzer,

כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. האם זה מתשלם יותר ונותן תמורה יותר טובה כמו ש ATI טוענת ? האם היא נותנת יותר בצועים מה 8800GTS ? אשמח לקבל באנצ'ים לא רשמיים ואובייקטיבים שמשווים את הכרטיס לכרטיסים האחרים. אשמח גם לחוות דעת המקצועית שלכם בנושא אם כדי לקנות את 2900XT ולא 8800GTS.

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by EgoManiac,

טוב, אני בהתלבטות קשה בין שתי האופציות. מציק לי לשחק לפעמים בBF3 על הגדרות MED - HIGH על 40 FPS (כן אני קשה בקטע הזה) וחשבתי לשדרג את הכ.מסך. אבל מצד שני חוץ מאיזה משחק או שתיםם הכל עובד טוב ויפה, וגם לFHD הGTX570 מספיק למדי כיום. אבל מצד שני יש לי אופציה לקנות GTX680 ב2000 ש''ח , ואני אומר לעצמי האם שווה למכור את שלי(1000 ש''ח?) להוסיף עוד איזה 1000 ולקחת GTX680. ועוד אפציה היא לקנות GTX570 ולשים אותו בSLI (למרות שאני תמיד הייתי בעניין של כרטיס בודד ולא SLI/CF. כמו שאמרתי, אני יודע שGTX570 מספיק מעל ומעבר לFHD ואין טעם לשדרג. אבל רציתי עוד דעות של אנשים, ומה אתם הייתם עושים? ( איזה משפט חיים הכט ). זה יהיה סתם בזבוז כסף או שכדאי לקנות ב2K ש''ח עד שיש את האופציה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לפי טבלת הביצועים שכאן: http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_9800_gtx_performance_preview/page7.asp נראה שה-SLI 9600 עדיף על 9800GTX וגם על 8800GTS. לכן בטווח של 1500 ש"ח נראה הכי כדאי ללכת על שני כרטיסי 9600 (כמובן בתנאי שהלוח שלך תומך SLI). האם אני צודק ?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by SnowMow,

אהלן לכולם פה, לאחר 3 שבועות בבטלפילד 4 הבנתי שהגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, הכיוון הוא הכרטיס בכותרת.. השאלה היא האם הספק שלי מספיק חזק בשבילו יש לי coolermaster silent 620w, לפי אתר ספיר הוא דורש 750 וואט אבל כרטיסים זהים של חברות שונות דורשים פחות למשל זה של גיגאבייט דורש 600וואט לכן אני פה.. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by R.E.L,

אני נוסע לארצות הברית בחופש הגדול.. עכשיו סיפרו לי שהכול יותר זול שם מן הסתם... : איזה כרטיס מסך לדעתכם כדי לי לקנות שם?? ושלא יהיה יקר כמו נגיד ti 4600

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eyalo,

איזה מהם הוא כרטיס יותר חזק?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ronen100,

אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by mta123,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם , מעניין למה אף אחד לא מדבר על ה פיורי הרגיל ועל פתיחת השיידרים ? זה הופך אותו לעסקה מאוד משתלמת , לא כך ? למי שלא מכיר / ראה / יודע ניתן לקרוא כאן : http://wccftech.com/amd-r9-fury-unlocked-to-fury-x-new-cuinfo-tool/

15. שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by saar,

שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Dym,

חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Quickly,

חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shaharellert,

שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב בהתאם להמלצותיכם בפורום ומאמרים שקראתי באתרי חומרה שונים. לצערי נתקלתי לא פעם בבעיה בהרצת משחקים (כגון- pro09, crysis, GTA). מפרט המחשב הוא כדלקמן- לוח אם- Gigabyte Gama790x-UDP4 AM2+ AMD מעבד- AMD Phenom II 940 AM2+ זכרון- DBT Geil 2GB DDR2 800MHZ X2 (ארבע ג'יגה סה"כ). כ. מסך- ATI Radeon 4890 1Gb Sapphire דיסק קשיח פנימי- 500Gb Sata 2 WD צורב LG DVDX22 Retail Light Scribe כ. רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108Mb סט אלחוטי מקלדת +עכבר EX110 Logitech ספק כח- Corsair 550w 550vx מארז - Silverstone LC17B. המסך שאליו מחובר המחשב בכבל VGA הוא Samsung 32" 32R81B. האם הכרטיס הנידון אכן מספיק חזק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל ברזולוציה גבוהה? מסיבה כלשהיא, אני…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום אני חדש פהה אני בדרך לקנות מחשב ורציתי לדעת על איזה כרטיס מסך הכי כדאי ללכת קודם חשוב שזה יהיה תטכנלוגיה pciexpres גם 256 mb אממ וזהו התקציב בין 1000-1200 אפשר לחרוג טיפה... יאלה עשו טובה...

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by spider272,

כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים