עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dids22,

ראיתי שלפני חודש יצא להם דריבר חדש איך הוא??? משהו בדק אותו?? :jump:

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by sh_idan,

פשוט המוכר בחנות מחשבים שאני קונה ממנה הביא לי כרטיס של איזה חברה שאני לא יודע מאיפה הוא המציא אותה ואני לא זוכר תשם...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. Started by dids22,

תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל , מכיוון ולא מצאתי הבדל משמעותי במפרט , אשמח לדעות מורחבות יותר, המסך הראשון : L1780U === ][ מפרט מקוצר למסך LG L1780U ][ === Size : 17.0" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 500 : 1 Viewing Anlge : 160/160 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M Sync Range Horizontal Frequency : 30 ~ 83 kHz Vertical Frequency : 56 ~ 75 Hz המסך השני : L1720P === ][ מפרט מקוצר למסך LG L1720P ][ === Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264 mm Brightness : 300 cd/m2 Contrast Ratio : 450 : 1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 …

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי טלווזית אלסידי חדשה,ואני רוצה לעשות שהיא תעבוד ברזולוציה הכי טובה. הבעיה היא שאני לא מבין בהגדרות, מה הן אומרות. א תוכלו להגיד לי על איזה מספר לשים כל דבר? מה שיש זה: ניגודיות: מ 1 עד 30, מה לשים? tint, מ0 עד 12, מה לשים? sharpness, מ0 עד 7, כנ"ל תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא מדריך לכך אני לא מצליח להכנס לחיפוש (שגיאה 404)

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  8. כנסו לכאן http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=597513 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. אני רוצה להקליט תוכניות וכו' ועדיין לא מצאתי את ההגדרות המתאימות.. אני רוצה שההקלטה תהיה איכותית (שתהיה גם נוחה לצפיה בDVD) וגם שלא תהיה כבדה ותקרע לי תהארדיסק... בעיקרון לא משנה לי הפורמט למרות שאני חושב שיותר נוח לערוך AVI... הכרטיס- leadtek winfast tv2000xp אז- איזה רזולוציות וקודקים הכי נוחים להקלטה באיכות טוב וקלה? תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי 6800GT של LEADTEK וקניתי את הסיילנסר REV.2... עכשיו יש לי בעיה הזכרונות על הכרטיס של LEADTEK קצת שקועים ביחסית לליבה, וזה גורם למצב שהקירור לא נוגע בזיכרונות :-X :-X :-X הבעיה רק ב LEADTEK או שהבעיה בסיילנסר ?

11. Started by Niv golan,

יש לי מסך 15 ישן של mag הסוג שלו הוא:xj500t המסך מתחמם מהר והרבה אפילו שמתי לו מאוורר למעלה שכל האוויר החם יעלה למעלה אבל זה לא עוזר הרבה כתוצאה מההתחממות רואים מטושטש במסך ולא רואים יפה רק שהוא מקורר רואים יפה.... מה ניתן לעשות?

12. יש לי LEADTEK 6800 GT ומעלות שלי לאחרונה עלו בטירוף GPU 61 AMBIENT 44 ממוצע... וכן אני מנקה תמאורר של הכרטיס מסך פעם בחודש את כול האבק ובקיץ שעבר שקניתי אותו זה לא הגיע לי לכאלה טמפ' בחיים ועוד היה בהרבה יותר חם.. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות1?!? יש לי תדריברים הכי חדשים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. מישהו מוכן להגיד לי מה זה 3DMARK ואיפה משיגים את זה?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  14. Started by f_b_i,

יש לי את הכרטיס הזה כבר הרבה זמן קיבלתי אותו ותקעתי אותו בHTPC שעשיתי . יש למישהו פרטים על הכרטיס הזה כי אין לי מושג עליו? באיזה רמה הכרטיס הזה לעומת כרטיסים אחרים מתקופתו?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by qpalzm,

לכל המעוניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=673569#post673569

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO בן כשנה ועד היום ראיתי סרטים בלי בעיה דרך חיבור המחשב לרסיבר עם כבך S-VIDEO איכותי. לפני מספר ימים התחלתי לראות מן גלים כאלו על מרקע הטלויזיה תוך כדי צפייה. וזה מאוד מפריע . האם הכרטיס המסך נדפק? יכול להיות שמה שדפק אותו הוא שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אז אני משנה את הגדרות הרזולוציה של המסך כך שיתאים לגודל הטלוויזיה ובנוסף גורם לכך שיראו את התמונה רק על הטלויזייה ולא גם בטלויזיה וגם במחשב ( שידור תמונה יחיד.) ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס שמתאים ל XP ואין שום שינוי . מה יכול לגרום לזה להדפק, זה אמור להיות כרטיס מספיק חזק ובטח לא כזה שידפק כל שנה . יש מצב שזה שכל פעם שינוי ההגדרות דפק את הכרטיס , אולי זה משהו בהגדרות ? זקוק לע…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. בניתי אתר באיימייג' רדי ויש לשוניות למעלה שאין בעיה איתם אני מקשר את הלשוניות לדפים למשל לשונית "מסזיקה" לדף "מוזיקה". עכשיו בתוך הדף מוזיקה יש עוד לשוניות כמו "מזרחית" וכמו "לועזי" עכשיו כשאני עושה סלייסים על הלשוניות שבתוך הדף "מוזיקה" (שהוא אחד מהלשוניות הראשיים) אז הסלייסים הראשיים מתחילים להידפק לי לא פועלים יותר... אני נואש אני מחפש משהו שיעזור לי להבין יותר לומר איך זה עובד ד"א אני משתמש בImageReade cs אז אם משהו מבין בזה ויוכל לעזור לי שידבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר... ICQ:800097 Mess:kobitomi20@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. Started by haimvrt,

soft mod זה זה? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  22. Started by kobibo,

האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  24. Started by roeiw,

יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.