כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי מתלבט בין הכרטיסים האלו..המסך שישרת אותו יהיה 19 אינץ' החשיבה היא בעיקר לעתיד כי היום ברור ששלושת הכרטיסים מריצים הכל אחלה היום(אבל עדיין אין הרבה הבדל ב-1280*1024 בין הכרטיסים) העניין שאם הוא לוקח את ה-320 אז הוא לוקח E6600 ואם את אחד מהשניים האחרים אז E6320.. מה דעתכם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אפשר לדעת למה ה8800GTS 640 MB יותר טוב מ2900 XT 512 MB אני כבר לר יודע מה יותר טוב בפורום הזה יש בילבול נושא אחר אומר שה8800 GTS יותר טוב ונושא אחר אומר שה2900 XT יותר טוב. אני גם ראיתי בביקורות באתר הזה שה2900 XT יותר טוב מ8800 GTS לפי מבחני ביצועים. אז שאלות. 1.אפשר בבקשה שתרשמו לי את הפרטים הטכניים של כל כרטיס 8800 GTS ו2900 XT כמו מהירות ועוד. 2.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX9 3.איזה כרטיס יותר טוב למשחקים כבדים מאוד שתומכים DX10 4.מי יותר שקט 5.מי יותר טוב לסרטים 6.אפשר לדעת מהם הטמפרטורות של 2 הכרטיסים במאמץ ובמנוחה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש מבוסס מעבד INTEL E6750 אני רוצה לקחת את המאיץ מהמחשב הישן - MSI RX1300PRO-TD256E קישור לדף יצרן של הכרטיס http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=786 מה דעתכם? טעות חיי או אפשר להסתדר? לא מתוכנן למשחקים רק עריכה גרפית אפילו לא תלת מימד או וידאו (לפחות כרגע)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם תיווצר בעיה של צוואר בקבוק אם אשים במערכת Penium D 2.8 1024DDR2 Ram את הכ. מסך X1950 pro?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם נכנסתי לאתר http://www.systemrequirementslab.com/bonus/t/home.tmpl כדי לבדוק משחקים שונים וכבדים איך הם יעמדו במחשב שלי (לבנתיים הכל פיקס ועל מקסימום) בבדיקה של Vertex Shader הוא אומר שיש לי 3 בכרטיס מסך -במשחק LOST PALNET Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 3.0 האם זה תקין? לא אמור להיות לי 4? אשמח לתשובה [br]פורסם בתאריך: 21.07.2007 בשעה 21:16:36 מישהו? :-\
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
^^^^ האם יש דרישות מיוחדות גם למארז מבחינת גודל כמו ל-GTX או שכל מארז יתאים תודה
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מעדיף ATI כי יש צורך בVIVO [יציאת TV כמה שיותר איכותית] משחק מעט מאוד משחקי מחשב, בעיקר משחקים כמו CSS, פילטרים לא מעניינים כמעט את המשתמש, הגדרות גבוהות לא מרגשות את האיש המדובר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון בנושא מתי יתחילו לשדר בארץ ממש לא מזמן, אבל לא היה נראה לי במקום להקפיץ... אז בכל זאת, לענייננו: למרות שהוט הכריזו על זה קודם, יס מתכוונת להקדים אותם ולהתחיל לשדר ערוצים עם תכני HD כבר בסוף השנה! לפי דעתי אלה חדשות מצוינות ואני מאוד מקווה שהפעם זה יצליח לא כמו בניסיון הקודם של הוט, זה נראה יותר רציני הפעם, עם השקעה של 80 מיליון שקל ורכישה לא של ערוץ אחד בלבד. אני מאוד מקווה שזה גם יתרום לירידה במחירים של הטלויזיות התומכות. לקריאת הכתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/21/1141150
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למסך DELL 24 רחב + עריכה ופוטושופ כולל הרצת תכני HD. המעבד יהיה כנראה Q6600. לא ממש צריך משחקים או OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני שניה לפני אישור של מפרט בIQPC 8600GT של PALIT היה הכי זול מבין הכרטיסים בדגם הזה. הוא בסדר? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק או משהו כזה. שווה את החסכון באיזה 50 -100 שקל מדגמים אחרים? זה די דחוף אז תענו לי מהר תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
בעבר הייתי מחבר את הטלויזיה למחשב בלי בעיות על וינדוס XP עם כרטיס מסך ATI עכשיו התקדמתי לויסטה ו8800GTS... מאז אני לא מצליח לחבר את הטלויזיה למחשב. החלפתי את הכבלים בתקווה שזה יעזור.. מישהו יודע משהו?[br]פורסם בתאריך: 23.07.2007 בשעה 04:58:48 עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר לעבודה אבל אני רוצה לשחק גם קצת משחקים לא יותר מדי כבדים ואני לא הולך להשתולל עם הרזולוציות במשחקים. ראיתי שיש 2 כרטיסים בתקציב הזה HD 2400 או 8400GS מה דעתכם ? מה כדאי יותר?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי AMD 3800X2 האם המעבד מספיק בשביל 8800GTS 640? וכמה משמעותי המעבר מ320 ל640? כרגע יש לי 7900GT שנדפק כשבוע לאחר שנגמרה האחריות.... אני והמזל שלי.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי חברה הגיע הזמן בעיקרון אחרי כל הזמן שאני משתמש בX300 המובנה שלי (הכרטיס הישן איננו בגלל כל מני סיבות) אני רוצה המלצה לכרטיס ATI (הלוח אם שלי תומך בכמה דברים נחמדים אם אני משתמש בATI) בסביבות 600~700 ש"ח (פחות תמיד אפשר יותר לא רצוי) אני לא שחקן (למרות שתמיכה נורמלית תמיד טובה) מה שחשוב לי שהכרטיס יתמוך בעיבוד וידאו כלומר שיוריד עומס מהמעבד ויטפל בו בעצמו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
כבר חודשים אנחנו שומעים על כרטיס מבוסס ליבת R670 שיתן לנו מחיר/ביצועים טובים כמו X1950PRO בזמנו. אבל עכשיו מתברר שHD2900PRO יבוסס ליבת R600 HD2900PRO יציג ביצועים בין 8600GTS ל320MB GeForce 8800 GTS. HD2900PRO יגיע ברבעון הרביעי עם תג מחיר של 200$ *אפשר לזהות כבר תמיכה בכרטיס בדריבר בטא החדש : http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15563&catid=2 http://www.chilehardware.com/foro/amd-hd-2900-t106198.html
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר עוד מסך למחשב ולעשות dualview עכשיו, מסך אחד מחובר לכרטיס מסך (Geforce 7600) זה המסך הראשי שתמיד השתמשתי בו והמסך השני לכרטיס מסך המובנה שלי במארז (שניהם עם חיבור VGA) אפשר ככה להפעיל dualview ? איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
איך כרטיס מסך 8500GT של INNOVISION עם 256DDR2 זה pci -express איך הוא למשחקים????????????????????
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-