כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי צריך המלצה לכרטיס מסך חדש בתקציב של 400 שקל שיורכב על לוח אם מסוג GA-H55M-S2 המטרות הם משחקים בעיקר לדיאבלו 3, ותוכנות גרפיקה - פוטושופ, ילוסטריאטור וכו' יציאות גם hd וגם DVI תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי אותו ורציתי לדעת אם הוא הגורם לבעיה יש לי קירטועים ו FPS נמוך ועוד בעיות HEC-425VD-T http://www.compware.co.il/emall/product.asp?pc=66628&af=10
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום רב, התחדשתי לאחרונה במחשב נייד חדש. הבעיה שהבהירות מסך לא מספיקה לי... גם כשאני מעלה את הבהירות עד הסוף זה פשוט לא מספיק. יש דרך כלשהי למקסם עוד יותר את הבהירות? (יש בדרייבר של Intel HD Graphics שמאפשר לשנות ניגודיות ובהירות אבל זה לא עוזר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי ספק 460W של Cooler Master... האם הוא יחזיק את ה-GTX460 768MB של GIGABYTE?... תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
התקן שינסה לגנוב את כתר הביצועים מה-HBM2 כמעט מוכן לתפוס את הבמה המרכזית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
כידוע לחובבי תחום המחשוב, בתעשיה זו מדברים על חוק מור, האומר שמדי x זמן מתקיימת הכפלת הכח החישובי. בשעתו (שנות ה- 70) דובר בתעשיה כי הקצב הוא הכפלת יכולות מדי 18-24 חודשים, שזה מה שלקח לתעשיה פחות או יותר לעבור לליטוגרפיה הבאה בתור. קצב שנשמר כך משך כל שנות ה- 80, ה- 90, וחלק משנות ה- 2000. אך עם השנים ובמיוחד בעשור האחרון, יכולתה של התעשיה להמשיך ולהתקדם בקצב מהיר שכזה נשחקה, וכיום אנו רואים כי פרק הזמן הנחוץ למעבר לליטוגרפיה הבאה התארך לכדי 3 שנים סדר גודל גס. כאשר בהמשך הדרך אף מדברים על מתיחת היריעה לכדי 4 או 5 שנים, ולכן חוששים שהמשך ההתקדמות הולכת ונעשית קשה מאטרציה לאטרציה. בכל אופן אם נתבוננה על מה שהלך עד היום, בהתבוננו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב נייד ומעבר לכל התכונות, הייתי רוצה שתהיה לו יכולת מסויימת להריץ משחקים (כמובן לא ברמה של מחשב שולחני - אבל בכל זאת משהו). יש כמה מחשבים עם RADEON 9600/9700 אבל הם יקרים וכבדים. מנגד יש כאלו שמתאימים לי יותר אבל יש בהם כרטיס intel extreme graphics 2 עם זכרון shared. השאלה היא אם מישהו מכיר את הכרטיס של אינטל והאם יש לו ביצועי 3D כלשהם ? האם הוא יוכל להריץ משחקים (אפילו לא הכי חדשים וכבדים) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב G210 או G9500GT מה יותר טוב למשחקים וסרטים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מטרוקס כפי שהוזכר בכותרת אשר אמור לעבוד עם agp x2 ו x4 יש לו את החריץ הנוסף שמאפיין כרטיסי x4 ו x8 אני רוצה לחבר אותו ללוח asus p4p800 se אשר תומך ב agp x8 האם אני אוכל לעשות את זה או שאני אגרום נזק לכרטיס או ללוח או שפשוט הסידור לא יעבוד. בקיצור האם לוח חדש שתומך ב agp x8 יכול לקבל כרטיס מהדור הישן שבמקור הוא X2 אך גם תומך ב X4 בברכה. ייחודו של הכרטיס הוא שהוא משמש גם כלוכד וידאו באיכות גבוהה מאוד. דבר שני: הכרטיס יוצר קבצי AVI לא מכווצים - אין לי בעיה עם זה אך בגלל שזהו כרטיס מיושן יחסית הוא מפצל את הסרט למקטעים של 2 ג'יגה כל אחד - שווה ערך ל 10 דקות כל קטע (הכרטיס נועד במקור ל win 95/98 שב fat16 אי אפשר ליצור מחיצה גדולה יותר מ 2 ג'יגה) האם …
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מה המהירות GPU CLOCK ו-MEMORY CLOCK של HD 4850 512MB בגרסה רגילה (לא מומהרת...) ??
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש.!!! *החליפו לי כרטיס מסך מאותו הסוג,אחד לאחד,לחדש מהניילון - לפני יומיים.התקלה,אשר בכותרת;קרתה לי גם בכרטיס הקודם,שגם הוא היה חדש.! *זה קורה באיזשהו שלב בצפיה בתוכנית:ברבע התוכנית,באמצע שלה (לא ישר מההתחלה שלה),ולאחר שאני נזרק החוצה - מופיעים מ"ס סימני קריאה בינוניים בצבע אפור. **זה קורה לי גם,בעת צפיה בסרט מתוך תיקיית הסרטים שלי - בכונן הקשיח. - האם זה תלוי בהגדרות הAMD CATALYST,במידה וכן אילו הגדרות יש לשנות/להגדיר?,ו/או בגירסאתו,א…
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, במחשב היה מותקן GAINWARD GTX 760- דרייברים ו NVIDIA EXPERIENCE מכרתי אותו, וכעת אני עובד עם הGPU של המעבד. בעוד כמה ימים אתקין GTX 970, ואני מעוניין לדעת כיצד להסיר לפני את כל רכיבי הדרייברים של הכרטיס הקודם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש מתאמי dvi-בננה או vga-בננה (או לSCRAT) ? אני רוצה לחבר את המסך לממיר של יס, אפשרי בכלל?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
השוואה של CF 16/16 ל CF 8/8 עם 4850: http://www.tweaktown.com/articles/1472/10/intel_p45_vs_x48_crossfire_performance/index.html
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64bit וכרטיס מסך GTX 670 עם 2 יציאות DVI. אני מעוניין לחבר 2 צגים lcd עובדים באותו תדר אך הם לא בדיוק באותו גודל והרזולוציה ביניהם שונה. האם ניתן או שעלול לגרום לבעיות ולהתרסקות המערכת הפעלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים מסך דק של חברת יונדאי דגם q17 זה מסך טוב? שמעתם עליו בכלל???
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
שלום, דוד של אמא שלי חוזר מסין בקרוב, ואני חשבתי שאולי יביא לי את הכרטיס (אני משער שהוא זול שם) כמה בערך הוא עולה בסין? יש מצב שזה יותר זול או שזה אותו דבר מחיר בכל העולם? ואם המחיר אותו דבר בסין, כמה הוא עולה בגרמניה?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה ששלפתי שאלה מהארכיון (למרות שזה עוד לא וודו2 ). אז בעצם העניין הוא כזה - יש לי שני כרטיסים (אחד מהם ממחשב שמת): האחד: XFX GeForce 6500, 256MB PCI-express השני: ATI Radeon 9600 Pro 128MB DDR AGP על הנייר אפשר לראות שהראשון טוב בהרבה מהשני. רציתי לדעת אם זה אכן המצב או שבעצם יש כאן כרטיס ישן יותר שהוא גם יותר טוב? לא מצאתי השוואת בינם, אז באתי לשאול את המומחים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-