כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה לעשות?? יש לי P4 2GHZ זכרונות 256MB DDR PC2100 זה מה שכתוב על הכרטיס הגרפי שלי: Intel® 82845G/GL Graphics Controller Driver 6.13.1.3119 Description Intel® 82845G/GL Graphics Controller Manufacturer Intel Corporation Total Local Video Memory 16 MB Total Local Texture Memory 4.00 GB Total AGP Memory 48 MB Driver File ialmrnt5.dll Driver Version 6.13.1.3119 Driver Date 5-22-2002 Driver WHQL Certified false Max Texture Width 2048 px Max Texture Height 2048 px Max User Clipping Planes 0 Max Active Hardware Lights 0 Max Texture Blending Stages 4 Textures In Singl…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי: Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz 4.0GB DDR2 לוח אם (MSI P43 Neo-F (MS-7519 ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL כרטיס נוכחי: (NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB הנוכחי עושה בעיות לאחרונה אז אני מחפש לשדרג לכרטיס יותר נורמלי שיתאים לשאר המערכת. במחיר של משהו כמו 700-800 שקל פלוס מינוס. הידע שלי בנושא די מוגבל כך שכל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מעפן... עכשיו, יש לי תקציב ואני רוצה לשדרג אותו בדרך הכי טובה כדי שיריץ לי ת'משחקים הכי חדשים בצורה הכי טובה שאפשר... יש לי מחשב Amd Athlon xp 2600+ עם 512 ראם (שני סטיקים אני חושב)... התקציב שלי הוא בערך 1400 - 1600 שקל... אני חשבתי לעשות לו אוברקלוק, לקנות מערכת קירור... להוסיף ראם ולקנות כרטיס מסך... מה דעתכם ומה כדאי לי לקנות? תודה מראש, דעתכם מאוד חשובה
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים Toshiba 29" CRT דגם 29CH7UC חיברתי אותה למחשב לזמן קצר לכל מיני ניסויי HD ואשמח לחקור את העניין בצורה מלאה ומקצועית. המסך שטוח 29" 100Hz שלושה חיבורי AV RCA + S-video אחד componant עפ"י מה שניסית ומה שבררתי היא תומכת 1080i. איך אני מברר במה הצג תומך ללא המפרט שלו ? תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, יש לי את המערכת הבאה: I5 4590 10GB DDR3 לוח אם עם ציפסט B85 https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty b85 Killer/ ספק כוח S12G-550 -Seasonic *אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנתיים-שלוש הקרובות (להוסיף זיכרון עומד על הפרק) עד היום הצלחתי לשרוד עם HD5850 שאוטוטו חוגג ברמצווה, ולאחר שנתקעתי בבית לתקופה הקרובה נראה שהגיע הזמן לשדרג. הרכישה היא מחו"ל, תקציב של 400$~ לפני מיסים, מה שמאפשר להכניס RTX 2070 , RX5700 XT מסך- כרגע על 25", בעתיד הקרוב המערכת תעבור לסלון ויוחלף בטלוויזיה סביב ה65". אין משחק ספציפי שאליו אני מכוון. השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע באחד הכרטיסים למעלה עם המערכת שיש לי? או לרכוש כרטיס בינוני י…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!. נו אז למה? טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ. התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל, בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם. מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה. אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. קרדיט לעצמי …
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת כיצד משחקים עובדים בהגדרות הבאות: 1024X768 בלי AA, בלי AF, על ההגדרות הכי גבוהות של הפרטים באותו משחק כדי לדעת את הfps עליכם להשתמש בתוכנה fraps שאותה ניתן להשיג באתר www.fraps.com... בבקשה תכתבו את הFPS הממוצע שיצא לכם במשחקים הבאים: unreal2, nolf2, ut2003, Red Faction 2, MOHAA spearhead תודה לכל העונים, מתן
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מנהלי ההתקן, שבאים בדיוק בזמן לחגים ולפתיחת השנה החדשה, מציגים תמיכה חדשה ברזולוציית 5K, תמיכה בעד 24 מסכים במקביל, הטמעת טכנולוגיית ה-Virtual Super Resolution, בנוסף לשיפור בביצועים הגרפים במשחקים ותיקון באגים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%94-catalyst-omega/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקבל ב1300 שקל? חשבתי על 8600GTS -http://skypc.co.il/pl_product~LV362~8~0.htm יש לכם הצעות אחרות,ואם אני אקנה 8600GTS הוא יריץ לי משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה? כמו למשל CRYSIS... אשמח להצעות ועזרה...
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס לקנות ומה יותר טוב [h=1]Gigabyte GTX960 ITX 2GB או sapphire hd 7970[/h]
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי כל הזמן שמדברים על הכרטיסים של gigabyte, MSI ושל Sapphir אבל לא עם אסוס. האם יש בעיה עם אסוס ולכן לא התייחסו אליו? ממה שראיתי הכרטיס שלהם נמצא בביקורות מעל ה- MSI ומעל GIGABYTE. תודה. ועוד שאלה, איך יכול להיות שהכרטיס הזה אצל IVORY מתומחר 995 ש"ח ואצל KSP מתומחר 1190 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…
-
אני מתלבט לקנות את הכרטיס הנ"ל אבל אני רוצה כרטיס שיוכל לעמוד באוברקלוק, השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה בגרסת LE יוכל להגיע במהירויות גם לRADEON 8500 המקורי?? אם לא אז אני פתוח להצעות לגבי כרטיס אחר שיכול לעמוד באוברקלוק ושיהיה באותו מחיר בערך 900 שקל (לא עומד דווקא על ATI) תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שראינו כבר היום, ATI מתכננת להוציא את ה X1950Pro אשר יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 7900GT ויתומחר במחיר אטרקטיבי של 199-249$. מהמהלך הזה היה אפשר לחשוב ש ATi עשו צעד לא נכון כי הכרטיס לא יהיה משתלם, בגלל שהוא יוצא ממש לפני ה R600 שרבים יעדיפו לחכות לו. אך זה לא היה מספיק, ATi מתכוונת להוציא גם את משפחת ה X1650 כתשובה ל G73 של NVIDIA, וכפרידה מה DX9. את הידיעה הביא האתר HKE PC, שגם פרסם חלק מהנתונים הטכניים של הליבות. אז ככה, ATi מכריזה על 3 ליבות חדשות : ה RV560 , ה RV530XT וה RV530Pro. הליבה RV560 תיוצר ב 80nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650XT אשר יחליף את X1800GTO במקומו. הליבה RV530XT תיוצר ב 90nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650Pro אשר יחלף את X1600XT במקומו. ולבס…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפי המפרט שמופיע כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=468855.msg4007998#msg4007998 כרטיס המסך GTX460 768MB של Gainward עבד למשך כמה שעות אבל מיד אחר כך התחיל להיתקע, בעלייה של Windows 7. מאז לא חזר לחיים. ראיתי שנכתב כבר בפורום לגבי הסוגיה הנ"ל, עם הכרטיסים של Gainward, חבל שגיליתי מאוחר מדי. מה שחשוב - הציעו לי בחנות להחליף. לאיזה כרטיס כדאי לי להחליף? בינתיים ההמלצות שראיתי כאן הן או ל Gygabyte או ל Leadtek. אומנם אני לא בטוח שיש אותם במבחר של החנות שלי (IQPC) אני מאמין שהם יכולים להתגמש ולהביא לי כרטיס במיוחד. אני לא מבין יותר מדי בתחום, אז אם המפרט שלי מתאים לכרטיס 1 GB שיש אותו ב IQPC, גם זאת אופציה - רק אם תגידו לי שזה מסתדר עם המפרט ולא יגר…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם SVIDEO מעבירה סאונד (מכרטיס מסך לטלוויזיה)? אם כן - האם יש בעיה מיוחדת עם היציאה הזאת? המתאם בין SVIDEO לCOMPOSITE הוא טוב? אם לא - איך זה הגיוני שיש מתאם בין SVIDEO ל3 הכבלים הצבעוניים (שכוללים סאונד)?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-