עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DJ27,

המשחק לפעמים נתקע קצת איטי אבל הגעתי כבר לשלב 24 מעבד Q6700 זיכרון 2 GB

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by sambusak,

יש לי GF256 ישן, ורציתי להחליפו הכרטיס חדש יותר. מצאתי בפלונטר את SIS Phantom XP-3800PRO כרטיס עם 128 מגה והכל ב430 ש"ח מישהו מכיר את הכרטיס הזה? איך הוא מול הMX של NVIDIA למיניהם?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by שייט לעתיד,

שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB. ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80. מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב? תודה רבה על העזרה

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by GILGILGIL,

האם SVIDEO מעבירה סאונד (מכרטיס מסך לטלוויזיה)? אם כן - האם יש בעיה מיוחדת עם היציאה הזאת? המתאם בין SVIDEO לCOMPOSITE הוא טוב? אם לא - איך זה הגיוני שיש מתאם בין SVIDEO ל3 הכבלים הצבעוניים (שכוללים סאונד)?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by mandarin,

מישהו הבין את החשבון בסוף ?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by SUNDUCK,

אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש תקציב עד 750 ש"ח (לא9600).

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. קראתי הרבה בתוך הפורומים ועדיין לא ברור לי מה עדיף עבורי בין שני הכרטיסים המומלצים לי: QUADRO 600 או GTX 460? באתר התוכנה לא מצאתי תשובה מדוייקת\ - והבנתי שכרטיסי הקוורדו מכילים SHADER מה שלא ראיתי ב460 , -וכן הקוודרו צורך ספק כוח בעל הספק קטן יותר לעומת ה 460 שדורש הספק 450W . - באתר של NVIDIA הם ממליצים על הקוורדו ככרטיס מותאם לCAD . התוכנות הן: CAD , REVIT, SKETSH בעיקר ומעט פוטושופ. האם יש מי שיכול לסכם מה באמת מתאים יותר מבין השניים לעבודה חלקה? תודה מראש לתורמי המידע. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שמעו הכרטיס שלי שהיה לי לזמן ממש קצר ה6600 הלך אז עכשיו אני מחפש משהו בסביבות ה800-1000 שקל אין מצב לחריגה זה המקסימום אני חשבתי על 6600GT או 6800LE מה אתם מציעים? לAGP

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. מה הכרטיס הכי טוב שאפשר לקבל ב1300 שקל? חשבתי על 8600GTS -http://skypc.co.il/pl_product~LV362~8~0.htm יש לכם הצעות אחרות,ואם אני אקנה 8600GTS הוא יריץ לי משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה? כמו למשל CRYSIS... אשמח להצעות ועזרה...

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום קודם כל: קניית מחשב חדש היא לא אופצייה המטרה היא לסחוט מהמחשב הקיים כמה שיותר. כמו כן, OVERCLOCK לא אפשרי כי הלוח אם לא תומך. כרגע אני עם 7600GS שהפסיק לספק אותי ואני מתכנן לקנות חדש, במיוחד לאור העובדה שעברתי לרזולוציה 1920x1200. המפרט: C2D E6300@1.86 INTEL DG965WH 3GB DDR2 667MHz ספק 400W לא-ממש ג'נרי (מתחים יציבים, וחברה עם שם), עם 20A ב +12V, צירפתי תמונה עם נתונים. התקציב לא רלוונטי ממש כי המעבד והספק יגבילו כרטיסים יקרים, אבל אני מצפה למשהו כמו 700 ש"ח ללא חריגה, עם עדיפות לזול יותר. מ- SKYPC אם אפשר. הרזולוציה, כפי שאמרתי, היא 1920x1200 אני מריץ משחקים בינוניים-כבדים כמו FALLOUT3, AC2, TF2 אפשרויות שחשבתי עליהן: HD5750 GTS 250 HD5670, שנראה לי …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by T-Flash,

כמו שראינו כבר היום, ATI מתכננת להוציא את ה X1950Pro אשר יציג ביצועים גבוהים יותר מאשר 7900GT ויתומחר במחיר אטרקטיבי של 199-249$. מהמהלך הזה היה אפשר לחשוב ש ATi עשו צעד לא נכון כי הכרטיס לא יהיה משתלם, בגלל שהוא יוצא ממש לפני ה R600 שרבים יעדיפו לחכות לו. אך זה לא היה מספיק, ATi מתכוונת להוציא גם את משפחת ה X1650 כתשובה ל G73 של NVIDIA, וכפרידה מה DX9. את הידיעה הביא האתר HKE PC, שגם פרסם חלק מהנתונים הטכניים של הליבות. אז ככה, ATi מכריזה על 3 ליבות חדשות : ה RV560 , ה RV530XT וה RV530Pro. הליבה RV560 תיוצר ב 80nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650XT אשר יחליף את X1800GTO במקומו. הליבה RV530XT תיוצר ב 90nm ותהיה הליבה של הכרטיס X1650Pro אשר יחלף את X1600XT במקומו. ולבס…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by amit14,

שלום, בהנחה שהתקציב מוגבל לגג 600-700 ש"ח,יש אפשרות לשדרג את הgtx 660 המזדקן שלי? אני לא לגמרי בעניינים בתקופה האחרונה...אבל קצת מוזר לי שבבנצמארקינג הכרטיס הזה למשל-https://ksp.co.il/?uin=42470&select=.1044..35. ,שיצא כמה שנים טובות אחריו..מקבל ציון נמוך יותר. תודה מראש!

16. Started by 1987_EC_HWzone,

על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by WarMachine,

אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by milgy,

ראיתי מבחני ביצועים\צריכת חשמל ולפי הבנתי ה 6870 לוקח במעט את ה GTX470 מה עוד שה 6870 פי 2 יותר חסכוני בחשמל במצב מנוחה אם ככה מה עדיף אני כבר לא יודע.. התלבטות קשה אני צריך עזרה....

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. קראתי כמה כתבות ועשיתי פה ובעוד כמה מקומות כמה חיפושים והבנתי שקרוס פייר זה בעצם "התשובה" של ATI לSLI של NVIDIA ושזה עובד בדרך של כרטיס אחד חזק (בגרסאת קרוספייר) וכרטיס נוסף שיכול להיות גם יותר חלש ולא בהכרח אותו כרטיס. עכשיו הטכנאי שממנו קניתי את המחשב אמר שזה אפשרי להוסיף עוד כרטיס מסך בנוסף ל7600GT שקניתי שהוא יותר חזק. וזה לא נשמע לי הגיוני כי הרי זה גם של ATI וגם NVIDIA לא מייצרים גירסאות של קרוס פייר. אז רציתי לשאול האם באמת אני יכול לחבר כרטיס נוסף של NVIDIA מדגם אחר לא בהכרח ה7600GT וזה באמת יעבוד כי זה לא נשמע לי הגיוני. הטכנאי אמר שזה מה שהוא הבין מהנציגים של אסוס לגבי הלוח. מפרט בצד! תודה על התשובות!!! עכשיו אני רק צריך לדעת כמה פרטים על ה-X1900CROSFIRE EDITON

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Hacker,

למה בחרת דבקה את הכרטיס הזה

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Computex,

תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית

25. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים