עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by T-Flash,

שלום לכולם! עד עכשיו חשבנו ש X1900XL אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... טעינו! האתר Dailytech הודיע שכבר השבוע ATI תתחיל לספק את כרטיסי X1900GT... כאמור, הכרטיס אמור יהיה להתחרות עם 7900GT... לכן המחיר שלו הוא 300$. לגבי הנתונים: ליבת R580 256M של זיכרון GDDR3 575MHZ לליבה ו 1.2GHZ לזיכרונות. 36 מעבדי שיידרים (בכרטיסי X1900XT/XTX יש 48 מעבדיי שיידרים!). כמו שאתם רואים, הליבה R580 כאן הוגבלה במספר מעבדי שיידרים... אין מידע על כמות הצינורות, אבל יכול להיות גם שיהיו 12 צינורות עם אפשרות פתיחה ל 16. עדיין לא בטוח אם היציאה של X1900GT תפסול את X1900XL.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by andrei21,

היי כמה לדעתכם עולה 1080ti שהיה כחצי שנה בכרייה, אחריות יבואן נגמרה, נשארה אחריות חנות עוד חודש או חדשיים אחריות מקורית הייתה חצי שנה מהיבואן פלוס חצי שנה מהחנות תודה לעונים

4. שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היי, יש ברשותי את המחשב הבא: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.2Ghz Turbo) LGA1150 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 CoolerMaster K350 + Seasonic ECO 500W Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 מסך 1080p מחפש כרטיס מסך מתאים שיתאים למחשב בסביבות ה - 1200 ש"ח לגיימינג, ניתן לחרוג במחיר אני שמתי עין על הכרטיס הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11123 מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?

9. Started by Yahav Arbiv,

זה המפרט שלי Q6600 4GB RAM ASUS P5N-E SLI EZCOOL 400W הכרטיס מסך שלי נהרס ואני צריך לקנות אחד חדש אני צריך את העזרה שלכם מצד אחד אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ כל משחק על הגדרות מקסימליות עם ביצועים נכבדים אבל מצד שני לא כל כך יקר מה אתם ממליצים לי?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. החלפתי לפי המלצתכם מ ASUS MX440 64MDDR לחברה פשוטה אבל 128MDDR יש בדיקות ביצועים ברב המקרים האסוס טוב פי 2 מהחברה הפשוטה ויותר מזה יש תוצאות כמו GRAPHICS 3D-SIMPLE שאסוס פי 8 יותר טוב ואני לא מגזים

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Fetalo,

יש לי GeForce2 mx 400 (בלי לרדת עלי) ואני רוצה לראות טלוויזיה על המסך של המחשב... האם אני יכול? ואיך?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. [h=2]3D stereoscopic זה תכונה להמרת 3D במסכים[/h]האם הוא טוב גם במסכי 3D ? אם הוא טוב במה זה מתבטא ? האם משחקים וסרטים 2D יראו טוב יותר במסך 46" עם 3D של המסך או עם [h=2]3D stereoscopic יחודי של נבדיה או AMD ?[/h]

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by אוריפ,

לחץ כאן לחץ כאן יש עוד כמה, אבל זה בנתיים... אני אעדכן בהמשך. הנה עוד: לחץ כאן בסה"כ יש שיפור, אבל לא נראה לי כזה גדול שדורש השקעה של 550$. לעומת זאת יש כמ הדגמים מעניינים כמו הX800 והX800XL שיכולים להוות תחליף טוב יותר לכרטיסים קיימים בשוק באותו טווח מחיר.

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. \/ || כותרת...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shefi,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי חברים, רכשתי לאחרונה gtx 1070 gigabyte g1 וקבלתי שוק כשגיליתי שאין לו יציאת hdmi עם הכרטיס הישן שלי gtx 700 תמיד שרציתי לראות סרט הייתי מחבר עם כבל hdmi לטלויזיה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? איזו אופציה יש לי להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה באיכות גבוהה? אני חושש שכל האופציות האלחוטיות לעולם לא ישתוו לאיכות של כבל רגיל. *חשוב לציין שאין ברשותי טלויזיה "חכמה" אלא פשוטה.

18. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לשחק בגרפיקה הכי גבוהה למשל במשחק flight simulator x. אני מעוניין לקנות x1950xt. המוכר מציע לי 7600gt. הוא אומר שאני יוכל לשחק בגרפיקה הכי גבוהה שיש איתו בי שום בעיה. לפי המדריך שפה ראיתי שבריידון אנ יוכל לשחק יותר טוב מהגי פורס שכתבתי פה. רציתי לדעת מה אתם אומרים בנושא זה ועל מה ממליצים.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. http://www.dsogaming.com/news/nvidias-performance-improvement-per-generation-has-dropped-from-60-pre-2010-to-30-post-2010/ הידעתם שעד 2010 כל דור חדש של כרטיסי מסך מבית נווידיה נתן שיפור של כ 70% בממוצע (לעיתים אפילו 90-100 אחוז), ומ 2010 הנתון הזה ירד ל 30% בממוצע? רוצים לנחש למה? התשובה בגוף הכתבה.

22. Started by n_aviv1,

ראיתי באינטרנט משהו שנקרא phisycs card שהוא כרטיס שניתן לחבר למחשב רגיל (נייח) בפנים (אם אני לא טועה החיבור נקרא PCI) ואין לו חיבורים כמו לכרטיס מסך/ קול. מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של הכרטיס הזה? מקווה שזה הפורום הנכון [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:06:52 אופס... הפורום הלא נכון... סליחה...

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Kukishin,

איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. http://www.tomshardware.com/news/pcie-4.0-power-speed-express,32525.html רק אותי מפחיד לחשוב על לפחות 300W שיעברו דרך הלוח?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Moor,

שלום חבר'ה, נדפק לי הכרטיס מסך 9800GTX+ מבקש המלצה למחליף ראוי. יש לי ספק Chieftec 550w מעבד Q6600 לוח EP43-DS3L מארז CoolerMaster Elite 334 מוכן להשקיע עד 800 ש"ח-גמיש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים