כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קראתי בהרבה פורומים, עשיתי הרבה וכו'. נתחיל מהדברים הטובים. הכרטיס הזה גם בבודד, יכול בעזרת קצת OC להתחרות עם כל 280GTX בשוק!! זה כמו שהוא חזק! (אני אפילו לא מדבר על OC עם קירור מים ולעלות מתחים, משהו רגיל שכל אחד יכול לעשות בבית) זה הדברים הבאים שאתם צריכים לדעת: 1) לעשות FLASH לBIOS, כאשר הBIOS הטוב ביותר בשוק (ניתן למצוא אותו בהורדות בפורומים בחול) זה הASUS TOP אשר מכיל כבר פרופיל מאוררים מעולה (גם שקט וגם קריר מאוד, הכרטיס יושב לי במנוחה על 50 ובעבודה על 70 ומשהו גג ביום חם) הBIOS הזה כולל כבר OC די רציני, מעביר את הCORE מ750 ל815 !! ואת הזכרונות מ900 ל925 (אבל זה פי 4 כדי זה DDR5 כלומר מ3600 ל3800) 2) אתם יכולים לעשות עוד העלת מהירות לCORE, זה מאוד ת…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי את הכרטיס 256MB 1950GT במחיר של 820 ש"ח. מולו הציעו לי 7600GT 256MB במחיר של 750 מבית אסוס.. ברצוני לדעת מה מהם יותר חזק, והאם ישנה תמיכה ב S.M3 בכרטיס הזה של רדאון? המחיר הוא מספק שאני מכיר בגלל זה המחיר כך (הבנתי שהכרטיס של רדאון יותר יקר מ800). תודה מראש על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השוואה של X1800GTO עם 7600GT הייתה קצת קשה, מצד אחד ל GTO היה 256BIT רוחב פס לזיכרונות - מה שנתן יותר ביצועים ברזולוציות הגבוהות עם פילטרים, ומצד שני הכרטיס של NVIDIA לא איכזב בכלל בהגדרות הבניוניות-גבוהות למרות שיש לו רק 128BIT של רוחב פס לזיכרונות. המחירים של שני הכרטיסים הם שונים, המחיר המומלץ של ה 7600GT הוא 199$ ואלה של ה X1800GTO הוא 249$. האתר The Inquirer פירסם ידיעה על ירידת המחירים של הכרטיסים המבוססים ליבת R520. ביניהם, ה X1800GTO שירד במחיר עד 199$ - בדיוק המחיר של ה 7600GT! עכשיו לכרטיס של ATI יש הרבה יותר סיכויים לנצח!
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התלבטות קשה: או Twintech 260GTX XT 216SP עם קירור Accelero XTREME... (פשוט קירור מטורף אבל יכול גם להיות מאוד שקט). עולה 1185 שקל. או GAINWARD GTX275 עם קירור מיוחד של החברה. הקירור דיי רועש ועושה רושם שאי-אפשר לכוון את מהירות המאווררים... (אני לא בטוח ב-100% בזה! אני אשמח אם תפריחו\תאשרו). עולה 1440 שקל. או GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216SP עם אותו קירור כמו זה שמעליו. עולה 1000 שקל. אני חושב ש-GTX275 לא משתלם אבל לא כדאי להתפשר על שקט וקירור איכותי... לכן אני חושב שהכי כדאי זה ה-Twintech 260GTX XT עם ה-Accelero XTREME... מה אתם אומרים? אני צריך שתחזקו את דעתי או תשנו אותה לטובה! תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: חשוב לציין שאם יש לכם הצעות נוספות של כרטיסים ב…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו הבין את החשבון בסוף ?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/396330-nvidia-cuts-out-reviewers-who-speak-the-truth.html בקצרה, אתר שפירסם כי לנווידיה אין מוצר חדש ביד וכי ה GTX250/GTX240 הם בעצם 9800GTX/9800GT בשם אחר הוחרם ע"י נווידיה ומהיום לא רק שלא יקבל מוצרים לסקירה מנווידיה אלא היתנה הנחייה גם ליצרני המשנה לא לשלוח לאתר מוצרים לסקירה. בנוסף מסתבר שנווידה הנחתה את היצרנים שלה לא לשלוח לסקירה את מוצרי המדף (המוצרים שתרכשו בסוף בחנות) אלא גירסאות "מיוחדות" לסקירות. מדהים, שפל, מלוכלך.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי שהכרטיס הנ"ל נמכר ב KSP ב 555 ש"ח. אני כמעט ולא משחק ויש לי מסך 1080p בלבד. לכן חשבתי על הדגם הזה בתקציב נמוך יחסית. ראיתי גם שאין כמעט הבדל בינו לבין גרסת ה 4GB. מתלבט לפני קניה. לא נראה שיש אלטרנטיבות באותו המחיר. נ.ב- אני כרגע עם core i3-4160 16gb וכרטיס Onboard :) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, רציתי להתייעץ עימכם לגבי שדרוג כרטיס מסך. המחשב המדובר הוא בעל מעבד E6400 ו-2GB זיכרון וכרטיס מסך 7600GT. הלוח אם תומך רק ב-PCI-E (אלו כל הפרטים שיש לי כרגע - המחשב אינו המחשב שלי). השאלה שלי היא כזאת - האם יש טעם להשקיע כ-700 ש"ח בכרטיס חדש? כלומר האם יורגש שיפור משמעותי? חיפשתי קצת באינטרנט, אבל משום שרוב הבאנצ'ים מדברים על כרטיס בחיבור PCI-E 2, אני לא יודע איך יהיו הביצועים שלו בחיבור PCI-E (הבנתי שאפשר לחבר לממשק הישן יותר כרטיס PCI-E 2). במידה ויש טעם לשדרג - חשבתי על 9800GT או 4850 - מה דעתכם? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה הוצאתי שרת שלי ששכן בחוות שרתים והעברתי אותו הביתה. יש לו מעבד XEON מרובע ליבות ו-32 ג"ב זכרון ככה שהוא יכול להיות מחשב ביתי לא רע בכלל, ולהפתעתי הוא גם די שקט. הבעיה היחידה היא שיש לו כרטיס מסך שמתאים לשרתים ובכלל לא מתאים אפילו לדסקטופ הכי בסיסי שיש, הוא כנראה לא תומך בכלום וזה גם די מובן כי רוב הגישה שלי לשרת עד היום היתה מרחוק וכמעט מעולם לא חובר מסך ישירות לשרת (מלבד כאשר הותקן). מצ"ב תמונה של חריץ ההרחבה (אחד משניים) שמצאתי על לוח-האם של השרת, זה שרת 1U ככה שיש לי גם בעיית מקום (לפי מה שהבנתי אני צריך דגמים שנקראים low profile כדי שיתאימו למיעוט המקום) מי יודע איזה כרטיסי מסך מתאימים לחריץ ההרחבה הזה x8 ומי יודע איפה (או למי) יש כרטיסי מסך שמתאימים לממ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…
-
http://www.dsogaming.com/news/nvidias-performance-improvement-per-generation-has-dropped-from-60-pre-2010-to-30-post-2010/ הידעתם שעד 2010 כל דור חדש של כרטיסי מסך מבית נווידיה נתן שיפור של כ 70% בממוצע (לעיתים אפילו 90-100 אחוז), ומ 2010 הנתון הזה ירד ל 30% בממוצע? רוצים לנחש למה? התשובה בגוף הכתבה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי אותו ב 869 שקל מTMS לאחר שאחד מהHD4850 מת. לא הרגשתי בבצועים בBLACK OPS GTA VNFS HOT PERCIUT שמעתי שכרטיס טוב מאוד לאובר קלול אבל אפשר לעלות את הליבה ל775 בלבד ?? קצת תמונות http://eliad.org/viewer.php?id=1295966038.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295975763.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295934140.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295982476.jpg
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף בין השניים. מיועד למשחקים כבדים בהגדרות מקסימליות שירוצו על רזולוציה 1280:1024 ואם יקנה מסך בעתיד, על הרזולוציה 1600:1200. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די מעפן... עכשיו, יש לי תקציב ואני רוצה לשדרג אותו בדרך הכי טובה כדי שיריץ לי ת'משחקים הכי חדשים בצורה הכי טובה שאפשר... יש לי מחשב Amd Athlon xp 2600+ עם 512 ראם (שני סטיקים אני חושב)... התקציב שלי הוא בערך 1400 - 1600 שקל... אני חשבתי לעשות לו אוברקלוק, לקנות מערכת קירור... להוסיף ראם ולקנות כרטיס מסך... מה דעתכם ומה כדאי לי לקנות? תודה מראש, דעתכם מאוד חשובה
-
- 42 תגובות
- 2.1k צפיות
-