כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הכרטיס מסך נתקע לי במשחקים ולפעמים יוצא..הדרייבר שלו די מעודכן אבל אני תמיד מוריד מהחברה שלו HIS דרייברים ולא מATI האם להוריד מATI מכיוון שהיא משחררת רק דרייברים בדוקים ומורשים או שאפשרי להוריד מאתר היצרן של הכרטיס הגרפי כפי שעשיתי עד כה??? אודה לתשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .
-
לא רק הנשיא האמריקאי צריך להתמודד עם הפצתן של ידיעות שגויות ברחבי העולם - גם מפתחות של כרטיסי מסך אינן חסינות לתופעה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס טלויזיה חיצוני באיכות גבוהה שיחובר למסך מחשב ללא מחשב. אני שוקל שתי מערכות AVerTV Box 9 של חברת AVerMedia או Grand POP 1280S של חברת Grandtech. לשניהם תכונות דומות, לזה האחרון רמקול פנימי, מחיר כמעט זהה. האם יש למישהו מידע נוסף על איכות המוצר, החברה שיעזור לי לקבל החלטה? האם ישנם מוצרים אחרים מתחרים בשוק?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חיתוך משולש ייחודי ומקום עבור 12 שבבי זכרון מכל צד ממתינים בגרסת ה-Founders Edition של NVIDIA עבור כרטיס הדגל הגראפי הטרי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
"Leadtek 4600 128Mb" עולה 1660 שח בעוד שהכרטיס של MSI עולה 400 שח יותר כ-2000 שח, ABIT עולה כבר 2200 שח יש סיבה להבדלים הללו?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום אנחנו מתקונים לקנות טלויזיה של loewe אנחנו מתלבטים בין הxelos sl 37 לבין ה aconda 9381 עכשיו בהנכנה שהטלויזיה תזכה לראות hdtv איזה טלויזיה איכות יותר טוב וכדי שתקבלו פרטים הינה קישורים http://www.loewe-uk.com/download/pis/Xelos_SL37HD_en.pdf http://www.loewe-uk.com/download/pis/Aconda_9381HD_en.pdf ענה תענו מהר כי כל הדבר הזה יסגר ביום ראשון ולא משנה המחיר אני צריך לדעת איזה יותר טובה לhd בבקשה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
בקרוב בישראל? אולי רק בהדרגה. מחירי חלק כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 50 של NVIDIA מקבלים ירידות נאות ברחבי אירופה במקביל לגידול במלאי הזמין והיצע סוגי הדגמיםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.maximumpc.com/article/videocard_image_quality_shootout?page=0%2C0
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום רב לכם... יש לי מסך שאחריי 7 שנים התפגר :\ .אקיצר אני צריך הצעות למסכים עד ל1500 מקסימום(ובלי חריגות) ואם אפשר פחות מ1500.המסך הוא בעיקרון לגיימינג ועבודה משרדית.לא משנה לי אם זה מסך LCD או CRT בתנאי שיעמוד בדרישה של המחיר...אם זה אפשרי הייתי רוצה לשמוע הצעה של CRT אחד ואחד LCD. עוד דבר....הייתי רוצה שהמסכים יהיו או מKSP או מפנדס........ תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כרגע איזה כרטיס מסך חדש לקנות שיריץ לי משחקים על איכות גבוהה, וגם שיהיה מהיר לעבודות ב SKETCHUP ורינדורים. כרגע יש לי את הכרטיס מסך : gigabyte 6850 hd ואני מתלבט אם לקנות את ה ASUS GTX670. המערכת שלי : אני מריץ על הרזולוציה 1680x1050 מעבד - AMD PHENOM II X4 965 לוח אם - GA-890GPA-UD3H ראם - 12 גיגה. האם כדאי להשקיע 2200 ש"ח על ה GTX 670?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מפרט : e8400 EP43-ds3l BFG GTX 285 Kingstone 4G CL 4 Corsair 550w קיצר עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 כמה פעמים : ואני מקבל 14200.. זה הגיוני? ראיתי אנשים שמקבלים מעל 15 עם 4870 ..
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי GTX750, אין לו את היציאה שאני צריך. המסך שיש לי זה LG ענתיקה בלי HD. יש טעם לחבר כרטיס מסך אם היציאה של התצוגה שאני משתמש בה היא OnBoard? ואם כן איך אני מגדיר את זה בביוס. לוח אם ASUS H81-MA.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ברצוני להסיר דרייבר לכרטיס שלי בדרך בטוחה. אני מעלה שאלה זו בעקבות נסיון לא כל כך מוצלח בפעם האחרונה, שהסרתי דרך "הוספה או הסרה" אני יודע שיש תוכנות יעודיות על מנת להסיר בביטחה את הדרייבר. הורדתי תוכנה חינמית בשם - PCprosetup האם התוכנה מומלצת או שיש תוכנה עדיפה?. אשמח לקבל תגובות...(מיפרט בצד).
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה460 אבל חשוב לי שלא יהיה רק גוף קירור על המעבד אלא גם על הזכרונות לא ברור לי אם כל הכרטיסים האלה שמגיעים סגורים עם מכסה מה יש מתחת האם גם הזכרונות מקוררים ??. כמו כן עוד שאלה האם כשהזכרונות מקוררים זה תמיד אומר שיש עליהם את הפאדים האלה שלא ברור לי איך הם מעבירים חום חשוב לי שלא יהיו משום שלאחר תקופה כשאני ארצה להחליף משחה ולנקות אז לא מתאים לי להתעסק עם הפאדים האלה איזה 460 יש כזה כמו שתארתי ? אני קונה באירופה אז לא חשוב הדגמים שמגיעים רק לישראל
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
ליבה חדשה ומחיר צנוע במיוחד מצפים לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות. 1. 9800gx2 VS 280GTX?? http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=1 2. יש מס' גירסאות מומהרות של ה 9800GX2 מהיא הגירסה הכי מומהרת שנמקרת בארץ????
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסף עדיף ספייר 7950 דגם OC של 900 מה"צ לליבה או גיגהבייט 660 טיטניום OC לרזולוציה עד 19XX@1080
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי את ה GTX460 גרסת I-Chill , כאשר אני משחק NFS:hot persiut 2 בהגדרות הכי גבוהות ב 1680X1050 במסך 22" לא רואים את המשחק הכי יפה.. יש ארטפקטים במהלך המשחק , גיליתי שהכרטיס מגיע ל 70מעלות (במאמץ מלא) שזה כנראה יותר מידי... איך זה יכול להיות שמשחק כזה מקשה על כרטיס כזה?? (כאשר חיברתי את הכרטיס ליחידת קירור נפרדת שבניתי הוא הגיע ל 48 מעלות במאמץ מלא והמשחק רץ יפה וחלק..) הכרטיס ללא OC , איך זה שהוא לא עומד בדרישות המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-