עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תקשיבו, יש לי את הכרטיס מסך GAINWARD 6600GT כבר במשך שנה ו4 חודשים ,הוים שניסיתי להפעיל את המחשב לא הייתה שום תצוגה והמחשב היה דלוק ועבד, כיביתי אותו,ניקיתי אותו והוא עבד,יש לי ספק גנרי 500W , ישלי מה לדאוג? כי גם יום קודם שמעתי צפצופים כלשהם מהמחשב.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  2. Started by NJorl,

אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI

3. אני שואל כי כל מה שאני רואה בכרטיסים החדשים זה עוד ליבה, עוד כוח עיבוד שבא ביחס ישר לצריכת החשמל וזולל אותו כמו חיה טורפת. וזה עוד לפני שבכלל ששמענו על זה שהם משווים מחירים ביניהם כדי ששתיהן ירוויחו.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by saarxee,

איך הוא מבחינת ביצועים? חזק? האם הוא חזק מ-GTX660TI ו-HD7950? איך הוא ילך עם I3 2100? תודה.

6. בלי נדר השבוע אני כנראה הולך לקנות מחשב סוף סוף מכיוון שהמפרט של המחשב שלי עדיין לא גמור הייתי שמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס מסך איכותי בשבילי הדרישות מהמחשב העתידי יהיו בעיקר משחקים כבדים של יריות ומשחקי ספורט שמה שהכי קובע שם בשבילי זאת האיכות התקציב שלי למחשב עצמו הוא: 5000-6000 ש''ח בתקציב הזה תפרישו כמה שצריך בשביל שיהיה לי כרטיס מסך ברמה גבוהה לפני כמה שנים קניתי מחשב והחלפתי פעמיים כרטיס מסך שהחדש (לפני שנה) לא מעלה לי תמשחקים החדשים של 2009 בגלל זה אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך בשביל לא להתאכזב שוב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=428847.0 זה הדיון שפתחתי בשביל להרכיב מפרט טכני אם זה יעזור לכם איכשהו. תודה רבה לעוזרים!!

7. Started by idodos,

לנעול

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת עם המפרט שלי מספיק טוב לכרטיס מסך הכי חדשים שיש היום בשוק כמו HD4870 ו GTX260...ואם המפרט שלי יהיה מספיק טוב גם לכרטיסים שיצאו בעתיד הקרוב?...נגיד הסדרה הבאה של NVIDIA. כי אולי אני ירצה לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש ואת מה שיש לי עכשיו[אני יודע שהוא טוב!] אני יתן לאחי. דרך אגב, מתי יוצאת הסדרה הבאה של NVIDIA או של ATI?... זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: Nvidia 8800GTS 320MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: 3580MB DDR2 800MHz CL5 מארז: GIGABYTE TRITON 180 TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-AX1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT…

9. שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…

10. יש במקרן יציאת Sוידאו, וגם במחשב, אפשר לחבר אותם בכבל Sוידאו? יש הבדל באיכות מVGA? מה ההבדל מכבל VGA? תודהה!

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

מקריאת נתוני הכרטיסים הם לא מתאימים לכל הלוחות(לשלי כן מתאים),אבל לא מתאימים ל-Asus Striker. יש מצב כזה שכרטיס לא מתאים ללוח עם PCX/SLI?מסויים ולאחר כן? עריכה:סליחה,שכחתי לצרף את הלינק לכרטיס של XFX,ואז רואים את ה-Motherboard Compatibility http://www.nvidia.com/content/geforce_gx2_sbios/us.asp

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. Started by itay_izra,

פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 300 השימושים העיקריים מהכרטיס משחקים , חיבור הכרטיס לטלוזיה HD חנות: אייבורי מפרט המחשב: מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte כרטיס מסך נוכחי: Readon x1950 pro ספק: hyper hpu 4s425-xx מסך: מסך מחשב Philips דגם 202E2SB גודל ''20 ניגודיות 1:500,000 DCR זמן תגובה 5ms גודל מסך Wideו"20 Size רזולוציה Resolution 1,600 x 900 גודל נקודה Pixel Pitch 0.277 x 0.277mm בהירות Brightness 250cd/m² ניגודיות Contrast Ratio 1:500,000 DCR זמן תגובה Response Time 5ms חיבור Connectors D-Sub, DVI ראיתי כמה כרטיסים ... תמליצו לי מה כדאי: Gigabyte AMD Radeon HD 6450 1024MB DDR3 כרטיס מסך Gigabyte דגם Radeon HD 6450 1024MB GV-R645OC-1GI 270 ₪₪ Sapphire AMD Ra…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by heilper,

הכרטיס 3DBLASTER של קריאטייב עם 32 מ"ב DDR ן 4 צינורות עיבוד כיאה ל GF2 GTS עולה בפלונטר 327 ש"ח מה דעתכם? שווה עוגיה?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  14. כלומר, האם הכרטיסים יכולים להיות שונים מבחינת מעבד(של ATI)? מבחינת יצרן? האם זה מצריך תוכנה מיוחדת או שהדרייברים הרגילים יודעים לזהות זאת? תודה. עריכה: הבנתי שניתן רק מאותה סדרה, ניתן למחוק. תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by xgamer,

שלום, יש לי את המחשב הנייד המצויין. יש לו כרטיס מסך INTEL GMA 4500. יש לו רק יציאת VGA, בחיפוש אחר ממיר VGA TO RCA (שחייב להיות אקטיבי), מצאתי מתאם VGA TO RCA ברמת החיווט, שצריך להגדיר ביציאה שעובדים עם COMPOSITE. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולאמת את העניין, ספציפית לדגם של המחשב שלי, בתוכנה לא ראיתי משהו שקשור לזה, אולי רק שאני אחבר את הכבל הספציפי הזה? תודה רבה. זה הכבל: http://cgi.ebay.com/VGA-to-TV-S-Video-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ280294362158QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item280294362158&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by shareall123,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש CORE DOU E6750 לוח אם GIGABYTE P35 כרטיס מסך LEADTEK 8800 GTS 320MB לפני כמה ימים, המחשב שלי הפסיק לזהות את חיבור ה S VIDEO כשאני מחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך. בדקתי את זה ביציאה אחרת בטלוויזיה, לא עזר, בדקתי בטלוויזיה אחרת, לא עזר, החלפתי כבלים, לא עזר, עידכנתי דרייברים, גם לא עזר, שיחזרתי את המחשב למועדים שונים...גם לא עזר... מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שכרטיס מסך כ"כ יקר נדפק אחרי חצי שנה (תדירות השימוש בחיבור הזה לא גדולה אצלי...)??? הבעיה שכדי לבדוק את זה אני צריך לשלוח את הכרטיס לחנות שממנה רכשתי את המחשב והם יעבירו את הכרטיס ליבואן..... בחישוב פשוט, אני מקרקע את המחשב ל 21 יום לפחות....(משום מה הם אומרים שהיבואן לא יקבל לקוח…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. התקציב שלי הוא 1000-1500 שקל אני לא גיימר כבד אבל גם רוצה משהו שיעבוד טוב 60 פרמים זה מספיק לי לא מאלה שמחפשים 200-300 , אבל גם שלא יפול ב 1% וב 0.1% שלא יהיו נפילות שאני לא אקבל 60 פרמים ונפילות לכיוון 10-20 ב 1% עכשיו אני יודע שיש לכרטיס רק 8 גיגה אבל ראיתי בנצמרק של 3060 12GB מול ה 5060 8 גיגה וה 5060 השאיר לו אבק גם ב 1080 וגם ב 1440P , יש לי כמה אפשרויות בסכומים האלה 1000-1500 : RTX 5060 8GB או RX 6090 XT 8GB או RTX 3060 12GB או RTX 5050 8GB או RX7600 8GB לא מצאתי משהו אחר בסכומים האלה ה RX 6800 XT נראה משהו טוב אבל אני מאמין שכרטיס חדש כזה אם נמצא עולה 2000 שקל אבל הוא תומך גם 1080 גם 2K גם 4K . בסכומים האלה על מה כדאי ללכת ? ראיתי דווקא באמזון שהכרטיס RTX 5060 8GB …

18. ברשותי מחשב של IBM ואין לי יציאת TV-OUT, כלומר אין לי יציאת S-VIDEO. יש דרך בכל זאת לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה. היציאות שיש לי זה USB, מיקרופון ואוזניות, יציאה למסך DVI (אני חושב, זה 15 פינים אבל הם לא מסודרים אחד מעל השני) ויציאה למדפסת (21 פינים). ראיתי בלמיר שיש מתאם בין 21 פינים לS-VIDEO אבל אני לא בטוח שהוא טוב. הנה המוצר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=436 הנה מוצר דומה אבל הוא על אותו עיקרון ויש לו תמונה והסבר יותר מפורט http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=247 בבקשה תעזרו לי. ובבקשה אל תמחקו לי את ההודעה בגלל שפיסרמתי חנויות. אני יודע שזה עבירה על החוק אבל אני לא יכול להראות את המוצר אחרת. אם אתם יכולים להראות בשבילי את המוצר אחרת בבקשה תעשו א…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. הורדתי ת'דרייבר של כל הכרטיס עצמו מהאתר של החברה PowerColor וזה לא מתקין לי רשום לי זוהה חומרה חדשה USB Recciver והוא לא מתקין למישהו יש פיתרון ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by yarindav,

האם מותר לי להתקין דרייבר חדש על ישן? זתומרת בלי למחוק את הקודם, אלא פשוט להתקין ישר את החדש.. זה עושה בעיות כלשהן? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by Tomerm,

לאחר קריאה ומס' שאלות בפורום בנושא לקנית כרטיס מסך חדש, בשעה טובה מוצלחת (ובמסגרת התקציב הנכון) קניתי R9600 pro ulta שעובד יופי. אז תודה רבה על התמיכה והתשובות המקצועיות. תומר

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by חובב,

אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. שלום, לא הצלחתי למצוא מדריך שדרכו אני קובע נגיד כשהטמפ' של הכרטיס מסך מעל 65 מעלות אז שהמאוור יהיה ב 80% וכד'.. דרך RIVATUNER אין מדריך עדכני ל גרסא 2.24.. ולא הצלחתי דרך NVIDIA.. יש למישהו מדרייך עדכני שעובד..?? דרך אגב הכרטיס זה 9800GT 1GB תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  24. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.