כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
מי שלא מכיר, FXAA היא שיטת Antialiasing חדשה של nVidia, מבוססת post-processing, היא המקבילה ל-MLAA של AMD, כאשר בגדול הייתרונות על MLAA הן איכות עדיפה, ביצועים עדיפים וללא הגבלת חומרה (רץ גם עם AMD וגם עם NVIDIA). אל מול MSAA רובינו כבר יודעים שישנן חסרונות ויתרונות. אבל לצורך העניין, כשאני מפעיל FXAA זה עולה לי בכ-1FPS. ז"א לא פוגע בביצועים באופן מורגש. השוואה בין FXAA ל-MLAA http://www.hardocp.com/article/2011/07/18/nvidias_new_fxaa_antialiasing_technology/4 האפשרות להכריח FXAA היא נסיונית וחבוייה בדריבר של nVidia (ניתן לפתוח אותה עם registry tweak או להשתמש דרך NV Inspector), אך כרגע האפשרות פועלת עם OpenGL בלבד. הרבה אנשים ממתינים שאנוידיה יוסיפו את הפיצ'ר המוגמר בדר…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי pIII 733 mhz עם כרטיס שעבר זמנו (voodoo 3 3000) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיעבוד כמו שצריך עם תקציב של עד 500 שקל יש המלצות?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש תקציב עד 750 ש"ח (לא9600).
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אז אני התייאשתי מה460GTX ואולי לצערי גם מNVIDIA. מאוד איכזבו אותי עם הCRASHים שלהם מול הWIN7 - שעד היום אין לי מושג למה הם קורים. בכל מקרה, החלטתי שאני רוצה להחליף - לעוף מהם. אולי אפילו לשקול מעבר לATI ולנסות את מזלי שם. אני צלם וHigh end User במחשבים. חשובים לי ביותר ביצועים ובמיוחד ביצועים גרפיים חלקים, מהירים וללא זיופים! כולל עריכות כבדות בפוטושופ ומשחקי מחשב ברמת רזולוציה גבוהה וצפייה בסרטי FULL HD וסביבת עבודה בFULL HD. (אני עם מסך של DELL 2311) המערכת שלי היא : INTEL I7 870 8GM RAM GIGABYTE P55-UD2 1TB BLACK WD 525 ENERMAX PRO82+ Windows 7-64BIT ultimate והכ.מסך שברצוני להחליף 460GTX עם DDR5 1GB. ראיתי את הכרטיסים : ATI HD5770 HD5870 HD6870 (שקצת חורג מהמחיר,…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש פה את המדריך שראול כתב אבל רובם pciex ולי שי AGP לצערי אבל תודה בכל מקרה אז ככה לי יש:P4 3GH 2GH GAIL לוח של ASUS P4P 800E DLUX כרטיס ATI 9600XT 256 MB א.עם שווה לי להחליף (להחליף לכרטיס עד 1300 שקל) ב.עם כן איזה? ג.איך הכרטיס 800X GTO או 6800XT ומה עדיף ד.עם יש הצעות אחרות (כסף עד 1200 לא בעייה ולהחליף מחשב רק בשנה הבאה) תודה :s05:
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, לצערי הרב כנראה שהכרטיס שלי הלך לעולמו (9700PRO) ועכשיו אני תקוע עם ג'יפה 2 :-[ אני מחפש כרטיס מסך לתושבת הAGP בתקציב של עד 1000 ש"ח לפי מה שהבנתי האופציה הטובה ביותר היא ה6600GT אחרי שהבנתי כבר שאת ה6800 לא ניתן להשיג בתקציב הזה. חשוב לי שהכרטיס החדש יהיה לפחות ברמת ביצועים של הקודם וכמובן שעדיף שיהיה טוב יותר והבנתי שה6600GT טוב יותר? בכל מקרה כל הצעות רלוונטיות יתקבלו בברכה, תודה רבה מראש.
-
- 40 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב עם מעבד E6750: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30784 נשרף לו הכרטיס מסך והוא רוצה לקנות חדש, אז חשבתי שאולי אני יביא לו את הכרטיס מסך שלי 260GTX Super OverClocked: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3183#sp ואז בעצם אני יקנה כרטיס מסך חדש למחשב שלי (נניח 460gtx). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם ה-260 SO עם ה-E6750 ייצור "צוואר בקבוק" בביצועים וכמה זה משמעותי? משחקים כמו Crysis, Bad Company 2 וכדומה על המחשב שלי הנוכחי (i5 750, 260SO) אני מריץ בכיף ועל איכות טובה, האם גם המחשב שלו יוכל לעשות זאת (על 1600x900)?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התלבטות קשה: או Twintech 260GTX XT 216SP עם קירור Accelero XTREME... (פשוט קירור מטורף אבל יכול גם להיות מאוד שקט). עולה 1185 שקל. או GAINWARD GTX275 עם קירור מיוחד של החברה. הקירור דיי רועש ועושה רושם שאי-אפשר לכוון את מהירות המאווררים... (אני לא בטוח ב-100% בזה! אני אשמח אם תפריחו\תאשרו). עולה 1440 שקל. או GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 216SP עם אותו קירור כמו זה שמעליו. עולה 1000 שקל. אני חושב ש-GTX275 לא משתלם אבל לא כדאי להתפשר על שקט וקירור איכותי... לכן אני חושב שהכי כדאי זה ה-Twintech 260GTX XT עם ה-Accelero XTREME... מה אתם אומרים? אני צריך שתחזקו את דעתי או תשנו אותה לטובה! תודה רבה חבר'ה!!! עריכה: חשוב לציין שאם יש לכם הצעות נוספות של כרטיסים ב…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדיוק מרכיב מפרט להורים שלי שזקוקים למחשב חדש כבר הרבה זמן ואז עלתה בראשי מזימה. לשים להם כרטיס מסך נחמד יותר ממה שתכננתי , לקחת אותו בשבילי ולתת להם את ה 8800GTS 320MB ששירת אותי נאמנה בשנים האחרונות. בכל מקרה הייתי שם להם כרטיס מסך סביר (אחותי משחקת מידי פעם) בסביבות ה 400 שקל לכן אני רוצה להשקיע עוד קצת ולהשתדרג. קראתי בשעה האחרונה בפורום ונכנסתי יותר לעניינים אך בכל זאת אין בידי תשובה חד משמעית כמה הבדל אני ארגיש בביצועים, במידה ואני אקח 4830 או 9800GT. אשמח לעזרה.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה אני חושב לקנות אותו אם אתם מכירים מסך יותר טוב תגידו לי בבקשה אני רוצה גם דיעה ממישהו שיש לו את המסך הזה תודה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם SVIDEO מעבירה סאונד (מכרטיס מסך לטלוויזיה)? אם כן - האם יש בעיה מיוחדת עם היציאה הזאת? המתאם בין SVIDEO לCOMPOSITE הוא טוב? אם לא - איך זה הגיוני שיש מתאם בין SVIDEO ל3 הכבלים הצבעוניים (שכוללים סאונד)?
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
-
הי, יש לי את המערכת הבאה: I5 4590 10GB DDR3 לוח אם עם ציפסט B85 https://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty b85 Killer/ ספק כוח S12G-550 -Seasonic *אני לא מתכנן לשדרג שילוש בשנתיים-שלוש הקרובות (להוסיף זיכרון עומד על הפרק) עד היום הצלחתי לשרוד עם HD5850 שאוטוטו חוגג ברמצווה, ולאחר שנתקעתי בבית לתקופה הקרובה נראה שהגיע הזמן לשדרג. הרכישה היא מחו"ל, תקציב של 400$~ לפני מיסים, מה שמאפשר להכניס RTX 2070 , RX5700 XT מסך- כרגע על 25", בעתיד הקרוב המערכת תעבור לסלון ויוחלף בטלוויזיה סביב ה65". אין משחק ספציפי שאליו אני מכוון. השאלה שלי אם כדאי לי להשקיע באחד הכרטיסים למעלה עם המערכת שיש לי? או לרכוש כרטיס בינוני י…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי שהכרטיס הנ"ל נמכר ב KSP ב 555 ש"ח. אני כמעט ולא משחק ויש לי מסך 1080p בלבד. לכן חשבתי על הדגם הזה בתקציב נמוך יחסית. ראיתי גם שאין כמעט הבדל בינו לבין גרסת ה 4GB. מתלבט לפני קניה. לא נראה שיש אלטרנטיבות באותו המחיר. נ.ב- אני כרגע עם core i3-4160 16gb וכרטיס Onboard :) דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז מה בדיוק תכלול מכונת המשחקים העתידנית של AMD, שמבטיחה לכם משחקיות חלקה של 60 פריימים בשנייה ומעלה בכל מצב ב-4K? הפרטים מתחילים לצוץ ברשת, והם מפתיעים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-quantum/
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון כי אני חדש פה ושמעתי דברים טובים על האתר בדיוק קניתי מחשב חדש עם שתי כרטיסי מסך 560 ויש לי בעיות של אף פי אס במשחקים כמו למשל קרייסיס 2 על דיירקסט 11 בכל מני מקומות יש טיפה נפילה של אף פי אס ובמטרו גם בכל המקומות עם התאורה האף פי אס בריצפה וזה על AAA ולא על 4A וכמובן בלי פיזיקס.אפילו בקרייסיס 1 ובקרייסיס ווארהאד יש נפילות ממש מוגזמות של אף פי אס וראיתי בguru3d בדיקות והמשחקים האלה אמורים לטוס עם שתי כרטיסי מסך כאלה. קינפגתי הכל כמו שצריך ואני פשוט מתחרפן פה מה הבעיה,אם יש מישהו שיכול לעזור לי שאני יהיה קצת רגוע זה יהיה מצויין
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי קראתי בהרבה פורומים, עשיתי הרבה וכו'. נתחיל מהדברים הטובים. הכרטיס הזה גם בבודד, יכול בעזרת קצת OC להתחרות עם כל 280GTX בשוק!! זה כמו שהוא חזק! (אני אפילו לא מדבר על OC עם קירור מים ולעלות מתחים, משהו רגיל שכל אחד יכול לעשות בבית) זה הדברים הבאים שאתם צריכים לדעת: 1) לעשות FLASH לBIOS, כאשר הBIOS הטוב ביותר בשוק (ניתן למצוא אותו בהורדות בפורומים בחול) זה הASUS TOP אשר מכיל כבר פרופיל מאוררים מעולה (גם שקט וגם קריר מאוד, הכרטיס יושב לי במנוחה על 50 ובעבודה על 70 ומשהו גג ביום חם) הBIOS הזה כולל כבר OC די רציני, מעביר את הCORE מ750 ל815 !! ואת הזכרונות מ900 ל925 (אבל זה פי 4 כדי זה DDR5 כלומר מ3600 ל3800) 2) אתם יכולים לעשות עוד העלת מהירות לCORE, זה מאוד ת…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, ניסיתי לחבר השבוע את מסך ה32" שלי למחשב בחדר. (טלויזיה 32A3500 של טושיבה, כרטיס מסך 8800 ניוידיה, כאבל DVI ל HDMI) בהתחלה ניסיתי לחבר רק את הLCD כצג בודד. זה לא הלך. אח"כ הלכתי על האופציה של 2 המסכים היחד (מסך CRT שמתחבר עם כאבל רגיל של 15 פינים ומתאם לDVI). וברוב טיפשותי בחרתי באופציה של 2 מסכים שעובדים כמסך רחב אחד. עכשיו אני תקוע במצב שאין לי תצוגה באף אחד מהצגים, ואני לא יכול לסדר את ההגדרות של הכרטיס מסך כי אני פשוט לא רואה ??? מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לחזור לברירת מחדל של מערכת ההפעלה? לראות שוב בCRT... אני חייב לציין שבLCD אני רואה תצוגה של המחשב בהתחלה (BIOS והכל) עד שמגיע השלב של הלוג און לויינדווס. אני עובד עם XP. תודה מראש, מקווה שתבינו ותוכלו לעזור…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-