כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
התקציב הוא עד 1000 ואני רוצה כרטיס מסך חדש, רזולוציית המסך שלי היא 1680*1050 המפרט שלי הוא מעבד E8400 לוח אם GA-EP45-DS3R 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4870 512MB ספק כוח CORSAIR VX550W מארז ANTEC P180 המחשב די ישן אבל עובד טוב ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע אבל כשאני כן אחליף אני רוצה להישאר עם הכרטיס מסך הזה ה7950 עולה 750 ואת ה380 בגרסת 2GB ראיתי בKSP ב940 מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: E8400 @ 3.6 4 Giga DDR2 Gigabyte Ep43 - DS3L Sapphire Radeon HD 5870 1GB GDDR5 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. Seasonic Silver Power 500W חשבתי למכור את כרטיס המסך ולשדרג אותו ל NVIDIA GTX580 או ל Radeon 7950. השאלה שלי היא האם הספק מספיק כדי להחזיק את כרטיס המסך והאם אני באמת אראה שיפור במשחקים או שיהיה לי צוואר בקבוק גדול בגלל המעבד? אני בעיקר משחק ב Battlefiled 3.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי גם מסך וגם כרטיס מסך חדשים : Gainward GS GTX 1080 DELL S2716DG QHD 144hz (יש לי מעבד i7-3770K ב 4.4ghz) בנתיים שיחקתי קצת והרצתי time spy (יצא 6700) בלי OC הכרטיס מגיע ל 2025 מהירות ליבה. OVERWTCH שרץ לי על אולטרה עד עכשיו רק על EPIC ונראה הרבה יותר טוב וחד. rise of tomb raider נראה מעולה. no man's sky עדיין רץ קקה, אולי צריך לבטל את הGSYNC אבל לא היה לי זמן לבדוק. נקנה מפלונטר. מומלץ, הזמנתי ביום ראשון וסופק אלי לעבודה ביום שלישי. אפילו בלי לדבר איתם, הכל דרך האתר. נשחק עם זה יותר בסופ"ש !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים . אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי . מפרט טכני למחשב שלי . לוח אם asus z170-A מעבד I5 6600K זיכרונות 8X2 G.SKIIL כרטיס מסך 960 GTX 4G G1 ספק כוח 750 W תקציב לכרטיס מסך חדש 1000 שח . אשמח לעזרה לאיזה כרטיס מסך לשדרג . תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
דור ה-Radeon RX 500 נחשף באופן כמעט מלא, ימים ספורים לפני ההשקה המעשית לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, בעקבות חיפושי אחר חלקים למחשב חדש, הגעתי להתלבטות בין שני כרטיסים: X800 GTO2 vs 6800GS כמובן שמתוכנן OC. לפי מה שאני רואה לא ממש קשה לפתוח את ה GTO2 ל X800XL ולהמהיר אותו לרמה של x850 XT PE שאין מה לעשות- מנצח את ה 6800GS בהפרש לא קטן. ככה שמבחינת ביצועים- אין לי ספק שאני מעדיף את ה GTO. השאלה היא עד כמה אני צריך להתחשב ב SM3. חיפשתי השוואות- אך מצאתי רק השוואה ב AOE 3 (האמת- יש הבדל באיכות). למישהו יש עוד השוואות בינהם? או משהו להגיד? תודה
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…
-
יש לי מחשב די מעפן: מעבד 3GHz אינטל לוח אם ASUS P4C800 זיכרון 1GB Dual Channel OCZ ספק כוח חלש 380W של חברה לא מוכרת... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. החיבור שלי הוא AGP. מצאתי שלושה כרטיסים שיכולים לעשות את העבודה (אני חושב) ל-3 שנים הקרובות: 1. Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 עולה 353 ש"ח http://tms.co.il/product/3648 2. SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 עולה 395 ש"ח (ב KSP לא בלינק הזה) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4126 הבעיה שנגמר להם במלאי ולא יודע מתי יהיה להם אותו, חוץ מזה שאני ממש לא בטוח שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. 3. AGP GeForce 7600 GS 512 Mb DDRII מצאתי יד שניה עולה 350 ש"ח. התקציב הוא עד 400 ש"ח (גג!!!) אם יש לכם כרטיסים יותר טובים ל…
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה משיגים את הכרטיס הזה? איפה יש אותו במלאי?? אני מדבר על זה שיש באתר של KSP עם הקירור המיוחד ויציאת הHDMI לKSP אין אותו במלאי.. למי יש? :s05: תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
התלבטות חזקה בין שני הכרטיסים , ראיתי שה 9600XT הוא יותר מהיר ויש לו יותר זיכרון אבל יש לו רק 4 צינורות והוא 128ביט לעומת זאת ה 9800 פרו שיש לו 8 צינורות והוא 256 ביט הוא יותר איטי ויש לו פחות זיכרון נ.ב הכוונה ביותר איטי היא בליבה של הצ'יפסט. נ.ב 2. אני לא מתכוון לעשות O.C עם הכרטיס
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה לקנות את ה8600 כאשר ה 2600XT עולה פחות הנה כאן ב- ש"ח 603 (http://www.skypc.co.il/pl_product~37455~8~0.htm) ומציג ביצועים גבוהים בצורה משמעותית מה8600 (לפכות במבחנים בTOMSHARDWARE), שלא לדבר על HDMI וVIVO למה במפרטים ה-2600 נעדר?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פעם זה עבד לי מצויין, בזמן האחרון. לא ברור לי למה. הסט-אפ שלי הוא כזה: כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti עם חיבור DVI VGA HDMI. המסך הראשי (23 אינץ') מחובר עם DVI הטלוויזיה(32 אינץ') מחוברת עם HDMI ב"רגיל" הסידור הוא extend כאשר השולחן עבודה הראשי הוא במסך הראשי, ובטלוויזיה יש בד"כ איזה וידיאו שמתנגן(סרט/סדרה וכד') ששותפה שלי רואה. כשאנחנו רוצים לשחק קו-אופ או משהו דומה אני עושה clone/duplicate כך ששני המסכים יציגו אותו דבר. הבעיה היא, כאמור בכותרת, שהטלוויזיה כל כמה שניות/דקות (לא הצלחתי למצוא תבנית) פשוט מהבהבת שחור כאילו היא נכבת ואחרי שנייה נדלקת. חיפוש בגוגל לא העלה דברים מעניינים מדי, בעיקר כל מיני דברים שעוד קשורים לדרייברים ישנים שהיו איתם בעיות(הדרייבר שלי הוא…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחיר של ה5850 הוא 712 ש"ח http://skypc.co.il/pl_product~9S5850G1X~8~0.htm והמחיר של ה6850 הוא 790 ש"ח http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=11135 יש לי שתי שאלות: האם זה שה6850 יותר "חדש" לעומת ה5850 ישפיע בצורה כולשהי בעתיד? (משחקים בDX11שלא יתמכו ב5850, דרייברים שיתאימו ל6850 ולא ל5850), במידה וכן האם ההשפעה תהייה קריטית? והאם הספק seasonic S12II 430Wיתאים\ יחזיק את ה5850?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהמפרט שלו : jsp-tech ezcool Intel 300w E5200 מסך 21" ואני צריך לו כרטיס מסך מתאים ב 350 ש"ח לאחר חריגה ... אין אפשרות לקנות שום דבר חדש רק כרטיס מסך מתאים ... תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, שמי רון, אני לחלוטין לא מתמצא בתחום של כרטיסי גרפיקה ויש לי פנטיום III 1000. אני מעונין בכרטיס מסך שיוכל להריץ לי את GTA S.A בסך הכל ותהיה לי אופציה לTVOUT שכן המחשב גם משמש כ-HTPC. התקציב נע סביב ה-600 ש"ח כשכרטיסים שהם יד שניה באים בחשבון [וכמובן שגם חדשים] - לכן השאלה שלי - ראית שניתן להשיג סביב הסכום הזה את הכרטיסים הבאים : RADEON 9800 PRO NVIDIA 5900 ULTRA וגם NVIDIA 6600LE \ SE אשמח לשמוע מה דעתכם על הכרטיסים המוצעים, מה מהם הוא המשתלם ביותר ויתאים לי למחשב, ומי מהם יהיה גם מסוגל להריץ לי את המשחק שציינתי למעלה. אם למישהו יש רעיונות טובים יותר - גם אשמח ללומד תודה מראש לעונים רון.
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האות ניתן, המגבלה הוסרה - וביקורות עבור כרטיסי ה-GeForce RTX 2080 ו-GeForce RTX 2080 Ti הציפו את הרשת בבת אחת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי לי מעבד חדש,לוח אם חדש ועוד זכרון למחשב... מאז זה נראה כאילו המסך לא מצליח להריץ גרפיקות טובות... אני מדליק משחק חלש יחסית בגרפיקות וכשאני מעביר לגרפיקות להכי גבוהות זה כאילו המחשב קורס... רשום לי על מהסך No signal input ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב עם הכפתור.. ואם אני מדליק די כבד ואני שם על האיכות הכי טובה (עוד לא ניסיתי על בינונית או נמוכה) אני משחק בלי שום תקיעות ובלי כלום ופתאום רואה פסים על המסך אבל אני עדיין יכול לשמוע את הדברים שעשו רעש במחשב כמו סקייפ או מוסיקה.. יש לי מסך די ישן: Chimei 22QD ואני משתמש בכבל DVI זה קשור למסך? למה זה קשור? יש לי מפרט מאוד חזק אז זה לא קשור אליו.. אממ ואם כבר אני מגיב פה אז יש לי עוד בעיה במסך אחר וחשבתי כבר לש…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
9600 gt או 8800gt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 מי הכרטיס הכי חזק למישחקים? ממי אני יקבל ביצועים יותר טובים? ומי יחזיק לי יותר זמן למישחקים 700 שקל לא יותר e7200 p35 2 gb 500w
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-