כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את ה280X המזדקן שלי, כל הזמן יש לי קפיצות במסך. מצ"ב המפרט שלי: I5 4590 8 GB DDR3 H97 -HD3 גיגהבייט 520 SEASONIC BENQ 24 איזה כרטיס מסך אוכל לקנות במחיר 600-700 ש"ח בערך אשר יספק לי ביצועים יותר מסבירים? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
לתקופה הקרובה חשבתי להשכיר כרטיס מסך באינטרנט במקום לקנו תתמחשב יקר יש אפשרות כזאת עם אתר בטוח שעושה דבר כזה באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני רוצה לשים כרטיס מסך GTX660ti עם מעבד Intel Xeon W3550. האם המחשב יהיה יציב מבחינת להריץ משחקי מחשב, למשל GTAIV? ספק כוח אני לא בטוח כמה יש לו אבל יש לי בבית אחד חדש של 520W. לוח האם: 09KPNV
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1000 ואני רוצה כרטיס מסך חדש, רזולוציית המסך שלי היא 1680*1050 המפרט שלי הוא מעבד E8400 לוח אם GA-EP45-DS3R 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4870 512MB ספק כוח CORSAIR VX550W מארז ANTEC P180 המחשב די ישן אבל עובד טוב ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע אבל כשאני כן אחליף אני רוצה להישאר עם הכרטיס מסך הזה ה7950 עולה 750 ואת ה380 בגרסת 2GB ראיתי בKSP ב940 מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת כיצד משחקים עובדים בהגדרות הבאות: 1024X768 בלי AA, בלי AF, על ההגדרות הכי גבוהות של הפרטים באותו משחק כדי לדעת את הfps עליכם להשתמש בתוכנה fraps שאותה ניתן להשיג באתר www.fraps.com... בבקשה תכתבו את הFPS הממוצע שיצא לכם במשחקים הבאים: unreal2, nolf2, ut2003, Red Faction 2, MOHAA spearhead תודה לכל העונים, מתן
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מישהו התנסה עם הכרטיס הנ"ל ( http://www.tms.co.il/product/10197 ) והצליח לפתוח אותו ל-6970? אם כן, זה היה מסובך?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביום חמישי הכרטיס הגיעה אלי ומיד פתחתי התקנתי אותו שום דבר מיוחד לא קרה והכול עבר חלק. שיחקתי בכול המשחקים על AA X4S ועם aniso והייתי מאושר עד הגג, הכול עבד חלק. אבל לצערי אתמול הלכתי לכמה דקות להתקלח וכיביתי את המחשב, כשאני חוזר ומפעיל את המחשב מה אני רואה? הכול כתום או אפור עם פסים מוזרים שזזים מייד כיביתי את המחשב בדקתי חיברוים הכול הייה בסדר וגם המאוור פעל ולא שמתי לב למשהו מוזר, שמתי את הכרטיס הקודם שלי חזרה, הפעלתי את המחשב והכול פעל כמו שצריך *לצערי*. יש למישהו רעיונות מה כבר יכל היה לקרות? לא עשיתי שום עובר שום טוויקינג שום כלום. יום אחד הכול עובד כמו שצריך ואחרי זה פיתום הכרטיס התפגר, אפילו עוד לא הספקתי לראות למה הכרטיס הזה באמת מסוגל. וכול זה עוד קרה חצי שעה לפ…
-
האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לרכוש LCD למשחקים במקום הCRT שלי אבל עולה לי שאלה... הבנתי שלמסכי LCD יש רזולוציה שבה התמונה היא הכי טובה(1280x1024). השאלה היא מה קורה אם אני אשחק על 640x480 או 1024x768? האם יראו מטושטש? האם אני אראה פיקסלים ענקיים? מה קורה למסך כשהוא לא עובד ברזולוציה האופטימלית שלו?
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :smoke: הגיע הזמן לספר קצת על הרקע של הסיפור שלי: כבר שבוע שהמחשב בתיקון, ביום רביעי הוא חזר פועל. כנראה בעיות תוכנה. חצי שעה אחרי חיבור המחשב לחשמל, וסיור באתר לראות מה חדש, היתה הפסקת חשמל. אחרי כמה דקות החשמל חזר, וכשהפעלתי את המחשב נראו פסים מוזרים על המסך. הכרטיס מסך נדפק (Leadtek Geforce 4 TI 4200 128 MB). היום יום חמישי נסעתי אל פנדה שם קניתי את הכרטיס (ולא כל כך קשה למצוא את הבית...) כדי לקבל את האחריות שלי. כמובן הם בדקו את הכרטיס וגילו שבאמת יש בעיה, והם מוכנים להחליף לי אותו אבל יש רק בעיה אחת: הכרטיס לא במלאי ואני אצתרך לחכות לפחות חודש עד להגעת המלאי החדש. אני כמובן לא יכולתי לחכות חודש ולכן ביקשתי אלטרנטיבה. הם הציעו לי את הLeadtek A280 LE TD GeF…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים, על ערכת שבבים P35?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה אני חושב לקנות אותו אם אתם מכירים מסך יותר טוב תגידו לי בבקשה אני רוצה גם דיעה ממישהו שיש לו את המסך הזה תודה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נשרף לי ה7900GT והוא עדיין במסגרת אחריות (יש ארטיפקטים). כנראה איזה שנתיים לא מייצרים כאלה ואין לייבואן את הדגם הזה במלאי. אם הוא מציע לי כרטיס אחר, מה הכרטיס המינימלי שמשתווה בביצועים לכרטיס הזה?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הזמנתי היום את המסך ב-3200 בערך אבל אני יכול בטל עד יום ראשון אם אני מתחרט יש מסך 19 שמסוגל לעמוד מולו שעלול לשנות את דעתי? לאתר הייצרן חובה DVI!
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חברים, אז אני גרפיקאי ואני רוצה לקנות מסך חדש של Dell מסוג u2719d. הכרטיס מסך שלי במחשב הוא nvidia geforce gtx 690 האם הכרטיס מסך יוכל להריץ את המסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כי בינתיים יש לי כרטיס מסך און בורד
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה 460 אבל לא יודע איזה - Gigabyte gtx 460 OC ויש גם גרסאת Gigabyte gtx460 SOC שבמבחנים בחו"ל מראה ביצועים עדיפים.. איפה אפשר למצא GTX460 SOC ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי עובד תקין הכול סבבה מבחינת מעלות 40- 75 במשחק הכול על הנייר תקין רק שמתי לב שהוא מזהה את הכרטיס שלי PCIE 2.0 X16 אבל בפועל הוא עובד X1 אני משתגע למה ? ניסיתי הכול בביוס = הגדרות = כתוב X 16 ניסיתי אפילו לאפס את ההגדרות כלום לא עוזר , הסרתי דרייברים עידכנתי דרייברים כלום , הדבר היחיד שלא עשיתי זה להחליף כבל 6 פינים אבל קשה לי להאמין שזאת הבעיה זה ספק איכותי מאוד של סיסוניק . ב MSI AFTERBURNER הזזתי את התדר של הזיכרון OC אבל לא אישרתי את זה V וחשבתי שכל עוד אני לא מאשר את זה כלום לא יקרה ושהזזתי היה מסך לבן ורעש של נקישות כמו כונן קשיח HDD מכני , כיביתי את המחשב אולי זה בגלל זה ? הכול עובד תקין הכרטיס עובד הכול מעולה פשוט X1 לא 16 , יכול להיות שהחיישן שלי הכר…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ביררתי קצת על כרטיסי מסך בתקציב של 800 ,והחלטתי לקחת את ה8600GT בגלל שלא מצאתי 1950 באיזור שלי וגם ראיתי בעוד אתרים מחו"ל את הבעיה של ה- AA אז וויתרתי סופית והחלטתי ללכת רק על כרטיס של NVIDIA. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס אם הוא לא יתן ביצועים מספיק טובים,אז יש הבדל בין הגרסה של הכרטיס ליכולות שלו כשמבצעים OC כלומר - כרטיס 8600GT של חברה אחת יכול לתת ביצועים יותר טובים מ 8600GT של חברה אחרת לאחר אוברקלוק? אם כן,אז איזו גרסה כדאי לי לקנות,כרטיס של איזו חברה יותר מיועד ל- OC ? משום מה גרסת ה512 מ"ב יותר זולה מגרסת ה256 מ"ב---> http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593325 אז כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה? או שה512 הזה פחות טוב מה256? אם הכרטיס הוא DDR3 ויש לי לוח שלא תומך…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך, זה המפרט שלי: Intel Core i5 - 2500k Gigabyte Z68X-UD4-B3 Noctua NH-D14 CPU Cooler G.Skill 8GB 1866Mhz Gigabyte GTX560 Ti OC - (SLI) 60GB SSD SATA III Westren Digital Caviar Black 1TB Antec High Currect PRO 850W Samsung 24' LED - S24A350H מיציתי את הכרטיסי מסך שלי וחשבתי לשדרג לאחד משלושת אלה של Gigabyte: GTX670 OC - GV-N670OC-2GD - מחיר 2295 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15704 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4211#sp GTX680 OC - GV-N680OC-2GD - מחיר 2990 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=15988 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4178#sp HD7970 GHz Edition - GV-R797TO-3GD - מחיר 2690 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=1667…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-