כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, ומצאתי את עצמי מתלבט בעיקר בסוגיית הכרטיס מסך. אני לא משחק הרבה במחשב, רק מדי פעם (ובמשחקים יחסית דיי ישנים...TF2 וסוגיו) לעומת זאת, דרושה הרצה חלקה לגמרי של קבצי 1080i. כמה שאלות: בפורום מפרטי מחשב המליצו לי על כרטיס ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe אבל ראיתי שאין לו HDMI אלא רק DVI. האם זה משפיע בצורה כלשהי על איכות התמונה? (כלומר, בחיבור המחשב לLCD בחיבור DVI TO HDMI) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אחי מתכונן לקנות כ.מסך ויש לו AGP המחיר נע בין 700-800 AGP להזכירכם.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אמרו לי שאת הכרטיס-ATI Radeon 9800SE 128MB 128bit DH DVI OEM אני לא אוכל להפוך ל-PRO מישהו יכול להגיד לי אם אני יכול או לא ובבקשה להסביר לי למה ....... כי אני עגלה תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני בונה כעת מפרט למחשב (מיועד למשחקים כבדים ) ואחרי עיון בפורום הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך שיתאים לתקציב שלי (1000 שקל עבור כ.מ) הוא ה-4850. השאלה שלי היא איזה לוח אם וספק עלי להתאים לו ? באיזה סכומים מדובר? האם יש עוד חלקים שעלי להתאים..? ממה שקראתי הבנתי שלא צריך להשתגע בקשר למעבד... השאלה איזה חלקים עלי להשקיע יותר בהם(כנ"ל ,מיועד למשחקים כבדים ) כדוגמת זכרון (זכרון 2GB יספיק..?) תודה על כל עזרה שהיא :s05:
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל מתכוננת לקפיצה הטכנולוגית הבאה בעולם ייצור השבבים, ומתכננת לספק לנו שתי ארכיטקטורות חדשות בשלושת השנים הבאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מעוניין לקנות את ה-4850, ממש לא משנה לי איזה חברה, אבל מאוד חשוב(יותר נכון, חובה) שיהיה בו יציאת S-VIDEO. הקטצ' הוא שזה יהיה עד 600 שקל, כי מה שמצאתי היה בסביבות ה-900. זה די דחוף כי אני כרגע בלי מחשב בגלל זה, אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש. עריכה: יש פה משהו שנראה לי די קשור, רק לא הבנתי למה dj-ElectriC התכוון בסוף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413597.20 תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק בפרו והוא מודיע לי שהכרטיס מסך לא תואם.אני צריך כרטיס שמתאים ושלא עולה הרבה.תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מרוצה מהמסך שיש לי עכשיו של MAG 17 אינץ 770T שהוא ענתיקה..ואני צריך עוד מסך שאולי אני יקנה למחשב החדש
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום פורום יקר. הרבה זמן לא הייתי פה ואני כבר לא מתמצא במה כדיי ומה לא קיצר אני שוקל להחליף ל7900GT השאלה אם זה הכרטיס שמומלץ לי נכון לעכשיו או שבכלל כדיי לי לחכות אם כל DX10 שעומד לצאת קיצר אין לי מושג התקציב שלי זה בערך 1700 שקל ראיתי ש 7900 GT נכנס לי אולי שווה משהו מבית ATI שאני קניתי את הXL הוא היה הכרטיס הכי מומלץ אחריו בא ה7800GT קיצר מה הכרטיס הכי משתלם היום
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
בין AMD Radeon HD 6550M AMD Radeon HD 6370M ההבדלים ביניהם שאני קונה את המחשב הנייד זה 300 שקל... השאלה אם זה ממש שווה... 370 יחזיק לי משחקים על MED-HIGH?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
איך מבצעים את זה?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
תגידו מתי יוצא הכרטיס וואם אפשר גם מה יהיו המהירויות שלו?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלוויזיה עם יציאות לא דרך כרטיס מסך אלא דרך יציאה רגילה של מוניטור תודה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אוקיי, שמתי לב שכל משחק שאני משחק בו ממש כהה מהרגיל... לפעמים למצב שממש בקושי רואים משהו (בלילה או במערות וכו...). ראיתי שאצל חברים שלי זה ממש ממ שלא ככה, והכל בהיר וברור... לפני שאתם קופצים למסקנות, כן, בדקתי את כל ההגדרות וזה לא משנה את זה - גם בהגדרות של המסך שיחקתי וזה כבר נמצא על הכי בהיר... מה יכול לגרום לזה והאם אפשר לסדר את זה?...
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול עם יש לי שני כרטיסי 6600 GT בחיבור SLI עם לוח אסוס תומך ו512 MB זיכרון לאיזה כרטיס HIGH-END הם משתווים מבחינת ביצועים תודה:-)!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-