כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך נבידיה 9600gso לבין 9600gt לפי הסטיקי נראה שהgso מכיל תכונות טובות יותר למרות שהוא נחשב שם כרטיס למתחילים וgt מקוטלג כמשתמשים כבדים יותר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסי מסך האלה עדיף ומה ההבדלים בניהם ?? HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הפרש מחירים של 100 ש''ח (האם שווה?) ובנוגע לעניין האחר שראיתי שפתחו עליו דיון אך לא הבנתי מה עדיף בסופו של דבר מי עדיף HD 5770 או HD4870? (אין הבדלי מחירים) ראיתי ששאלו האם ב5770 ירוץ על רזולוציה 1920X1200 (או משהו כזה) ובמפרט של הכרטיס כתוב שהרזולוזיה שלו הרבה יותר גבוה אז לא הבנתי למה אמרו שהוא לא יריץ טוב ברזולוזיה כזאת ודבר האחרון אני הייתי די נעול על Sapphire אבל אם ואני יחליט שאני הולך בסופו של דבר על 4870 אז זה יהיה של GIGABYTE האם GIGABYTE טובים בכרטיסי מסך שלהם?? אני לא יצתער ??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שההשקה היית ליפני יומיים(ב-25) אבל אני לא כ"כ מוצא אותו למכירה? ויש מושג מתי יגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
האים זה משפיע על התוצאה של הבדיקה ולמה זה כך ב-VISTA זה לא קרה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס מסך של NVIDIA > כשאני מחבר את כרטיס ה ATI חדש מספיק הCD שלו כדי שההתקנה תעבור חלק נכון ? ואז אני פשוט מסיר את הדרייברים של NVIDIA ? ומעדכן דרייברים לATI ? זה לא אמור לעשות בעיות המעבר הזה? מומלץ להחליף טכנולוגיות בלי להתקין מערכת הפעלה מחדש ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
בכרטיסי המסך החדשים של ATI ישנה תקלה שגורמת למחשב להיתקע ולהציג מסך אפור עם פסים אנכיים. מATI נמסר שידוע להם על התקלה ושהיא קורא רק בחלק קטן מהכרטיסים החדשים, ושהם עובדים על תיקון. בנוסף לזאת הם טוענים (עפ"י הבנתי) שהתקלה אינה תקלת חומרה אלה באג בדרייבר. משיטוטים בפורומי חומרה בחו"ל הגעתי למסקנה שהתקלה לא קוראת בחלק קטן מהכרטיסים אלא באחוז מאוד נכבד ממנה. (בפורום מסויים, לא זוכר בדיוק איזה נראה לי שלTOM, הדיון על התקלה הגיע ל 20 עמודים כאשר חלק נכבד מהפוסטים הם של אנשים שחוו את התקלה) האם התקלה באמת בדרייבר או שATI מנסים לכסות על משהו? לדעתי הם מכסים על תקלת חומרה וכשהם יוציאו את ה"תיקון" הוא עלול לפגוע בביצועים. לסיכום אני ממליץ לכל מי שמתכוון לקנות את הכרטיסים החדשי…
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
מעבד E8400, שאר המפרט מצד ימין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי האם יהיה צוואר בקבוק רציני עם מעבד כזה, ראיתי שגם אין צורך בחיבור מתח לכרטיס . רוני
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מפרט חדש: מעבד: CORE I7 940 לוח אם: GB EX58 EXTREME זכרונות : GSKILL TRIDENT 2000MHZ DDR3 מארז: ANTEC 300 ספק: SEASONIC 500W MODULAR רציתי לקבל המלצה לגבי כ.מסך למשחקים קלים-בינוניים ובעיקר למשחקי רשת+אינטרנט קלים. די מתלבט בין 9600 או 9800 למינהם לבין הATI 5670 החדש. תקציב : 400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אשר לא יפול מביצועי 8800GTS320MB. מחיר הכרטיס שאני מחפש, שלא יהיה מעבר ל600 ש"ח. אם ישנו שינוי מהותי בביצועים אז פער מחיר של עוד 150 ש"ח, זה גם אחלה. שימוש של הכרטיס הוא משחקים, סרטים ועבודה רגילה (לא מעוניין לעשות OC לכרטיס). מפרט שלי: E6850, 4GB 800MHZ OCZ, ולוח אם של גיגהבייט P35-DS3L. ספק 400W שלHEC. תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
-
עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מחפש בנרות עדכון של כרטיס מסך זה לWIN7. יש לי מחשב של ASUS אבל באתר שלהם אין עדכון של היצרן לכרטיס המסך ובאתר של NVIDIA העדכון הוא ישן לאללה. למישהו יש מושג איך אני משיג את עדכון?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב הקיים שלי וזה המפרט שלי עכשיו: AMD Athlon II X3 435 Processor 2.9Ghz 1.5Mb BOX AM3 Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 G.Skill 2Gb DDR3 1333Mhz CL 9-9-9-24 X2 Sapphire Radeon HD4850 512MB 2X הרדיסיקים של WD 500GB מערכת הפעלה Windows 7 64Bit וזה הציון שקיבלתי בהגדרות ברירת מחדל של התוכנה: מה אתם אומרים משקף את המערכת טוב רע ?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי איזה מהם יותר חזק? רוני
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מהו הכרטיס מסך הטוב ביותר שעדיין לא ידרוש משהו מעבר לספק הנ"ל? המחשב שלי כבר בן שנתיים וחצי כמעט, יכול להיות שהוא יגביל את הכרטיס מסך הזה באיזושהי צורה (מפרט מלא בצד)?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם כרטיס מסך 4770 קיבלתי משחק HAWX שדרישות החומרה הם כרטיס מסך מהרשימה הבאה: geforce 5900/6/7/8 או ATI readom X800/9800/X1300XT/HD 2000-4000 האם כרטיס המסך מתאים למשחק ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי את הספק הזה http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=5&no=7 האם זה מספיק ל hd 5850
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע טוב, יש לי את ה9600GT של GIGABYTE והוא עבד לי מצויין עד שנזכרתי לעדכן דרייברים שאחריהם הOC שלו לא עבד אז עדכנתי לגרסת בטא האחרונה שיצאה והיא עבדה טוב עם הOC אבל עוד משהו מוזר קרה, אותו הOC שאני עובד איתו כבר די הרבה זמן באף פעם לא עבר את ה72 מעלות פתאום מתחמם ממש ומגיע ל80 מעלות! ובנוסף, כאשר אני מפסיק את העומס לוקח לו ממש הרבה זמן להתקרר ולא בשניה כמו בד"כ, הסתכלתי פיסית על הקירור והכל ניראה תקין וכך גם הדיווח של המחשב אבל זה פשוט ניראה כאילו הקירור קרס עוד משהו, שהסתכלתי על הPrecision הוא מראה שהמאורר עובד על 35% במצב אוטומטי, כאשר ניסיתי לשנות למצב ידני ולהעלות את זה הוא פשוט חזר ל35% ולא היה מוכן לקבל את ההגדרות שלי
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-